• Arkiv

Nu införs globala vaccinpass….. – Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare, en del i VACCIN VANSINNET!

 

 

Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare hade en avsikt nämligen att skrämma och försätta nationen Sveriges medborgare i RÄDSLA, och räddning skulle då bli VACCIN, som statsminister Stefan Löfven nu så stolt delgett om i tal, inköpt för att VACCINERA NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE!

 

Nationen Sverige styrs av de som har makten över skattemiljarderna, den samhällsfarligaste KLANEN UTAN PERSONLIGT ANSVAR, och dessa beskyddar den kriminella läkemedelsindustrin/skolmedicinens skadar och dödar verksamhet, läs mer om det här

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2020/11/24/det-betyder-alltsa-att-folkhalsomyndigheten-inte-anser-sig-ha-nagot-ansvar-for-folkhalsan-svara-doktorn-sven-erik-nordin-i-artikel-myndigheternas-flykt-fran-ansvar-2020-11-23/

 

 

VACCIN VANSINNET

 

 

Dr Mercola delger denna dag en mycket viktig och insiktsfull/allmänbildande artikel, se videon och läs hela artikeln och sprid vidare, citat

 

 

Global Vaccine Passport Will Be Required for Travel

Forced vaccination is part and parcel of the plan to “reset” the global economic system, forever altering life as we know it.

Now, global vaccine passports are being introduced, and it’s only a matter of time before vaccination status will be a prerequisite for travel

 

Slut citat, läs hela artikeln, se videon och sprid vidare

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/11/24/commonpass.aspx?ui=074606fd3681e8627a20bb0b1b0a99549e0ac7722f46b0c51e7f8fd3cb3b60ee&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20201124&mid=DM720503&rid=1018384115

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu