• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 189

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 189

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 189

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR I DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA

RING P 1 SVERIGES RADIO OCH DELGE DEM FAKTA Telefon 020-22 10 10 eller maila dem [email protected], skicka massutskicket till SR P1

 

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och dennes anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige, det finns erkända sakförhållande som ger grund till att STOPPA ”VACCINERNA” med omedelbar verkan.

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh Åklagarmyndigheten i Sverige och dennes anställda, ytterligare mera fokus på verkligheten och sanningen;

TA INTE ”VACCINERNA” SOM BEVISLIGEN DÖDAR!

FAKTA Publicerat 2021-09-02

Dr. David Martin – Covid vaccine mRNA code is a BIOWEAPON developed via a digital SIMULATION

Dr. David Martin interviewed by Mike Adams.

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/02/dr-david-martin-covid-vaccine-mrna-code-is-a-bioweapon-developed-via-a-digital-simulation/

 

Israel har nu fler covid -infektioner per capita än något land i världen, även om ”boosterskott” administreras i stor utsträckning där

 

”VACCINERNA” DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA

FAKTA Publicerat 2021-09-02 ca 16 minuter med fakta från dr Zev Zelenko, se videon och sprid vidare i alla dina nätverk, VARNING FÖR ”VACCINERNA” som skadar och dödar mänskligheten, det finns effektiv behandling mot COVID, därför ska ”vaccinerna” STOPPAS, maskinöversättning

Dr Zev Zelenko avslöjar vidare den globalistiska agendan för att döda så många människor som möjligt genom att förhindra att tidig behandling fås av patienter i nöd.

Få Dr. Zelenkos protokoll här: https://zstacklife.com/?ref=BestProtocol

https://rumble.com/vm0fqp-dr.-zev-zelenko-covid-genocide-very-nefarious-sinister-purpose.html

 

FAKTA publicerat 2021-09-02, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Top Chinese Doctor: COVID-19 Is An Unrestricted Military Bioweapon

https://banned.video/watch?id=6130173e06d02f01a991affd

 

Fakta publicerat 2021-09-02, läs hela artikeln, se videon och lyssna på Mike Adams podd

Top FDA vaccine officials RESIGN to avoid prosecution for crimes against humanity as White House, CDC commit GENOCIDE

 It’s fascinating that two senior FDA officials who have overseen decades of mass vaccinations have now finally reached the end of their tolerance for crimes against humanity.

They resigned earlier this week, citing the astonishing fact that the White House, CDC and UN have conspired to lock the FDA out of vaccine approval decisions, bypassing FDA regulatory authority and pushing vaccines for political reasons that have no scientific basis. (FDA director Woodcock is on board with the crimes, of course, which is why she’s fraudulently issuing personal letters to “approve” vaccines, bypassing the rest of the FDA’s regulatory process.)

https://www.afinalwarning.com/550168.html

 

 

Självklart ska nationen Sveriges medborgare VARNAS FÖR ”VACCINERNA”, ”vaccinerna”/biovapnen ska STOPPAS, det finns fakta som styrker generell och systematisk skadar och dödar agenda genom dessa ”vacciner”/biovapen och ”mördar vapen” mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]  

2021-09-03

KOM SÄRSKILT IHÅG; VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

Nürnbergrättegångarna fastställde att ingen någonsin mer ska vara med om medicinska experiment utan samtycke. 

COVID-19 ”vacciner” är genterapi. PANDEMIN ÄR ETT BIOVAPENPROJEKT.

 

Hjälp till att sprida vidare massutskicket och denna information/upplysning i alla dina nätverk med denna länk

 

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige här kommer ytterligare videos och FAKTA som ni alla ska se och sprida vidare i alla era nätverk, om ni är en del av en rättsstat som utger sig för att vara en demokrati, och värnar nationen Sveriges medborgares/invånares liv, hälsa och framtida livskvalité så STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN med omedelbar verkan!

Det ska såklart vara i ert uppdrags bästa och intresse för nationen Sveriges medborgare/ invånare (ER UPPDRAGAS GIVARE) och mänskligheten bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh!

VACCINERNA”/biovapnen och skolmedicinen skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare generellt och systematiskt, erkänt sakförhållande som uppenbart är erkänt sakförhållande som du och dina anställda har att förhålla sig till.

I Sveriges beskyddas detta fullständiga vansinne av Sveriges regering och deras medlöpare, bl.a. regioner/fd landsting politikerna och anställda tjänstemän/kvinnor inom stat, regioner/fd landsting och kommuner, och uppenbart beskyddas dessa av SVT/SR/TV4, RIKSMEDIA och stora delar av alternativ/internetmedia

 

Vad kommer Sveriges riksdag göra utifrån DELGIVNA FAKTA?

Du kan göra detsamma, kräva svar av riksdagen, se upplägget i gårdagens massutskick, finns också här publicerat(men inte alla bilagorna, de finner du i gårdagens massutskick),

DELGIVNING till Sveriges Riksdags alla folkvalda riksdagsledamöter och talmannen/talmännen 2021-09-02

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/02/delgivning-till-sveriges-riksdags-alla-folkvalda-riksdagsledamoter-och-talmannentalmannen-2021-09-02/

 

VILKEN TROVÄDIGHET HAR SKOLMEDICINEN OCH SVERIGES REGERING OCH DERAS MEDLÖPARE SOM BESKYDDAR ”VACCINERNA” SOM SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN?

Måste ses video, sprid vidare i alla dina nätverk

FAKTA; SKOLMEDICINEN, MEDICINER OCH LÄKARE STÖRSTA DÖDSORSAKEN

Vad de inte vill att du ska veta. Dr Bruce Lipton avslöjar vad samtida hälso- och sjukvårdsindustri inte vill att du ska veta i detta förbluffande tal

Ca 15 minuter video som alla bör se och SPRIDA VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, cit

What They Don’t Want You to Know | Dr. Bruce Lipton (MUST SEE!!!)

Dr. Bruce Lipton reveals what contemporary Healthcare Industry don’t want you to know in this mind blowing speec

https://www.youtube.com/watch?v=rSgR9vzOYJU

 

OBS läs mer i detta viktiga ämne i Kalle Hellbergs massutskick, som du finner i detta massutskick

Du finner också FAKTA om följande i dagens massutskick

VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

 

 

Det kom ett tips som du får del av, citat

Jens Jerndal M.D.(MA), M.Sc.(Econ.), D.Sc.h.c. skrev:

Jag vet – vi är alla uttänjda till bristningsgränsen i våra försök att hänga med i vad som händer, men detta är en extremt viktig och brådskande video just nu, om vi vill kunna överleva och återvinna den frihet vi är på väg att förlora, och som andra länder, i synnerhet Australien, redan har förlorat.

Vad jag rekommenderar för omedelbar spridning är en intervju med en underbart imponerande och prominent engelsk jurist, Anna de Buisseret, som med  sann expertis och passion kämpar för sina medmänniskor och i synnerhet  barnen, som nu hotas av död och förstörda liv genom försök att påtvinga dem genmodifierande injektioner utan möjlighet till meningsfullt ”informed consent” . Och i en del länder permanent ansiktsmask.

Allt i strid med många skikt av nationella författningar och lagar, samt internationella konventioner och traktat. Vilket betyder att ministrar, riksdagsledamöter, samt hälsovårdsfunktionärer på alla nivåer, i högsta grad inkluderande de sköterskor, läkare eller andra som sätter sprutan i armen, är de facto och effektivt skyldiga till grova straffbara brott enligt en lång rad lagar och konventioner, bl.a. Nürnbergkonventionen.

 

Det är extremt viktigt att göra dem medvetna om detta faktum så att de kan vägra att fortsätta denna brottsliga verksamhet och därmed rädda otaliga liv, både nu levande och framtida.

Intervjun är ganska lång, och intervjuaren är ibland svårförstådd, så om du vill spara tid, föreslår jag att skippa inledande prat och gå direkt till min. 17 sek 15 och lyssna fram till 22min.25sek. – Hoppa sedan till 24min.58sek. och lyssna till 26min.32sek.- Hoppa igen till 30min. 35sek. och lyssna till 53min.20sek. Hoppa sedan till 54min. 40sek. och lyssna till åtminstone 1tim.20min.17sek. Du kan sluta lyssna vid 1.44.45.

Det är superviktigt att sprida denna information och börja praktisera den på en gång!

So many laws broken on so many levels – with Senior Lawyer Anna De Buisseret

https://www.youtube.com/watch?v=Q-9qzoqC-AU

Slut citat

 

TA INTE ”VACCINERNA” SOM BEVISLIGEN DÖDAR OCH STRIDER MOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN

 

”VACCINERNA” DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN

FAKTA Publicerat 2021-09-02 ca 16 minuter med fakta från dr Zev Zelenko, se videon och sprid vidare i alla dina nätverk, VARNING FÖR ”VACCINERNA” som skadar och dödar mänskligheten, det finns effektiv behandling mot COVID, därför ska ”vaccinerna” STOPPAS, maskinöversättning

Dr Zev Zelenko avslöjar vidare den globalistiska agendan för att döda så många människor som möjligt genom att förhindra att tidig behandling fås av patienter i nöd.

Få Dr. Zelenkos protokoll här: https://zstacklife.com/?ref=BestProtocol

https://rumble.com/vm0fqp-dr.-zev-zelenko-covid-genocide-very-nefarious-sinister-purpose.html

 

 

FAKTA Publicerat 2021-09-02

Dr. David Martin – Covid vaccine mRNA code is a BIOWEAPON developed via a digital SIMULATION

Dr. David Martin interviewed by Mike Adams.

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/02/dr-david-martin-covid-vaccine-mrna-code-is-a-bioweapon-developed-via-a-digital-simulation/

 

FAKTA Publicerat 2021-09-02

Israel now has more covid infections per capita than any country in the world, even as “booster shots” are being widely administered there

Just a few months ago, the mainstream media praised Israel for its “pandemic-ending” vaccination campaign. With over 40 percent of the population “fully vaccinated” in the first quarter of 2021, Israel was well on its way to stopping community spread and clearing out its hospitals.

The nation of Israel imposed some of the strictest lockdowns during that time, violating the Nuremberg Code and segregating the unvaccinated from public life. Israel bought up the Pfizer/BioNTech mRNA covid vaccine and began issuing mandatory Green Pass “vaccine passports” as a requirement for citizens to enter public spaces. By August, Israel had intimidated and coerced its population into having one of the highest vaccination rates in the world, with 78 percent of people 12 years of age and older classified as “fully vaccinated.”

The world was reassured that this rate of vaccination was more than enough to ensure individual and “herd immunity.” However, infection rates have skyrocketed across the country since then, and Israel is now logging the world’s highest infection rates, with nearly 650 new cases daily per million people. At times, hospitalizations for the “fully vaccinated” have reached upwards of 95 percent.

 

Pfizer/BioNTech vaccine is failing Israel, with case load and hospitalizations climbing in the vaccinated

By August 15, there were 514 Israelis hospitalized with severe covid-19, a 31 percent increase from just four days earlier. Most of the hospitalized patients had already received at least one vaccine and 59 percent were fully vaccinated.

“There are so many breakthrough infections that they dominate and most of the hospitalized patients are actually vaccinated,” said Uri Shalit, a bio-informatician at the Israel Institute of Technology. The vaccines do not protect older populations, either — a false promise advertised since the beginning of the vaccine rollout. In fact, of the hospitalized vaccinated patients, 87 percent were 60 or older.

This has not stopped the Israeli government from tripling down with this destructive vaccine program. Israeli officials have already begun to administer a third dose of the failed Pfizer vaccine to the population. Now controlled by the Green Pass vaccine passport system, Israelis are lining up to be inoculated again — like a grim scene of medical experimentation ripped right out of 1940s Nazi Germany. More than 100,000 booster shots are being administered each day, with 2.15 million Israelis having received their third shot.

Despite compounding vaccination, the nation still suffers, with the world’s worst seven-day rolling average number of covid cases per capita. Israel is on track to pass 11,000 daily covid cases — an infection rate that is magnitudes higher than a year before, when everyone in the country was unvaccinated. U.S. health officials have access to this data, but were quick to approve the Pfizer/BioNTech vaccine and begin pushing for unlawful vaccine mandates across the country. (Related: Pfizer’s vaccine studies are based on FRAUD and put lives in danger, warns former Pfizer vice president.)

COVID vaccines are mass murder weapons, enslaving, weakening and killing off the world population

Läs mer och sprid vidare

https://www.afinalwarning.com/549846.html

 

 

 

 

Maskinöversättning av ovanstående citerat, citat

Israel har nu fler covid -infektioner per capita än något land i världen, även om ”boosterskott” administreras i stor utsträckning där

För bara några månader sedan hyllade de vanliga medierna Israel för dess vaccineringskampanj mot pandemi. Med över 40 procent av befolkningen ”helt vaccinerade” under första kvartalet 2021 var Israel på god väg att stoppa spridningen av samhället och rensa ut sina sjukhus.

Israels nation införde några av de strängaste avstängningarna under den tiden, bryter mot Nürnbergkoden och skiljer sig från de ovaccinerade från det offentliga livet. Israel köpte upp Pfizer/BioNTech mRNA covid -vaccinet och började utfärda obligatoriska Green Pass ”vaccinpass” som ett krav för medborgare att komma in i offentliga utrymmen. I augusti hade Israel skrämt och tvingat sin befolkning till att ha en av de högsta vaccinationsnivåerna i världen, med 78 procent av människorna 12 år och äldre som klassificerades som ”fullständigt vaccinerade”.

Världen var säker på att denna vaccinationsgrad var mer än tillräckligt för att säkerställa individuell och ”besättningsimmunitet”. Infektionsfrekvensen har dock skjutit i höjden i landet sedan dess, och Israel loggar nu världens högsta infektionsfrekvens , med nästan 650 nya fall dagligen per miljon människor. Ibland har sjukhusinläggningar för de ”helt vaccinerade”  nått upp till 95 procent .

Pfizer/BioNTech -vaccinet misslyckas med Israel, med fallbelastning och sjukhusinläggningar som klättrar i de vaccinerade

Vid den 15 augusti fanns 514 israeler på sjukhus med allvarlig covid-19 , en ökning med 31 procent från bara fyra dagar tidigare. De flesta av de inlagda patienterna hade redan fått minst ett vaccin och 59 procent var helt vaccinerade.

”Det finns så många genombrottsinfektioner att de dominerar och de flesta sjukhusvårdade patienterna är faktiskt vaccinerade”, säger Uri Shalit, bioinformatiker vid Israel Institute of Technology. Vaccinerna skyddar inte heller äldre populationer – ett falskt löfte som annonserats sedan början av vaccinutbyggnaden. Faktum är att 87 procent av de sjukhusvaccinerade patienterna var 60 år eller äldre.

Detta har inte hindrat den israeliska regeringen från att tredubblas med detta destruktiva vaccinprogram. Israeliska tjänstemän har redan börjat administrera en tredje dos av det misslyckade Pfizer -vaccinet till befolkningen. Israelerna, som nu kontrolleras av vaccinpasssystemet Green Pass, står i kö för att ympas igen – som en dyster scen av medicinska experiment som rippades direkt från nazistyskland från 1940 -talet. Mer än 100 000 boosterskott administreras varje dag, med 2,15 miljoner israeler som fått sitt tredje skott.

Trots sammansatt vaccination lider nationen fortfarande, med världens värsta sju dagars rullande genomsnittliga antal covid-fall per capita. Israel är på väg att passera 11 000 dagliga covid -fall – en infektionsgrad som är större än ett år tidigare, när alla i landet var vaccinerade. Amerikanska hälso -tjänstemän har tillgång till dessa uppgifter, men var snabba med att godkänna Pfizer/BioNTech -vaccinet och började driva på olagliga vaccinmandat över hela landet. (Relaterat: Pfizers vaccinstudier är baserade på bedrägeri och sätter liv i fara, varnar tidigare Pfizer vice president .)

COVID -vacciner är massmordvapen, förslavar, försvagar och dödar världens befolkning

Slut citat

 

 

Citat

VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

Nürnbergkonventionen innehåller principer som skall följas vid experiment som involverar människor. Nedan följer de 10 punkterna i Nürnbergkonventionen samt kommentarer som visar på att punkterna inte efterföljs när det kommer till covid-19-injektionerna…

1. Individens frivilliga samtycke krävs. Det får inte finnas några som helst former av krav, bedrägeri eller andra eftergifter för att deltaga i experimentet. Kommentar: Per definition av ett vaccin måste ett vaccin ge;

1) Immunitet emot viruset,

2) Skydda mottagaren från att få viruset.

3) Reducera dödsfall, infektioner samt minska smittspridning av viruset.

Vi ser nu mer och mer att injektionerna misslyckas på alla 3 punkter. Trots att definitionen av vaccin inte uppfylls så kallas ändå covid-19 injektionerna bedrägligt för vaccin. Överallt i media, bland politiker, myndigheter sker hjärntvätt att ta covid-19 injektionen. Och i länder som Frankrike och Italien etc begränsas nu de människor som inte vill delta i experimentet genom covidpass. Och på så vis tvingas personer att delta i experimentet på grund av att de vill kunna leva normala liv i samhället.

2. Experimentet skall ge resultat av nytta för samhället och vara noga planerat Experimentet ska vara utformas så att det ger positiva resultat som inte kan uppnås med andra metoder. Kommentar: Det mest effektiva är ett friskt i immunsystem som kan uppnås genom b.la träning, kost och intag av naturliga näringsämnen såsom zink, D vitamin och C vitamin. Men befolkningen informeras inte om detta trots att det finns studier som visar på att dessa näringsämnen har en väldigt god effekt emot Covid-19. I själva verket tystas och förlöjligas de personer som informerar om dessa näringsämnen. Samtidigt får inte läkare i Sverige skriva ut hydroxiklorokin och ivermectin som har visat sig ha väldigt god effekt emot covid-19.

3. Experimentet skall baseras på resultaten av experiment på djur och på etablerad medicinsk kunskap. Kommentar: Man testade aldrig covid-19 injektionerna på djur!

4. Experimentet skall vara upplagt för att förhindra onödiga fysiska och mentala plågor och skador. Kommentar: Enbart i USA finns det rapporter om tiotusentals döda på grund av covid-19-injektionerna och misstankar om miljontals människor som fått biverkningar. I Sverige finns det också rapporterat om hundratals misstänkta dödsfall från injektionerna och väldigt många människor har fått allvarliga biverkningar.

5. Inga experiment skall utföras om anledningen att tro att död eller skador som ger men för livet kan inträffa. Kommentar: När man testat spikproteinet på djur ser man att spikproteinet i många fall gör att immunförsvaret attackerar kroppens egna organ. Denna reaktion är känd som har ADE (Antibody dependent enhancement). Nyligen har forskare och läkare larmat om att denna reaktion kan skapa mängder av dödsfall inom 2 år hos dem som vaccinerat sig.

6. Riskerna får aldrig vara större än den potentiella nyttan för mänskligheten Kommentar: Covid-19 har en överlevnadsgrad på 98 – 99%, och är inte mer dödlig än en vanlig säsongsinfluensa. Och för personer under 50 år är dödligheten extremt låg, nästan 0. Det experimentella covid-19 injektionerna är redan de dödligaste vaccinen/injektionerna i VAERS-systemets 30 åriga historia.

7. Noggranna förberedelser skall vara gjorda för att undvika även osannolika risker. Kommentar: Det fanns inga direkta förberedelser eller specifika utrymmen för deltagaren i experimentet. Deltagaren kommer, får sin injektion, och går sedan hem.

8. Experimentet skall genomföras av endast vetenskapligt kvalificerade personer. Kommentar: Det här experimentet har uteslutande hanterats av politiker, media, kändisar etc som dansar efter vaccintillverkarnas pipa genom att propagera för dessa injektioner.

9. Under utförandet av experimentet skall individen ha möjlighet avbryta experimentet. Kommentar: Tusentals medicinska experter har försökt att stoppa det här experimentet. Men de tystas, censureras och förlöjligas.

10. Experimentledaren måste avbryta experimentet omedelbart om risker för försökspersonens hälsa föreligger Kommentar: Trots att covid-19 injektionerna har visat sig ge extremt mycket större antal dödsfall och allvarliga biverkningar än vad andra vaccin ger så fortsätter experimentet i oförminskad takt. De 10 kommentarerna ovan har inspirerats av advokaten Reiner Fuellmich som är frontperson i en internationell grupp som består av hundratals advokater och medicinska experter som har startat en juridisk process emot CDC, WHO och Davosgruppen (World Economic Forum) som de menar har begått brott emot mänskligheten.

Slut citat

Källa till ovan citerat

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/08/26/lina-kolsmyr-chefsjurist-i-vastra-gotalands-region-fragas-ut-om-ansvarsfordelning-angaende-experimentella-injektioner-pa-bl-a-barn-och-vuxna-i-sverige-och-vastra-gotaland-regionen-sverige-granska/?fbclid=IwAR1pE1QFkm0_0s8fEcjJ1_1xPJlzAcgutJkTbGdnRZ15kX8LHsgwv0x4Bto

 

Powerful Interview! Dr. Judy Mikovits Exposes Fauci’s Cancer Causing Injections

Dr. Judy Mikovits of https://plaguethebook.com/ joins The Alex Jones Show to expose the cancerous dangers that come with COVID injections and why the people can’t trust Tony Fauci.

https://banned.video/watch?id=612ebbcde0a43c7d3655a44b&__cf_chl_jschl_tk__=pmd_OlKRllERr97UQnEm1LOn1gceDj93ROq4EH5sWyHsW.k-1630598398-0-gqNtZGzNAjujcnBszQm9

 

 

Se videon publicerad 2021-09-02, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Top Chinese Doctor: COVID-19 Is An Unrestricted Military Bioweapon

https://banned.video/watch?id=6130173e06d02f01a991affd

 

 

WHO Releases Plan for Global Digital Vaccine Passports Funded by Bill Gates & Rockefeller Foundation

The World Health Organization (WHO) has released a proposal backed by two major globalist organizations that serves as a blueprint for governments to implement a worldwide vaccine passport verification system. Read more here: https://www.infowars.com/posts/bombshell-who-releases-plan-for-global-digital-vaccine-passports-funded-by-bill-gates-rockefeller-foundation/

https://banned.video/watch?id=612e96b75b824c7c08c61409

 

 

Leaders of FDA Vaccine Program Resign Over Biden Move to Inject Children with Deadly COVID Vaxx

Two of the FDA’s senior vaccine officials are leaving their positions as the agency mulls new rules and regulations over booster shots and Covid-19 vaccinations for children, according to Bloomberg and Endpoints News. Read more here: https://www.infowars.com/posts/two-senior-fda-officials-stepping-down-over-reported-disagreements-with-white-house-over-booster-shots/

https://banned.video/watch?id=612ffc4867bc12014bb780d1

 

VILKEN TROVÄRDIGHET HAR SKOLMEDICINEN OCH LÄKARNA?

Kalle Hellberg massutskick, citat

Här är de vanligaste dödsorsakerna i världen

1. Mediciner och läkarnas diagnoser

Från: Kalle Hellberg <[email protected]>
Skickat: den 2 september 2021 10:39
Till: Kalle Hellberg <[email protected]>
Ämne: Lyssna på Ingemar!

 

I denna video, mycket intressanta uppgifter om bl a vår sjuka vård

Vill du vara frisk? Undvik då sjukhus!

https://www.youtube.com/watch?v=W85b32Y92Ao

Han säger att sjukvårdens missar gör att de hamnar på tredje plats bland dödsorsaker.

 

 

För ett år sedan skickade jag ut följande (alltså en repris):

 

Här är de vanligaste dödsorsakerna i världen (från 2020)

Visste du att 31,8 procent av alla dödsfall beror på hjärt-kärlsjukdomar? Baserat på den senaste datan har vi här sammanställt listan över de sex vanligaste dödsorsakerna i världen.

6. Demens

Dödsfall: 2,51 miljoner.
Procentandel av alla dödsfall: 4,49 procent
Tendens: Demens har under de senaste åren hamnat allt längre upp på listen.
Demens omfattar ett antal olika sjukdomar i hjärnan, bland annat Alzheimers sjukdom.

5. Nedre luftvägsinfektioner

Dödsfall: 2,56 miljoner.
Procentandel av alla dödsfall: 4,57 procent
Tendens: Fallande.
I denna kategori är det främst lunginflammation som varje år kräver miljontals offer.

4. Luftvägssjukdomar

Dödsfall: 3,91 miljoner.
Procentandel av alla dödsfall: 7 procent
Tendens: Ökande.
Luftvägssjukdomar omfattar bland annat KOL och astma.

3. Cancer

Dödsfall: 9,56 miljoner.
Procentandel av alla dödsfall: 17,08 procent
Tendens: Ständigt ökande.
Några av de mest dödliga cancerformerna är lungcancer, tarmcancer, bröstcancer och cancer i bukspottskörteln.

2. Hjärt-kärlsjukdomar

Dödsfall: 17,79 miljoner.
Procentandel av alla dödsfall: 31,8 procent
Tendens: Hjärt-kärlsjukdomar har under de senaste 15 åren varit den ledande dödsorsaken i världen – och antalet dödsfall ökar varje år.
Hjärt-kärlsjukdomar omfattar hjärtattacker och så kallad ischemisk hjärtsjukdom, orsakad av förträngning i de blodkärl som förser hjärtat med syresatt blod.

 

1. Mediciner och läkarnas diagnoser

Dödsfall: Okänt p g a utebliven statistik, men överstiger hjärt-kärlsjukdomar med råge.

Tendens: Ökar för varje år, eftersom läkare ofta får betalt efter mängden förskrivningar av mediciner.

 

 

Dödsorsaker som inte är sjukdomsrelaterade kräver också sina offer varje år. Trafikolyckor är nummer tolv på listan med 1,24 miljoner dödsoffer, samtidigt som terrorism och naturkatastrofer hamnar i den lägre delen på listan med ca 26 445 respektive ca 9 603 dödsoffer varje år.

Läkarna skriver ut de mediciner de får mest betalt för…, inte de mediciner du kanske har mest nytta av!

Verkligheten visar sig allt oftare i vår korrupta värld vara värre än vad man i sin fantasi kan föreställa sig!

 

Många läkare får alltså betalt av läkemedelsindustrin om de skriver ut just deras preparat, vilket sker i mycket större omfattning än vad de flesta vet.

 

En av mina döttrar drabbades förra julen av reaktiv artrit, en ledsjukdom orsakad av campylobacter (bakterier) som fanns i en räkmacka hon åt på Citygross (troligen dålig hygien i köket). Det är en mycket besvärlig sjukdom som kan ta flera år att läka ut och behovet av smärtlindrande medel är stor. Dottern har genomgått en del undersökningar, men det verkar bara vara tiden som kan läka.

 

Nu har hon varit hos en kvinnlig läkare på Sahlgrenska i Gbg som utan större undersökningar påstår att hon troligen har Bechterews sjukdom (en sjukdom som gör att man blir allt mer kutryggig med åren, tills näsan nästan når marken på gamla dar). Läkaren föreslog att dottern skulle börja med en medicin som motmedel och denna skulle tas via spruta var 14:e dag, livet ut. Dottern vägrade givetvis (hon har gått viss utbildning inom medicin). Väl hemma så Googlade hon på läkarens namn och fann en databas där denne läkare fanns med och som beskrev att läkaren får betalt från just den industrin som tillverkade den föreslagna medicinen.

 

Nu finns alltså en databas med massor av pillertrillande företag som redovisar vilka läkare de ger årlig provision till, på förskrivna läkemedel! Det är go´a pengar att tjäna på detta mygel, kan detta vara lagligt? Listorna med summorna till läkare gäller bara de läkare som går med på att synas i dessa listor, det finns troligen mycket fler mutor som ännu är dolda.

 

Här finner ni denna databas: https://www.lif.se/etik/oppen-rapportering-av-vardeoverforingar/

Efter att ni läst vad det handlar om, klicka på ”Samarbetsdatabaser” till vänster.

Klicka därefter på raden längst ner i det grå fältet: ”Öppen rapportering av värdeöverföringar till hälso- och sjukvården” .

Nu kan ni nedanför se de olika läkemedelsföretagen i alfabetisk ordning (ni kan välja bara det företag ni vill kontrollera, tillverkare och läkarens namn hittar ni på er medicinförpackning). Det finns 20st PDF-dokument som beskriver vilka läkare de olika företagen ger arvode och ev andra ersättningar till och ni ser även vilka summor som delas ut årligen till dessa läkare. Även sjukhus och läkarorganisationer får arvoden årligen från pillertrillarna, det är inga små summor som utbetalas. Vi trodde inte våra ögon, när man på detta vis öppet beskriver att det sker mutor i stort omfång.

Slut citat

 

 

 

 

 

Joniserande strålning som avges av 5G -antenner på hustak

Fler mätningar med Geiger -räknare gjorda nära 5G -antenner har skickats till La Quinta Columna . De flesta av dem görs av en man som turnerar olika delar av Spanien för att bevisa att befolkningen utsätts för vågor som är mycket hälsoskadliga. 

Efter hand börjar fler gå med i saken.

Nedan kommer Orwell City med den nya videon på engelska.

https://www.orwell.city/2021/08/5G-antennas-on-buildings.html

 

 

 

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh varför beskyddar Åklagarmyndigheten i Sverige ”vaccinerna”/biovapnen, den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinens generella och systematiska skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare?

Riksåklagaren och myndighetschefen för Åklagarmyndigheten i Sverige har fått ännu mera FAKTA för att ”STOPPA VACCINERNA”

Bästa riksåklagare Petra Lundh, riksåklagare och myndighetschef för Åklagarmyndigheten i Sverige

 

Petra Lundh, riksåklagare

Petra Lundh är Sveriges riksåklagare från 1 september 2018.

https://www.aklagare.se/om-oss/riksaklagaren/

[email protected]  [email protected]

STOPPA ”VACCINERNA” OMEDELBART

”VACCINERNA” SOM UPPENBART ÄR BIOVAPEN MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE, MEN HAR GROVT UPPSÅTLIGT BEDRÄGLIGT MARKNADSFÖRTS SOM VANLIGA VACCINER

Bästa riksåklagare och myndighetschef Petra Lundh var i svensk lagstiftning finns lagstadgat att statens anställda kan bedriva affärsverksamhet med kriminella och bedriva skadar och dödar verksamhet mot nationen Sveriges medborgare/invånare, finansierat av och med skattemedel?

”Vaccinerna”/Biovapen mot mänskligheten som marknadsförts som vanliga vacciner, men så är det inte i verkligheten, sanningen är att mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för ett medicinskt experiment/genterapi experiment, där de som ”vaccinerats” av mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare är ”försöks råttorna” i detta genterapi experiment!

 

Hur många hade gett samtycke, INFORMERAT SAMTYCKE, till att vara ”försöksråttorna” till dessa ”vaccinerna”/biovapnen om de fått den informationen och upplysningen innan detta enorma bedrägeri mot mänskliigheten och nationen Sveriges medborgare?

 

Hur många hade gett samtycke till dessa ”vaccinerna”/biovapnen om de fått vetskap innan om att dessa ”vaccinerna” är att betrakta som BIOVAPEN mot mänskligheten, se och läs mera om den delen i dagens massutskick och tidigare massutskick.

 

Informerat samtycket kan du läsa mera om i bl.a. Patientlag 4 kap.

Hur många har blivit upplysta om denna lagstiftning innan de utsatts för ”försökråttor experimentet” via PROPAGANDAN.

Alltså där nationen Sveriges medborgare grovt uppsåtligt bedrägligt vilseletts om att det är vanligt vaccin. Alltså informationen om att bli ”försöksråttor” har inte med en stavelse informerats om i propagandan med/om dessa sk ”vaccinerna”, ”vaccinerna” som uppenbart är biovapen, BIOVAPEN som generellt och systematiskt bevisligen skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare.

The Pandemic is a Criminal Scam

Över hela världen formligen exploderar dessa enormt viktiga nyheter för mänskligheten och nationen Sveriges invånare. Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare får del av sanningen och verkligheten.

 

Kommer SVT/SR/TV4, riksmedia, alternativ/internetmedia och myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh fortsätta beskydda den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinens generella och systematiska skadar och dödar verksamhet mot nationen Sveriges invånare och medborgare/skattebetalarna eller kommer myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh säkerställa att ”vaccinerna”/biovapnen STOPPAS OMGÅENDE?

VEM GER INFORMERAT SAMTYCKE TILL ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN?

FÖRMODLIGEN ALLA SOM INTE FÅTT FULLSTÄNDIG KORREKT INFORMATION OM ”VACCINERNA” SOM ÄR ETT GENETISKT EXPERIMENT MED ”FÖRSÖKSRÅTTORNA” = MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE!

”VACCINERNA”/BIOVAPNEN SOM GENERELLT & SYSTEMATISKT SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu