• Arkiv

Petra Lundh och dennes anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige får ytterligare begäran / frågeställning om HEMLIGA BESLUT mot allmänheten i Sverige

 

 

 

 

Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 4 mars 2022 10:33
Till:[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>
Kopia:[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>
Ämne: Ytterligare Administrativt ärende utifrån att handläggningen ska ske opartiskt, sakligt och objektivt enligt grundlag Regeringsformen och Rättighetsstadgan i Lissabonfördraget
Prioritet: Hög

 

Åklagarmyndigheten i Sverige

Rättschef Marie Louise Ollén

Telefon 010 562 56 43

 

Verksjurist Roger Waldenström

Telefon 010 562 50 25

 

 

Kopia för kännedom och åtgärd

Justitieutskottets samtliga ledamöter och Justitieminister Morgan Johansson

Begär att denna del registreras av registrator [email protected] och därtill säkerställs att dagboksblad/diarieutskrift skickas i epost till [email protected] , sekretessprövning; ingen sekretess då ärendet är att synnerligen mycket stort allmänt intresse i Sverige och därtill av synnerligen mycket stort allmänt internationellt intresse. Begär därtill fullständiga kontaktuppgifter på handläggare av ärendet.

 

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator Åklagarmyndigheten i Sverige, huvudkontoret i Stockholm, begär dagboksblad/diarieutskrift med vändande epost till [email protected] , således att skickas med epost, sekretessen upphävs, utifrån likabehandlings principen, som delgives om i detta administrativa ärende. Begär därtill fullständiga kontaktuppgifter på handläggare av ärendet.

 

 

Sekretessprövning; ingen sekretess, all kommunicering ska ske via epost i detta administrativa ärende

 

Om så behövs och är styrkt utifrån gällande lag använd säker epost, som finns tillgängligt inom staten Sverige, se i den delen t.ex. Kontaktformulär för att skicka säker e-post

https://secure.domstol.se/kontakt

 

 

2022-03-04

 

Ytterligare Administrativt ärende utifrån att handläggningen ska ske opartiskt, sakligt och objektivt enligt grundlag Regeringsformen och Rättighetsstadgan i Lissabonfördraget

 

Har Åklagarmyndigheten i Sverige undanhållit ytterligare beslut gentemot undertecknad?

 

En synnerligen befogad frågeställning utifrån vad som kommunicerades från undertecknad till huvudkontoret i Stockholm 2022-03-03.

 

 

 

Därav begäres ett särskilt beslut i detta administrativa ärende med den frågeställningen;

 

Har Åklagarmyndigheten i Sverige undanhållit ytterligare beslut gentemot undertecknad?

 

 

Begär i detta administrativa ärende en fullständig utredning; som bevisligen ska säkerställas vara opartisk, saklig, objektiv och fullständigt rättssäker utifrån att Åklagarmyndigheten i Sverige, huvudkontoret i Stockholm, uppenbart kontrollerar och censurerar information/ upplysning , kommuniceringar(t.ex. åklagaranmälningar) till epost mottagare inom Åklagarmyndigheten i Sverige, då utifrån den YTTRANDEFRIHET som undertecknad är rättighetsbärare av.

 

 

Således är Åklagarmyndigheten i Sverige, huvudkontoret i Stockholm, under ledning av ytterst ansvarige myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh uppenbart inte trovärdiga utifrån att som synes har normen/agenda satts till nivån där så allvarliga brottsmisstankar uppstår som grov uppsåtlig trolöshet mot huvudman synes gälla fullt ut inom Åklagarmyndigheten i Sverige, till dess att motsatsen är bevisad och ställt bortom allt rimligt tvivel i opartisk, saklig och objektiv fullständigt rättssäker domstol.

 

 

Begär därav ett fullständigt rättssäkert beslut i detta administrativa ärende, som är fullständigt rättssäkert motiverat, fullt följbart och mycket tydligt i fråga om hur utredningen säkerställts vara fullständigt rättssäker och uppfyller vad svensk grundlag ger vid handen och i grunden utifrån de rättigheter som undertecknad är rättighetsbärare av.

 

 

Utifrån det så konstateras följande; Åklagarmyndigheten i Sverige, huvudkontoret i Stockholm, under ledning av ytterst ansvarige ledaren myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh äger bevisbördan att bevisa vad som begäres i detta ytterligare administrativa ärendet av denna dag. Se i den delen grunderna, som delgivits er i administrativa ärendet av 2022-03-03, som gälla fullt ut även i detta administrativa ärende i makt- och myndighetsutövning gentemot allmänheten inom förvaltningen, där uppenbart den enskilde är i beroendeställning till makt- och myndighets missbrukarna inom Åklagarmyndigheten i Sverige.

 

( administrativa ärendet av  2022-03-03 finner du här

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/03/04/petra-lundh-myndighetschef-och-riksaklagare-ar-ytterst-ansvarige-for-vad-som-forsiggar-inom-aklagarmyndigheten-i-sverige/ )

 

 

Som synes kan vem som helst drabbas av detsamma som undertecknad, att sk beslut säkerställs och undanhålls i lönndom, dvs. underlåts att kommuniceras till den som myndighetsbeslutet berör och den formen av HEMLIGA BESLUT som undanhålls vem det än må vara är inte förenligt med det som staten Sverige utger sig för att vara och värna.

 

 

Vänligen men bestämt mycket skyndsamt beslut begäres

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

 

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu