• Arkiv

SWEBBTV — Öppet brev till grundaren av SWEBBTV och ansvarige utgivaren Mikael Willgert och experten Lars Bern 2024-07-26 — SVERIGE GRANSKAS

 

 

SWEBBTV –  Öppet brev till grundaren av SWEBBTV och ansvarige utgivaren Mikael Willgert och experten Lars Bern 2024-07-26 — SVERIGE GRANSKAS 

 

Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 26 juli 2024 10:05
Till:[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>

 

Kopia: ‘YRSA’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Torbjörn’ <[email protected]>; ‘Katerina Janouch’ <[email protected]>; ‘Matikainen Lennart’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>

 

Ämne: Öppet brev till grundaren av SWEBBTV och ansvarige utgivaren Mikael Willgert och experten Lars Bern 2024-07-26
Prioritet: Hög

 

Öppet brev till grundaren av SWEBBTV och ansvarige utgivaren Mikael Willgert och experten Lars Bern 2024-07-26

 

HELA KORTHUSET FALLER MED DET KRIMINELLA PLANERADE PCR TEST BEDRÄGERIET, BEVISA DET MOTSATTA MYCKET SKYNDSAMT OM NI HAR ANNAN UPPFATTNING, DOCK SENAST 2024-07-31.

Ett stort synnerligen mycket stort samhällsansvar existerar bevisligen i hjärtefrågan för nationens Sveriges folk, barn, skattebetalare och väljare är i fokus utifrån det planerade kriminella utifrån gigantiska ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig utgång för mänskligheten och nationen Sveriges folk.

Utan det planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET ingen pandemi är uppenbart ett faktum som fått gigantiska ekonomiska effekter för skattebetalarna och väljarna i Sverige eftersom bevisligen har detta det värsta i Sveriges historia mega BEDRÄGERI kostat skattebetalarna minst 36 miljarder, och har mycket över mycket lång tid undanhållits och underlåtits att debatteras i Sveriges riksdag, SWEBBTV och övriga media i Sverige, alltså alla omnämnda underlåter att kritiskt granska detta gigantiska BEDRÄGERI.

 

En globalistisk agenda?

SWEBBTV censurerade journalisten Jesper Johansson (då anställda av SWEBBTV) intervju med assisterande professor Björn Hammarskjöld, 2 st. 1 timmes intervjuer som gjordes 1 december 2022, SVERIGE GRANSKAS har publicerat 2 st. intervjuer om detta, den första intervjun Censuren av det planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET visar sig vara DÖDLIG-SVERIGE GRANSKAS, länkarna till dessa intervjuer finner du/ni här nedan denna text i referenslista.

Den andra intervjun i den sakfrågan gjordes av den världskände advokaten Reiner Fuellmich Dr Reiner Fuellmich – The censorship of the planned criminal PCR TEST FRAUD turns out to be DEADLY

 

ALLMÄNT KÄNT SEDAN 2020-07-21 I SVERIGE

Tack vare expertmyndigheten Folkhälsomyndighetens egna Vägledningar av 2020-07-21, som gick ut till Sveriges alla 21 Regioner i Sverige, är det allmänt känt sedan det datumet, vilket såklart Sveriges riksdag och Sveriges Regering är synnerligen väl bekanta med, Så även SWEBBTV som också delgivits över tid om detta från bl.a. SVERIGE GRANSKAS.

 

FAKTA & BEVIS

Detta är således fakta och bevis som undanhållits nationen Sveriges folk, skattebetalare, väljare, vårdkonsumenterna och SWEBBTV; s följare och bidragsgivare, har Mikel Willgert och Lars Bern annan uppfattning äger dessa bägge BEVISBÖRDAN att OFFENTLIGT bevisa det motsatta mycket skyndsamt, dock senast 2024-07-31, citat

Folkhälsomyndigheten (FHM) i Sverige publicerade den 21 juli 2020 en vägledning till Sveriges regioner angående kriterier för bedömning av smittfrihet vid Covid-19. (Artikelnummer 20110.) Vägledningen uppdaterades den 30 november 2020.

Inledningsvis fastslår FHM följande:

”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda denna test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

Slut citat

Källa till ovan citerat och bevis för ovan citerat finner du/ni här

Det stora bedrägeriet: utan PCR-testerna ingen pandemi — av Margareta Skantze 2024 02 13

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/02/14/det-stora-bedrageriet-utan-pcr-testerna-ingen-pandemi-av-margareta-skantze-2024-04-13/

 

Dessutom bäste Mikael Willgert och Lars Bern är detta allmänt känt utifrån interpellationsdebatten i Sveriges riksdag där riksdagsledamot Elsa Widding i debatt med socialminister Jacob Forssmed delger om detta i direktsänt debatt i SVT och delger om dessa fakta och bevis, som således båda dessa nu bevisligen känner till.

Debatten är här publicerad av riksdagsledamot Elsa Widding

https://www.youtube.com/watch?v=aJnfqHFvlGM

 

Du/ni kan också läsa innan till, på sida 16 i första stycket i riksdagsprotokollet, citat

Det var det jag sa. Tillbaka till Folkhälsomyndigheten, som helt instämmer. De skriver att PCR-testerna inte var lämpade för att detektera smittspridning. Det var min poäng. De skriver att PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus inte kan skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret, och därför kan man inte använda dessa tester för att avgöra om någon är smittsam eller inte.

Det är Folkhälsomyndigheten som säger det, inte jag. Vad hände då? Ingenting. Politikerna brydde sig helt enkelt inte; de bara fortsatte spela med. Nu är det väldigt viktigt att de ansvariga ställs till svars och att vi får reda ut vem som har gjort sig skyldig till vad i det här landet.

Slut citat, läs mera i riksdagens protokoll

 

SVERIGES RIKSDAG PROTOKOLL 31 MAJ DEBATT ELSA WIDDING OCH JAKOB FORSSMED 2024 05 31

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2024/06/SVERIGES-RIKSDAG-PROTOKOLL-31-MAJ-DEBATT-ELSA-WIDDING-OCH-JAKOB-FORSSMED-2024-05-31.pdf

 

Vad vet svenska folket och SWEBBT utifrån detta?

Både socialminister Jacob Forssmed och riksdagsledamot Elsa Widding, och såklart alla SVT tittare som såg denna debatt, känner till detta det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia.

PCR-testerna utgör själva grundbulten i definitionen av Covid-19 som en pandemi.

Men om det stämmer att PCR-testerna är odugliga som metod för att konstatera infektion med Covid-19 – då faller hela berättelsen om den smittsamma och farliga pandemin samman som ett korthus.

 

UTAN DET KRIMIENLLA PLANERADE PCR TEST BEDRÄGERIET INGEN PANDEMI / HELA KORTHUSET FALLER MED DET PLANERADE KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET SOM FÅTT DÖDLIG EFFEKT FÖR MÄNSKLIGHETEN

Känner Mikael Willgert, Lars Bern, riksdagsledamot Elsa Widding och socialminister Jacob Forssmed till vad Brottsbalken delger om inte att anmäla brott?

Brottsbalken

Enligt Brottsbalken ska sådana synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar utifrån gigantiska ekonomiska incitament, uppsåt finnes, som PCR TEST BEDRÄGERIET, anmälas till rättsvårdande myndighet polis och åklagare, se BROTTSBALKEN 23 kap. 6 §.

6 §   Den som underlåter att i tid anmäla eller annars avslöja ett förestående eller pågående brott ska, i de fall det är särskilt föreskrivet, dömas för underlåtenhet att avslöja brottet enligt vad som är föreskrivet för den som medverkat endast i mindre mån till sådant brott. Högre straff än fängelse i två år får dock inte dömas ut. I de fall det är särskilt föreskrivet ska för underlåtenhet att avslöja brott även den dömas som inte haft uppsåt till men borde ha insett att brottet var förestående eller pågick.

Källa till ovan citerat

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/brottsbalk-1962700_sfs-1962-700/#K23

 

Svenska folket vet nu tack vare detta öppna brev att varken socialminister Jacob Forssmed eller riksdagsledamot Elsa Widding inte har anmält detta gigantiska planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt för mänskligheten inte är anmält till rättsvårdande myndighet av dessa ovan skattefinansierade omnämnda i Sveriges Regering och Sveriges riksdag.

 

Dessutom vet svenska folket tack vare dessa fakta och bevis att riksdagsledamot Elsa Widding såvitt är allmänt känt inte har anmält till Konstitutionsutskottet (KU) i Sveriges riksdag vad som är allmänt känt sedan 2020-07-21 om det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia det kriminella planerade utifrån gigantiska enorma ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt för mänskligheten.

 

Alltså för om det som omnämnts ovan hade skett så hade det förmodligen varit KRIGSRUBRIKER i media och alternativ media om dessa anmälningar varit gjorda till rättsvårdande myndighet och KU av de ovan omnämnda skattefinansierade tjänare som ska tjäna och betjäna skattebetalarna så att skattemedel används på ett effektivt sätt för skattebetalarna, deras uppdragsgivare och väljarna.

 

SWEBBTV tittarna och bidragsgivarna, och övriga medborgare i Sverige, det är av allmänt mycket stort samhällsansvars intresse, dessa är synnerligen betjänta av att får tillgång till dessa fakta och bevis, eller hur Mikael Willgert och Lars Bern?

 

Kom särskilt ihåg att den främmande makten anstiftaren WHO och deras terroragenda med det kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET som fått dödlig effekt för mänskligheten är i grunden den icke statliga organisation den främmande makten WHO, som till ca 80 % är finansierat av privata intressen, som drog i gång det kriminella planerade PCR TEST BEDRÄGERIET.

 

Alltså de ovan omnämnda är således delaktiga i och medskyldiga till synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar som delaktighet i och medskyldiga till bl.a. planerat kriminellt TERROR BROTT med mera utifrån att uppsåtet är och var att utifrån gigantiska ekonomiska incitament sätts SKRÄCK & RÄDSLA i nationen Sveriges folk, barn, skattebetalare, väljare, vårdkonsumenterna och SWEBBTV tittarna och bidragsgivarna för att bana vägen för de sk ”vaccinerna, som bevisligen inte är vanliga vacciner, dessa injektioner är biovapen som fått bevisligen dödlig effekt för mänskligheten.

OM HÖGFÖRRÄDERI BROTT & TERRORISTBROTTSLAGEN I SAMVERKAN MED FRÄMMANDE MAKT WHO TERROR AGENDA & PCR TEST BEDRÄGERIET, UTAN PCR TEST BEDRÄGERIET INGEN PANDEMI

Se vidare i den delen om bl.a. Högförräderi brott i Brottsbalken 19 kap. 1 § och Terroristbrottslag (2022:666).

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/brottsbalk-1962700_sfs-1962-700/#K23

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/terroristbrottslag-2022666_sfs-2022-666/

 

Det är hög tid att bryta tystnaden kring det som måste ses som det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia.

Läs ytterligare mera som är av synnerligen mycket stort allmänt intresse;

Sveriges riksdag socialutskott och justitieutskottet är delgivna om vad som ovan delgivits till Mikael Willgert och Lars Bern;

PÅMINNELSE & Delgivning från SVERIGE GRANSKAS till Socialutskottet och Justitieutskottet i Sveriges Riksdag och till riksdagsledamot Elsa Widding (partilös oberoende) Sveriges Riksdag 2024-07-18

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/18/paminnelse-delgivning-fran-sverige-granskas-till-socialutskottet-och-justitieutskottet-i-sveriges-riksdag-och-till-riksdagsledamot-elsa-widding-partilos-oberoende-sveriges-riksdag-2024-07-18/

 

En ny världsomspännande studie visar att det inte förekom några fler dödsfall på grund av covid och att det fanns 16,9 miljoner vaccinrelaterade dödsfall fram till slutet av 2022 — SVERIGE GRANSKAS 2024 07 21

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/21/en-ny-varldsomspannande-studie-visar-att-det-inte-forekom-nagra-fler-dodsfall-pa-grund-av-covid-och-att-det-fanns-169-miljoner-vaccinrelaterade-dodsfall-fram-till-slutet-av-2022-sverige-granskas/

 

PCR TEST BEDRÄGERIET HAR KOSTAT SKATTEBETALARNA MINST 36 MILJARDER enligt ass professor Björn Hammarskjöld.  ”Det här är folkmord” — SVERIGE GRANSKAS 2024 07 07

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/07/pcr-test-bedrageriet-har-kostat-skattebetalarna-minst-36-miljarder-och-har-fatt-dodlig-effekt-det-har-ar-folkmord-sverige-granskas-2024-07-07/

 

 

Åklagarmyndigheten myndighetschef och riksåklagare Katarina Johansson Welin ÅKLAGARANMÄLAN — SVERIGE GRANSKAS 2024-06-06

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/06/07/aklagarmyndigheten-myndighetschef-och-riksaklagare-katarina-johansson-welin-aklagaranmalan-sverige-granskas-2024-06-06/

 

 Komplettering till Åklagaranmälan till riksåklagare och myndighetschef riksåklagare Katarina Johansson Welin; ÅKLAGARANMÄLAN av 2024-06-06 — SVERIGE GRANSKAS 2024 06 09 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/06/09/komplettering-till-aklagaranmalan-till-riksaklagare-och-myndighetschef-riksaklagare-katarina-johansson-welin-aklagaranmalan-av-2024-06-06-sverige-granskas-2024-06-09/

 

 

Aaron Siri,  en amerikansk advokat , delger i artikel som är mycket viktig för mänskligheten publicerad artikel av 2024-07-15, maskinöversättning, citat

Och så dör påståendet att vacciner är världens bäst undersökta produkt

I årtionden har föräldrar till vaccinskadade barn, vaccinskadade vuxna och andra ifrågasatt påståendena om att vacciner är världens mest grundligt säkerhetstestade produkter i världen, bara för att bli undanskuffade och attackerade av det medicinska samfundet och hälsovårdsmyndigheterna.

Nu medger en studie som publicerades i New England Journal of Medicine under den första veckan i juli att vacciner inte är ordentligt studerade. ”Men låt mig ge ett sammanhang så att ingen blir lurad av vad de uppenbarligen håller på med”, skriver Aaron Siri.

Läs mer

https://expose-news.com/2024/07/15/after-decades-of-gaslighting-the-public/

 

Mycket bra sammanställning av den spetsspecialist sakkunnige förmodligen den främste i världen inom sitt område KAREN KINGSTON bl.a. detta, läs hela

FDA och BioPharma träffades i oktober 2020: Visste att COVID-19-injektioner orsakar sjukdomshandikapp och död

Läs mer

https://karenkingston.substack.com/p/the-world-is-realizing-whats-been?

COVID 19-injektioner och mRNA-nanopartikel injektioner är biologiska massförstörelsevapen enligt juridikprofessor i internationell rätt Francis Boyle som skrev 1989 års lag om biologiska vapen och antiterrorism
https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/07/10/covid-19-injektioner-och-mrna-nanopartikel-injektioner-ar-biologiska-massforstorelsevapen-enligt-juridikprofessor-i-internationell-ratt-francis-boyle-som-skrev-1989-ars-lag-om-biologiska-vapen-och-ant/

 

Har Mikael Willgert och Lars Bern frågor eller om något är svårt att förstå vänder er mycket gärna till den förmodligen främste i världen inom sin spetsspecialist sakkunnighets område ass professor Björn Hammarskjöld utifrån vad denne presterat och levererat i denna publicerade artikel

All modRNA-injections containing LNP have to be stopped and banned immediately!

Or Sixtyfive million meters of modRNA in the Covid-19 injection

https://kostkunskap.blogg.se/2024/june/all-modrna-injections-containing-lnp-have-to-be-stopped-and-banned.html

 

Läs också denna synnerligen mycket viktiga artikel  för nationen Sveriges folk, skattebetalarna och barn publicerad av ass professor Björn Hammarskjöld 2024-07-24

VARFÖR VACCINERA MOT KIKHOSTA

https://kostkunskap.blogg.se/2024/july/varfor-vaccinera-mot-kikhosta.html

 

 

Referenslista

Censuren av det planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET visar sig vara DÖDLIG-SVERIGE GRANSKAS

https://rumble.com/v32i00u-censuren-av-det-planerade-kriminella-pcr-test-bedrgeriet-visar-sig-vara-ddl.html

 

Dr Reiner Fuellmich – The censorship of the planned criminal PCR TEST FRAUD turns out to be DEADLY

https://rumble.com/v3nnxu7-dr-reiner-fuellmich-the-censorship-of-the-planned-criminal-pcr-test-fraud-t.html

 

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på TWITTER

https://twitter.com/SverigeGranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på RUMBLE

https://rumble.com/c/c-3348662

 

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu