• Arkiv

PCR TEST TRUTH : ”It is also important to remember PCR was invented as a way to create copies of genetic material. Its was never intended to be a diagnostic tool.” – Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

Att Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är uppenbart den sanning och verklighet som är verklighetens sanning, sprid vidare i alla dina nätverk om sanningen, läs hela artikeln, citat

 

It is also important to remember PCR was invented as a way to create copies of genetic material. Its was never intended to be a diagnostic tool.

https://greatgameindia.com/portuguese-court-pcr-tests-unreliable/

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu