• Arkiv

LINDA KARLSTRÖM: Svenska kyrkans medarbetare Emelie Simmons förespråkar lögner och karaktärsmord i maskopi med SVT – SVT EN DEL AV CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

 

Linda Karlström, en mycket god medmänniska, som är mycket insatt i VACCIN VANSINNET har blivit utsatt för något fruktansvärt av Svenska Kyrkan och SVT, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

Svenska kyrkans medarbetare Emelie Simmons förespråkar lögner och karaktärsmord i maskopi med SVT

 

 

 

Som de flesta vet så litar jag inte det minsta på systemmedia och slutade helt att ställa upp för dem för drygt fem år sedan. Jag får konstanta förfrågningar från systemmedia i både Sverige och Finland, men jag besvarar inte ens förfrågningarna eftersom jag vet att det räcker för att de ska hänga ut mig.

 

 

Text: Linda Karlström

 

 

Jag blev utsatt för ett påhopp i våras, då var det Expressen som kontaktade mig under pseudonym och det kan ni läsa om i ett tidigare inlägg, men annars har jag varit väldigt osynlig i systemmedia de senaste åren för att jag är trött på att bli attackerad av journalister som inte ens vill försöka förstå.

 

 

Nu har jag blivit utsatt för ett övergrepp som vida överskuggar det som Expressen gjorde i våras. Jag trodde inte att sådant här skulle kunna hända, och jag förstår inte att det finns människor som kan spela så goda då de har så onda avsikter.

Att den påstått ansvariga för hela övergreppet – Emelie Simmons – dessutom representerar Svenska kyrkan känns än mer absurt. Hon har ett eget bolag med namnet Simmons Communication AB, registrerat i Stockholm, och hon utför många uppdrag åt Svenska kyrkan i egenskap av frilansjournalist och kommunikatör.

 

 

Att försöka sammanfatta detta så pass kort att ni orkar läsa hela artikeln kommer nog inte att lyckas, för det är en väldigt lång historia. Jag känner dock att detta måste belysas från alla håll för att ni som vill läsa och försöka förstå vad som har hänt ska få en rättvis chans att faktiskt förstå.

Dessutom är det ett sätt för mig att bearbeta allt som har hänt. Därför kommer mitt eget behov av att få kartlägga allt att gå före läsarnas förmodade önskan om ett kort och koncist inlägg.

 

 

För ett och ett halvt år sedan, lördagen den 13 april 2019, hade föreningen 2000-Talets Vetenskap sin föreningsstämma med efterföljande vetenskapligt seminarium i Göteborg. Jag fanns med som deltagare och konferencier eftersom jag är involverad i föreningens styrelse (jag sitter för tillfället som ordförande).

Föreningen ger ut en tidning som också heter 2000-Talets Vetenskap, och vi har en anställd chefredaktör vid namn Michael Zazzio. Michael deltog också i föreningsstämman, och under dagen blev han intervjuad av Emelie Simmons som uppgav att hon jobbade för Svenska Kyrkan och intresserade sig mycket för olika hälsofrågor som Michael är kunnig om. Emelie hade träffat Michael redan under vintern så de var bekanta sedan tidigare.

 

 

Under dagen berättade jag för publiken att jag kommer att föreläsa om risker med vaccinationer dagen efter, på en annan plats i Göteborg. Emelie Simmons presenterade sig för mig och meddelade att hon gärna kommer på mitt föredrag. Vad jag inte visste var att Emelie redan den 19 mars hade mejlat arrangören Cui Bono och frågat om lov att dokumentera min föreläsning:

 

Slut citat

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

https://vaccin.me/2020/11/20/svenska-kyrkan-emelie-simmons-svt-malin-olofsson-karaktarsmord/

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu