• Arkiv

FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN i fokus när SVERIGE GRANSKAS: Folkhälsomyndigheten är informerade om att PCR testerna inte längre kan användas av VÅRD SVERIGE – Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare – CORONA MAFFIAN

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

SNART SLUT PÅ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/ CORONA BEDRÄGERIET MOT NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

 

Lyssna, läs undertexten och sprid vidare i alla dina nätverk

 

 

SVERIGE GRANSKAS

Folkhälsomyndighet Informeras om att PCR Testerna Inte längre KAN ANVÄNDAS AV VÅRD SVERIGE 20201202

https://soundcloud.com/ulf-bittner/folkhalsomyndighet-informeras-om-att-pcr-testerna-inte-langre-kan-anvandas-av-vard-sverige-20201202

 

 

Du läser mera här

 

 

PCR TESTERNA KAN INTE LÄNGRE ANVÄNDAS AV VÅRD SVERIGE: Björn Hammarskjöld delger; VÅRDEN KAN INTE LÄNGRE ANVÄNDA RTRT-PCR FÖR SARS-COV-2 – Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare – CORONA MAFFIAN

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2020/12/02/pcr-testerna-kan-inte-langre-anvandas-av-vard-sverige-bjorn-hammarskjold-delger-varden-kan-inte-langre-anvanda-rtrt-pcr-for-sars-cov-2-corona-bedragerietbrott-mot-manskligheten-och-nation/

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu