• Arkiv

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN 2022 02 11 – SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 314

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN  2022 02 11 –  SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 314

 

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN OMEDELBART

 

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA LEDAMÖTER / KNAPPTRYCKAR KOMPANIET MED FLERA

Du läser mer om vilka dessa FLERA är i dagens massutskick

 

 

HUR VI KAN STOPPA VACCIN MASSMORDET

Se videon fullspäckad med FAKTA & BEVIS

HUR VI KAN STOPPA V””N MASSMORDET!

https://www.bitchute.com/video/IhFB1p6TSgsv/

 

 

FAKTA & BEVIS

”Pfizer-dokument som skickats till Food and Drug Administration (FDA) avslöjar att läkemedelsföretaget fick 1 223 rapporter om dödsfall och över 42 000 rapporter som beskriver totalt 158 ​​893 biverkningar inom de första 90 dagarna efter vaccinets lansering. Rapporterna kom från olika länder, bland annat USA, Storbritannien, Italien, Tyskland, Frankrike, Portugal och Spanien.”

https://citizens.news/592688.html

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVENSKA KYRKAN, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

 

2022-02-11

”VACCIN” DÖDAR/BIOVAPEN TSUNAMI 314

Hjälp till att sprida massutskicket vidare

 

 

 

Skadar och DÖDAR ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN skadar och dödar mänskligheten generellt och systematiskt, skolmedicinen och den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin samverkar som i en KRIMINELL MAFFIA, det sker globalt och det sker således också nationellt i Sverige mot nationen Sveriges FOLK & BARN.

 

I Sverige beskyddas denna KRIMINELLA DÖDAR & SKADAR MAFFIA av Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet, bl.a. då Sveriges riksdags alla politiska partier, alla riksdagsledamöter, som hade kunnat STOPPAR ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN för länge sedan, men istället valt att tillåta att detta fullständiga vansinne mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN fortsätta.

 

FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN och deras medlöpare bl.a. då Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla 21 Regioner/fd landsting är uppenbart delaktiga i PLANERAT ÖVERLAGT MORD.

 

Detta beskyddas då av SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA/ TT TELEGRAMBYRÅ med flera inom fria alternativa internet media, alla dessa har haft möjligheten att granska makten och delgivet om vad advokat dr Reiner Fuellmich och hans team och kontakter kommit fram till i deras granskning över 1.5 års tid. Du får del av det i dagens massutskick igen, så DU förstår allvaret i det som är sanningen och verkligheten.

 

SVENSKA KYRKAN & ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE är uppenbart också involverade i att beskydda denna KRIMINELLA MAFFIA, vilket har delgivits om i tidigare massutskick, än mer kommer att delges er alla läsare om hur det sker i full öppen dager och med lätthet skulle kunnat redovisats av alla journalisterna, redaktionerna, medierna i Sverige till nationen Sveriges FOLK & BARN, men så har inte gjorts, de har prioriterat annat.

 

Noteras särskilt; det finns inget lagstöd alls i SVEA RIKES LAG för att Sveriges alla 21 Regioner äger rätt enligt lag att bedriva skadar och dödar yrkesverksamhet med sk ”mediciner” och ”vacciner”, erkänt sakförhållande och notoriskt faktum, som ingen kunnat motbevisa, trots att Sveriges riksdags alla politiska partier och Sveriges alla 21 Regioner erbjudits den möjligheten

 

 

 

CDC erkänner äntligen att naturlig immunitet är ÖVERLÄGSEN ”VACCINERNA

Efter flera månader erkände Centers for Disease Control and Prevention (CDC) äntligen  att naturlig immunitet är effektivare  mot Wuhan-coronaviruset (COVID-19) än vacciner.

https://cdc.news/2022-02-03-cdc-admits-natural-immunity-superior-to-vaccines.html

 

 

Lär dig mer om hur mänskligheten besegrar globalism och centralisering och avvecklar hela det förbannade systemet

https://citizens.news/593225.html

 

 

 

”Bedrägeri är en underdrift. Jag tror att frågan vi måste ställa oss är om mord har begåtts , sa Renz till Steve Bannon under ett nyligen avsett avsnitt av ”War Room”.

 

 

Publicerat 2022-02-09 maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

Människor bakom covid-vaccin hör hemma i fängelse

 

 

Pfizer-dokument som skickats till Food and Drug Administration (FDA) avslöjar att läkemedelsföretaget fick 1 223 rapporter om dödsfall och över 42 000 rapporter som beskriver totalt 158 ​​893 biverkningar inom de första 90 dagarna efter vaccinets lansering. Rapporterna kom från olika länder, bland annat USA, Storbritannien, Italien, Tyskland, Frankrike, Portugal och Spanien.

 

Bortsett från de vanliga biverkningarna var den vanligast rapporterade biverkningen av mRNA-vaccinet störning i nervsystemet med 25 957 fall.

 

Handlingarna har erhållits via en begäran om offentlighetslagen. Trots den informationen fortsatte FDA att godkänna Pfizers COVID-19-vaccin, vilket ledde till vaccinmandat på amerikanska medborgare och till och med militären.

 

 

För advokat Thomas Renz är lögnerna och bedrägerierna som sprids av människorna bakom vaccinet mot Wuhan coronavirus (COVID-19) bortom bedrägliga – de är mordiska.

 

”Bedrägeri är en underdrift. Jag tror att frågan vi måste ställa oss är om mord har begåtts , sa Renz till Steve Bannon under ett nyligen avsett avsnitt av ”War Room”.

 

 

”Datan är direkt från försvaret, militären, medicinska servrar. De har medicinska journaler i försvarsdepartementet och de är allmänt erkända för att vara de mest omfattande och kompletta journalerna som finns. De är väldigt bra för analys. Så det här är bra skivor och vi har en hel massa saker nu som är riktigt viktiga”, sa Renz till Scarlett under avsnittet 28 januari av “His Glory” på Brighteon.TV .

 

Renz, som representerar militärläkarna Peter Chambers, Theresa Long och Samuel Sigoloff, presenterade de läckta uppgifterna för en paneldiskussion som initierades av den republikanske senatorn Ron Johnson från Wisconsin den 25 januari. (Relaterat: Företagsmedia vägrar att rapportera om senator Ron Johnsons panel diskussion som avslöjar dödliga covid-”vacciner”. )

 

DMED innehåller aktuella och historiska data om DOD-personal som endast anges av medicinska leverantörer. Information om dussintals sjukdomar/medicinska störningar samlades in under en femårsperiod.

 

”När jag berättar att cancerincidensen ökade med 300 procent på ett år behöver du inte vara ett geni för att förstå att det är något fel där. Jag behöver inte ha en doktorsexamen. att veta att det måste finnas en korrelation med vaccinerna eftersom inget annat har förändrats. Du behöver ingen vetenskaplig analys för att säga ”Hej, det är något fel.” Det här är saker som alla lekmän på planeten kan se, säger Renz till Scarlett.

 

Uppgifterna återspeglade rapportering från januari till november förra året. Bortsett från ökningen av cancerfall , visar det också att fallen av myokardit ökade med 285 procent; lungemboli ökade med 467 procent; cerebral infraction ökade med 393 procent; menstruationsoregelbundenheter ökade med 476 procent; multipel skleros steg med 487 procent; spontan abort ökade med 306 procent; sprida intravaskulär koagulation steg 1 175 procent; HIV steg 590 procent; bröstsmärtor steg 1 529 procent; andningssvårigheter ökade med 905 procent, och neurologiska problem ökade med 1 000 procent.

 

Under sitt framträdande i Bannons ”War Room” sa Renz att han kommer att dela data med dem som kan starta en utredning. ”Jag kommer att skicka detta till våra kongressledare och be om omedelbara utredningar där och vi kommer att skicka det överallt annars. Och jag kommer att avsätta min tid frivilligt för att dela med mig av allt vi har. Och för att hjälpa till att hävda att de här killarna hör hemma i fängelse.”

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://citizens.news/592688.html

 

 

 

 

PLANERAT ÖVERLAGT MORD

 

”VACCINERNA”/BIOVAPNEN SKADAR & DÖDAR MÄNSKLIGHETEN GENERELLT & SYSTEMATISKT

Den som har annan uppfattning vänder sig med största förtroende till advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team i Corona Investigative Committee för att till dessa framlägga bevis för det motsatta.

https://corona-ausschuss.de/en/

 

 

 

Sätt dig först in i ytterligare mera fakta & bevis

Se 1:a dagen av GRAND JURY THE COURT OF PUBLIC OPINION publicerat 2022-02-05

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Grand-Jury-1-EN-online:2

 

 

Läs mer om GRAND JURY THE COURT OF PUBLIC OPINION

Pressmeddelande Förhandlingar med den stora juryn

Publicerat 2022-02-05 Nu har det börjat, du kan läsa mer om vad det handlar om i denna pdf fil

Media Release Grand Jury Proceeding 02-05-2022.pdf

https://grand-jury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf

 

 

LÄS MER

https://www.grand-jury.net/

 

 

Läs mer om advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team i Corona Investigative Committee

https://corona-ausschuss.de/en/

 

 

Se videos som under ca 1,5 år publicerats och delger om den kompetens som inhämtats till Corona Investigative Committee

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

 

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu