• Arkiv

mRNA ”vacciner” innehåller nanoteknologi formulerad med grafenoxid — SVERIGE GRANSKAS

 

 

2023-03-12 maskinöversättning, läs hela, se video, citat

Pfizers affärshemlighet: COVID-19 mRNA-injektioner är formulerade med grafenoxid

 

Pfizer visste att ingen skulle gå med på att injiceras med elektroniska nanotekniska enheter, så de ljög för oss. Pfizers dokument säger att deras COVID-19 mRNA ”vacciner” innehåller grafenoxid.

 

Jag har fått veta att experter inte kommer att tro att det finns nanoteknik eller grafenoxid i mRNA-injektionerna eftersom det inte finns några konkreta bevis från Pfizer som visar att grafenoxid finns i injektionerna. Men nu finns det

Detta interna dokument är ett bevis för att Pfizers mRNA-”vacciner” är programmerbara elektroniska nanotekniska anordningar som tillverkas med grafenoxid.

 

LÄS MER, SE VIDEON, SPRID VIDARE

https://karenkingston.substack.com/p/pfizer-trade-secret-covid-19-mrna?

 

 

 

2023-03-11 maskinöversättning, läs hela

mRNA ”vacciner” innehåller nanoteknologi formulerad med grafenoxid

I min senaste intervju med Stew Peters granskar jag det konfidentiella Pfizers forsknings- och utvecklingsföretagshemlighetsdokument för uppfinningen av Pfizers mRNA-spikproteiner.

 

Globala medborgare fick höra att vaccinerna innehöll ”mRNA-lipider” eftersom ingen med sunt förnuft skulle gå med på att injiceras med elektromagnetiska nanotekniska enheter.

 

1. Pfizer och Moderna marknadsför öppet på sina webbplatser att ”vaccinerna” innehåller mRNA-nanopartiklar som innehåller elektroniska fält med katjoniska ”lipider”.

 

LÄS MER, SE VIDEO OCH SPRID VIDARE

https://karenkingston.substack.com/p/mrna-vaccines-contain-nanotechnology?


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu