• Arkiv

socialminister Jacob Forssmed HÖGFÖRRÄDERIET: CV19 injicerade och icke injicerade behöver behandling nu – Dr. Betsy Eads SVERIGE GRANSKAS 2024 03 25

 

 

CV19 vaccinerade och ovaccinerade behöver behandling nu – Dr. Betsy Eads  SVERIGE GRANSKAS 2024 03 25

https://usawatchdog.com/cv19-vaxed-and-unvaxed-need-treatment-now-dr-betsy-eads/

Sprid vidaare i alla dina nätverk, citat

 

Dr. Betsy Eads varnade för extrem sjukdom och död på grund av CV19 biovapen/vax sedan början av Covid från infektion till injektion. 

Hon varnade för AIDS, infertilitet, turbocancer, hjärtsjukdomar, blodproppar och många andra problem orsakade av CV19-biovapeninjektionen.  Dr. Eads hade rätt varje gång.  

 

Dr. Betsy Eads varnade för extrem sjukdom och dödsfall på grund av CV19 biovapen/vax sedan början av Covid från infektion till injektion. Hon varnade för AIDS, infertilitet, turbocancer, hjärtsjukdomar, blodproppar och många andra problem orsakade av CV19 biovapeninjektionen.

 

 

Dr. Eads hade rätt varje gång. Nu säger Dr. Eads att alla behöver behandling oavsett om du är CV19-vaxad eller ovaxad. Dr. Eads förklarar, ”Vi får överföring från vaxed till unvaxed. Vi får chemtrails. De lägger in mRNA i vår mat. Folk måste förstå, folk måste detoxa och skydda sig själv oavsett om du är vaxad eller inte. Jag hävdar att alla borde ta lite Ivermectin.”

 

 

Hur är det med den så kallade ”Långa Covid” som människor upplever de senaste åren? Dr. Eads säger, ”Min definition av ‘Long Covid’ är vaxskada och/eller överföring från spikeproteinet. . . skadade. Jag tror att den termen har utvecklats, och Dr. Kory inkluderar också den definitionen med sina vaccinskadade patienter. Han behandlar inte bara vaccinskadade patienter utan patienter som har skadats genom överföring från CV19 vaxed. Vi vet att transmission (från CV19 vaxed) är en riktig sak.”

 

 

För lite mer än ett år sedan på USAWatchdog.com förutspådde Dr. Eads ”Minst 1 miljard döda eller funktionshindrade från CV19 Bioweapon.” Vi har redan förmörkat den siffran, och det finns inget slut i sikte med nya och skyhöga antal dödsfall och skador. Dr. Eads säger, ”Ed Dowds siffror, aktuarienummer och tittar på siffror i Storbritannien finner 2,2 miljarder människor permanent skadade eller dödade av CV19 vax.

 

 

Om du tittar på Deagel-rapporten kan vi se några enorma befolkningsförluster till 2025.  Deagels prognoser visar att USA faller från 330 miljoner till 89 miljoner människor. I Storbritannien förutspår Deagel att befolkningen kommer att minska från 67 miljoner till 15 miljoner människor som ett direkt resultat av Covid 19-biovapnen.”

 

 

När toppar dödsfallet och handikappet? Dr. Eads säger: ”I en tidigare intervju här sa jag att vi skulle nå vår topp om fem år. Vi ser enorma siffror i DMED-data. Det är militära data, och de är mer korrekta än VAERS-data. 97% av vår militär var CV19-vaxad. I dessa uppgifter, som är mycket korrekta, har cancer ökat över hela linjen med 1 000 %. Vi har några behandlingar för att hantera spikeproteinet från CV19-insatserna. . . . men vi har ingen behandling för att stänga av mRNA:t som producerar spikeproteinet. . . .Så dessa siffror kan gå upp exponentiellt tills vi har behandlingar.”

 

 

Ett sätt att minska funktionshinder och dödsfall från CV19 vax är att använda Ivermectin. Dr. Eads säger att det är en av de bästa och säkraste behandlingarna som finns nu för att behandla CV19 för de vaxade eller ovaxade som utsöndras av vaxed. FDA avgjorde precis en stämningsansökan från Dr. Pierre Kory och andra läkare. Dr. Eads säger, ”Braaking news som precis har kommit ut är att FDA förlorar kriget mot Ivermectin. FDA måste dra tillbaka. . . allt som var negativt med Ivermectin.”

 

 

Så det ser ut som att Ivermectin kommer att bli lättare att få ett recept med FDA som gör en blick på Ivermectin, som utan tvekan är det säkraste och mest effektiva läkemedlet som någonsin uppfunnits.

 

 

Det finns mycket mer avancerad medicinsk information i frontlinjen i den nästan 44 minuter långa intervjun.

 

 

Följ med Greg Hunter när han pratar med den 25-åriga veteranen Dr. Elizabeth Eads, DO, och avslöjar lögnerna som Big Pharma, CDC, FDA och NIH berättar för allmänheten. Dr. Eads fortsätter att lyfta fram de verkliga orapporterade effekterna av CV19-biovapnen.

 

 

Slut citat

källa till ovan citerat

https://usawatchdog.com/cv19-vaxed-and-unvaxed-need-treatment-now-dr-betsy-eads/

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu