• Arkiv

Militärtribunaler: Dr Zelenko visar ingen nåd för brott mot mänskligheten, avrättning om han befinns skyldig

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

 

2022-03-26 Den världskände äkta riktiga läkaren, som bryr sig om mänskligheten, och räddat massor av liv, som inser/insett sanningen/verkligheten om skadar och dödar ”vaccinerna”/biovapnen/biovapen kriget mot mänskligheten och vad som BLIR EFFEKTEN av denna sanning och verklighet uttalar sig till hela VÄRLDEN, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

 

 

Militärtribunaler: Dr Zelenko visar ingen nåd för brott mot mänskligheten, avrättning om han befinns skyldig [VIDEO]

 

”Jag känner läkare som aldrig skulle ta vaccinet och som har ett privat förråd av hydroxyklorokin och ivermektin för sig själva och sina familjer. Men när det gäller deras patienter förespråkar de ”vaccinerna” och ger inte de livräddande medicinerna för att de inte vill förlora sina jobb eller licenser eller för att de inte vill orsaka eller väcka problem. Så de låter människor dö. De följer bara order, eller hur?

 

Jag menar, jag skulle verkligen föreslå att när dammet lägger sig att en militärdomstol inrättas och att alla dessa människor i media, alla dessa skoladministratörer, alla dessa läkare, bland, naturligtvis, politiker och de verkliga ledarna här ställs inför rätta. Och om de, om de befinns skyldiga, bör de avrättas.” – Dr Vladimir Zelenko

 

Läs mer och se videos och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.redvoicemedia.com/2022/03/military-tribunals-dr-zelenko-shows-no-mercy-for-crimes-against-humanity-execution-if-found-guilty-video/

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu