• Arkiv

FÖRUNDERSÖKNING INLEDS MOT Åklagarmyndigheten i Sverige: Varför beskyddar den anställde myndighetschefen & riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda PCR BEDRÄGERIET? 2022 03 27

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN  2022 03 27 –  SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 327

 

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

 

 

”VACCIN” DÖDAR/BIOVAPEN TSUNAMI 327

 

Hjälp till att sprida INFORMATION & UPPLYSNING i massutskicket vidare

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVENSKA KYRKAN, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.’

 

 

2022-03-27

 

 

INFORMATION & UPPLYSNING SOM SKA LEDA TILL ATT DE SK ”VACCINERNA” STOPPAS MED OMEDELBAR VERKAN

 

 

 

VARFÖR HAR INTE SVERIGES REGERING, SVERIGES RIKSDAG & ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE STOPPAT SKADAR & DÖDAR ”VACCINERNA” & PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN MED MERA?

 

Särskilt riktat massutskick till Sveriges regering, Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, alla tjänstemän/kvinnor anställda inom stat, kommuner och regioner och såklart alla anställda inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN i Sverige, och där särskilt ytterst ansvarige myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes ledningsgrupp på huvudkontoret i Stockholm.

 

 

 

ÄR ALLA DESSA OVAN OMNÄMNDA DELAKTIGA I CORONA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/PCR BEDRÄGERIET/PLANERAT ÖVERLAGT MORD / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN MED DE SK ”VACCINERNA”?

 

 

ÄR ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE FULLSTÄNDIGT KORRUPT?

 

DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

COVID ”VACCINER” ÄR DET STÖRSTA BEDRÄGERIET I HISTORIEN

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://citizens.news/603068.html

 

 

 

YTTRANDEFRIHET INOM EU

Måste ses video, mycket kraftfullt, och direkt utan krusiduller, här i denna video delges Kanadas premiärminister Justin Trudeau om vad EU-parlamentariker Christine Anderson tycker

EU-PARLAMENTARIKER CHRISTINE ANDERSON DELGER I EU-PARLAMENTET DIREKT TILL JUSTIN TRUDEAU, KANADAS PREMIÄRMINISTER, VAD HON TYCKER

 

Maskinöversättning

 

Anderson säger att hon tog tillfället i akt att ge Trudeau ett ”lämpligt välkomnande”, kallade det ”kort, koncist” och ”att träffa tjuren.”

 

”Baserat på artikel 195, skulle jag vilja påpeka att det skulle ha varit lämpligt för Mr. Trudeau, Kanadas premiärminister, att tala till detta hus, enligt artikel 144,” började hon.

 

”En artikel, som var specifikt utformad för att diskutera kränkningarna av mänskliga rättigheter, demokrati och rättsstatsprincipen, vilket helt klart är fallet med Mr. Trudeau.”

 

Anderson anklagade Trudeau för att öppet beundra den kinesiska grundläggande diktaturen och kallade ut premiärministern för att ha trampat på ”grundläggande rättigheter genom att förfölja och kriminalisera sina egna medborgare som terrorister bara för att de vågar stå upp mot hans perverterade demokratibegrepp.”

 

 

Hon avslutade sitt tal med att säga till Trudeau att han är en ”skam för alla demokratier. Vänligen bespara oss din närvaro.”

 

Läs hela artikel, se videos och sprid vidare

https://dailyhive.com/vancouver/justin-trudeau-german-mp-chrstine-anderson

 

 

 

 

 

SE OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK/ MÅSTE SES

 

ALLA SOM BEDRÄGLIGT OCH UPPSÅTLIGT UTIFRÅN ENORMA EKONOMISKA INCITAMENT FÅTT/TAGIT EMOT/ LURATS ATT TA DE SK ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN ÄR UTSATTA FÖR MYCKET STOR FARA, du förstår mer efter

 

  • att sett dessa 72 minuter om biovapen kriget mot mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN!
  • Du förstår ännu mer efter att läst hela massutskicket, sprid massutskicket vidare i alla dina nätverk.

 

STOPPA ”VACCINERNA” / BIOVAPNEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN OMEDELBART

 

 

ÄR ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE FULLSTÄNDIGT KORRUPT?

DET HÄR ÄR HELT OTROLIGT!

Mycket viktigt vittnesmål i Corona Investigative Committee av 2022-03-25, alltså till advokat dr Reiner Fuellmich och hans team, här delger den amerikanska advokaten Todd Callender om dennes fakta och bevis om vad som pågår i USA och världen mot mänskligheten, ca 72 minuter, på engelska.

 

MYCKET ALLMÄNBILDANDE, om bl.a. skadar och dödar ”vaccinerna”/BIOVAPEN och EFFEKTEN AV DESSA BIOVAPEN, bl.a. då om massdepopulations agendan mot mänskligheten, pågående stämningar/rättsfall, 5G, genterapi injektionerna/ ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN.

 

Alltså det som i Sverige GROVT UPPSÅTLIGT PLANERAT BEDRÄGLIGT UTIFRÅN ENORMA EKONOMISKA INTRESSEN marknadsförts som vanliga vaccin, vilket de sk ”vaccinerna”/biovapnen BEVISLIGEN INTE ÄR!

 

 

I denna session, i detta vittnesmål, kan du själv höra, i slutet, när vittnesmålet är klart, advokat dr Reiner Fuellmich säga/utbrista om vad som framkommer/framkommit DET HÄR ÄR HELT OTROLIGT! Du förstår varför efter att sett hela detta vittnesmål.

Session 97 Open Secrets – Todd Callender

https://odysee.com/@BacktoBasics:e/97-Offene-Geheimnisse-Original—Todd-Callender:6

 

 

 

 

ÄR ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE FULLSTÄNDIGT KORRUPT?

 

ÄR SVERIGES REGERING FULLSTÄNDIGT KORRUPT?

 

ÄR SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER & ALLA RIKSDAGSLEDAMÖTER FULLSTÄNDIGT KORRUPTA!

 

ELLER ÄR ALLA DERAS HJÄRNOR DATORSTYRDA AV FRÄMMANDE MAKT?

 

MÅSTE SES VIDEO, se denna video, med svensk text, och sprid den vidare i alla dina nätverk, för uppenbart är att nationen Sveriges FOLK & BARN  som synes inte alls kan lita på staten Sverige, du förstår strax mer, se videon, ca 22 minuter.

 

Maskinöversättning, citat

 

Videon nedan visar att experiment med hjärnimplantat som kan styra beteende har funnits sedan 40-talet.

 

Det är nu uppenbart att det verkliga syftet med de COVID ”VACCINATIONERNA” är att kontrollera hjärnan…

 

DOKUMENTÄRFILM OM DATORHJÄRNOR – DATORHJÄRNOR

 

 

Maskinöversättning

 

Dokumentären Computerbrains handlar om superdatorer och våra hjärnor. 

 

Det ger en bild av professor Norbert Wiener som introducerade vår digitala tidsålder – och hans död vid Vetenskapsakademien i Stockholm, Sverige. Filmen avslöjar ett mänskligt och politiskt hot som har utvecklats bakom sekretess.

 

Det här är filmen om interaktion mellan hjärna och dator, mind control eller de moderna metoderna för hjärnforskning. Filmen avslöjar den dolda implantationen av elektroder och sändare på sjukhus och Stockholms polisförvar, som de professorer och statliga tjänstemän som intygar övergrepp på interner. Det avslöjar Svenska Statsrapporter som säger att vi är på väg att bli en polisstat, och det fortsätter med samma metoder internationellt. Filmen är baserad på starka fakta, och den förändrar uppfattningen i vårt nuvarande samhälle. 21 minuter lång.

 

VIDEON FINNS HÄR ATT SE, NÅGON KAN SÄKERT OCKSÅ LÄGGA UPP DEN PÅ RUMBLE & BRIGHTEON, där den inte kan censureras.

https://www.bitchute.com/video/mizin293WbO1/

 

https://www.youtube.com/watch?v=3MBvUqX8CDE

 

 

 

ÄR ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE FULLSTÄNDIGT KORRUPT?

 

ÄR SVERIGES REGERING FULLSTÄNDIGT KORRUPT?

 

ÄR SVERIGES RIKSDAGS ALLA POLITISKA PARTIER & ALLA RIKSDAGSLEDAMÖTER FULLSTÄNDIGT KORRUPTA!

 

ELLER ÄR ALLA DERAS HJÄRNOR DATORSTYRDA AV FRÄMMANDE MAKT?

 

 

Det kommer mera, citerar lösryckta delar ur artikeln, maskinöversättning

Dr. Luis De Benito delar med sig av sin rapport om MAC-adressfenomenet hos inokulerade individer

 

Av de 137 tillfrågade patienterna sa 112 att de hade blivit vaccinerade och 25 sa att de inte hade blivit vaccinerade. Ingen av patienterna som sa att de inte hade vaccinerats registrerade på min mobiltelefon någon enhet tillgänglig för Bluetooth-anslutning, efter att ha säkerställt att deras mobiltelefon kopplades bort, om de hade en. Hos 96 patienter av de 112 som sa att de hade blivit vaccinerade, 96 av de 112 som hade stängt av sina elektroniska enheter om de bar dem, fanns en MAC-kod kvar på skärmen på min mobiltelefon, vilket jag redan hade noterat i mina anteckningar härnäst till patientens sjukdomshistoria.

 

Jag tolkade att det var en kod som patienten själv bar på och att den faktiskt försvann från min mobiltelefon när han lämnade kontoret och lämnade byggnaden. Med denna enkla observation under hela juli och augusti har jag kunnat verifiera att 100 % av patienterna som säger att de inte är vaccinerade inte tar upp någon kontaktenhet med min mobiltelefon via Bluetooth. Men 86% av de som sa att de var vaccinerade genererade en MAC-adress på min mobiltelefon. Dessa är de observationer som gjorts, och många tvivel och frågor uppstår från dem.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.orwell.city/2021/11/MAC.html

 

 

 

 

 

SPETS SPECIALIST SAKKUNNIGHETS KOMPETENSEN MED SYNNERLIGEN HÖGSTA KOMPETENSEN OCH ERFARENHETEN SOM ÅBEROPATS I ÅKLAGARANMÄLNINGARNA, REDOGJORDA FÖR I TIDIGARE MASSUTSKICK, SOM VITTNEN, FINNER ALLA LÄSARE HÄR

 

Tack vare den synnerligen världskände och spetsspecialist sakkunnige, med synnerligen HÖGSTA TROVÄRDIGET, den opartiske, saklige och objektive advokat dr Reiner Fuellmich och dennes kollegor har vittnes mål från hela världen, spets specialist sakkunniga med synnerligen högsta TROVÄRDIGHET och KOMPETEN under snart 2 års tid inhämtats och sammanställts, du ser och läser mer om det här

 

https://corona-ausschuss.de/en/

 

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

 

https://www.grand-jury.net/

 

 

 

FAKTA & BEVIS

De genbaserade ”vaccinerna” dödar människor. Regeringar över hela världen ljuger för dig, folket, för de befolkningar som de påstås tjäna


Det finns gott om bevis för att det så kallade Covid-19 mRNA-vaccinet är ett mördarvaccin.

En massrörelse mot Covid-mandatet håller på att utvecklas över hela världen.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.globalresearch.ca/jaccuse-governments-worldwide-lying-you-people-populations-they-purportedly-serve/5750650

 

 

 

Spike Protein i mRNA COVID-vaccin: Ett av de mest bioaktiva och skadliga ämnena som är kända för mänskligheten

https://www.globalresearch.ca/spike-protein-mrna-covid-vaccines-one-most-bioactive-damaging-substances-known-mankind/5775390

 

 

 

Inget försök har gjorts av regeringarna att kräva tillbakadragande av mördarvaccinet.

 

Det som finns i Pfizers ”konfidentiella” rapport är detaljerade bevis på effekterna av ”vaccinet” på dödlighet och sjuklighet. Dessa data som härrör från ”Hästens mun” kan nu användas för att konfrontera  och formulera rättsliga förfaranden mot Big Pharma, regeringarna, WHO och media.

 

I en domstol är  bevisen i denna Big Pharma konfidentiella rapport ( tillsammans med uppgifterna om dödsfall och biverkningar som sammanställts av de nationella myndigheterna i EU, Storbritannien och USA ) obestridliga : eftersom det är deras data och deras uppskattningar och inte vår. 

 

 

Kom ihåg: det är data som är baserade på rapporterade och registrerade fall, som utgör en liten andel av det faktiska antalet vaccinrelaterade dödsfall och biverkningar. 

 

Detta är en de facto Mea Culpa från Pfizers sida. #Ja det är ett mördarvaccin

 

Pfizer var fullt medveten om att mRNA-vaccinet som de marknadsför över hela världen skulle resultera i en våg av dödlighet och sjuklighet. Detta är liktydigt med ett brott mot mänskligheten från Big Pharmas sida.

Pfizer visste redan från början att det var ett mördarvaccin. 

 

Det är också ett   Mea Culpa och förräderi från korrupta nationella regeringar världen över som hotas och mutas av Big Pharma.

 

Inget försök har gjorts av regeringarna att kräva tillbakadragande av mördarvaccinet.

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.globalresearch.ca/bombshell-document-dump-pfizer-vaccine-data/5763397

 

 

 

PFIZERS SKADAR & DÖDAR ”VACCINER”/BIOVAPEN I ETT BIOVAPEN KRIG MOT MÄNSKLIGHETEN

Dr Zev Zelenko avslöjar Big Pharmas plan att avrätta läkare som ifrågasätter de lögner som har berättats om de sk ”vaccinerna” / biovapnen som generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten

 

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rumble.com/vyhx6m-live-zelenko-exposes-pfizer-assassination-list-circuitry-in-vaxx-vials-war-.html

 

 

 

 

2022-03-26 Den världskände äkta riktiga läkaren, som bryr sig om mänskligheten, och räddat massor av liv, som inser/insett sanningen/verkligheten om skadar och dödar ”vaccinerna”/biovapnen/biovapen kriget mot mänskligheten och vad som BLIR EFFEKTEN av denna sanning och verklighet uttalar sig till hela VÄRLDEN, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citat

Militärtribunaler: Dr Zelenko visar ingen nåd för brott mot mänskligheten, avrättning om han befinns skyldig [VIDEO]

 

”Jag känner läkare som aldrig skulle ta vaccinet och som har ett privat förråd av hydroxyklorokin och ivermektin för sig själva och sina familjer. Men när det gäller deras patienter förespråkar de ”vaccinerna” och ger inte de livräddande medicinerna för att de inte vill förlora sina jobb eller licenser eller för att de inte vill orsaka eller väcka problem. Så de låter människor dö. De följer bara order, eller hur?

 

Jag menar, jag skulle verkligen föreslå att när dammet lägger sig att en militärdomstol inrättas och att alla dessa människor i media, alla dessa skoladministratörer, alla dessa läkare, bland, naturligtvis, politiker och de verkliga ledarna här ställs inför rätta. Och om de, om de befinns skyldiga, bör de avrättas.” – Dr Vladimir Zelenko

 

Läs mer och se videos och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.redvoicemedia.com/2022/03/military-tribunals-dr-zelenko-shows-no-mercy-for-crimes-against-humanity-execution-if-found-guilty-video/

 

 

 

 

 

PFIZERS SKADAR & DÖDAR ”VACCINER”/BIOVAPEN I ETT BIOVAPEN KRIG MOT MÄNSKLIGHETEN

 

DÖDAR & SKADAR ”VACCINERNA”/BIOVAPEN/ BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN

Pfizer känner sig förmodligen ”hotade” av sanningen och verkligheten om skadar och dödar ”vaccinerna”, särskilt när en riktig och äkta läkare kommer med lösningar som ”sopar mattan” med skadar och dödar ”vaccinerna”!

 

Du förstå mera efter att tagit del av verkligheten. SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK.

 

Citerar lösryckta delar, maskinöversättning, citat

Dr Zev Zelenko deltog i Stew Peters Show i fredags för att beskriva hur Big Pharma planerar att avrätta läkare som avslöjar ”vaccinets” lögner.

 

 

Dr Zelenko presenterade information som visade hur Pfizer förskriver remdesivir till polikliniska patienter och spädbarn i hopp om att döda patienterna innan de kommer in på sjukhuset.

 

”Jag har placerat kritisk information i processen att granskas om behandlingar som kommer att eliminera influensasprutningsindustrin, som kommer att tillhandahålla behandling för RSV-virus, kommer att erbjuda ett alternativ för behandlingar av smittkoppor, herpes, HPV och vattkoppor och även för att minska risken av giftet från dessa vacciner… Det här är en kulle som är värd att dö på, och jag är redo att dö på [den].”

 

Läs mer och se videos och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.redvoicemedia.com/video/2022/03/im-not-gonna-change-anything-im-doing-dr-z-vows-to-uproot-pharma-in-the-face-of-death-threats/

 

https://www.redvoicemedia.com/video/2022/03/pfizers-hit-list-dr-zelenkos-dead-man-switches-to-release-the-cures/

 

https://rumble.com/vyhie5-breaking-pfizer-hit-list-dr.-zev-zelenko-exposes-big-pharmas-plan-to-elimin.html

 

 

 

Maskinöversättning, citat

Vaccinationen som inte är en vaccination, utan genterapi

I en avslöjande  videokonferens  [9] med Dr. Judy Mikovits, Robert Kennedy Jr. och Dr. David Martin, förklaras det att mRNA-vaccinet, enligt den juridiska definitionen, inte är ett vaccin alls. Det kallas felaktigt ett vaccin för att dölja det faktum att det påstådda vaccinet i själva verket är en genterapi. Erfaren läkare och epidemiolog, Dr. Wolfgang Wodarg, sa i en censurerad  intervju med Rubikon, ”Egentligen borde detta ”lovande” vaccin förbjudas för de allra flesta människor eftersom det är genteknik!” 

 

Notera: Om du inte kan föreställa dig att regeringen administrerar gifter till dig mot din vilja och utan ditt samtycke, tänk på alla fruktansvärda experiment på människor som släpptes in efteråt och som enligt  Wikipedia , [7] har fortsatt långt in i modern tid .

 

2007 erkände CDC [8] till och med att mellan 1955 och 1963 smittades 10-30 miljoner medborgare med cancerogen SV40 via poliovaccination.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://drleonardcoldwell.com/2021/04/13/johns-hopkins-university-confirms-you-can-be-vaccinated-with-a-pcr-test-even-without-knowing/

 

 

 

 

Alla som propagerat för de sk ”vaccinerna” och PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN med mera kommer förmodligen inse sanningen och verkligheten, det finns nämligen ingen återvändo, allt kommer upp i ljuset, sanningen och verkligheten går inte att dölja.

 

 

INGEN NÅD / NO MERCY / NURNBERG KODEN / ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN/ BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN/ RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR/ DET BLIR LJUSARE & LJUSARE

 

 

MÅSTE LÄSAS ARTIKEL, MISSA INTE, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, STÖRRE ÄN WATERGATE SKANDALEN, DETTA ÄR DET VÄRSTA BEDRÄGERIET I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA

 

 

 

STOPPA SKADAR & DÖDAR ”VACCINERNA” OMEDELBART!

Publicerat 2022-03-26 Sveriges regering och Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, alltså alla politiska partier, och deras MEDLÖPARE i CORONA BEDRÄGERIET / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / PCR BEDRÄGERIET med mera ska såklart RANNSAKAS utifrån att de sk ”vaccinerna” skulle varit STOPPADE för länge sedan, men istället har dessa BESKYDDAT den globalistiska agendan som dessa uppenbart är DELAKTIGA i. Läs hela artikeln, sprid vidare, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

Pfizer Gate-skandalen: Regeringar över hela världen gömmer data för att dölja det faktum att Covid- ”vaccinerna” skadar immunsystemet och orsakar AIDS

 

Hälsomyndigheter runt om i världen manipulerar siffror i ett försök att dölja för allmänheten att Covid-19-injektionerna får de helt ”vaccinerade” att utveckla vaccinförvärvat immunbristsyndrom; och vi kan bevisa det…

 

LÄS MER

https://dailyexpose.uk/2022/03/26/pfizergate-worldwide-conspiracy-hide-covid-vaccines-cause-a-i-d-s/

 

 

 

 

Officiella uppgifter från regeringen i Storbritannien, Kanada och Nya Zeeland tyder på att trippelvaccinerade nu lider av förvärvat immunbristsyndrom

https://dailyexpose.uk/2022/03/27/uk-canada-nz-gov-data-shows-triple-vaccinated-have-a-i-d-s/

 

 

 

Officiell regeringsdata tyder på att trippel ”vaccinerade” mot covid nu har vaccininducerad AIDS och har fem gånger större risk att dö

”Tyvärr indikerar officiella uppgifter från Kanadas regering att en stor del av den dubbel ”vaccinerade” och trippel ”vaccinerade” befolkningen nu har utvecklat förvärvat immunbristsyndrom (AIDS), eller ett nytt tillstånd med liknande egenskaper som bara kan beskrivas som covid-19-vaccininducerat Acquired Immune Deficiency Syndrome (VAIDS).”

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://pandemic.news/2022-03-22-government-data-triple-vaccinated-covid-aids-die.html

 

 

 

Citerar lösryckta delar ur artikel som är av SYNNERLIGEN MYCKET STORT ALLMÄNT INTRESSE. Fråga dig varför du inte fått denna information och upplysning av Sveriges regering och deras medlöpare.

 

 

Vilket inkluderar anställda tjänstemän/kvinnor inom stat, kommuner och regioner, och SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA/ TT TELEGRAMBYRÅ, Sveriges riksdags alla ledamöter(alla politiska partier), Socialdepartementet, Folkhälsomyndigheten, Sveriges alla 21 Regioner/fd landsting, Sverige Kommuner och Regioner  med flera delaktiga i CORONA BEDRÄGERIET / BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN ”VACCINERNA”/BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN och nationen Sveriges FOLK & BARN.

 

 

Kom ihåg, att i SVERIGE har dessa ovan omnämnda varit DELAKTIGA i

 

  • att undanhålla och underlåta
  • att informera och upplysa nationen Sveriges FOLK & BARN
  • att de sk ”vaccinerna” inte är några vaccin alls, de är bevisligen genterapi injektioner som ingår i en globalistisk agenda
  • att skada och döda mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN och dessutom sker detta fullständiga vansinne planerat och överlagt utifrån enorma ekonomiska incitament, således BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ PCR BEDRÄGERIET/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD med ”VACCINERNA” BIOVAPEN i ett BIOVAPEN KRIG mot mänskligheten.

 

 

 

Maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikel, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Rättegångar i Nürnberg-stil är på väg för sjukvårdspersonal

 

En veteran sjuksköterska i Storbritannien kräver att alla sjuksköterskor, läkare och andra sjukvårdspersonal  som stödde  Wuhan coronavirus (COVID-19) pandemipolicy för sina arbetsgivare ska dömas och dömas för de dödsfall som de möjliggjorde.

 

Under ett framträdande i ”Dr. Jane Ruby Show” talade Shemirani om de personer som hon kallade ”Nurses That Stayed” – eller den vårdpersonal som blint stödde sjukhusens COVID-19-protokoll trots att dessa riktlinjer regelbundet leder till att patienter dör.

 

Värd Dr Jane Ruby nämnde hur sjukhusväsendet över hela USA har avstängt eller sparkat anställda som inte ville vaccinera sig och tvångsomhändertagit patienter i ”CDC:s dödsprotokoll” genom att ge dem det giftiga läkemedlet remdesivir. (Relaterat: Dr Paul Marik: Sjukhusen dödar COVID-19-patienter genom att vägra ge dem livräddande mediciner).

 

”Så, om du inte gör någonting, är du också ansvarig i en domstol och okunnighet är ingen ursäkt i en domstol,” sa hon. Shemirani påpekade då att under Nürnbergrättegångarna som hölls efter andra världskriget, accepterades inte ursäkten från nazistiska läkare – att de bara följde order.

 

Hon sa: ”När dessa [nazistiska] sjuksköterskor ställdes inför rätta på egen hand, och de tillfrågades varför de använde experimentella droger på patienterna – på fångarna – deras ursäkter ”Jag ville inte göra min chef upprörd.” ‘Jag gjorde bara mitt jobb’, ‘jag hade en familj att försörja hemma’, det räddade dem inte från fängelse, från livet i fängelse och från att bli uthängda – och många av dem hängde.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://drleonardcoldwell.com/2022/03/22/nurse-activist-healthcare-workers-who-supported-covid-19-hospital-policies-should-stand-trial-for-deaths-they-enabled/

 

 

 

Fauci vet att remdesivir dödar människor

https://citizens.news/604364.html

 

 

Maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikel, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Wall Street-analytiker säger att covid-”vacciner” är det ”största bedrägeriet i historien”

 

När det gäller Pfizer, som försökte dölja sina kliniska prövningsdata från allmänheten i 75 år, säger Dowd att detta är ”kliniskt bedrägeri”.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://drleonardcoldwell.com/2022/03/21/wall-street-analyst-says-covid-vaccines-are-the-greatest-fraud-in-history/

 

 

 

 

Kom ihåg, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikel, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Detta drivs endast av det fortsatta trycket på mass-”vaccination” mot en icke-dödlig sjukdom för 99,8 % av människorna, med en ny typ av ”vaccin” som faktiskt är genterapi med hjälp av mRNA.

https://drleonardcoldwell.com/2021/04/13/johns-hopkins-university-confirms-you-can-be-vaccinated-with-a-pcr-test-even-without-knowing/

 

 

 

 

Nazisterna, till exempel, maskerade eugenik som ”ärftlig hälsovetenskap” eller ”ärftlig vård” för att göra den attraktiv för massorna.

Maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikel, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Alla som kan lite historia vet att  genetiska experiment  och  mänskliga experiment  inte är något nytt. 

Även om modern  eugenik har sitt ursprung på 1800-talet, idéer, åtgärder och motiveringar av statliga och sociala ingrepp och påverkan på reproduktionen har varit kända sedan urminnes tider. De finns redan i Platons ”Politeia”, som dock är begränsad till statligt urval och utbildning. 

 

Men eftersom sunt förnuft instinktivt motsätter sig sådana ingrepp, har etablissemanget alltid strävat efter att dölja sina sanna avsikter med vilseledande beteckningar. Nazisterna, till exempel, maskerade eugenik som ”ärftlig hälsovetenskap” eller ”ärftlig vård” för att göra den attraktiv för massorna.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://drleonardcoldwell.com/2021/04/13/johns-hopkins-university-confirms-you-can-be-vaccinated-with-a-pcr-test-even-without-knowing/

 

 

 

 

”VACCINERNA”/BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

 

MAN BÖR OMEDELBART UPPHÖRA MED COVID-19 ”VACCINATIONERNA” ÖVER HELA VÄRLDEN

 

FAKTA & BEVIS

De olika formerna och storlekarna av främmande material i de centrifugerade plasman från COVID-19-”vaccinerade” individer liknade mycket formerna och storlekarna på främmande material som tidigare observerats direkt i själva ”vaccinerna”. 

 

Dessa fynd är grunden för vår rekommendation att

 

(a) en global utvärdering av covid-19-vaccinets innehåll och blod- och plasmaprover från covid-19-vaccinerade individer ska göras omedelbart med all tillbörlig aktsamhet; 

 

(b) man bör omedelbart upphöra med covid-19-vaccinationer över hela världen, och man bör överge all covid-19-”vaccinpass-policy” och alla andra former av mandat för covid-19-vaccinationer; och,

 

(c) att samarbetsstudier i nödsituationer av avgiftningsprotokoll för följdsjukdomar av covid-19-vaccin genomförs.

 

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7116044/posting/fr%C3%A4mmande-material-i-covid-vaccinerna

 

 

 

 

 

”VACCINERNA”/BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN/ BIO TERRORISM MOT MÄNSKLIGHETEN

 

MÅSTE SES VIDEON ca 18 minuter, sprid vidare i alla dina nätverk.

 

Här får DU FAKTA & BEVIS om vad Sveriges regering, Sveriges riksdags alla politiska partier, alla riksdagsledamöter, Socialdepartementet, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla 21 Regioner med flera medlöpare i Coronabedrägeriet/ PCR Bedrägeriet/ Brott Mot Mänskligheten/ BIOTERRORISM med mera undanhåller nationen Sveriges FOLK & BARN

Dr. David Martin: Vi tillåter mänskliga organismer att bli biovapenfabriker

Dr Martin berättade i detalj hur Big Pharma erkänner olagligheten av deras injektioner, men de fortsätter att testa dem på massorna och dödar tusentals.

https://rumble.com/vy9wm1-dr.-david-martin-we-are-allowing-human-organisms-to-become-bioweapon-factor.html

 

 

 

CDC drev bedräglig information om covid-behandlingar och vacciner för att skrämma allmänheten

Sjukhus får också betalt för att administrera PCR-tester. DePriest förklarade att sjukhus får betalt för varje positivt test och för alla som kräver sjukhusvistelse. 

”Så sjukhus tjänar en förmögenhet bara på det felaktiga testet,” sa DePriest.

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://citizens.news/604011.html

 

 

 

 

 

COVID-19 – Ett biologiskt vapen som riktar sig mot etnicitet och kroppssystem

Mycket av den här uppsatsen är baserad på vittnesmål från en lång rad framstående läkare och vetenskapsmän till den stora juryn vid Court of Public Opinion on COVID-19, under ordförandeskap av Dr. Reiner Fuellmich.

 

Och han visste inte bara att han hade att göra med ett biovapen, utan det Pfizer och andra skulle utsätta hela planeten för det giftiga spikproteinet. ”Om du visar att spikproteinet är den primära patogenen, [och avslöjar detta], visar det ”vaccinerna” i ett mycket farligt ljus.”

 

COVID-19 var ett labbskapat virus som släpptes lös på världen enligt någon masterplan. Det verkar också omöjligt att förklara varför så många regeringar skulle ha deltagit i detta massiva bedrägeri, uppenbarligen frivilligt. 

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.europereloaded.com/covid-19-a-biological-weapon-targeting-ethnicity-and-body-systems/

 

 

 

 

 

DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN / BIOVAPEN KRIGET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

Det visar sig att Barack Hussein Obama är den som godkänt byggandet av biolabben i Ukraina.

Tänk på att Moskva har varnat i många år för dessa biolabb. Ryska ledarskap har upprepade gånger uttryckt oro över Pentagons ansamling av biolaboratorier, inte bara i Ukraina utan även i andra postsovjetiska republiker, såsom Kazakstan, Tadzjikistan, Kirgizistan, Armenien och Georgien.

Alla dessa varningar föll på döva öron gång på gång, så Ryssland tvingades ta saken i egna händer. Landet efterlyser nu också ett obligatoriskt internationellt fördrag för att förbjuda alla biovapen.

Det visar sig att Barack Hussein Obama är den som godkänt byggandet av biolabben i Ukraina.

https://citizens.news/601888.html

 

 

Fransk advokat arresterad för förräderi efter att ha hjälpt Reiner Fuellmich att bevisa att världsledare har begått brott mot mänskligheten i namnet av Covid-19

En av advokaterna som hjälper Reiner Fuelmich att bevisa att världens ledare har begått brott mot mänskligheten i namnet Covid-19, har arresterats i Frankrike misstänkt för terrorism och förräderi.

Virginie de Araujo Recchia, en fransk advokat som bor i Frankrike och som deltar i medborgarjuryns arbete med Reiner Fuellmich, greps i sitt hem i gryningen den 22 mars inför sina barn. Gripandet kommer tre veckor före det franska presidentvalet.

Fuellmichs team har påstås ha informerats om anklagelserna om terrorismbekämpning och möjligen förräderi, och relaterar till det passionerade arbete hon gör för det franska folket såväl som för världen, i kampen för att återställa våra gudgivna rättigheter.

I början av året lämnade Virginie de Araujo Recchia, i samarbete med sin kollega Jean-Pierre Joseph och två andra jurister, in ett klagomål till chefen för undersökningsdomarna på uppdrag av föreningarna BonSens.org, AIMSIB och Collectif des Maires Résistants (Collective of Resistant Mayors) mot de parlamentariker som validerade en lag om obligatorisk covid-19-vaccination i augusti 2021.

 

Denna lag tvingade miljontals yrkesverksamma att genomgå experimentell genterapi eller riskera att förlora sina jobb.

Enligt källor nära fallet arbetade hon med ett klagomål mot politiska partier och några av deras medlemmars agerande.

Hon hade just offentliggjort sin rapport med titeln ”Diktatur 2020″ där hon anklagar regeringen för statlig terrorism, attackerar nationens grundläggande intressen och brott mot mänskligheten.

Detta dokument var avsett att ligga till grund för ett straffrättsligt åtal mot medlemmar av regeringen…

Ladda ner rapporten här

Det här är en tid för enande och att stå upp. Vi kan inte fortsätta att tillåta detta tyranni att eskalera. När Shakespeare sa i kung Henrik VI ”Döda först alla advokater”… syftade han på det första steget i att destabilisera ett samhälle. För ett samhälle kan inte vara ett fredligt samhälle om det inte följer rättsstaten eller dess grundlagar om gudgivna friheter. Ingen av oss är säker när tyranni härskar.

Krigets första offer, som de säger, är sanningen. Nästa kan vara advokaterna och advokaterna, och sedan vem som helst. 
Stå inte vid sidan av och låt en arrestering av en frihetsälskande patriot förbli ostraffad eller ohörd. Vänligen be för hennes snabba frigivning, hennes säkerhet, och översvämma sedan tjänstemännen som är inblandade i detta med samtal och e-postmeddelanden för att protestera mot denna parodi.

Om du inte gör det kan detta bara vara den första i en våg av utrensningar i postdemokratierna på det kontinentala Västeuropa.

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://dailyexpose.uk/2022/03/24/fuelmich-lawyer-arrested-treason-for-exposing-covid-fraud/

 

 

Se videon, som i skrivande stund har 2 153 814 visningar på Rumble, sprid vidare i alla dina nätverk

Ukraine On Fire

 

https://rumble.com/vwxxi8-ukraine-on-fire.html

 

 

 

 

Mycket allmänbildande artikel, läs hela och sprid vidare, citerar lösryckta delar, maskinöversättning, citat

Kommer Biden att sanktionera halva världen för att isolera Ryssland?

Dessutom borde USA:s senaste beslagtagande av Rysslands centralbanksreserver få vilken regim som helst att tänka två gånger på att hålla stora mängder dollar. Om Washington kan göra det mot Ryssland kan Washington göra det mot vem som helst, och andra regimer kommer sannolikt att se detta och sakta fly från dollarn.

https://greatgameindia.com/will-biden-sanction-half-the-world-to-isolate-russia/

 

 

 

Dokument avslöjar Storbritanniens utbildning av ukrainska soldater för strider i Donbass

https://greatgameindia.com/uk-training-ukraine-soldiers/

 

 

 

Citerar lösryckta delar ur artikel, läs hela och se video, sprid vidare, citat

Blackrock: Putin har stoppat globaliseringen

Rysslands anfall mot Ukraina har satt stopp för den globalisering som pågått i över 30 år och som fondförvaltaren BlackRock byggt sin verksamhet på

 

Men vem är det egentligen som stoppat vad? USA:s olagliga anfallskrig mot andra länder har nämligen inte lett till sådana sanktioner som nu införts mot Ryssland.

 

Se Jonas Nilssons dokumentär ”Makthavarna du aldrig valde”, som bland annat fokuserar på BlackRocks enorma makt i världen:

 

Läs mer och se videon

https://nyheter.swebbtv.se/blackrock-putin-har-stoppat-globaliseringen/

 

 

 

 

 

Se och läs mer om bakgrunden till vad som nu pågår inom Ukraina, citerar lösryckta delar, maskinöversättning, citat

Ukraina exponerad – vad är det egentligen som händer?

 

Ett läckt telefonsamtal , avlyssnat av rysk underrättelsetjänst, mellan Victoria Nuland , biträdande utrikesministern för europeiska och eurasiska frågor, och USA:s ambassadör i Ukraina Geoffey Pyatt diskuterade också öppet deras plan för en ny Ukrainas regering: 8

 

”De USA-gynnade kandidaterna var Arsenij Yatsenyuk, mannen som blev premiärminister när Janukovitj avsattes från makten. Under telefonsamtalet konstaterade Nuland entusiastiskt att ”Yats är killen” som skulle göra det bästa jobbet.

 

Nuland och Pyatt var engagerade i sådan planering vid en tidpunkt då Janukovitj fortfarande var Ukrainas lagliga president. 

 

Det var häpnadsväckande att ha diplomatiska representanter för ett främmande land – och ett land som rutinmässigt hyllar behovet av att respektera demokratiska processer och andra nationers suveränitet – som planerar att ta bort en vald regering och ersätta den med tjänstemän som förtjänar USA:s godkännande.”

https://newsvoice.se/2022/03/ukraine-exposed-whats-really-going-on/

 

 

Se denna video, ca 5 minuter, från USA så kanske du förstår mer om vad som pågår i väst världen, mycket allmänbildande, om bl.a. FASCISM, MASSMORD, BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN med mera, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Västerlandets nazifiering

https://banned.video/watch?id=623b3450abf90815ab2a80ec

 

 

Se videon, ca 5 minuter, mycket allmänbildande, sprid vidare i alla dina nätverk

Natos besatthet av biologisk krigföring

https://banned.video/watch?id=6234a8e88c6751070d3c48fc

 

Ukraina spelar en viktig roll i globalisternas Great Reset-agenda

Konflikten som rasar i Ukraina kan orsaka omfattande förödelse, men vissa observatörer varnar för att vi inte kan tappa ur sikte att landet också har implementerat så många av kännetecknen för World Economic Forums Great Reset . Fallet presenteras av Julian Schernthaner på den tyska nyhetssajten Wochenblick i en artikel med titeln: ”I krigets skugga: Ukraina som det stora återställningslaboratoriet för den globala teknikeliten.”

Författaren konstaterar att de som driver på för en radikal omstrukturering av världen länge har haft siktet inställt på Ukraina.

Med det kraftfulla deltagandet från president Volodymyr Zelensky skulle Ukraina bli ett mecka för amerikanska biovapenlaboratorier och bana väg för digitala nätverk, Metaverse och ett transparent medborgarskap. Stoppnålen är den digitala ID-appen känd som ”Diia”, en akronym för ”Regeringen och jag.”

Bara två veckor innan systemet gick live, utsåg ett världsekonomiskt forums toppmöte som stod värd för arkitekten av Great Reset, Klaus Schwab, Zelensky till dess hedersgäst. Den ukrainske presidentens tal där innehöll modeord som ”ny normal”. Han uttryckte sin övertygelse om att internationell säkerhet måste tänkas om och att nuvarande globala institutioner inte är effektiva.

Han beskrev också sin vision för Ukraina att bli en östeuropeisk Silicon Valley och ”investeringsmecka”. Det var en idé Schwab omfamnade, och han berömde de reformer som redan gjorts i landet, av vilka många hade initierats av WEF.

LÄS MER

https://citizens.news/604468.html

 

Utredningen visar att Hunter Biden finansierade de olagliga biolaboratorierna i Ukraina.

https://citizens.news/605124.html

 

Ukrainska styrkor vill kapitulera och Azovska styrkor började skjuta på dem – de är i krig med varandra

https://dailyexpose.uk/2022/03/27/ukrainian-and-azov-forces-are-at-war-with-each-other/

 

 

 

 

OBS MYCKET VIKTIG INFORMATION OCH UPPLYSNING, läs hela artikeln

Se intervjun med Dr. Astrid Stuckelberger om WHO:s pandemic Treaty Issues

https://worldcouncilforhealth.org/news/2022/03/pandemic-treaty/45591/

 

 

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu