• Arkiv

Dr. David Martin: För nästan 20 år sedan var spikeproteinet känt för att vara biovapen SVERIGE GRANSKAS 2024 03 17

 

 

Dr. David Martin: För nästan 20 år sedan var spikeproteinet känt för att vara biovapen  SVERIGE GRANSKAS 2024 03 17 

 

Publicera 2024-03-17, denna artikel och video är  måste läsas och måste ses utifrån allmänn/ grundutbildning, alltså om vad mänskligheten och nationen Sveriges Folk är utsatta för nämligen  ett BIOVAPEN KRIG, bl.a. med SARS-CoV-2  och de så kallade ”vaccinerna”/ biovapen, läs hela artikeln och se videon, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

 

Dr. David Martin: För nästan 20 år sedan var spikeproteinet känt för att vara biovapen

 

I en föreläsning i september 2023 i Dornach, Schweiz, beskrev Dr. David E. Martin hur det är känt att SARS-CoV-2 är ett konstgjort biologiskt vapen vars utveckling började för 58 år sedan.

 

Dr Martin sa att ”coronavirus”-viruset beskrevs första gången 1965. Två år senare infekterades frisk brittisk militärpersonal med coronaviruspatogener från USA ”som en del av vårt biologiska vapenprogram.”

 

1992 tog Ralph Baric vid University of North Carolina, Chapel Hill, en patogen som brukade infektera tarmen och lungorna och ändrade den med en chimär för att få den att infektera hjärtat, vilket orsakade kardiomyopati. Denna forskning var en del av arbetet med att utveckla ett HIV-vaccin.

 

Covid-injektionerna var 19 år i görningen när de rullades ut.  Dessa injektioner infördes trots att mRNA-spikproteinet offentligt omnämndes som ett biovapen för nästan 20 år sedan.

 

År 2005 presenterades mRNA spike-proteinet vid en konferens anordnad av DARPA och Miter Corporation som en ”teknik som möjliggör biologisk krigföring”.

 

 

Läs hela artikeln och se videon

https://expose-news.com/2024/03/17/20-years-ago-the-spike-protein-was-known/

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu