• Arkiv

Det betyder alltså, att Folkhälsomyndigheten inte anser sig ha något ansvar för FOLKHÄLSAN! – SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin i artikel Myndigheternas flykt från ansvar 2020 11 23 – Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare i akt mening och syfte att gynna den kriminella läkemedelsindustrin/VACCIN VANSINNET.

 

 

Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Sprid vidare i alla dina nätverk om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare i akt mening och syfte att gynna den kriminella läkemedelsindustrin/VACCIN VANSINNET.

 

VARFÖR BESKYDDAR SVERIGES REGERING och den samhällsfarligaste KLANEN UTAN PERSONLIGT ANSVAR skomedicinens/den kriminella läkemedelsindustrins skadar och dödar verksamhet, en skadar och DÖDAR VERKSAMHET som det inte finns något lagstöd för alls?

 

Läs och se mera om skolmedicinen/den kriminella läkemedelsindustrins skadar och DÖDAR VERKSAMHET

 

Pharma Death Clock website launched: Find out how many millions of people Big Pharma has killed since January 1, 2000

https://www.naturalnews.com/052613_pharma_death_clock_medication_side_effects_prescription_drug_deaths.html

 

What They Don’t Want You to Know | Dr. Bruce Lipton (MUST SEE!!!)

https://www.youtube.com/watch?v=rSgR9vzOYJU

 

 

 

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin 2020-11.23, citat

 

 

Myndigheternas flykt från ansvar

 

 

Fredagen den 20 november 2020 sände jag ett mail med några konkreta frågor till Folkhälsomyndigheten.

Föredömligt snabbt kom svaret redan följande söndag – den 22 november.

 

 

Innehållet var däremot en indikation på att myndigheten inte har något svar på mina enkla frågor. Men de påstår inte heller att frågorna är irrelevanta. De skickar bara över ansvaret till en annan myndighet.

 

 

Det betyder alltså, att Folkhälsomyndigheten inte anser sig ha något ansvar för FOLKHÄLSAN! Vilken uppgift har då denna myndighet? Och varför heter den just Folkhälsomyndigheten?

 

 

Man har medvetet undanhållit hela befolkningen livsviktig information om effektiva förebyggande och botande behandling mot det coronavirus som nu skapar kaos i stora delar av världen!

 

 

Man har rekommenderat och vidtagit åtgärder som i hög grad varit kontraproduktiva för folkhälsan (lockdown, social distansering, avrådande från att använda verksamma immunstärkande medel som C- och D-vitamin etc.)

 

Men ansvaret för de tragiska konsekvenserna av detta skickar man ogenerat över till en annan myndighet – Läkemedelsverket!

 

Slut citat

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6977292/posting/myndigheternas-flykt-fr%C3%A5n-ansvar

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu