• Arkiv

FÖRUNDERSÖKNING INLEDS MOT Åklagarmyndigheten i Sverige: Varför beskyddar den anställde myndighetschefen & riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda PCR BEDRÄGERIET? 2022 03 24

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN  2022 03 24 –  SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 326

 

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

 

 

”VACCIN” DÖDAR/BIOVAPEN TSUNAMI 326

 

Hjälp till att sprida INFORMATION & UPPLYSNING i massutskicket vidare

 

 

Särskilt riktat massutskick till Sveriges regering, Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, alla tjänstemän/kvinnor anställda inom stat, kommuner och regioner och såklart alla anställda inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN i Sverige, och där särskilt ytterst ansvarige myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes ledningsgrupp på huvudkontoret i Stockholm.

 

 

Kroppen blir en biologisk vapenfabrik; Pfizer-BioNTech och Moderna – en genterapi.

https://dailyexpose.uk/2022/03/23/david-martin-files-lawsuit-against-joe-biden/

 

 

Spikeprotein i mRNA COVID-”vacciner”: En av de mest bioaktiva och skadliga substanserna som är kända för mänskligheten

https://citizens.news/603138.html

 

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVENSKA KYRKAN, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.’

 

 

2022-03-24

 

 

INFORMATION & UPPLYSNING SOM SKA LEDA TILL ATT DE SK ”VACCINERNA” STOPPAS MED OMEDELBAR VERKAN

 

FÖRUNDERSÖKNING INLEDS MOT Åklagarmyndigheten i Sverige: Varför beskyddar den anställde myndighetschefen & riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda PCR BEDRÄGERIET med mera?

 

 

 

 

 

 

ÄR ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE FULLSTÄNDIGT KORRUPT?

 

DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

COVID ”VACCINER” ÄR DET STÖRSTA BEDRÄGERIET I HISTORIEN

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://citizens.news/603068.html

 

 

DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

2022-03-23 maskinöversättning, läs hela denna MYCKET VIKTIGA ARTIKEL, se videon, sprid vidare om ”VACCINERNA” / BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN och nationen Sveriges FOLK & BARN, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

AIDS, cancer från ”vaccinerna”

Människor har skjutit ihjäl sina immunförsvar med ”vaccinerna”

Det hade också förekommit rapporter om att covid-”vaccinerna” orsakade cancer och vaccininducerad AIDS i en alarmerande takt.

Tre whistleblowers lyckades skaffa data från justitiedepartementet om covid-19-vaccinerna och deras negativa effekter.

En av dessa whistleblowers är läkaren Ryan Cole, som också talade vid Wisconsin-senator Ron Johnsons COVID-panel tidigare i år. Cole sa att han märkte att vissa virus ökade, medan endast ett begränsat antal T-celler håller cancer i schack. I de 40 000 biopsier som han gjorde under det senaste året sa Cole att han har sett många typer av cancer hos vaccinerade individer.

 

Dr. Zev Zelenko, som talar om de negativa effekterna av covid-”vaccinerna”, sa att ett stick kan skada tumörsuppressorgenerna, och människor dödar i huvudsak deras immunsystem.

 

”Och det är därför det finns en enorm ökning av cancer.

En enorm ökning av autoimmuna sjukdomar, opportunistiska infektioner. För att inte tala om blodproppar, hjärtattacker, stroke, hjärtmuskelinflammation, missfall, ovarietestiklarnas dysfunktion, troligen infertilitet och antikroppsberoende förbättring”, sa han.

Följ Pandemic.news  för fler nyheter relaterade till covid-19-pandemin.

Titta på videon nedan för att veta mer om att utveckla VAID och cancer från covid-19-vacciner .

https://citizens.news/603476.html

 

 

 

DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

Data från Storbritanniens regering visar att Covid-vaccinationskampanjen är en katastrof; De helt ”vaccinerade” står nu för 92,2 % av alla dödsfall i samband med Covid-19 i England

https://dailyexpose.uk/2022/03/24/uk-gov-data-92-percent-covid-deaths-fully-vaccinated/

 

 

 

DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

Kanadas regeringsdata visar att trippelvaccinerade är över 5 gånger mer benägna att dö av Covid-19 än ovaccinerade

https://dailyexpose.uk/2022/03/23/gov-canada-data-triple-vaccinated-5x-likely-die-covid/

 

 

 

DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

Publicerat 2022-03-23 läs hela artikeln och se videon, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

Spikeprotein i mRNA COVID-vacciner: En av de mest bioaktiva och skadliga substanserna som är kända för mänskligheten

 

Om Montagnier och andra dissidentexperter har rätt om ”den stora dödsfallen”, så kan man förvänta sig omkring en till två miljarder dödsfall inom en snar framtid.

 

Om uppskattningen verkar alarmerande, borde folk vara mer medvetna om det ökande antalet biverkningar, inklusive cancer och hjärtproblem, som utvecklats över hela världen. Även Pfizer själv har en lång lista över möjliga biverkningar från sina vacciner, med nio sidor med sjukdomar som knappt skrapar på ytan.

 

https://citizens.news/603138.html

 

 

 

“SARS-2 ÄR ETT BIO-VAPEN”

https://www.gospanews.net/en/2021/08/28/wuhan-gates-41-sars-2-is-a-bio-weapon-complaint-to-the-hague-court-with-montagnier-expertise-complaint-to-the-hague-court-with-montagnier-expertise-us-intelligence-spl/

 

“SARS-COV-2 Designed Bioweapon.

https://www.gospanews.net/en/2022/02/07/covid-19-is-a-designed-bioweapon-with-a-toxic-structure-that-may-be-replicated-in-vaccines-us-army-retired-colonel-said/

 

 

 

DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

2022-03-23 maskinöversättning

Kroppen blir en biologisk vapenfabrik; Pfizer-BioNTech och Moderna – en genterapi.

”Kroppen blir en biologisk vapenfabrik som tillverkar spikeproteinet, en planerad patogen med genetiska sekvenser härledda från SARS-CoV-2: ett känt toxin på listan över planerade biovapen i USA:s kod.

https://dailyexpose.uk/2022/03/23/david-martin-files-lawsuit-against-joe-biden/

 

 

 

DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

2022-03-23

Moderna-vaccin patenterat 9 månader före pandemin. Tack vare Fauci-Barics konstgjorda SARS-virus

VACCINET PATENTERADES 9 MÅNADER FÖRE PANDEMIN

Utöver de patent som citerades av USPTO i sin granskning av ’600, har M·CAM identifierat fjorton andra utfärdade patent som föregick ’600-patentet som användes av patentgranskare för att begränsa patent som härrör från samma finansierade forskning inklusive patent sökt av CureVac .

 

 

Denna pandemi var också funktionell för världens hälsodiktatur och var därför strategiskt förberedande för den nya världsordningens diktatur och införandet av den ekonomiska stora återställningen, konkret genomförbar endast genom en verklig hungersnöd i det rika västerlandet och ett tredje världskriget som t.ex. en som kan härröra från konflikten i Ukraina.

https://www.veteranstoday.com/2022/03/23/moderna-vaccine-patented-9-months-before-pandemic-thanks-to-the-fauci-baric-manmade-sars-viruses/

 

 

 

DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

Publicerat 2022-03-23 läs hela artikel, se videos, och SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat

Grafen COVID Kill Shots: Låt bevisen tala för sig själv

Jag sammanställde alla bevis vi har i den här artikeln som bevisar att grafenoxid, grafenhydroxid och andra grafenvarianter faktiskt injiceras i människor av regeringar och Big Pharma.

Dessa bevis har upptäckts och bevisats flera gånger redan av oberoende forskargrupper, vetenskapsmän, biotech-whistleblowers och de få etiska journalister som finns kvar.

Det finns en samlad ansträngning av läkemedelskartellen finansierade ”faktagranskare”, Big Tech-plattformar och mainstream media, för att dölja bevisen och förtala människorna som visar detta.

Pfizer Whistleblower Karen Kingston avslöjade i augusti hur grafenoxid gömdes under en affärshemlighet och det var därför det inte fanns med i patenten. Hur Kingston än förklarar är det i själva verket nyckelingrediensen i Covid-19-serumen.

En annan chefsforskare för Pfizer blåste i visselpipan i november och läckte interna e-postmeddelanden på Stew Peter’s Show från Pfizers toppchefer och forskare som diskuterade hur de skulle dölja för allmänheten att grafenoxid finns i deras serum.

Här är en lista över peer reviewed medicinska studier om grafenoxidtoxicitet och hur det koagulerar blodet . Hur mycket mer bevis behöver du för att TRO?

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.globalresearch.ca/graphene-covid-kill-shots-let-evidence-speak-itself/5763418

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin delger 2022-03-23 sina läsare MYCKET VIKTIG ARTIKEL om skadar och dödar ”vaccinerna”, citerar hela artikeln, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat

Främmande material i Covid-vaccinerna

 

Det har från olika håll rapporterats om främmande, icke redovisat, material i de ”vacciner” mot Covid-19, som nu injiceras i människor världen över.

 

Samtidigt som det t.ex. i England nyligen rapporterats, att 92 % av dem som avlidit i Covid-19 varit fullvaccinerade, väcker detta förstås allvarliga farhågor om att det är INJEKTIONERNA och inte viruset dessa skulle skydda mot – som är dödsorsaken!

 

Den svenske läkaren Erik Enby har också med sin speciella mikroskoperingsteknik visat, att det i ”vaccinerna” finns särskilda partiklar, som tycks röra sig och ha en sorts liv! Oförklarligt och absolut skrämmande!

 

Nu har ”Korea Veritas Doctors” (KoVeDocs) i Sydkorea gjort samma erfarenhet – och hittat vissa främmande material och rörliga parasitliknande enheter i Pfizers- och Modernas mRNA COVID-19-vacciner, när dessa värmdes till nära rumstemperatur (Jeon, 2022).

 

Den övervägande delen av bevis tyder på att det främmande material som hittats hos mottagarna av covid-19-vaccinet i studien som rapporteras här injicerades i deras kroppar när de fick en eller flera doser av covid-19-vaccinerna.

 

De olika formerna och storlekarna av främmande material i de centrifugerade plasman från COVID-19-vaccinerade individer liknade mycket formerna och storlekarna på främmande material som tidigare observerats direkt i själva vaccinerna. 

 

 

Dessa fynd är grunden för vår rekommendation att

 

(a) en global utvärdering av covid-19-vaccinets innehåll och blod- och plasmaprover från covid-19-vaccinerade individer ska göras omedelbart med all tillbörlig aktsamhet;

 

(b) man bör omedelbart upphöra med covid-19-vaccinationer över hela världen, och man bör överge all covid-19-”vaccinpass-policy” och alla andra former av mandat för covid-19-vaccinationer; och,

 

(c) att samarbetsstudier i nödsituationer av avgiftningsprotokoll för följdsjukdomar av covid-19-vaccin genomförs.

 

 

Här rapporterar vi om liknande främmande material som hittats i prover av centrifugerat blod från 8 covid-19-vaccinmottagare till skillnad från 2 individer som inte fick något covid-19-vaccin och som inte hade något av de främmande materialen i sin blodplasma.

 

Den övervägande delen av bevis tyder på att det främmande material som hittats hos mottagarna av covid-19-vaccinet i studien som rapporteras här injicerades i deras kroppar, när de fick en eller flera doser av covid-19-vaccinerna. Blodprover preparerades och observerades under ett stereomikroskop efter att ha centrifugerats vid 2 200 rpm under 30 minuter.

 

Från de 8 mottagarna av covid-19-vaccin: 6 plasmaprover innehöll en flerskiktsskiva med oidentifierad sammansättning; 3 prover innehöll pärlformade spol-liknande material; 1 plasmaprov innehöll ett fibröst knippe av liknande framträdande pärlformigt främmande material; och en annan grupp av 3 prover hade kristall-liknande formationer av främmande material.

 

De olika formerna och storlekarna av främmande material i de centrifugerade plasman från COVID-19-vaccinerade individer liknade mycket formerna och storlekarna på främmande material som tidigare observerats direkt i själva vaccinerna. 

 

Dessa fynd är grunden för de rekommendationer gruppen framför (som angivits ovan).

 

 

Länk till originalartikeln.

 

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/37/72

 

Källa till ovan citerad artikel

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7116044/posting/fr%C3%A4mmande-material-i-covid-vaccinerna

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

”VACCINERNA” / BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK OCH BARN

 

 

Publicerat 2022-03-23 MÅSTE LÄSAS & SPRIDAS VIDARE, du förstår varför när du läst hela artikeln, citerar lösryckta delar, maskinöversättning, citat

Moderna-vaccin patenterat 9 månader före pandemin. Tack vare Fauci-Barics konstgjorda SARS-virus

 

Innan en kort sammanfattning av den många informationen som finns i WuhanGates 40-rapporten om forskningen av professor Baric och doktor Fauci, koordinator för alla de mest riskabla och hemliga experimenten på virus och bakteriologiska vapen i de 28 amerikanska civila och militära laboratorierna, vilket framgår av den exklusiva utredningen av Gospa News minns vi ett annat av mysterierna i den tvetydiga kampen mot Covid-19 som endast avslöjas av vår onlinetidning.

 

Vi pratar om forskning som finansieras av DARPA och Pentagon just för att de är dedikerade till konstruktionen av rekombinanta virus, särskilt SARS infekterade med HIV som hände med plasmiderna som byggts av Wuhan Institute of Virology tack vare en finansiering från Europeiska kommissionen som leds av Romano Prodi, med en höjning av avgiften. viral genom den extremt farliga Gain of Function-tekniken och med ”dual use”-ändamål, dvs vaccin men också ett militärt bakteriologiskt vapen: liksom SARS-Cov-2 enligt en edsvuren rapport som upprättats av professor Montagnier och lämnats in i en rättslig talan av två brittiska advokater.

 

Samma år väljer Obama-Biden-administrationen advokat Avril som biträdande direktör från Central Intelligence Agency, amerikanska CIA-motspionaget som också ansvarar för tillsynen av militära projekt och som ofta använder den statliga myndigheten USAID som finansiellt instrument för ockulta internationella operationer. Haines, expert på drönare men också på biologiska vapen.

 

Haines, därefter, profeterade inte bara 2018 en coronavirusepidemi som bara skulle kunna ställas inför en ny ”världsordning” utan kommer att vara en av huvudpersonerna i Event 201-övningen som hölls i mitten av oktober i New York tack vare finansiering från World Economic Forum av Klaus Schwab (Great Reset) och Bill & Melinda Gates Foundation.

 

Vi har ägnat en lång undersökning åt den mystiska och farliga biotekniken med lipidnanopartiklar med omfattande vetenskaplig dokumentation i relation till Comirnaty messenger RNA-genserum (”heterozygot tvilling” av Spikevax), producerad av New Yorker Pfizer med tyska Biontech: den första partner till London-baserade GSK som drivs av en Microsoft-direktör , den andra finansierad av samma IT-magnat Gates.

 

 

VACCINET PATENTERADES 9 MÅNADER FÖRE PANDEMIN

Utöver de patent som citerades av USPTO i sin granskning av ’600, har M·CAM identifierat fjorton andra utfärdade patent som föregick ’600-patentet som användes av patentgranskare för att begränsa patent som härrör från samma finansierade forskning inklusive patent sökt av CureVac .

 

 

Denna pandemi var också funktionell för världens hälsodiktatur och var därför strategiskt förberedande för den nya världsordningens diktatur och införandet av den ekonomiska stora återställningen, konkret genomförbar endast genom en verklig hungersnöd i det rika västerlandet och ett tredje världskriget som t.ex. en som kan härröra från konflikten i Ukraina.

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.veteranstoday.com/2022/03/23/moderna-vaccine-patented-9-months-before-pandemic-thanks-to-the-fauci-baric-manmade-sars-viruses/

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

”VACCINERNA” / BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK OCH BARN

 

Varför BESKYDDAR Sveriges regering, Sveriges riksdag, alla riksdagspartierna och alla riksdagsledamöter, Socialdepartementet, ÅKLAGARMYNDIGHETEN i Sverige, FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla 21 Regioner/fd landsting, anställda tjänstemän/kvinnor inom stat, kommuner och regioner PCR BEDRÄGERIET/ SKADAR & DÖDAR ”VACCINERNA” / BIOVAPEN /biovapen kriget och Brott Mot Mänskligheten(med mera) och nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

 

Varför BESKYDDAR SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA / TT TELEGRAMBYRÅ dessa ovan omnämnda?

 

 

Varför BESKYDDAS av dessa sammantaget vad är allmänt känt via bl.a. dessa massutskicken, varför undanhålls fakta och bevis nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

 

VARFÖR beskyddar dessa ovan omnämnda den globalistiska skadar och dödar verksamhet inom skolmedicinen/ den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin?

 

Varför ingår/ är alla dessa ovan omnämnda DELAKTIGA i uppenbara BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och PCR BEDRÄGERIET/ FOLKMORD /PLANERAT ÖVERLAGT MORD MED MERA?

 

 

Varför beskyddar dessa ovan omnämnda inte nationen Sveriges FOLK & BARN och övriga mänskligheten mot Brott mot mänskligheten med mera?

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

”VACCINERNA” / BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK OCH BARN

 

 

Publicerat 2022-03-24 maskinöversättning, LÄS HELA ARTIKELN & SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat

Data från Storbritanniens regering visar att Covid-vaccinationskampanjen är en katastrof; de helt ”vaccinerade” står nu för 92,2 % av alla dödsfall i samband med Covid-19 i England

 

De senaste uppgifterna som publicerats av den brittiska hälsosäkerhetsmyndigheten bekräftar att den dubbel- och trippelvaccinerade befolkningen i England nu står för chockerande 92 % av alla Covid-19-dödsfall, och 4 av fem av dessa dödsfall är bland de tredubbelt drabbade.

 

Men vad som är mer oroande är att dödsfallen bland den vaccinerade befolkningen under de senaste 4 veckorna är dubbelt så många dödsfall som registrerats bland den vaccinerade befolkningen under hela december på höjden av Omicron-vågen. Medan dödsfallen bland den ovaccinerade befolkningen har halverats.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://dailyexpose.uk/2022/03/24/uk-gov-data-92-percent-covid-deaths-fully-vaccinated/

 

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

”VACCINERNA” / BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK OCH BARN

 

 

Kanadas regeringsdata visar att trippelvaccinerade är över 5 gånger mer benägna att dö av Covid-19 än ovaccinerade

https://dailyexpose.uk/2022/03/23/gov-canada-data-triple-vaccinated-5x-likely-die-covid/

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

”VACCINERNA” / BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK OCH BARN

 

I Sverige, och stora delar av världen, har de sk ”vaccinerna” marknadsförts som vanliga vaccin, vilket dessa bevisligen inte är.

Alltså det största BEDRÄGERIET mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN i mänsklighetens historia.

 

 

Kroppen blir en biologisk vapenfabrik

Läs artikeln, se video, sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar ur artikeln, om fakta och bevis, maskinöversättning, publicerat 2022-03-23 citat

Pfizer-BioNTech och Moderna – en genterapi.

 

Dr. David Martin lämnar in stämningsansökan mot Joe Biden.

 

Under en intervju nyligen diskuterade Dr David E. Martin en federal stämningsansökan som lämnades in den 3 mars i Utah mot: Joe Biden; chefen för Health and Human Services (”HHS”); Medicare och Medicaid direktörerna; och Centers for Medicare and Medicaid Services (“CMS”) mandatdirektörer.

 

”Kroppen blir en biologisk vapenfabrik som tillverkar spikeproteinet, en planerad patogen med genetiska sekvenser härledda från SARS-CoV-2: ett känt toxin på listan över planerade biovapen i USA:s kod.

 

Injektionen stimulerar inte någon immunitet mot SARS-CoV-2. I bästa fall får du immunitet mot den första varianten av det datorsimulerade första spikeproteinet som först troddes vara associerat med SARS-CoV-2. Det enda du kunde ha påstått att du skulle få immunitet mot var det första fragmentet av spikprotein från den första modellen.”

 

Denna rättegång säger mycket specifikt att användningen av termen ”vaccination” var avsedd att i huvudsak vilseleda allmänheten. Det var meningen att det skulle förvirra. Det var tänkt att bygga upp en förväntning som inte kan uppfyllas.

 

”Inte bara blev den ”vaccinations”-termen kapad, [men] den borde ha kallats – vad den i själva verket hette i SEC-anmälningarna från både Pfizer-BioNTech och Moderna – en genterapi.

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://dailyexpose.uk/2022/03/23/david-martin-files-lawsuit-against-joe-biden/

 

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

”VACCINERNA” / BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK OCH BARN

 

En av de mest bioaktiva och skadliga substanserna som är kända för mänskligheten

 

Citerar lösryckta delar ur mycket viktig och allmänbildande artikel som delger om att de sk ”vaccinerna” är generellt och systematiskt skadliga och dödliga, giftiga och därtill så kan man förvänta sig omkring en till två miljarder dödsfall inom en snar framtid.

 

Publicerat 2022-03-23 läs hela artikeln och se videon, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

 

Spikeprotein i mRNA COVID-vacciner: En av de mest bioaktiva och skadliga substanserna som är kända för mänskligheten

 

I slutet av januari upprepade ett antimandatmöte i Italien påståendet att covid-19-vacciner var giftiga och att de kunde orsaka en rad medicinska katastrofer längre fram. Professor Luc Montagnier, en nobelpristagare i medicin för sin upptäckt av det humana immunbristviruset (HIV) sa själv att de som fick den tredje dosen covid-vaccin borde gå till laboratoriet och ta AIDS-tester och sedan stämma sina regeringar.

 

Om Montagnier och andra dissidentexperter har rätt om ”den stora dödsfallen”, så kan man förvänta sig omkring en till två miljarder dödsfall inom en snar framtid.

 

Om uppskattningen verkar alarmerande, borde folk vara mer medvetna om det ökande antalet biverkningar, inklusive cancer och hjärtproblem, som utvecklats över hela världen. Även Pfizer själv har en lång lista över möjliga biverkningar från sina vacciner, med nio sidor med sjukdomar som knappt skrapar på ytan.

 

https://citizens.news/603138.html

 

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

”VACCINERNA” / BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK OCH BARN

 

 

Publicerat 2022-03-23 citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela och se videos, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, maskinöversättning, citat

 

Frontline Doctor: Miljoner kommer att få AIDS från COVID Vax till hösten

 

‘Spikeproteinet i CV19-vaccinerna som alla pratar om kallas Lentivirus. Lenti innehåller en kombination av HIV, typ ett till tre, SRV/1, vilket är AIDS, MERS och SARS.’

 

I Stanford-studien är det mest kända lentiviruset den mänskliga immunbristpatogenen, som orsakar AIDS. Det är därför vi ser autoimmun och neurodegenerativ nedgång efter Covid 19 (Vax), särskilt boostern… Det förändrar permanent cellens genom. Det är därför det här är så skrämmande för oss i det medicinska samfundet. Vi vet bara inte hur vi ska attackera detta

 

”Det är vad Spike Lentivirus är. Den består av HIV och AIDS tillsammans med SARS och MERS”, betonade hon. ”Det är därför de ”vaccinerade” och boostade är så sjuka. Det är därför de dominerar sjukhusinläggningarna när det gäller Covid-sjukdom också.”

 

”Jag har några fantastiska siffror från Defense Medical Epidemiology Database (DMED)…Jag ska bara läsa några cancerformer: malign neoplasma i matstrupen upp 794%. Malign neoplasma i magen, tjocktarmen och bukspottkörteln upp 524%. 

 

Bröstcancer upp 387 %…Äggstockscancer upp 537 %, testikelcancer med 269 %. Det här är siffror från 2021…När de fick reda på att advokaten  Thomas Renz och whistlebloweren hade uppgifterna,  skurade de uppgifterna och ändrade dem, vilket är helt emot lagen.”

 

https://www.infowars.com/posts/frontline-doctor-millions-will-get-aids-from-covid-vax-by-the-fall/

 

 

 

 

OBS MYCKET VIKTIG INFORMATION OCH UPPLYSNING, läs hela artikeln

Se intervjun med Dr. Astrid Stuckelberger om WHO:s pandemic Treaty Issues

https://worldcouncilforhealth.org/news/2022/03/pandemic-treaty/45591/

 

 

 

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu