• Arkiv

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi; Dessa celler interagerade inte bara med ”vaccinerna” utan absorberade dem och införlivade främmande DNA i själva sin struktur. SVERIGE GRANSKAS 2024 03 16

 

 

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi; Dessa celler interagerade inte bara med ”vaccinerna” utan absorberade dem och införlivade främmande DNA i själva sin struktur.  SVERIGE GRANSKAS 2024 03 16

 

 

Läs hela artikeln, se videon, och sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

 

Forskare chockade av de första bevisen på att kontaminerat DNA absorberas i mänskliga celler

”Dessa celler interagerade inte bara med ”vaccinerna” utan absorberade dem och införlivade främmande DNA i själva sin struktur”

 

Prof. Bhakdis kollegor sänkte ned mänskliga celler i vacciner och avslöjade en häpnadsväckande sanning: Dessa celler interagerade inte bara med vaccinerna utan absorberade dem och införlivade främmande DNA i själva sin struktur

”Våra två kvinnliga forskare … fann att de mänskliga cellerna omedelbart tog upp vaccinerna, DNA:t och kromosomerna”, sade Bhakdi och beskrev en process där cellerna började producera spikproteinet i enorma mängder.

Det som en gång var en teoretisk rädsla har nu manifesterats i konkreta bevis, som visar att dessa vacciner har potential att förändra den mänskliga genetiken i grunden.

 

 

Dessa bevis bekräftar inte bara de första resultaten utan ger också en skrämmande validering av de genetiska förändringar som observerats.

”Så vad gjorde våra flickor? De skickade sina mänskliga celler som hade transfekterats till Kevin McKernan och ställde frågan: Kevin, kan du hitta någon kromosomal integration av bakteriellt DNA i de mänskliga cellernas kromosomer? Vet du svaret?

Han satte upp det i sin substack för en vecka sedan, och svaret är ja”, avslöjar Bhakdi och understryker en kritisk och obestridlig markör för genetisk modifiering, som drivs på av vaccinintegration.

 

Kevin har nyligen publicerat ytterligare en artikel på sin Substack, där han avslöjar att plasmid-DNA inte bara absorberas av cellerna utan också replikeras efter att ha absorberats.

 

Slut citat

Läs mera och se videon om ca 5 minuter och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.aussie17.com/p/scientists-stunned-by-first-proofs?r=s0pna

 

 Läs och se mer här

https://expose-news.com/2024/03/15/scientists-stunned-by-first-proofs-of-contaminated-dna-getting-absorbed-into-human-cells-sunak-better-watch-out-says-dr-bhakdi/

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu