• Arkiv

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL ALLA SVERIGES RIKSDAGS LEDAMÖTER 2021 11 15 — SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 255

 

 

 

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL ALLA SVERIGES RIKSDAGS LEDAMÖTER 2021 11 16

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 255

 

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, hjälp till att sprida vidare massutskicket

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

Bifogade pdf filer till detta massutskick finner du här nedan

 

WHO PANDEMIN OCH PCR BEDRÄGERIET GRUNDEN TILL ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMIN

 https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2021/11/WHO-PANDEMIN-OCH-PCR-BEDR%C3%84GERIET-GRUNDEN-TILL-%E2%80%9DVACCIN%E2%80%9D-D%C3%96DAR-TSUNAMIN.pdf

 

 

COVID Jab är mycket farligare än annonserat

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2021/11/COVID-Jab-%C3%A4r-mycket-farligare-%C3%A4n-annonserat.pdf

 

 

covid-vaccine-deaths-pdf

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2021/11/covid-vaccine-deaths-pdf.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL ALLA SVERIGES RIKSDAGS LEDAMÖTER / KNAPPTRYCKAR KOMPANIET

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

VARNING TILL NATIONEN SVERIGES ALLA MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 255

 

Hjälp till att sprida vidare massutskicket, ingen kan göra allt men alla kan göra något

 http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/11/16/delgivning-om-meddelat-ansvar-och-delaktighet-i-brott-mot-manskligheten-och-folkmord-till-alla-sveriges-riksdags-ledamoter-2021-11-15-sveriges-regering-och-deras-medlopare-del-255/

 

Mycket viktig information och upplysning, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, intervjun på norska, lätt att förstå, citat

Advokaten Erlend Efskind säger att vaccinationen av barn fortsätter i jämn takt, och hur viktigt det är att omedelbart få slut på detta vansinne. 

I detta sammanhang har ett 14-sidigt juridiskt brev (procesnotis) utarbetats till premiärminister Støre och hälso- och omsorgsminister Kjerkol, med begäran om omedelbart stopp för vaccinationen.

LYSSNA PÅ INTERVJUN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.buzzsprout.com/1790541/9533508?fbclid=IwAR3qFey09JTOPRzTlNHmLn1DgAGLIDbviAhTYaZLmTSQiyFhfK0E1wgw2MQ

 

 

2021-11-15 maskinöversättning, citat

Uppgifter från Public Health Scotland visar att 89 % av COVID-dödsfallen under den senaste månaden inträffade bland fullt ”vaccinerade” personer.

https://www.afinalwarning.com/571003.html

 

 

”VACCINERNA” ÄR BEVISLIGEN UTIFRÅN FAKTA FARLIGARE ÄN COVID-19 

 

 

KNAPPTRYCKAR KOMPANIET

VARFÖR BESKYDDAR SVERIGES RIKSDAGS LEDAMÖTER DEN KRIMINELLA VACCIN/LÄKEMEDELSINDUSTRINS & SKOLMEDICINENS DÖDAR VERKSAMHET

 

BIG PHARMA’S CHEMICAL WARFARE ON HUMANITY DWARFS THE NUMBER OF VICTIMS KILLED BY ALL WORLD WARS AND ACTS OF TERRORISM COMBINED…

While drug companies profit billions, people are dying by the millions.

https://pharmadeathclock.com/

 

 

 

Pfizer lägger till farlig medicin i COVID-”vaccinerna” för barn

Måste ses video, ca 4 minuter, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Pfizer Adds Dangerous Drug to Children’s COVID Vaccines

Maskinöversättning

 

Pfizer lade i hemlighet till ett läkemedel mot hjärtinfarkt i COVID-”vaccinet” för barn när rapporter om hjärtstillestånd hos de ”vaccinerade” blir normen.

 

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://banned.video/watch?id=618e8cba14677f46152f31f7

 

https://banned.video/watch?id=618c7b9111848a41725b16e2

 

 

 

45 000% fler döda i Pfizer ”vaccin” än influensa i USA 2018

Ass professor, doktor och läkare Björn Hammarskjöld delger, citat

Detta var känt i mars 2021

Sammanlagt har det dött 121 personer i Sverige i samband med vaccination mot Covid-19 eller 12 personer per 100 000 doser. Det motsvara 450 gånger fler döda i Pfizers vaccin än influensa i USA 2018.

Läs mer

https://kostkunskap.blogg.se/2021/march/hur-manga-dor-av-av-vaccinet-mot-covid-19.html

 

DET HÄNDER NU INOM EU, RAPPORT FRÅN ADVOKAT DR REINER FUELLMICH 2021-11-15

Maskinöversättning, citat

 

Reiner Fuellmich

Besöker Polen och ger instruktioner till deras officiella Corona-utredningskommitté.

 

Viviane Fischer och Dr. Reiner Fuellmich från Corona-utredningskommittén är i Warszawa på inbjudan av polska parlamentariker. De ger råd till det polska parlamentets officiella Corona-utredningskommitté, som inleder sitt arbete i dag.

 

Källa till ovan citerat

https://t.me/s/ReinerFuellmichEnglish

 

 

PUBLICERAT 2021-11-15 journalisten Jesper Johansson intervjuar ass professor, doktor och läkare Björn Hammarskjöld, sprid vidare i alla dina nätverk, se videointervjun, citat

Björn Hammarskjöld om Läkemedelsverkets rekordmånga obehandlade biverkningsrapporter

 

Assisterande professor Björn Hammarskjöld menar att läkemedelsverket idag har tio gånger fler obehandlade biverkningsrapporter än vad myndigheten normalt har.

 

Myndigheten verkar enligt professorn inte vara intresserad av att utreda varför magnetiska egenskaper har setts hos personer som injicerats med nödgodkända så kallade coronavaccin och Hammarskjöld säger till Perspektiv TV att han blivit nekad muntlig förhandling i ett pågående rättsligt ärende i frågan.

 

Sveriges etablissemang vill nu att barn och ungdomar mellan 12 och 15 år ska ta sprutan, men Hammarskjöld anser att det är oansvarigt att pressa barn att ta emot läkemedel mot en sjukdom där sannolikheten för sjukdom hos barn är så liten, i synnerhet när läkemedlets säkerhet ska utvärderas först i december 2023.

 

Hammarskjöld menar att unga inte bör pressas till att ta sprutan och att om barn eller ungdomar blir pressade av lärare, annan personal eller klasskamrater så bör skolan agera.

 

Han anser att det är tal om ett pågående experiment där Sveriges unga görs till försökskaniner och pekar på att det aldrig tidigare har legat så många obehandlade biverkningsrapporter på hög hos Läkemedelsverket.

 

Hammarskjöld anser att antalet biverkningar egentligen är betydligt högre än de drygt 83 000 noterade i början av november 2021, och skulle uppskatta att det reella antalet biverkningar ligger omkring 30-50% av alla injektioner, baserat på den sjukskrivningsstatistik som sågs bland sjukvårdspersonal i inledningen av 2021 då injektionerna kom igång.

 

Hammarskjöld refererar även till en vetenskaplig artikel som hävdar att injektionerna av så kallade covidvacciner, tvärtom mot vad tanken med vaccinerna är, leder till minskad antikroppsproduktion, sämre immunförsvar, sämre DNA- reparationsförmåga och cytokinstorm.

 

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rumble.com/vp94vt-bjrn-hammarskjld-om-lkemedelsverkets-rekordmnga-obehandlade-biverkningsrapp.html

 

 

 

 

OBS FÖLJ JOURNALISTEN JESPER JOHANSSON PÅ DENNES HEMSIDA

 

Perspektiv TV vill fylla det tomrum som de etablerade journalisterna lämnat i det mediala landskapet. Vi anser att Sveriges journalistkår i mångt och mycket undvikit att föra fram frågor som är av stor betydelse för landets utveckling. 

 

Vi vill se en medveten och upplyst befolkning som därigenom kan fatta informerade beslut då vi anser att kunskap är makt. Utan en upplyst och medveten befolkning reduceras demokratin till att vara plutokratins fikonlöv.

Vårt mål är att medborgare i Sverige ska ha tillgång till information som stärker deras möjligheter till insyn i problem som länge har förtigits. Vi vill vara ett oberoende nyhetsmedium med fokus på nyhetsförmedling och kulturinslag i videoformat, artikelform, videoreportage, opinionsinlägg och djuplodande intervjuer.

Våra medarbetare är personer som under flera år varit både ideellt engagerade och arbetat professionellt i mediebranschen och vår drivkraft i vårt arbete är sökandet efter vad vi uppfattar vara det mest sanningsenliga och

 

Vi arbetar utan statligt stöd och vi är helt beroende av våra tittares stöd för att kunna producera material.
Swisha gärna en slant till oss på
123 397 09 51. Tack!

 

Läs och se mer

https://www.perspektiv.tv/

 

 

KNAPPTRYCKAR KOMPANIET

 

Varför undanhåller SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter nationen Sveriges medborgare/invånare och barn fakta och bevis om att THE VACCINE IS MORE DANGEROUS THAN COVID-19?

 

Varför företräder inte SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter nationen Sveriges medborgare/invånare och barns intresse i att STOPPA ”VACCINERNA” OMEDELBART?

 

Varför beskyddar SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter skolmedicinens yrkes skadar och yrkes DÖDAR VERKSAMHET med ”vaccinerna”, som bevisligen generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten globalt och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn?

 

Varför beskyddar SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins enorma ekonomiska intressen i SKADAR OCH DÖDAR ”VACCINERNA”?

 

Varför beskyddar SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter skolmedicinens anställda läkare och sjuksköterskors skadar yrkesverksamhet och DÖDAR YRKES VERKSAMHET med de sk ”vaccinerna”?

 

Vilket lagstöd har SVERIGES ALLA RIKSDAGS LEDAMÖTER för att beskydda den skadar och dödar verksamhet som BEVISLIGEN den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och därmed skolmedicinen bedriver globalt och nationellt i Sverige mot mänskligheten?

 

 

Varför undanhåller SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA/SWEBB TV, alla skattefinansierade (mer eller mindre), och fria alternativa internetmedia de fakta och bevis som bevisligen är FAKTA & BEVIS för att ”vaccinerna” med omedelbar verkan ska STOPPAS?

 

 

 

 

ORSAKAR SPIKPROTEIN KATASTROFALA SKADOR PÅ DNA?

2021-11-15 The HighWire with Del Bigtree   har publicerat MYCKET VIKTIG VIDEO, ca 9 minuters video, som alla ska se, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

IS SPIKE PROTEIN CAUSING CATASTROPHIC DAMAGE TO DNA?

Maskinöversättning

 

En ny studie från Sverige har potential att förändra allt vi vet om COVID-vaccinets spikproteiner, inklusive var de hamnar i mänskliga celler. Medan vetenskapen håller på att komma ikapp, tyder chockerande resultat på stora störningar i cellens DNA-reparationsmekanismer.

 

Publicerat: November 15, 2021

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK OCH VARNA ALLA FÖR ”VACCINERNA”

https://rumble.com/vp9jax-is-spike-protein-causing-catastrophic-damage-to-dna.html

 

 

 

 

Citat

Coronakrisen är triggern till en global statskupp av monumentala mått.

 

”Coronakrisen är triggern till en global statskupp av monumentala mått. Det är inledningen på en ny era, med en ny internationell ekonomisk ordning som riskerar att fullständigt tillintetgöra människans friheter.

 

Tyrannerna har nu tagit över för att med tvång styra oss in i en “klimatsmart” och “hälsosam” värld genom World Economic Forums nya tekno-totalitära färdplan – The Great Reset.”

 

Här länk med beskrivning på svenska av de olika återställningspunkterna som tillsammans bildar ”The Great Reset”

 

http://pharos.stiftelsen-pharos.org/the-global-reset-tyrannernas-plan-for-varlden/

Läs även kommentarerna……

 

 

”VACCINERNA” ÄR BEVISLIGEN UTIFRÅN FAKTA FARLIGARE ÄN COVID-19

 

Läkemedelsmedicin dödar fler människor än alla krigshandlingar, terrorism, vapenvåld och mord tillsammans.

https://www.naturalnews.com/052613_pharma_death_clock_medication_side_effects_prescription_drug_deaths.html

 

 

 

 

Varför undanhåller SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter nationen Sveriges medborgare/invånare och barn fakta och bevis om att THE VACCINE IS MORE DANGEROUS THAN COVID-19?

 

Varför företräder inte SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter nationen Sveriges medborgare/invånare och barns intresse i att STOPPA ”VACCINERNA” OMEDELBART?

 

Varför beskyddar SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter skolmedicinens yrkes skadar och yrkes DÖDAR VERKSAMHET med ”vaccinerna”, som bevisligen generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten globalt och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn?

 

Varför beskyddar SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins enorma ekonomiska intressen i SKADAR OCH DÖDAR ”VACCINERNA”?

 

Varför beskyddar SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter skolmedicinens anställda läkare och sjuksköterskors skadar yrkesverksamhet och DÖDAR YRKES VERKSAMHET med de sk ”vaccinerna”?

 

Vilket lagstöd har SVERIGES ALLA RIKSDAGS LEDAMÖTER för att beskydda den skadar och dödar verksamhet som BEVISLIGEN den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och därmed skolmedicinen bedriver globalt och nationellt i Sverige mot mänskligheten?

 

 

Varför undanhåller SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA/SWEBB TV, alla skattefinansierade(mer eller mindre), och fria alternativa internetmedia de fakta och bevis som bevisligen är FAKTA & BEVIS för att ”vaccinerna” med omedelbar verkan ska STOPPAS?

 

 

 

 

”VACCINERNA” ÄR BEVISLIGEN UTIFRÅN FAKTA FARLIGARE ÄN COVID-19

 

FAKTA & BEVIS

THE VACCINE IS MORE DANGEROUS THAN COVID-19

 

 

https://www.globalresearch.ca/video-the-vaccine-is-more-dangerous-than-covid-19-dr-peter-mccullough/5759522

 

 

 

KNAPPTRYCKARNA I SVERIGES RIKSDAG ÄR DELGIVNA OM DELAKTIGHET & MEDDELAT ANSVAR I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/FOLKMORD mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, men STOPPAR INTE ”VACCINERNA”, VARFÖR BESKYDDAR KNAPPTRYCKARNA I SVERIGES RIKSDAG DENNA ”VACCIN” DÖDAR VERKSAMHET?

 

 

Om DÖDAR ”vaccinerna” läser DU mer om i dagens massutskick, ”vaccinerna” som beskyddas av SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter, bevisligen har dessa knapptryckare i SVERIGES RIKSDAG ännu inte stoppat dessa skadar och DÖDAR ”VACCINERNA”!

 

2021-11-15 Läs hela artikeln, lyssna på podden och sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar ur artikeln, maskinöversättning, citat

De ”vaccinerade” faller döda i öppen dager när Fauci och media erkänner att vaxet är ett totalt misslyckande… samtidigt som de propagerar för fler boostersprutor för de godtrogna.

 

Personer som tog de två första sprutorna kan vara tillräckligt hjärnskadade för att fortsätta ta ”boosters” tills de dör.

 

Fattar du? Om du vägrar att ta den oändliga paraden av dödliga spikproteininjektioner kommer du att stängas av från samhället. Det väcker frågan: Vad var poängen med att ta de två första injektionerna från början?

 

Många människor tog sprutorna för att de bara ville att regeringen skulle lämna dem ifred. Nu får de veta att deras första våg av lydnad inte längre räknas. Människor tränas som hundar att böja sig för ständigt ökande lydnadskrav som ställs av den onda regeringen.

 

De som fortsätter att ta boostersprutor påskyndar bara sin biologiska förstörelse och spelar rakt in i händerna på avfolknings globalisterna som vill göra slut på den mänskliga rasens livskraft på planeten Jorden.

LÄS MER OCH LYSSNA PÅ MIKE ADAMS THE HEALTH RANGER VAD HAN DELGER I PODDEN, SPRID VIDARE

https://www.afinalwarning.com/571352.html

 

 

 

 

Citerar lösryckta delar ur mycket viktig artikel, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

MÅNGA AV DESSA EFFEKTER ÄR NATURLIGTVIS DÖDLIGA

Vaccinets spikprotein kommer in i cellkärnor, undertrycker DNA-reparationsmotorn i människokroppen, kommer att släppa lös explosion av cancer, immunbrist, autoimmuna sjukdomar och accelererat åldrande

 

Detta fynd kan bara beskrivas som en sann ”skräck” i dess implikationer.

Fantastisk ny forskning publicerad i Viruses , en del av SARS-CoV-2 Host Cell Interactions-utgåvan av MDPI(Open Access Journals) avslöjar att vaccinspiksproteiner tränger in i cellkärnor och orsakar förödelse på cellernas DNA-reparationsmekanism, vilket undertrycker DNA-reparation med så mycket som 90 %.

 

Forskningsuppsatsen har titeln ”SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro” och är författad av Hui Jiang och Ya-Fang Mei, vid Institutionen för molekylär biovetenskap, The Wenner– Gren Institutet, Stockholms universitet, SE-10691 Stockholm, Sverige, respektive Institutionen för klinisk mikrobiologi, Virologi, Umeå universitet, SE-90185 Umeå, Sverige. 

 

LÄS MER OCH LYSSNA PÅ PODDEN, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.afinalwarning.com/567688.html

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

 

Publicerat 2021-11-16, läs hela artikeln, och sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning

Enligt en analys från september 2021, baserad på konservativa scenarier i bästa fall, har covid-skotten dödat fem gånger fler äldre (65+) än infektionen

 

 • Hos yngre människor och barn kommer risken förknippad med covid-skottet, jämfört med risken för covid-19, att vara ännu mer uttalad

 

 

 • Data visar att högre vaccinationsfrekvens inte översätts till lägre fallfrekvenser för covid-19

 

 • Covid-skotten är ett episkt misslyckande. US Centers for Disease Control and Prevention rapporterar att de har mer än 30 000 spontana rapporter om antingen sjukhusinläggningar och/eller dödsfall bland de helt vaccinerade; data från Centers for Medicare & Medicaid Services visar att 300 000 vaccinerade CMS-mottagare har lagts in på sjukhus med genombrottsinfektioner; 60 % av seniorer över 65 år som är inlagda på sjukhus för covid-19 har vaccinerats

 

 

 • 50 % av de rapporterade dödsfallen efter covid-19 ”vaccination” inträffar inom 24 timmar; 80 % inträffar under den första veckan. Enligt en rapport har 86 % av dödsfallen ingen annan förklaring förutom en vaccinbiverkning. En skandinavisk studie drog slutsatsen att cirka 40 % av dödsfallen efter jab bland seniorer i hemtjänst är direkt på grund av injektionen

 

Slut citat

Källa till ovan citerat

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/11/16/covid-vaccine-deaths.aspx?

 

 

Läs mer i de bifogade pdf filerna covid(engelska)… och COVID(maskinöversättning till svenska)…

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 255

VARNING TILL ALLMÄNHETEN/ NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN

 

Hjälp till att sprida vidare massutskicket, ingen kan göra allt, men alla kan göra något

 

 

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL ALLA SVERIGES RIKSDAGS LEDAMÖTER

 

 

VARFÖR BESKYDDAR SVERIGES RIKSDAGS ALL RIKSDAGSLEDAMÖTER ”VACCINERNA”

SOM BEVISLIGEN I SKOLMEDICINSK YRKESVERKSAMHET SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN, EN KRIMINELL YRKESDÖDAR VERKSAMHET I SAMVERKAN MED DEN KRIMINELLA VACCIN & LÄKEMEDELSINDUSTRIN

 

 

Om skadar och DÖDAR ”vaccinerna”, ett MEDICINSKT EXPERIMENT/ GENETISKT EXPERIMENT, som de ”vaccinerade” inte informerats och upplyst om

 

-      att de ”vaccinerade” är försöksråttorna i detta läkemedels experiment, som avslutas först 2023, alltså som beskyddas av SVERIGES RIKSDAGS alla ledamöter tills motsatsen är bevisad av varje enskild riksdagsledamot, dock senast 2021-11-20.

 

 

 

MÅNGA AV DESSA EFFEKTER ÄR NATURLIGTVIS DÖDLIGA

 

 

 

SCIENCE HORROR: Vaccine spike protein enters cell nuclei, suppresses DNA repair engine of the human body, will unleash explosion of cancer, immunodeficiency, autoimmune disorders and accelerated aging

Mycket viktig artikel, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

SCIENCE HORROR: Vaccinets spetsprotein kommer in i cellkärnor, undertrycker DNA-reparationsmotorn i människokroppen, kommer att släppa lös explosion av cancer, immunbrist, autoimmuna sjukdomar och accelererat åldrande

 

Detta fynd kan bara beskrivas som en sann ”skräck” i dess implikationer. Fantastisk ny forskning publicerad i Viruses , en del av SARS-CoV-2 Host Cell Interactions-utgåvan av MDPI(Open Access Journals) avslöjar att vaccinspiksproteiner tränger in i cellkärnor och orsakar förödelse på cellernas DNA-reparationsmekanism, vilket undertrycker DNA-reparation med så mycket som 90 %.

 

Forskningsuppsatsen har titeln ”SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro” och är författad av Hui Jiang och Ya-Fang Mei, vid Institutionen för molekylär biovetenskap, The Wenner– Gren Institutet, Stockholms universitet, SE-10691 Stockholm, Sverige, respektive Institutionen för klinisk mikrobiologi, Virologi, Umeå universitet, SE-90185 Umeå, Sverige. 

 

Vi har sparat en kopia av forskningsrapporten i ett PDF-dokument på NN-servrar på denna URL: https://www.naturalnews.com/files/viruses-13-02056-v2.pdf I slutsatsen av artikeln skriver författarna:

 

”Vi fann att spikproteinet markant hämmade både BRCA1- och 53BP1-focibildning (Figur 3D–G). Tillsammans visar dessa data att SARS–CoV–2 spikproteinet i full längd hämmar Reparation av DNA-skadorfrisk person, reparerar NHEJ-mekanismen DNA:t och förhindrar att en patogen mutation uppstår. Men i närvaro av vaccinets spikeprotein, NHEJ-effektiviteten undertrycks med så mycket som 90 % , vilket betyder att den inte kan göra sitt jobb på grund av den undertryckta förmågan att rekrytera proteiner för reparation. Som ett resultat introduceras följande ”fel” i kromosomerna inuti kärnorna i mänskliga celler, allt på grund av närvaron av spikproteinet från mRNA-vacciner:

 

 • Mutationer eller ”fel” i den genetiska sekvensen.
 • DELETIONER av hela segment av genetisk kod.
 • INFOGA av felaktiga segment.
 • Blandning och matchning / permutationer av genetisk kod.

 

Dessa fel, när de uttrycks genom celldelning och replikering, resulterar i:

 • En explosion av cancer och cancertumörer i hela kroppen
 • Förlust av produktion av immunsystemets B- och T-celler (dvs inducerad immunbrist)
 • Autoimmuna sjukdomar
 • Accelererat åldrande och minskad telomerlängd
 • Förlust av funktion hos komplexa organsystem som cirkulations-, neurologiska, endokrina, muskuloskeletala, etc.
 • Cellskador som liknar strålningsförgiftning eftersom celler förstör sig själva inifrån

 

 

Många av dessa effekter är naturligtvis dödliga.

Andra kommer att belasta vaccinoffer med fruktansvärda försvagande skador och organfel som kommer att kräva en livslång medicinsk intervention.

 

 

Spikeprotein går in i cellens kärna

Från uppsatsen länkad ovan: Mekanistiskt fann vi att spikproteinet lokaliseras i kärnan och hämmar reparation av DNA-skador genom att hindra nyckel-DNA-reparationsprotein BRCA1 och 53BP1 rekrytering till skadeplatsen. Detta innebär att spikproteinet, som genereras i cellribosomer efter att cellerna har kapats av mRNA-vacciner, inte alltid lämnar cellen och kommer in i blodomloppet som vi får veta av mRNA-vaccinförespråkare. I vissa fall kommer spikproteinet in i cellkärnan .

 

Där stör det DNA-reparationsmekanismen som beskrivs i den här artikeln. ”Överraskande nog hittade vi överflödet av spikproteinet i kärnan (Figur 1A),” avslutade studieförfattarna.

 

 

Detta betyder utan tvekan, mRNA-vacciner resulterar i kromosomförändringar i kroppens celler .

 

Det är en bekräftelse på att sådana vaccin verkligen skapar förödelse med genetisk integritet och uppvisar biverkningar som inte har förutsetts eller beskrivits av mRNA-vaccinförespråkare.

 

Dr Thomas Levy skriver om toxiciteten hos spikeproteinet på Orthomolecular.org :

 

Oro har väckts angående spridningen av spikproteinet i hela kroppen efter vaccination. Istället för att förbli lokaliserad på injektionsstället för att provocera fram immunsvaret och inget annat, har spikproteinnärvaro upptäckts i hela kroppen hos vissa vaccinerade individer. Vidare verkar det som om några av de cirkulerande spikproteinerna helt enkelt binder ACE2-receptorerna utan att komma in i cellen, vilket inducerar ett autoimmunt svar på hela cell-spike proteinentiteten. Beroende på vilken celltyp som binder spikeproteinet kan vilket som helst av ett antal autoimmuna medicinska tillstånd uppstå. 

 

 

Mer oroväckande förklarar Dr Levy att aktuella bevis visar att spikeproteinet fortsätter att produceras i kroppen, efter den första mRNA-injektionen . Han förklarar:

 

Medan den underliggande patologin återstår att vara fullständigt definierad, är en förklaring till problemen med trombotiska tendenser och annan symtomatologi som ses hos kroniska covid- och post-vaccinationspatienter direkt relaterad till den ihållande närvaron av spikproteindelen av coronaviruset. Vissa rapporter hävdar att spikeproteinet kan fortsätta att produceras efter den initiala bindningen till ACE2-receptorerna och kommer in i några av de celler som det initialt riktar sig till. De kliniska bilderna av kronisk covid och toxicitet efter vaccinering verkar mycket lika, och båda beror troligen på denna fortsatta närvaro och spridning av spikproteinet över hela kroppen (Mendelson et al., 2020; Aucott och Rebman, 2021; Levy , 2021; Raveendran, 2021).

 

 

Spikeprotein i full längd resulterade i det största undertryckandet av NHEJ DNA-reparationsmekanism

 

 

5G-exponering, chemtrail-exponering, exponering för livsmedelskemikalier, mammografi och till och med exponering för solljus kommer att orsaka förödelse hos dem som har tagit mRNA-vacciner

 

Det skrämmande resultatet av detta fynd är att människor som har tagit mRNA-vaccin kommer att uppleva undertryckt DNA-reparation , eskalerande exponeringar som en gång ansågs vara mindre problem för betydande hot mot deras hälsa.

 

Med andra ord kommer personer som utsätts för 5G-strålning, mammografiundersökningar, mjukgörare i livsmedel och cancerframkallande ämnen i personliga hygienprodukter (tvättmedel, parfymer, schampon, hudkrämer, etc.) inte att kunna reparera DNA-skadorna som orsakas av dessa exponeringar. Efter relativt små exponeringar kommer de att börja mutera och utveckla cancer i hela kroppen. 

 

Glöm inte att 5G-exponering resulterar i peroxinitritproduktion i blodet, en extremt farlig fri radikal som orsakar DNA-skador i hjärnceller och vävnadsceller över hela kroppen. 

Detta skulle till och med kunna beskrivas som ett slags binärt vapensystem där mRNA-vacciner försvagar DNA-reparationen, och 5G-exponering (eller kemisk exponering i matförsörjningen) ger vapnet som bryter DNA-strängar och leder till att kroppen inte kan upprätthålla genetisk integritet under cellreplikation.

 

Detta tar inte lång tid att uttryckas på fruktansvärda fysiska sätt, såsom försöket att växa av inre organvävnader på ytan av huden eller ansiktet, vilket är anledningen till att jag har titulerat dagens Situationsuppdatering-podcast, ”Monsters, Zombies and Mutants. ”

 

Närvaron av spikproteinet stör normal immunfunktion och leder till immunbrist (ett AIDS-liknande tillstånd)

 

LÄS MER OCH LYSSNA PÅ PODDEN, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.afinalwarning.com/567688.html

 

 

 

Sanningen och verkligheten om  det MEDICINSKA EXPERIMENTET/ GENETISKA EXPERIMENTET, som marknadsförts av Staten Sverige(SS), SVERIGES REGERING och deras medlöpare,

som vanliga vaccin, men bevisligen inte är det!

 

De ”vaccinerade” av SS är försöksråttorna i ett läkemedelsexperiment som avslutas först 2023, men dessa ”vaccinerade” har inte informerats och upplysts om detta notoriska faktum av SS!

 

 

SS har därtill inte informerat och upplyst om

 

-        att ”vaccinerna” generellt och systematiskt i yrkesverksamhet inom skolmedicinen, globalt och nationellt inom SS, skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, det har UNDANHÅLLITS AVSIKTLIGT AV SS(SVERIGES REGERING och deras medlöpare)!

 

 

 

SS har avsiktligt, uppsåtligt och BEDRÄGLIGT marknadsfört ett  uppsåtligt bedrägeri mot nationen Sveriges medborgare/invånare och barn,

vilket får effekten att dessa inom SS är delaktiga i en planerad yrkes skadar och yrkes dödar verksamhet som tidigare i världshistorien inte skådats.

 

 

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL ALLA SVERIGES RIKSDAGS LEDAMÖTER

Bevisbördan åvilar varje enskild riksdagsledamot att bevisa sakligt, opartiskt och objektivt varför skadar och dödar ”vaccinerna”, som bevisligen skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare generellt och systematiskt är

-       att använda skattemedel på ett effektivt sätt för nationen Sveriges medborgare/invånare och barn.

 

Dessutom äger varje enskild riksdagsledamot i Sveriges riksdag bevisbördan att bevisa

-       att skolmedicinen, den kriminella vaccin/läkemedelsindustri och de 21 självstyrande Regionerna (fd landsting), deras anställda läkare och sjuksköterskor har stöd i svensk lagstiftning för

-       att bedriva yrkes skadar och yrkesdödar verksamhet som i en kriminell yrkes DÖDAR MAFFIA

 

Därtill äger varje enskild riksdagsledamot i Sveriges riksdag bevisbördan

-       att bevisa att den enskilde riksdagsledamoten har lagligt stöd för

-       att beskydda dels den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och dels skolmedicinens systematiska och generella skadar och dödar verksamhet dessa bedriver globalt och nationellt mot mänskligheten och därmed också bedrivs av skolmedicinen mot nationen Sveriges medborgare/invånare och barn med bl.a. de sk ”vaccinerna”

 

Dessa notoriska faktum och erkända sakförhållande, som delgivits i massutskicken över tid, och delges denna dag, som är i laga ordning registrerat av Socialdepartementets registrator över tid är

-       att betrakta som notoriska fakta och erkända sakförhållanden som Sveriges riksdags alla ledamöter erkänner som sådana om den enskilde riksdagsledamoten inte bevisat det motsatta senast 2021-11-20.

 

Emotser sådana motbevis från varje enskild riksdagsledamot i Sveriges riksdag dock senast 2021-11-20 till undertecknads e-postadress [email protected]

 

 

FAKTA & BEVIS

 

SVERIGES REGERING OCH DERAS MEDLÖPARE ÄR UPPENBART INTE TROVÄRDIGA

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn går inte

 

-       att lita på alls, dessa beskyddar ett MEDICINSKT EXPERIMENT som är ett genetiskt experiment på mänskligheten där mänskligheten och de ”vaccinerade” är försöksråttorna och dessutom ”superspridarna”

 

 

Dessutom har Sveriges regering och deras medlöpare genom propaganda sålt in genom ”hjärntvätt” av stora delar av nationen Sveriges medborgare/invånare och barn att dessa DÖDLIGA ”VACCINER” är vanliga vaccin, men det är de inte!

 

 

LÄS MER I DEN DELEN I PDF FILEN WHO PANDEMIN/PCR BEDRÄGERIET GRUNDEN TILL ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMIN

 

 

 

 

ETT ENORMT PLANERAT BEDRÄGERI MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN!

 

Sveriges riksdags knapptryckare är med i ”båten” tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla 21 Regioner (fd landsting, som är självstyrande), Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, Socialdepartementet, SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria alternativa medier därtill tjänstemän/kvinnor anställda inom stat, regioner och kommuner.

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

MÄNNISKOR DÖR TILL FÖLJD AV ”VACCINERNA” I HELA VÄRLDEN

PEOPLE DROPPING DEAD FROM THE VACCINE WORLDWIDE

https://www.brighteon.com/f606859c-fce0-49e5-9ab7-921882234ac2

 

Advokat dr. Reiner Fuellmich och hans team i Tyskland, Corona Kommittén, som har ett världsomspännande nätverk, får självklart kopia på denna DELGIVNING till Sveriges Riksdag alla ledamöter om delgivning, delaktighet och meddelat ansvar i BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN.

 

Noteras särskilt; SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och fria/alternativa internetmedia har nu ett mycket viktigt uppdrag och delge sina tittare, lyssnare och läsare om denna världsnyhet, dvs. den sanna och verkliga SVERIGE BILDEN! Dessa får del av massutskicken.

 

STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN OMEDELBART

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

 

2021-11-16

 

MYCKET VIKTIG INFORMATION OCH UPPLYSNING TILL NATIONEN SVERIGES ALLA MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN

 

 

Hjälp till att sprida vidare massutskicket, ingen kan göra allt, men alla kan göra något

 

 

 

 

Det kom ett massutskick från Kalle Hellberg som du får del av, citat

 

Coronakrisen är triggern till en global statskupp av monumentala mått.

 

”Coronakrisen är triggern till en global statskupp av monumentala mått. Det är inledningen på en ny era, med en ny internationell ekonomisk ordning som riskerar att fullständigt tillintetgöra människans friheter. Tyrannerna har nu tagit över för att med tvång styra oss in i en “klimatsmart” och “hälsosam” värld genom World Economic Forums nya tekno-totalitära färdplan – The Great Reset.”

 

Här länk med beskrivning på svenska av de olika återställningspunkterna som tillsammans bildar ”The Great Reset”

http://pharos.stiftelsen-pharos.org/the-global-reset-tyrannernas-plan-for-varlden/

Läs även kommentarerna……

 

Slut citat

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu