• Arkiv

VACCIN INDUSTRINS INTRESSE: Björn Hammarskjöld; Då behövs inget vaccin mot SARS-CoV-2 heller. Men det kommer vaccinindustrin att motsätta sig å det våldsammaste, de är ju redan lovade mer än 1 100 miljarder kronor i vaccininkomster om alla på Jorden måste ta en vaccindos. Och det lär behövas minst 2 doser. . . . . .

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Varför är propaganda så kraftfull i SVT/SR/TV4 och riksmedia om den påhittade Corona pandemin?

Svaret finner du här, citat

 

Då behövs inget vaccin mot SARS-CoV-2 heller.

Men det kommer vaccinindustrin att motsätta sig å det våldsammaste, de är ju redan lovade mer än 1 100 miljarder kronor i vaccininkomster om alla på Jorden måste ta en vaccindos. Och det lär behövas minst 2 doser. . . . . .

 

 

Slut citat

Läs mera

https://kostkunskap.blogg.se/2020/december/varden-kan-inte-langre-anvanda-rtrt-pcr-for-sars-cov-2.html

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu