• Arkiv

5G Genocidal Technologies: Naturlig och gemensam rättsstatus för offentlig hälsa och rättigheter – Enligt artiklarna 6 och 7 i den internationella strafflagen – miljöingenjör Solveig Silverin

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

Mycket viktig artikel av miljöingenjör Solveig Silverin, läs den och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

Naturlig och gemensam rättsstatus för offentlig hälsa och rättigheter – Enligt artiklarna 6 och 7 i den internationella strafflagen

 

 

 

5G Genocidal Technologies:

 

 

Alla 5G / AI artificiell intelligens, DEW Directed Energy Weapons, Neurotech Nano, Scalar, Plasma Vapen, HAARP & Chemtrails, relaterade till 5G-pandemin.

 

 

Alla regeringar, lagstiftare, offentliga organisationer, företag, företag, enheter, partnerskap, individer som utvecklar, finansiering, distribution, stöd, distribution, godkännande, marknadsföring eller annars underlättar placeringen av 5G eller högre eller liknande anläggningar var som helst på planeten Jorden är härmed föremål för ett meddelande om Ansvar som utfärdas med denna anvisning och anses vara engagerande i folkmord och brott mot mänskligheten 5G / AI-folkmordssatelliter och alla personer, partnerskap företag och / eller enheter som kontrollerar, äger eller äger 5G och ovan / AI wifi eller EMF-signalanläggningar, AI Artificiell intelligens eller DEW Riktade energivapen, Neurotech Nano, Scalar, Plasma Vapen, HAARP & Chemtrails – var som helst.

 

 

När 5G / AI anges häri hänvisas 5G / AI & ovan till exempel: 6G / AI, 7G / AI, 8G / AI och över som utvecklande.

 

 

OBS: Tribunal forskning har visat att flera av svaranden myndigheter såsom det amerikanska försvarsdepartementet US DoD är aktivt inledande och involverade i folkmord och brott mot Mänsklighet genom både 5G-distribution och utveckling av vacciner och spridning. 

 

 

Dessutom är de tilltalade Bill och Melinda Gates också aktivt engagerad i folkmord och brott mot mänskligheten genom 5G utbyggnadsfinansiering och utveckling och distribution av vacciner med 5G finansiering är en ny utveckling av Bill och Melinda. 

 

 

USA. Federal Communications Commission (FCC) är verksam inom folkmord och Brott mot mänskligheten genom både 5G-utplacering och vaccin utveckling och distribution. Därför många amerikanska myndigheter listade här som svarande är folkmord och brott mot mänskligheten Svaranden av både 5G och vaccination utveckling och distribution.

 

 

Jag skrev detta Här 5G-utvecklingen som skulle kunna vara möjlig med vaccin med biocorona nanopartiklar

 

 

Att Covid19-pandemin uppkommer exakt i samma tid som 5G skall byggas ut, kan göra vem som helst misstänksam och inte blir man mindre misstänksam när man samtidigt kan läsa på World Economic Forum hur man tänkt utveckla 5G, med att just koppla ihop människor med människor och alla prylar:

 

 

Ekonomer uppskattar den globala ekonomiska inverkan av 5G på nya varor och tjänster kommer att uppgå till 12 biljoner dollar fram till 2035 när 5G flyttar mobil teknik från att ansluta människor till människor och information, mot att ansluta människor till allt.”  

World Economic Forum har dömts i Folktribunalen för brott mot mänskligheten

 

 

I den här offentliga utredningen SOU 2013:70 om säker hantering av nanopartiklar står det om biokorona som är nanopartiklar som klär på sig en persons proteiner och kan därmed ta sig igenom blod- och hjärnbarriären eller andra barriärer i kroppen.

 

 

Denna typ av biokorona skulle man kunna förändra olika funktioner hos människan eller vara bärare av mikrochipp som planteras in i människors hjärna med m h a vaccin så att vi blir ihopkopplade med hela det trådlösa systemet och därefter kommer att styras av industrins maktintressen.

 

 

Punkt 4.2.3 sid 92 i utredningen. Det är alltså fullt möjligt.

.

Det finns anledning till oro vad detta vaccin kan innehålla och det filmen tar upp där man påstår att man skall ändra DNA och för att  integrera oss i 5G-systemet.

Det låter helt vansinnigt, men med utredningen kring nanopartiklar och biokorona är detta redan möjligt läs mitt inlägg HÄR.

.

 

 

–World Economic Forum skriver här om hur man tänkt att 5G skall utvecklas till, att koppla ihop alla människor med varandra och med alla prylar

 https://www.weforum.org/…/the-world-is-about-to…/…


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu