• Arkiv

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin : Intressant och viktig intervju! – Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare – CORONABEDRÄGERI MAFFIAN HAR FÖRSATT SVERIGE I SKRÄCK OCH RÄDSLA

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin 26. nov, 2020, citat

 

Intressant och viktig intervju!

 

 

Många känner inte till att det förbereds en juridisk ”grupptalan”, där man i åtal företräder mängder av människor (miljoner!), som på olika sätt drabbats av det gigantiska bedrägeri som hänger samman med den s.k. ”Coronapandemi” som nu går över världen.

 

 

Ett antal framstående advokater under ledning av Dr Reiner Fuellmich har under en tid tagit del av vittnesmål från ett stort antal framstående, oberoende forskare och blivit helt övertygade om att de kan vinna mål mot både enskilda företag och kanske regeringar, som bidragit till den nu uppkomna situationen.

 

 

Det kan handla om mål som blir större och viktigare än de berömda Nürnbergrättegångarna efter andra världskriget, då nazistiska ledare dömdes för ”Brott mot mänskligheten”.

 

 

Bland annat framkommer att det test som nu används för att konstatera aktuell smitta inte är konstruerat för att – och inte kan – diagnosticera infektion av något slag – samt att något så enkelt som rejäla tillskott av C-vitamin och vitamin D3 kan förhindra allvarliga följder av det aktuella viruset.

 

 

Den som vill lyssna till nämnde Dr Fuellmich – och den svenske experten på den typ av sjukdom det handlar om, Dr Björn Hammarskjöld – kan göra det via följande länk, där de intervjuas av Ulf Bittner:

https://soundcloud.com/ulf-bittner/dr-reiner-fuellmich-about-crimes-against-humanity-and-corona-fraud-part-2-2020-11-24

 

 

Slut citat Källa till ovan citerat

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6978213/posting/intressant-och-viktig-intervju

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu