• Arkiv

FÖRUNDERSÖKNING INLEDS MOT Åklagarmyndigheten i Sverige: Varför beskyddar den anställde myndighetschefen & riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda PCR BEDRÄGERIET? 2022 03 20

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN  2022 03 20 –  SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 324

 

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

 

”VACCIN” DÖDAR/BIOVAPEN TSUNAMI 324

 

Hjälp till att sprida INFORMATION & UPPLYSNING i massutskicket vidare

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVENSKA KYRKAN, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.’

 

 

2022-03-20

 

Begär utifrån dagens massutskick ett särskilt BESLUT av myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh i detta administrativa förvaltningsärende inom myndigheten Åklagarmyndigheten i Sverige.

 

 

NO MERCY / INGEN NÅD / NURNBERG KONVENTIONEN / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / PLANERAT ÖVERLAGT MORD / PCR BEDRÄGERIET / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN / NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN MED MERA

 

FAKTA & BEVIS SOM GÄLLA FULLT UT GLOBALT OCH NATIONELLT TILL MOTSATSEN ÄR BEVISAT OCH STÄLLT BORTOM ALLT RIMLIGT TVIVEL

 

Mycket viktig video och artikel

Se videon och sprid vidare i alla dina nätverk

Bosnien och Hercegovina: Domstolen förklarar obligatoriska vacciner och Vax-pass stridande mot grundlagen

Förra månaden utfärdade Bosnien och Hercegovinas författningsdomstol (BiH) ett beslut som förklarade att obligatoriska vacciner och vaccinintyg (pass) strider mot grundlagen. Domstolen noterade att båda förordningarna infördes av smala delar av den verkställande makten.

 

Domstolen kritiserade sedan parlamentet – hur det kunde tillåta den verkställande makten att tillåta kränkningar av rättsstatsprincipen och demokratin i landet.

 

Enligt domstolens dom ska de som inte lyder detta beslut åtalas enligt strafflagstiftningen och dömas i sex månader till fem år. Förra året förklarade samma domstol att obligatoriska masker och begränsning av den fria rörligheten var författningsstridig.

 

SE VIDEON

https://needtoknow.news/2022/03/bosnia-and-herzegovina-court-declares-mandatory-vaccines-and-vax-passports-unconstitutional/

 

 

 

 

  • ”Regeringens krig mot människor

 

 

  • ”Så det här är en världsomspännande tragedi. Och det är ett krig. Och oavsett om regeringen visste att det var ett krig mot människor, så är de för närvarande i krig mot sitt eget folk. Och det är det äckligaste jag någonsin sett i mitt liv.”

 

 

 

  • ”Världsregeringar och globala och nationella hälsoorganisationer är alla delaktiga i detta olagliga bedrägeri och måste hållas ansvariga.”

 

 

  • ”Om Moderna och Pfizer-företag verkligen felaktigt framställer sina experimentella genterapier som godkända vacciner, säger Dr. Martin att

 

 

  • ”De juridiska konsekvenserna av detta bedrägeri är enorma – ur juridisk synvinkel kvalificerar både Moderna och Pfizer att de använder illegala bedrägliga metoder genom att göra medicinska påståenden utan bevis från kliniska prövningar på immunitet och överföringsblockering. US Federal Trade Commission Act, 15 US Code, Section 41, förbjuder sådana bedrägliga metoder.”

 

 

 

Begär utifrån dagens massutskick ett särskilt BESLUT av myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh i detta administrativa förvaltningsärende inom myndigheten Åklagarmyndigheten i Sverige.

 

Godtycke och egna skönsmässiga partiska och osakliga texter och påståenden är i strid mot Regeringsformen bästa anställda Petra Lundh, och lag ska åtföljas i detta administrativa förvaltningsärendet!

 

 

 

ADMINISTRATIVT FÖRVALTNINGSÄRENDE

Alltså eftersom ÅKLAGAR myndigheten  inte är en domstol, vänligen men bestämt säkerställ rättssäkert, opartisk, sakligt och objektivt ett fullständigt rättssäkert motiverat beslut, utifrån artikel 41 i Rättighetsstadgan, som är svensk lag sedan 2009-12-01, som är en EU-rättsakt i Lissabonfördraget, och är överstående all annan svensk lag(företrädes principen), se i den delen Regeringsformen 12:10, och därmed äger myndighetschefen och riksåklagaren BEVISBÖRDAN

 

  • att bevisa det motsatta om Åklagarmyndigheten i Sverige och den anställde Petra Lundh har annan uppfattning.

 

 

Det är nämligen EU-rättigheter som ägs av rättighetsbärarna, i detta administrativa förvaltningsärende, nationen Sveriges FOLK & BARN, allmänheten och därmed därtill rättighetsbäraren undertecknad, erkänt sakförhållande som den anställde Petra Lundh, om denne har annan uppfattning, äger bevisbördan att bevisa det motsatta i förvaltningsdomstol i ett EU MÅL.

 

 

UNDERTECKNAD PÅSTÅR

EU-rättigheterna i RÄTTIGHETSSTADGAN som t.ex. artikel 41 och 51-54 gäller fullt ut inom Åklagarmyndigheten i Sverige när beslut om att inleda eller inte inleda förundersökningar i åklagaranmälningar, erkänt sakförhållande och notoriskt faktum tills motsatsen är bevisad och ställt bortom allt rimligt tvivel i domstol.

 

 

Bevis bördan att bevisa det motsatta ägs av ytterst ansvarige myndighetschefen/riksåklagaren Petra Lundh, Åklagarmyndigheten i Sverige,

 

  • att bevisa i ett fullständigt motiverat fullt följbart förståeligt beslut utifrån artikel 41 i Rättighetsstadgan( se Regeringsformen 12:10) med besvärshänvisning, emotses och begäres mycket skyndsamt, dock senast 2022-03-22 kl.17:00, beslutet skickas med epost till [email protected] , sekretess upphävs, all kommunicering i detta administrativa förvaltningsärenden ska ske genom epost.

 

 

Om inget beslut erhålles inom den begärda tiden är det av Åklagarmyndigheten i Sverige och myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh erkänt sakförhållande

 

  • att Åklagarmyndigheten i Sverige a) undanhållit/underlåter begärt fullständigt rättssäkert MOTIVERAT beslut b) undanhållit/underlåter att åtfölja lag, bl.a. Regeringsformen(se bl.a. RF 12:10) och överstående svensk lag Rättighetsstadgan i Lissabonfördraget, svensk lag sedan 2009-12-01 c) som utan ytterligare bevisning ska ligga till grund för myndighets och domstols beslut. Ett ickebeslut blir därmed ett överklagbart beslut.

 

 

 

 

FÖRUNDERSÖKNING INLEDS MOT Åklagarmyndigheten i Sverige: Varför beskyddar den anställde myndighetschefen & riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda PCR BEDRÄGERIET med mera?

 

Är ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE fullt ut delaktiga i det största BEDRÄGERIET/ PCR BEDRÄGERIET med mera mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

   

Bildkälla https://www.aklagare.se/om-oss/riksaklagaren/

 

 

 

 

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN

 

 

FAKTA & BEVIS

90 % av dödsfallen inträffar bland de ”vaccinerade”

2022-03-14  ”VACCINERNA” / BIOVAPNEN / BIOVAPEN KRIGET

I Storbritannien ökar COVID-infektionen igen och 90 % av dödsfallen inträffar bland de ”vaccinerade

Läs mer och sprid vidare till alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh

https://citizens.news/601726.html

 

 

 

 

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN

 

Hur kan det komma sig bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och Åklagarmyndigheten i Sverige att förundersökning inleds i detta ärende, se artikeln här nedan, men inte inleds alls i åklagaranmälningar mot Läkemedelsverket(Pfizer) av Björn Hammarskjöld och åklagaranmälningar mot Folkhälsomyndigheten, Sveriges Kommuner och Regioner, Region Västernorrland och professor Niklas Arnberg/Umeå Universitet av Ulf Bittner?

 

Alltså om bl.a. PCR BEDRÄGERIET inleds inte förundersökning men Åklagarmyndigheten i Sverige har inlett en förundersökning om grov krigsförbrytelse med anledning av kriget i Ukraina.

 

 

Publicerat 2022-03-19, LÄS HELA ARTIKELN, citat

Åklagare i Sverige utreder krigsbrott i Ukraina

Åklagarmyndigheten i Sverige har inlett en förundersökning om grov krigsförbrytelse med anledning av kriget i Ukraina.

– Det vi är intresserade av i nuläget är direkta ögonvittnen, vilket vi är övertygade om finns, säger kammaråklagare Karolina Wieslander.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1ObkWJ/aklagare-i-sverige-utreder-krigsbrott-i-ukraina

 

 

 

 

 

VEM / VILKA SKA ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE UTREDA FÖR BIOVAPEN KRIG / KRIGSBROTT / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ FOLKMORD / ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI /PLANERAT ÖVERLAGT MORD?

 

Är tiden inne för att säkerställa att Åklagarmyndigheten i Sverige och där särskilt ytterst ansvarige myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lund och dennes ledarstab avsätts med omedelbar verkan?

 

DU FÖRSTÅR MER EFTER ATT LÄST HELA DAGENS MASSUTSKICK, OCH TIDIGARE MASSUTSKICK!

 

 

FAKTA & BEVIS en artikel och videon från USA

2022-03-18 se videon efter att du läst artikeln här nedan, maskinöversättning, citat

SKRÄMMANDE RYSK RAPPORT: UKRAINSKA BIOLABORATORIER SKAPAR SPECIELLA BIOVAPEN FÖR ETNISK RENSNING

Dr Ariyana Love går med Stew Peters för att diskutera de Pentagon-drivna biolabbet i Ukraina. Hon är övertygad om att ryska militära rapporter om USA-drivna biolaboratorier i Ukraina är trovärdiga och hon bekräftar att Rysslands intrång i Ukraina är ”Allt för avnazifieringen och demilitariseringen av landet, såväl som för att ta kontroll och förstöra och avslöja USA:s biovapenlaboratorier för världen. Ryssland befriar det ukrainska folket efter 8 år av folkmord och etnisk rensning.

 

”På andra sidan finns US Deep State och NATO-allierade, som har använt Ukraina för tillverkning och export av biologiska vapen för detta covid-19-democid.

 

”Ryssland avslöjade att den amerikanska regeringen, DoD och NATO-partners finansierade och drev 30 biolaboratorier i Ukraina, under COVID-19-förebyggande programmet, men i själva verket producerade de biovapen som används i denna vaccinförintelse…

 

” Ryssland avslöjade 145 arter av biovapen som har studerats i Ukraina och två av dem passerar in i Ryssland. Detta enligt ryska militärrapporter. Parasit- och insektsvektorer som överför allvarliga infektionssjukdomar till människor smugglades ut från Ukraina och bioproverna överfördes utomlands från ett biolab i Charkiv.

”Rutter in i Europa kartlades redan och de arbetade med farliga coronavirusexemplar och hur man sprider det bland populationer. Detta avslöjades av ryssarna.

 

”Sekretessbelagda dokument som fångats av ryssarna avslöjar pappersspåren mellan ukrainska biolaboratorier och Doherty-institutet i Australien, Victoria Infectious Diseases Laboratory i Melbourne fångades när de importerade blodserum från ukrainska biolaboratorier .

 

”Det finns 350 kryobehållare som innehåller blodserumprover som användes under sken av antikroppsforskning.

”Aussie Cossack rapporterade också att australiensiska legosoldater har setts i Ukraina i staden Zhytomyr, 150 km väster om Kiev.

 

”Den tidigare presidenten, Barack Obama, hade själv godkänt konstruktionen av dessa biolabb för att skapa farliga patogener på nivå 3 2005 [när han var senator i Illinois].

”Det var Obama-Bidens regim som etablerade statskupp i Kiev. Nazisterna i Azovbatljonen som orsakar förödelse i Ukraina finansierades av judiska oligarker med dubbla nationaliteter till Israel, som Ihor Kolomoyskyi.

 

”Azovnazister försågs med Tavor-gevär av den israeliska staten. Nynazisterna kunde officiellt integreras i Ukrainas nationalgarde 2014.

 

”Fd marinkårens officer, Scott Ritter, sa till George Galloway att de första trupperna som tränades av amerikanska och brittiska soldater var den nynazistiska Azovbataljonen.

 

”Så nazisterna störtade med våld den legitima presidenten i Ukraina och tvingade sig in i regeringen. Zelenskij-dockorregimen och de militariserade nazisterna har begått krigsförbrytelser och har riktat in sig på ryska kristna ukrainare sedan dess.”

 

Stew kommenterar, ”Så vad du säger är…dåliga skådespelare i USA, Barack Obama och Joe Biden, tillsammans med utrikesdepartementet och CIA genomförde en våldsam störtning av den demokratiskt valda regeringen, som valdes 2014 – Båda sidor är överens om att omröstningen var rättvis – de arrangerade upplopp i BLM-stil, de praktiserade samma inblandning och valstöld som de implementerade här – alla PSYOP inklusive – så att de kunde utveckla biovapen för att rikta in sig på kristna…

 

”Detta är Soros krig. Det är vad det här är…Detta är inte något som bara dyker upp med Vladimir Putin. Detta anstiftas av vårt utrikesdepartement, korrupta dåliga aktörer inom den globala Cabal och Deep State här, i USA. Redan från början sa jag: ”Om du vill skylla på någon för det här kriget, leta inte längre än till United States Deep State.”

 

Dr Love fortsätter, ”Den amerikanska regeringen släppte ett dokument 2020, som medgav att biolabben är till för ‘vaccinutveckling’ och det amerikanska utrikesdepartementet hade full kontroll över allt som hände i dessa labb. Ryssland avslöjade att USA utvecklade pest, mjältbrand, kolera, ebola, filovirus och mycket, mycket mer.

 

”Ebola finns i Johnson & Johnsons och Sinovacs patent. Filoviruset används i Moderna. Så det är uppenbart att de illegala patogenerna från dessa biolaboratorier har använts för att inokulera världens befolkning för denna democid. 

 

”Vi borde alla tacka Ryssland för att de avslöjade detta för världen och förstörde dessa labb. Ryssland nämnde också att H5N1 och H1N1 också tillverkades i dessa labb. H1N1 inducerade smittkoppor och jag hittade också ett mRNA-nanoteknikvaccinpatent för nötkreatur , med hjälp av H5N1 och H1N1 och de dödliga Brucella-bakterierna.

 

”Så dessa biovapen tillverkade i Ukraina används också för att förgifta och genetiskt modifiera vår matförsörjning! 

 

”Journalisten Dilyana Gaytandzhieva rapporterade att Pentagon släppte lös dödliga antibiotikaresistenta bakterier på den lokala civilbefolkningen och på allierade trupper, enligt läckta dokument.

”Så Pentagon experimenterade med 4 400 soldater i Ukraina och ytterligare 1 000 i Georgien och dokumenten läser att dödsfallen skulle rapporteras till den amerikanska regeringen.

 

”Så, amerikansk personal vid dessa biolaboratorier fick diplomatisk immunitet, även om de inte är diplomater och de är skadeslösa från dödsfall och skador som orsakats av lokalbefolkningen.

 

”Det fanns 13 dödliga bakterier som testades på trupper och civila i Ukraina. Bacillus anthraxis – det är mjältbrand – den kan spridas genom luftsprutning. Och jag hittade ett patent för att ta bort plasma-DNA från Bacillus mjältbrandsbakterier , med ett CRISPR-Cas9-system och det ägs av Kina.

 

”Så de använder mykoplasma som biovapen. Brucella är en annan dödlig bakterie som odlades på 1950-talet … och började applicera den på vacciner. Den amerikanska militären gillar att använda denna patogen eftersom de kan försvaga människor utan att döda dem.

 

”Att bli smittad med brucellos är som att ha influensa ungefär tio gånger, men det är inte livshotande, såvida du inte har något annat tillstånd och det här låter väldigt mycket som covid-19.

 

”Det var Krim-Kongo hemorragisk feber, den har en dödlighet på 40 %, sedan ett par andra bakterier som du bara behöver tio av dem för att göra dig sjuk… USA skulle ha gjort sig av med den här bakterien 1973, eftersom det har upp till 60 % dödlighet men USA fortsatte att beväpna det i Ukraina.

 

 

”Så, parasiter, maskar, mer dödliga bakterier som orsakar borrelia, även kroniska hjärnsjukdomar – låter som prioner – och många, många fler saker tillverkades där.

 

”Men det här är det mest skrämmande av allt, Stew: de riktade sig mot etniska grupper. Så en av sakerna de gjorde i dessa biolabb var att de kom på ett sätt att selektivt rikta in sig på specifika etniska grupper. De kan göra dessa vapen mer dödliga eller mindre dödliga för etniska grupper. 

 

”Det fanns en studie som släpptes i december förra året, som avslöjar vilka etniska grupper som är mest genetiskt modifierade med detta mRNA-vapen och det råkar vara européer och européer-sydasiater var den mest riktade gruppen, sedan afrikaner.

 

”Och det finns två genetiska typer som är helt immuna mot detta biovapen och det är den genetiska typen K26R och även Ashkenazi-judarna. De är helt immuna mot genetisk modifiering. Så det här är några väldigt skrämmande bevis.”

https://forbiddenknowledgetv.net/horrifying-russian-report-ukrainian-biolabs-creating-special-bioweapons-for-ethnic-cleansing/

 

 

maskinöversättning

10 tecken på att kriget i Ukraina är en del av den stora återställningen

 

Välkommen till den andra fasen av Great Reset: krig.

 

Medan pandemin acklimatiserade världen till nedstängningar, normaliserade acceptansen av experimentella mediciner, utlöste den största  överföringen  av välstånd till företag genom att decimera små och medelstora företag och justerade muskelminnet för arbetskraftsoperationer som förberedelse för en cybernetisk framtid, krävdes ytterligare en vektor för att accelerera ekonomisk kollaps innan nationer kan ” bygga tillbaka bättre .”

 

Jag presenterar nedan flera sätt på vilka den nuvarande konflikten mellan Ryssland och Ukraina är nästa katalysator för World Economic Forums  Great Reset -  agenda, som underlättas av ett sammankopplat nät av globala intressenter och ett diffust nätverk av offentlig-privata partnerskap.

 

1. Kriget mellan Ryssland och Ukraina orsakar redan oöverträffade  störningar  i globala leveranskedjor, förvärrar bränslebristen och framkallar kroniska inflationsnivåer.

Läs mer

https://www.activistpost.com/2022/03/10-signs-the-war-in-ukraine-is-part-of-the-great-reset.html

 

 

 

 

Bästa Åklagarmyndigheten i Sverige och ytterst ansvarige myndighetschefen och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda åklagare, vänligen men bestämt, vem beskyddar ni och varför?

 

 

 

STATEN SVERIGE/ SS OCH ANSTÄLLDA INOM STAT, REGIONER OCH KOMMUNER HAR MARKNADSFÖRT DE SK ”VACCINERNA” SOM VANLIGA VACCIN, VILKET DESSA SK ”VACCINERNA” BEVISLIGEN INTE ÄR.

 

ALLTSÅ I DEN DELEN FINNS SÅLEDES BEVIS FÖR DET STÖRSTA OCH VÄRSTA BEDRÄGERIET MOT NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA,

 

HAR DEN ANSTÄLLDE MYNDIGHETSCHEFEN & RIKSÅKLAGAREN PETRA LUNDH OCH DINA ANSTÄLLDA INOM ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE ANNAN UPPFATTNING ÄGER DU & DINA ANSTÄLLDA BEVIS BÖRDAN ATT BEVISA DET MOTSATTA!

 

 

 

 

Publicerat 2022-03-17, maskinöversättning, hela artikeln, MYCKET VIKTIG artikel bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh, sprid vidare till alla dina anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige, citat

Vad händer om covid-19-vaccinerna inte är riktigt vacciner?

 

Bevis har framkommit som starkt indikerar att Moderna och Pfizer COVID-19-vaccin inte riktigt är ”vacciner” i ordets medicinska och juridiska mening, utan snarare ”experimentella genterapier.” Om det bevisas sant är betydelsen och juridiska konsekvenserna av detta påstående djupgående.

 

Den här artikeln sammanfattar en presentation av Dr. David Martin , en nationell intelligensanalytiker och grundare av IQ100 Index, en utvecklare av lingvistisk genomik, och molekylärbiolog Dr. Judy Mikovits .

 

I presentationen säger Dr. Martin,

”Du kan inte ha ett vaccin som inte gör anspråk på att resultera i varken immunitet eller blockerande överföring.” Han fortsätter med att säga: ”Genom sina egna patent och referensmaterial hävdar varken Pfizer eller Moderna detta. Snarare klassificerar de bara sina produkter som ”genterapi.”

 

 

Dr Martin uppger Moderna och Pfizers produkter ”hindra inte dig från att få covid-19-infektionen, och de förhindrar inte heller att den sprids.

De är verkligen experimentella genterapier – till skillnad från riktiga vacciner, som använder ett antigen från sjukdomen du försöker förebygga, innehåller Moderna och Pfizer injektionerna syntetiska RNA-fragment inkapslade i en nanolipidbärarförening, vars enda syfte är att minska klinisk symtom förknippade med S-1 spikproteinet, inte själva viruset.”

 

 

Om Moderna och Pfizer-företag verkligen felaktigt framställer sina experimentella genterapier som godkända vacciner, säger Dr. Martin att

 

”De juridiska konsekvenserna av detta bedrägeri är enorma – ur juridisk synvinkel kvalificerar både Moderna och Pfizer att de använder illegala bedrägliga metoder genom att göra medicinska påståenden utan bevis från kliniska prövningar på immunitet och överföringsblockering. US Federal Trade Commission Act, 15 US Code, Section 41, förbjuder sådana bedrägliga metoder.”

 

LÄS MER COVID-19 mRNA ”vacciner” är ”genterapi”

 

 

Under presentationen identifierades olika enheter och individer som anhängare av ovanstående påstådda bedrägeri, inklusive US Centers for Disease Control and Prevention, en professor i mikrobiologi och immunologi vid University of North Carolina, och andra individer.

 

Varför kalla en experimentell genterapiprodukt för ett ”vaccin”? Dr Martin menar att det finns två grundläggande skäl:

 

  1. att kringgå skadeståndsansvar och 2) om produkterna kallades genterapi eller liknande etikett, skulle de flesta klokt nog vägra att använda dem.

 

 

 

När det gäller att undvika skadeståndsansvar, så länge som USA är i ett undantagstillstånd, är saker som covid-19 ”vacciner” tillåtna under nödtillstånd. Så länge som tillståndet för användning i nödsituationer är i kraft, är tillverkarna av dessa ”vacciner” inte ekonomiskt ansvariga för eventuella skador som kommer från deras användning.

 

Dr Martin säger dock att ”det finns inget ansvarsskydd för en medicinsk nödåtgärd som är genterapi.” Faktum är att om dokumentationen som Pfizer och Moderna tillhandahöll Federal Drug Administration för tillstånd för akut användning kan bevisas vara bedräglig, så finns det inget rättsligt skydd.

 

 

Med tanke på ovanstående är en mängd mångmiljontalsrättsliga stämningar möjliga, om inte sannolika, mot de två läkemedelsföretagen av parter som på ett eller annat sätt ”skadats” av Moderna och Pfizer-ympningar. Beroende på vilka bevis som tas fram kan åtal även vara en möjlighet.

 

 

Vad behöver hända härnäst? Dr. Martin uppmanar medborgarna att kontakta sin statsadvokat, guvernör, representanter och alla andra som kan vara i stånd att vidta åtgärder för att ta itu med och korrigera vad han kallar ett enormt bedrägeri mot det amerikanska folket. Han hoppas att hans presentation kommer att ses och ageras av tjänstemän med befogenhet att noggrant undersöka hans resultat.

 

 

Han hävdar,

”Försvarsentreprenörer bryter mot FTC-lagen, och genterapiföretag – inte vaccintillverkare – genomför experimentella försök under vilseledande medicinsk praxis. De gör påståenden om att vara ”vacciner” utan kliniska bevis och måste hållas ansvariga för sin vilseledande marknadsföring och medicinska metoder.”

 

Behovet av ansvarsutkrävande sträcker sig till alla som främjat användningen av Moderna och Pfizers produkter samtidigt som de har full kunskap om att de inte var uppriktiga vacciner som beskrivs häri.

Dr Martin säger,

 

”Världsregeringar och globala och nationella hälsoorganisationer är alla delaktiga i detta olagliga bedrägeri och måste hållas ansvariga.”

 

Avslutningsvis gör Dr. Martin en ytterst nykter kommentar:

 

”Dessa injektioner är inte vacciner. De förhindrar inte infektion, de gör dig inte immun och de förhindrar inte överföring av sjukdomen. Istället ändrar de din genetiska kodning.”

 

Med tanke på ovanstående kanske det är dags för flera riksåklagare att slå sig samman och grundligt utreda Moderna, Pfizers och olika individers verksamhet i denna fråga.

 

Detta skulle kunna utvecklas till ett liknande samarbete mellan flera stater som påminner om 1998 års Big Tobacco-process. I denna talan undertecknade 52 delstats- och territoriumsåklagare till slut ett huvudförlikningsavtal med de fyra största tobaksföretagen i USA för att avgöra dussintals statliga stämningar för att få tillbaka miljarder dollar i sjukvårdskostnader i samband med behandling av rökrelaterade sjukdomar.

 

Slut citat

https://www.globalresearch.ca/what-covid-19-vaccines-not-really-vaccines/5774456

 

 

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN

 

 

VARFÖR TILLÄMPAR INTE ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE EX OFFICIO PRINCIPEN OCH INLEDER FÖRUNDERSÖKNINGAR, I ÅKLAGARANMÄLNINGARNA OVAN OMNÄMNDA?

 

 

VEM/VILKA BESKYDDAR ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE OCH VARFÖR BESKYDDAR MYNDIGHETSCHEFEN OCH RIKSÅKLAGAREN PETRA LUNDH DETTA ENORMA PLANERADE PCR BEDRÄGERIET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN?

 

 

Åklagarmyndigheten i Sverige, det är inte bara PORTUGAL DOMARNA, som fastställde PCR BEDRÄGERIET i 2 fastställande domar, som bevisligen visar på att PCR testerna är ovetenskapliga och inte tillförlitliga, som hela världen väl känner till, till och med mainstream media, dock som synes inte i Sverige, förstår och erkänner PCR BEDRÄGERIET.

 

Läs hela artikeln, se videon, sprid vidare till alla dina anställda bästa myndighetschef/riksåklagare Petra Lundh

Wall Street-analytiker: COVID-vacciner ”största bedrägeriet i historien”

”Detta är en förlust av förtroende för alla institutioner”

https://www.wnd.com/2022/03/wall-street-analyst-covid-vaccines-greatest-fraud-history/

 

 

Se videon och sprid till alla dina anställda bästa myndighetschef/riksåklagare Petra Lundh

Genetiskt hot från covid- ”vacciner” avslöjat

https://www.brighteon.com/163f75c2-709d-40d7-8f94-d5a2a2d07d01

 

 

Ställ dig frågan återigen om varför BESKYDDAR ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE PCR BEDRÄGERIET/ BIOVAPEN KRIGET MED ”VACCINERNA” / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN?

 

 

Se den senaste Sessionen med advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team av datum 2022-03-18

Session 96: Everyone Must Make Everything His Business

https://odysee.com/s96en

 

 

Se också  sessionen med advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team

Paul Craig Roberts | Session 95: Behind the Curtain

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Session-95-Paul-Craig-Roberts:b

 

 

FAKTA & BEVIS

Läs och se mer av verkligheten och sanningen som advokat dr Reiner Fuellmich och hans team i Corona Investigative Committee och Grand Jury Proceeding by the Peoples´ Court of Public Opinion säkerställt utifrån FAKTA & BEVIS

 

PCR BEDRÄGERIET /BIOVAPEN KRIGET MED ”VACCINERNA” / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

 

Pcr testbedrägeriet var/är grunden till WHO PANDEMIN, som var fullt ut planerad, har du annan uppfattning vänligen men bestämt vänd dig i största förtroende till advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team och alla de spets specialist sakkunniga med synnerligen HÖGSTA KOMPETENS & TROVÄRDIGHET som redogjort för i vittnesmål om sanningen och verkligheten utifrån FAKTA & BEVIS, och bevisa det motsatta

https://corona-ausschuss.de/en/

 

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

 

https://www.grand-jury.net/

 

 

 

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN

 

Dvs. WHO PANDEMIN / WHO PLANDEMIN var planerad och det är det största BEDERÄGERIET mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN i mänsklighetens historia.

 

Som därtill fått effekten att ”vaccinerna”/biovapnen är ett BIOVAPEN KRIG mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN, ett biovapen krig som systematiskt och generell skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN.

 

Har DU Petra Lundh och dina anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige annan uppfattning vänligen men bestämt vänd er med största förtroende till advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team och därmed alla vittnesmål med FAKTA & BEVIS som uppenbart är synnerligen med HÖGTSA TROVÄRDIGHET världskompetens utifrån opartisk, saklige, objektiv rättssäker spets specialist KOMPETENS, som inte alls finns inom Sverige. Du finner i massutskicket mer fakta & bevis och kontaktuppgifterna till advokat dr Reiner Fuellmich och hans team.

 

 

 

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN

 

Citerar lösryckta delar ur artikel av 2022-03-14, läs hela artikeln och sprid vidare till alla dina anställda inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE bästa myndighetschef Petra Lundh, och därefter säkerställ att opartiskhet. saklighet, objektivitet rättssäkert säkerställs och säkerställ att utöva fullt ut EX OFFICIO PRINCIPEN, maskinöversättning, citat

 

Mainstream Media erkänner nu att PCR-testet är felaktigt

Redan från början av denna kris i januari 2020 har media medvetet ignorerat de vetenskapliga bevisen angående PCR-testet.

 

Resultaten av PCR-testet som rutinmässigt tagits fram av WHO har använts för att motivera låsningspolitiken som ålagts mer än 190 medlemsländer i FN. Ekonomiskt och socialt kaos har utlösts över hela världen.

 

Desinformation i media har rådit i mer än två år trots att WHO och CDC (med sedvanliga insinuationer) har bekräftat det som var känt från första början i januari 2020, nämligen att RT-PCR-testet brukade motivera varenda policy mandat inklusive låsningar, social distansering, masken, instängning av arbetskraften, nedläggning av ekonomisk verksamhet, etc. är felaktigt och ogiltigt. 

 

WHO utfärdade sin Mea Culpa för mer än ett år sedan den 20 januari 2021.  Några månader senare krävde Centers for Disease Control and Prevention (CDC)   (21 juli 2021) att PCR-testet skulle dras tillbaka som en giltig metod för att upptäcka och identifiera SARS-CoV-2. Från och med den 31 december 2021 anses PCR-testet inte längre vara giltigt av CDC i USA  

 

För mer information se:  CDC känner inte längre igen PCR-testet som en giltig metod för att upptäcka ”bekräftade fall av covid-19″?

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE

https://www.globalresearch.ca/the-mainstream-media-now-acknowledges-that-the-pcr-test-is-flawed/5774020

 

 

 

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN

 

Är ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE fullt ut delaktiga i det största BEDRÄGERIET/ PCR BEDRÄGERIET mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

Är ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE i samma klass och division som WHO och BILL GATES?

Varför BESKYDDAR Åklagarmyndigheten i Sverige, ytterst ansvarige myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och dennes anställda, det uppenbart bevisade i PORTUGAL DOMARNA PCR BEDRÄGERIET?

 

Sitter Åklagarmyndigheten i Sverige i samma båt som Sveriges regering/ OCH DET SUPER KORRUPTA WHO och deras medlöpare i Corona bedrägeriet / Brott Mot Mänskligheten / Folkmord / Planerat överlagt mord / PCR BEDRÄGERIET med mera? Medlöpare är också alla politiska partier i Sveriges riksdag och därmed riksdagens alla ledamöter, som bevisligen inte STOPPAT injektionerna med genterapi de sk ”vaccinerna”/BIOVAPEN.

 

Alltså ett pågående MEDICINSKT EXPERIMENT, som systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten, som förändrar mänsklighetens DNA, de sk ”vaccinerna”, som marknadsförts som vanliga vaccin, vilket dessa sk ”vaccinerna”/BIOVAPEN bevisligen inte är. Medlöpare är också SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA / TT TELEGRAMBYRÅ med flera internet media och storbloggare som inte säkerställt att delge nationen om vad som uppenbart delgivits dessa via bl.a. dessa massutskick över tid.

 

 

 

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN

 

 

PCR BEDRÄGERIET var/är grunden till WHO PANDEMIN, som var fullt ut planerad, har du annan uppfattning vänligen men bestämt vänd dig i största förtroende till advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team och alla de spets specialist sakkunniga med synnerligen HÖGSTA KOMPETENS & TROVÄRDIGHET som redogjort för i vittnesmål om sanningen och verkligheten utifrån FAKTA & BEVIS, och bevisa det motsatta

https://corona-ausschuss.de/en/

 

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

 

https://www.grand-jury.net/

 

 

 

 

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN

 

Walensky, CDC ljög om naturlig immunitet mot COVID-19

2022-03-17 citerar lösryckta delar ur mycket viktig artikel, se videon, om bl.a. PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera, läs hela artikeln, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

Och PCR ger ingen diagnos.

Och eftersom varje lögn avslöjades och sanningen kom fram en efter en att injicerade människor faktiskt är mindre och mindre kapabla att bekämpa infektioner och immunrelaterade sjukdomar.

 

Hon säger nu till amerikanerna att det är deras fel. Hon säger till folk att det är ditt fel att du litar för mycket på vetenskapen. En 180-graders flip från CDC-riktlinjerna måste följas perfekt.

 

Tja, ni borde alla veta vid det här laget att CDC faktiskt är en beväpnad propagandaorganisation , en betald lögnmaskin.” (Relaterat:  CDC:s Walensky medger nu att covid-vacciner ”inte kan förhindra överföring” … så vad är poängen med vaccinpass? )

 

Walensky, CDC ljög om naturlig immunitet mot COVID-19

 

Dr. Jane Ruby sa att  chefen för Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Dr. Rochelle Walensky nu försöker dölja sina lögner .

 

Enligt läkaren och författaren är CDC bland Wuhan coronavirus (COVID-19) konspiratörer – människor och myndigheter som planerade det obligatoriska injektionsprogrammet 2015.

 

 

Hon tillade att allt som CDC har gjort och publicerat på sin webbplats och andra officiella meddelanden uppgår till bedrägeri och lögner i konspirationen att begå mord och terrorism på folket i USA, med bevisen och sanningen kommer med deras egna ord.

 

https://citizens.news/602439.html

 

 

 

 

 

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN

 

2022-03-17 citerar lösryckta delar ur mycket viktig artikel, se videon, om bl.a. PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera, läs hela, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

Dr. Peter McCullough: Ett dödsfall i ett COVID-”vaccin” är för många

 

 

För ett i stort sett ineffektivt ”vaccin” som inte kan stoppa infektion, överföring och sjukhusvistelse, är ett dödsfall i samband med det verkligen för många

Effektiva covid-behandlingar undertryckt av regeringen för att bana väg för ”vaccinerna”

 

Dessa ”vaccinerna” skulle inte ha behövts om effektiva läkemedel och behandlingar mot covid-19 inte undertryckts tidigt av regeringen. Ett av dessa läkemedel är hydroxiklorokin.

 

FDA:s uttalande fungerade som en dödsdom för användningen av klorokin och hydroxiklorokin som behandling för covid-19 och dödade i huvudsak tiotusentals covid-19-patienter runt om i världen.

https://citizens.news/602452.html

 

 

 

 

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN

 

2022-03-17 citerar lösryckta delar ur mycket viktig artikel, se videon, om bl.a. PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera, läs hela, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

 

Dr Boyle sa att Collins och Fauci är en del av ett nätverk av nazister som verkar runt om i världen. 

 

Dr Boyle säger att vi måste stå emot medicinskt tyranni och hålla dödskultforskare ansvariga

 

Dr. Francis Boyle, advokat för mänskliga rättigheter och professor i internationell rätt vid University of Illinois College of Law , säger att NATO använder Ukraina för att ”omringa Ryssland” med biologiska laboratorier och biologiska vapen att använda mot dem. I en intervju med Owen Shroyer på Infowars sa Dr. Francis Boyle att USA:s regering och Pentagon har infört policyer under flera år för att prepositionera biologiska vapen utanför Rysslands tröskel . 

 

 

 

I intervjun anklagar Dr Boyle Dr Tony Fauci, Francis Collins och CDC-chefen Rochelle Walensky för krigsförbrytelser.

 

Biden-regimen försöker desperat skydda ”nazistisk dödskult” av biovapeningenjörer

 

Dr Boyle skrädde inte orden i intervjun när han stämplade Dr. Fauci och Collins ”internationellt-transnationella nazistiska dödsforskare inom biokrigföring.” 

 

”Vi har en internationell-transnationell kult av dödsforskare i nazistisk biokrigföring som Tony Fauci som har varit uppe i ögonen i det här [sedan] eller Reagan. När jag blev inblandad i detta runt 1983 eller 84 satte Reagan Fauci till ansvarig för vårt offensiva biologiska krigsvapenprogram, och det är hur länge han har varit där”, sa Dr Boyle.

 

Dr Boyle sa att Collins och Fauci är en del av ett nätverk av nazister som verkar runt om i världen. 

Dr Boyle sa att dessa dödsforskare tjänar på nedstängningar, tvång, undertryckande av behandlingar och från de så kallade botemedlen – tvångsvaccinerna och det skadliga protokollet. 

 

”Vi måste motstå detta nazistiska medicinska tyranni av dessa dödsforskare som Fauci, Walensky … vi kan gå igenom en hel lista över dessa människor. De tar patent på den här tekniken i förväg, varje steg på vägen, så att de kan dra nytta på båda sidor av köpet, där de kan dra nytta av och tjäna vinster på själva biologiska krigsföringsvapnet och sedan på de påstådda ”vaccinerna” eller terapeutiska medlet. Så de fick oss att komma och gå och slå ihjäl oss när de går till banken.”

 

Om Ryssland har för avsikt att stänga dessa biolaboratorier, sa Dr Boyle att ryska trupper ”inte bara kan spränga laboratoriet i luften.” Ryska biologiska krigföringsexperter måste säkra dessa platser, eftersom de är extremt farliga för världen. 

 

I början av 1990-talet förorenade den amerikanska militären sina egna trupper med Gulfkrigssjuka efter att ha beordrat sina trupper att spränga laboratorier i Irak. Idag är de förtalade ryssarna i en unik position att hålla transnationella bioterrorister ansvariga.

https://citizens.news/602708.html

 

 

 

Bästa Åklagarmyndigheten i Sverige och ytterst ansvarige myndighetschefen och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda åklagare, vänligen men bestämt, vem beskyddar ni och varför?

 

 

Science and Technology Center i Ukraina har spenderat hundratals miljoner på att skapa massförstörelsevapen

USA, i samarbete med Kanada, Sverige och Ukraina, upprättade ett protokoll för att utveckla massförstörelsevapen på en plats som kallas Science and Technology Center i Ukraina (STCU).

https://www.nutritruth.org/single-post/pentagon-ran-bioweapons-labs-in-25-countries-including-ukraine-yet-no-global-outcry-against-the-us

 

 

 

Biosäkerhet (Nivå 4) BSL-4 Laboratory

Wuhan BSL-4-laboratoriet är dedikerat till forskning om allvarliga infektionssjukdomar. Biosäkerhetslaboratorier är indelade i fyra biosäkerhetsnivåer: BSL-1, BSL-2, BSL-3 och BSL-4. National Biosafety Level 4 Laboratory har den högsta nivån av biologisk säkerhet som för närvarande drivs av människor och är känt som ”flygplansfartyget” inom virologiområdet. Förutom Kina är de enda länderna som för närvarande har BSL-4-laboratorier i världen Frankrike, Kanada, Tyskland, Australien, USA, Storbritannien, Sverige och Sydafrika.

https://pharma-industry-review.com/biosafety-level-4-laboratory-wuhan-institute-of-virology-china

 

 

 

Kända Bio-Safety Level 4 Labs över hela världen

Sverige
Biosäkerhet Nivå 4: Smittskyddsinstitutet: Solna, Sverige

https://sites.google.com/site/bioterrorbible/BIO-LABS/Biosafety-Level-4

 

 

 

Biosäkerhetsnivå – Lista över BSL-4-anläggningar

Smittskyddsinstitutet  Sverige, Solna

Smittskyddsinstitutet är Skandinaviens P4-anläggning.

https://www.liquisearch.com/biosafety_level/list_of_bsl-4_facilities

 

 

 

BSL-4

BSL-4-labb är sällsynta. Vissa finns dock på ett litet antal platser i USA och runt om i världen. Som den högsta nivån av biologisk säkerhet består ett BSL-4-labb av arbete med mycket farliga och exotiska mikrober. 

 

Infektioner orsakade av dessa typer av mikrober är ofta dödliga och kommer utan behandling eller vaccin. Två exempel på sådana mikrober inkluderar ebola- och Marburg-virus.

 

Förutom BSL-3-överväganden har BSL-4-laboratorier följande inneslutningskrav:

  • Personalen måste byta kläder innan de går in, duscha när de går ut
  • Dekontaminering av allt material innan det lämnas
  • Personalen måste bära lämplig personlig skyddsutrustning från tidigare BSL-nivåer, samt en helkroppsdräkt med luftförsörjning med övertryck
  • Ett biologiskt säkerhetsskåp av klass III

 

Ett BSL-4-laboratorium är extremt isolerat – ofta beläget i en separat byggnad eller i en isolerad och begränsad zon i byggnaden. Laboratoriet har också en dedikerad till- och frånluft samt vakuumledningar och dekontamineringssystem.

 

Att känna till skillnaden i biosäkerhetslabbnivåer och deras motsvarande säkerhetskrav är absolut nödvändigt för alla som arbetar med mikrober i en labbmiljö.

 

Få dina säkerhetstips Checklista för BSL Labs 1-4 här >

Information om kraven på biosäkerhetsnivå för hantering av SAR-CoV-2 (COVID-19 coronavirus) finns här .

 

https://consteril.com/biosafety-levels-difference/

 

 

 

 

 

BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN

 

 

 

FAKTA & BEVIS

2022-03-16 maskinöversättning, citat

Advokat presenterar bevis för kongressen att covid-19-”vacciner” är ett av de största bedrägerierna i historien

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://citizens.news/600894.html

 

 

 

Publicerat 2022-03-16 citerar lösryckta delar ur mycket viktig och allmänbildande artikel, läs hela, se videon och sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

VÄRSTA ÖVERDÖDLIGHETEN NÅGONSIN PÅ GRUND AV COVID-19 ”VACCINERNA”

 

CDC-data visar att dödsfall bland millennials ökade med 84 % efter covid-19-vaccinmandat

 

I en intervju med Steve Bannons program ”War Room” beskrev Dowd vad han tyckte var ”chockerande” och kallade det ”den värsta överdödligheten någonsin, tror jag, i historien.”

Enligt Dowds analys upplevde millennials i USA, eller personer mellan 25 och 40 år, en ökning av överdödligheten med 84 procent hösten 2021.

 

”Jag tror att det här är den rykande pistolen för att ”vaccinerna” orsakar överdödlighet i alla åldersgrupper”, säger Dowd. ”Så jag kommer att säga det. Det är ett gammalt ord, men det bör återinföras i samtalet.

 

Det kallas democide: Död genom regeringen. Regeringen har alltså dödat människor genom sina mandat.”

 

”Om du är på Wall Street och du fortfarande tycker att Pfizer och Moderna är bra köp, har jag nyheter till dig: Det kommer några katalysatorer som förmodligen inte kommer att vara bra för att hålla dessa aktier”, sa Dowd. 

 

Han tillade att ansvarsskyddet som ges till Big Pharma-företag av den federala regeringen förmodligen inte kommer att skydda dem den här gången.

 

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://citizens.news/602417.html

 

 

 

 

Noteras särskilt:

 

  • att det är allmänt känt att det inrapporteras ca 1% av skador och dödlighet från de skolmedicinska läkarna, som såklart är partiska och en del av/ DELAKTIGA i denna systematiska och generella skadar och dödar verksamhet som skolmedicinen/ den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin presterar och levererar med sk ”mediciner” och sk ”vacciner”

 

 

 

2022-03-16 maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur mycket viktig artikel, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Covid-vacciner dödade 61 000 amerikaner förra året, visar CDC-data

 

”I grund och botten ser du att millennials upplevde 84 procent överdöd hösten och vintern 2021. Så överskottsdödsfall accelererade när mandat och boosters slog till”, sa Dowd till Jones.

”Och den här åldersgruppen är viktig eftersom de är friska. Och man kan inte säga att de, du vet, missar sina cancerundersökningar. Detta är i åldrarna 25 till 44. Så detta är bara förödande bevis på att vaccinerna får den här åldersgruppen att dö i en accelererande takt. (Relaterat:  Livförsäkringsbolag varnar DÖDSVARNING över nästan 100 000 dödsfall per månad som händer just nu i USA .)

 

 

Dowds misstanke växte efter att ha märkt att det som händer i USA replikeras av andra globala regeringar som har beordrat ”vaccinerna.”

 

 

Regeringens krig mot människor

 

”Så det här är en världsomspännande tragedi. Och det är ett krig. Och oavsett om regeringen visste att det var ett krig mot människor, så är de för närvarande i krig mot sitt eget folk. Och det är det äckligaste jag någonsin sett i mitt liv.”

 

Med hänvisning till fler siffror sa Dowd att generationen över 65 såg 306 000 dödsfall under andra halvan av förra året fram till februari. 

 

”Det är en händelse från andra världskriget”, förklarade Dowd och noterade att över 291 000 amerikaner dog i kriget. 

 

Dowd påpekade också att det är lite över 1,1 miljoner människor som har dött i överskott i USA sedan pandemin började.

 

Och ändå pratar mainstream media om Ukraina, beklagade Dowd.

 

”Vi har precis haft ett krig här på vår egen mark. ”Vi är i krig med någon och det sker.”

 

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://citizens.news/601534.html

 

 

 

Se videon och sprid vidare i alla dina nätverk

CHOCKERANDE DOKUMENT AVSLÖJAR TRUDEAUS VERKLIGA PLAN!

Vi vet alla att när en politiker går som en globalist, pratar som en globalist, beter sig som en globalist och kvacksalvare som en globalist, så betyder det att de är en globalist, eller hur? Och vad sägs om när den politikern kommer ut med ett otroligt, i ditt ansikte stöd till den FN-ledda Agenda 2030 för att omforma världsordningen och leda oss in i den fjärde industriella revolutionen och den stora återställningens gränser i namnet ” hållbar utveckling.” Då vet vi alla att de är globalister, eller hur? Nåväl, ta tag i det här. . . .

https://www.bitchute.com/video/WqHeBUFrsnHH/

 

 

 

Bosnien och Hercegovina: Domstolen förklarar obligatoriska vacciner och Vax-pass stridande mot grundlagen

Förra månaden utfärdade Bosnien och Hercegovinas författningsdomstol (BiH) ett beslut som förklarade att obligatoriska vacciner och vaccinintyg (pass) strider mot grundlagen. Domstolen noterade att båda förordningarna infördes av smala delar av den verkställande makten.

 

Domstolen kritiserade sedan parlamentet – hur det kunde tillåta den verkställande makten att tillåta kränkningar av rättsstatsprincipen och demokratin i landet. Enligt domstolens dom ska de som inte lyder detta beslut åtalas enligt strafflagstiftningen och dömas i sex månader till fem år. Förra året förklarade samma domstol att obligatoriska masker och begränsning av den fria rörligheten var författningsstridig.

 

SE VIDEON

https://needtoknow.news/2022/03/bosnia-and-herzegovina-court-declares-mandatory-vaccines-and-vax-passports-unconstitutional/

 

 

 

 

GLOBALISTERNA SKAPADE PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / ”VACCINERNA” / BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN

 

 

Publicerat 2022-03-18

De ljög om Covid, de ljuger om Ukraina, se och sprid vidare i alla dina nätverk, se videon, ca 10 minuter, maskinöversättning, citat

Amerikansk journalists varning – Vi ljuger om Ukraina i episk skala

Det finns så mycket desinformation om Ukraina att vi aldrig har sett något liknande, vi ljuger i en episk skala, varnade den berömda amerikanska journalisten Lara Logan, som har rapporterat om krig i 35 år, på TV-kanalen ”Real America’s Voice”. ”. Det finns så mycket desinformation relaterat till Ukraina att vi aldrig har sett något liknande, vi ljuger i en episk skala, varnade den berömda amerikanska journalisten Laura Logan, som har rapporterat om krigen i 35 år, på TV-kanalen ”Real”. American Voice”.

https://www.youtube.com/watch?v=mvfyBBnHABE

 

 

 

Publicerat 2022-03-18 maskinöversättning, läs hela artikeln, sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

Ian Greenhalgh: Ukrainsk nazism under en märkligt judisk oligark

När det gäller den nazistiska saken, som Putin pratar om, men som västerlandet förringar eller förkastar, ja, de ursprungliga nazisterna var också skapandet av judiska högfinanser, men det är en annan och ganska lång historia. Kort sagt, dessa högerextrema grupper, vare sig de är tyska, ukrainska eller amerikanska, skapas alltid för att skapa intern oro inom en nation och låta den monetära eliten koncentrera rikedomen i deras händer.

 

Dessa människor är inte ideologiska krigare, de är bara kriminella, sociopater och psykopater som gömmer sig bakom en ideologi för att kunna begå de värsta brotten som mord och våldtäkt.

 

Så det är en omtvistad fråga om de är nazister eller inte, ideologin är bara en charad. I verkligheten är de muskeln för brottsbossarna som har tagit bort tillgångar från Ukraina och har planer på att göra samma sak mot Ryssland, om det bara inte var för den där irriterande Putin som står i deras väg…

https://www.veteranstoday.com/2022/03/18/ian-greenhalgh-ukrainian-naziism-under-its-curiously-jewish-oligarch/

 

 

 

2022-03-19 Läs denna mycket allmänbildande artikeln, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

Rapport: 8-åriga hemliga CIA-utbildningsprogram i östra Ukraina hjälpte till att förbereda för rysk invasion

CIA:s paramilitärer hade tränat ukrainska styrkor vid frontlinjen av Donbaskriget mot ryskstödda separatister sedan 2014 och drogs ut först av Biden-administrationen förra månaden, rapporterade Yahoo News på onsdagen , med hänvisning till tidigare amerikanska tjänstemän.

 

CIA skickade först ett litet antal paramilitärer till östra Ukraina när kriget startade 2014, vilket utlöstes av en USA-stödd kupp i Kiev och Donbas-separatisterna som förklarade sig självständiga från regeringen efter kuppen.

Som en del av utbildningen lärde CIA:s paramilitärer de ukrainska styrkornas prickskytttekniker, hur man använder USA-försedda Javelin pansarvärnsmissiler och hur man undviker att bli spårad på slagfältet genom att använda hemlig kommunikation och andra medel. De tidigare tjänstemännen sa att CIA först var förvånad över Rysslands och separatisternas förmåga jämfört med amerikanska motståndare i Mellanöstern.

 

LÄS MER Uncle Sams nazistiska krigare

 

Den amerikanska militären höll liknande träningsprogram för ukrainska styrkor i västra Ukraina som har erkänts offentligt. I januari avslöjade Yahoo News att CIA också hade hållit ett USA-baserat träningsprogram för ukrainska styrkor. En före detta CIA-tjänsteman sa att det USA-baserade programmet tränade ”ett uppror” och lärde ukrainare hur man ”dödar ryssar”.

 

USA fortsätter att underblåsa striderna eftersom president Biden redan har utlovat över 1 miljard dollar i nytt militärt bistånd till Ukraina sedan invasionen startade.

Läs mer

https://www.globalresearch.ca/report-8-year-secret-cia-training-program-eastern-ukraine-helped-prepare-russian-invasion/5774597

 

 

 

2022-03-18 se videon och sprid vidare i alla dina nätverk

Pfizers datadump exponerade: Människosäkerhet var aldrig en del av planen

https://rumble.com/vxso6h-pfizer-data-dump-exposed-human-safety-was-never-part-of-the-plan.html

 

 

2022-03-18 se videon och sprid vidare i alla dina nätverk

I dagens avsnitt av Dr. Jane Ruby Show välkomnar Dr. Jane fler Team Enigma-upptäckter, BEVIS på att mänsklig säkerhet aldrig var med i planen för Pfizer och Moderna…och FDA var helt okej med det.

Pfizer FOIA avslöjar kriminell konspiration

https://rumble.com/vxsx2z-pfizer-foia-reveals-criminal-conspiracy.html

 

 

 

2022-03-18 se videon och sprid vidare i alla dina nätverk

Biotekanalytikern Karen Kingston anslöt sig till Stew Peters på fredagen för

att beskriva en skändlig lag som heter Cures Act, som har gett en rikstäckande eugenikagenda genom att tilldela skattebetalarnas medel till ”forskning” efter mRNA, grafen och andra medicinska gifter för det slutliga målet att döda amerikaner.

 

Lagen om botemedel: Långsiktigt beräknad plan för att massmörda det amerikanska folket

https://rumble.com/vxsu41-the-cures-act-long-calculated-plan-to-mass-murder-the-american-people.html

 

 

 

 

 

WHO är totalt korrupt

Det finns många skäl att förkasta WHO som ensam avgörande av hälsofakta. Det är korrupt till kärnan och har varit det i flera år.

 

I efterdyningarna av svininfluensapandemin 2009, för vilket vaccinet gjorde många tusen skadade, drog Europarådets parlamentariska församling (PACE) slutsatsen att ”hanteringen av pandemin av WHO, EU:s hälsomyndigheter och nationella regeringar ledde till en ”slöseri med stora summor offentliga pengar och omotiverad rädsla och rädsla för de hälsorisker som den europeiska allmänheten står inför.”

 

Specifikt drog PACE slutsatsen att det fanns ”överväldigande bevis för att pandemins allvar var kraftigt överskattad av WHO” och att läkemedelsindustrin hade påverkat organisationens beslutsfattande.

 

En gemensam undersökning av British Medical Journal och Bureau of Investigative Journalism avslöjade också allvarliga intressekonflikter mellan WHO – som främjade den globala vaccinationsagendan – och läkemedelsföretagen som skapade dessa vacciner .

 

WHO har också anklagats för massiv misskötsel och spenderar mer på resekostnader varje år – cirka 200 miljoner dollar 2017 – än på några av de största folkhälsoproblemen, inklusive aids, tuberkulos och malaria tillsammans.

Vid det här laget vet de flesta också att WHO har köpts och betalats av Bill Gates . Han bidrar mer till WHO:s vartannat åriga budget på 4,84 miljarder dollar än varje medlemsstats regering.

 

USA har historiskt sett varit den främsta finansiären, men de kombinerade bidragen från Gates Foundation och GAVI gjorde Gates till WHO:s inofficiella toppsponsor från och med 2018.

 

I dokumentären ” TrustWHO ” (ovan) avslöjar Lilian Franck detta och andra hemliga influenser som kontrollerar WHO, till fara för folkhälsan. Vi har till exempel sett att WHO har stark trohet mot Kina och delar Kinas hänsynslösa förtryck av motberättelser.

 

WHO:s undersökning av covid-19s ursprung var bluff från början till slut, och redan innan covid-pandemin hade WHO fört diskussioner med Facebook för att ”försäkra att människor kan få tillgång till auktoritativ information om vacciner och minska spridningen av felaktigheter.”

 

Med tanke på de starka och pågående bevisen för att WHO är kraftigt konfliktfylld och kontrollerad av industrin, måste dess användbarhet som folkhälsovårdare seriöst omvärderas.

 

 

Planen för en aldrig sinande pandemi

Medan Vita huset har utfärdat en plan för att övergå ur pandemin, verkar det mer som en plan för en aldrig sinande pandemi. Som rapporterats av STAT News :

 

”Rapporten planerar en kurs mot vad dess författare kallar ”nästa normala” – att leva med SARS-CoV-2-viruset som ett fortsatt hot som måste hanteras. Att göra det kommer att kräva förbättringar på ett antal fronter, från bättre övervakning av covid och andra patogener till att hålla koll på hur beskattade sjukhus är; och från ansträngningar att ta itu med luftkvaliteten i byggnader till fortsatta investeringar i antivirala läkemedel och bättre vacciner.

 

”Författarna uppmanar också att erbjuda människor som är sjuka med luftvägssymtom enkel tillgång till tester och, om de är positiva för covid eller influensa, ett snabbt recept på det relevanta antivirala läkemedlet …

 

”Rapporten föreslår att USA:s svar på Covid-19 bör övergå från en som enbart riktar sig mot denna enstaka sjukdom till en där förebyggande, lindrande och behandlingsinsatser är fokuserade på covid som ett av ett antal luftvägsvirus, inklusive influensa.”

 

En del av planen är att skapa en ny post : biträdande assistent till presidenten för biosäkerhet inom det nationella säkerhetsrådet. Biträdande assistenten för biosäkerhet skulle vara ansvarig för att ”övervaka, adressera och samordna svar på och kommunikation om eventuella biosäkerhets- och pandemihot.”

 

Viktigt är att denna post också skulle vara ansvarig för att samordna ”ansträngningar för att motverka utländska och inhemska källor till antivetenskaplig desinformation om vacciner och läkemedel.” Covid-färdplanen beskriver också strategier för att förbättra dokumentation, övervakning och ansvarighet för kommunikationsmål.

 

Detta inkluderar övervakning av ”hälsorättvisor” för att ”öka offentligt ansvar och stödja värderingar som främjar socialt välbefinnande och jämlikhet i hälsa vid infektionssjukdomar.” Det låter för mig som en plan för att främja propaganda som skämmer ut människor som inte vill offra sin egen hälsa för ”det större bästa”.

 

Det inkluderar också upprättandet av ”standarder för strömlinjeformad rensning av hälsomeddelanden utan politisk inblandning.” Kommer WHO att ansvara för sådana standarder? Förmodligen.

 

Färdkartan specificerar också att tekniska plattformar och äldre medier ska uppmanas att ”designa mekanismer för att upptäcka, avleda och förneka publicering av skadliga och falska råd som skadar folkhälsan.”

 

Med andra ord, censur över hela linjen . Om WHO ges fullständig auktoritet över hälsa kommer censur att vara givet och vetenskapen som vi känner den kommer i princip att upphöra att existera.

 

Slut citat

 

Källa till ovan citerat

https://childrenshealthdefense.org/defender/who-monopolize-health-systems-worldwide/?

 

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu