• Arkiv

2014-03-10 Landstinget Västernorrland landstingsstyrelse har dessa ansvaret att anmäla synnerligen allvarliga brottsmisstankar

Maktkorruption inom landstinget Västernorrland

 

Du får del av skrivelse till landstingsstyrelsen i landstinget Västernorrland, utifrån att landstingsdirektören och landstingsstyrelsens ordf. sedan tidigare vägrat möte, utifrån som synes synnerligen allvarliga  brottsmisstankar inom landstinget via anställda inom hälso- och sjukvård.

Som synes ”beskyddarverksamhet” av anställda som synes i myndighetsutövning som synes är misstänkta för som synes mycket allvarliga brottsmisstankar.

 

 

Att anställda inom landstinget är misstänkta för som synes  synnerligen allvarliga brottsmisstankar är uppenbart ett notoriskt faktum, vilket icke bestridits av någon sedan tidigare tillskriven inom landstinget.

 

Att alla informerade inom landstinget varit passiva i denna fråga om som synes brottsmisstankar i myndighetsutövning mynnar i slutänden ut i än allvarligare som synes brottsmisstankar, nämligen som synes skyddande av brottsling(”beskyddar verksamhet”) och som synes maktkorruption,som synes ända upp till landstingsstyrelsens ordf.

 

 

Du läser mera i skrivelsen till landstinget Västernorrlands landstingsstyrelse via denna länk

 

Landstinget Västernorrland landstingsstyrelsen sida 1 av 8 jämte bilagor

 

Pressmeddelandet via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/landstinget-vaesternorrland-maktkorruption-som-synes-synnerligen-mycket-allvarlig-brottsmisstanke-970629

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu