• Arkiv

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / PLANERAT ÖVERLAGT MORD

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

OM DEN PLANERADE COVID-PLANDEMIN, PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / PLANERAT ÖVERLAGT MORD med de sk ”vaccinerna”/ biovapen som generellt och systematiskt skadar och DÖDAR MÄNSKLIGHETEN och nationen Sveriges Folk & Barn.

 

Publicerat 2022-06-12

Läs denna mycket viktiga artikel och sprid den vidare i alla dina nätverk, DU förstår varför när du läst artikeln, citerar lösryckta delar ur artikeln, se videos, maskinöversättning, citat

Covid-pandemin var en statskupp av den teknokratiska kabalen som ligger bakom den globala övertagandeagendan, kallad The Great Reset

 

  • Den stora återställningen introducerades av World Economic Forum, som är tätt kopplat till FN och Världshälsoorganisationen. Deras agenda är att implementera en global typ av totalitarism baserad på teknokratiska och transhumanistiska ideologier. En del av den planen inkluderar också omstrukturering och kontroll av alla livsformer, inklusive människor

 

  • Medan teknokratins yttre uttryck kommer att framstå som totalitarism, är kontrollcentret inte en individ. Istället för att en enda person styr genom dekretet, förlitar sig teknokratin på kontroll genom teknik och algoritm. Detta är en mycket viktig skillnad. Kort sagt, det kommer inte att finnas någon individ att skylla på eller ställas till svars för. ”Diktatorn” är en algoritm

 

  • Teknokrati är en påhittad och onaturlig form av ekonomi som uttrycker sig som totalitarism och kräver social ingenjörskonst för att fungera. Teknokrater definierade tidigare teknokrati som vetenskapen om social ingenjörskonst. Att kontrollera befolkningen är avgörande för att systemet ska fungera

 

 

Wood, tillsammans med Dr. Judy Mikovits och Dr. Reiner Fuellmich, en internationell advokat som var med och grundade den tyska Corona-utredningskommittén – har bildat arbetsgruppen för brott mot mänskligheten.

 

Det första evenemanget kommer att hållas i Tampa, FL med gästföreläsare, Michael Yeadon, Ph.D..

 

Vi tror att det finns ett stort argument att göra att brott mot mänskligheten verkligen har begåtts i samma sammanhang och känsla som de upptäcktes vid Nürnbergrättegångarna som producerade Nürnbergkoden, som nu är inbäddad i rättssystemet i varje nation på jorden, [inklusive] vårt land och varje stat också.

 

Medicinska experiment är verboten, punkt, och ändå har det hänt ändå, utan informerat samtycke på vägen. Folk blir sjuka och dör, samma gamla borr. Vad gick fel? 

 

 

Vi presenterar det här fallet för den amerikanska allmänheten personligen, och jag kommer att säga att dynamiken i att prata med en livepublik idag är en frisk fläkt för mig personligen. Jag tror att alla andra skulle säga samma sak.”

 

 

LÄS HELA ARTIKELN, SE BÄGGE VIDEOS, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/06/12/technocracy.aspx?

 

Maskinöversättning av artikeln bifogas som bifogade PDF filen Patrick Wood…..

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2022/06/Patrick-Wood-Its-Now-Crucial-to-Understand-What-Were-Up-Against.pdf

 

 

DU KAN LÄSA HELA ARTIKELN HÄR NEDAN, MASKINÖVERSÄTTNING, CITAT

 

 

Det är nu avgörande att förstå vad vi går emot

Analys av Dr Joseph MercolaFakta kontrollerat

BERÄTTELSE I ETT ÖGONKAST

  • Det har blivit helt avgörande att förstå vad vi möter, globalt, och vem som är ansvarig för den stigande totalitarismen och deras slutgiltiga avsikt
  • Covid-pandemin var en statskupp av den teknokratiska kabalen som ligger bakom den globala övertagandeagendan, kallad The Great Reset
  • Den stora återställningen introducerades av World Economic Forum, som är tätt kopplat till FN och Världshälsoorganisationen. Deras agenda är att implementera en global typ av totalitarism baserad på teknokratiska och transhumanistiska ideologier. En del av den planen inkluderar också omstrukturering och kontroll av alla livsformer, inklusive människor
  • Medan teknokratins yttre uttryck kommer att framstå som totalitarism, är kontrollcentret inte en individ. Istället för att en enda person styr genom dekretet, förlitar sig teknokratin på kontroll genom teknik och algoritm. Detta är en mycket viktig skillnad. Kort sagt, det kommer inte att finnas någon individ att skylla på eller ställas till svars för. ”Diktatorn” är en algoritm
  • Teknokrati är en påhittad och onaturlig form av ekonomi som uttrycker sig som totalitarism och kräver social ingenjörskonst för att fungera. Teknokrater definierade tidigare teknokrati som vetenskapen om social ingenjörskonst. Att kontrollera befolkningen är avgörande för att systemet ska fungera

 

Patrick Wood, en återkommande gäst, har ägnat decennier åt att studera teknokrati – ett påhittat ekonomiskt system som den globala kabalen för närvarande försöker implementera över hela världen. Han intervjuades nyligen av The Defender, Children’s Health Defense nyhetsbrev. Den intervjun hittar du nedan. Jag skulle faktiskt uppmuntra dig att titta på den först, eftersom den ger en riktigt bra bakgrund om Wood och hans arbete.

 

Det här samtalet knyter också an till en intervju jag nyligen gjorde med professor Mattias Desmet, författare till ”The Psychology of Totalitarianism”, som sänds om några veckor, så se till att hålla utkik efter den. Även om teknokrati och totalitarism har många likheter, finns det vissa skillnader i perspektiv, som vi kommer att reda ut här.

 

”Jag önskar att det fanns något annat att prata om, men det här är det”, säger Wood. ”Detta är dagens ämne. Det här är vad folk behöver veta och förstå.

Om vi ​​ska slå tillbaka mot denna fiende, som tidigare i stort sett varit osynlig, måste vi inse vem vi har att göra med. Period. Vi kan inte tillhandahålla något försvar eller anfall för att trycka tillbaka på detta om vi inte vet vem fienden verkligen är och vad de tänker, vad som finns i deras huvud.”

COVID var teknokratins statskupp

Medan covid-krisen skickade de flesta i ett tillstånd av förvirring, var Wood inte förvånad över händelsekedjan som så småningom ägde rum.

Han hade följt klimatalarmismen och agendan för hållbar utveckling under lång tid, och så fort samma personer som främjade klimatalarmism hoppade på covid-tåget visste han att de var anslutna och att covid skulle bli används för att främja den teknokratiska agendan.

Samma felaktiga datormodeller som användes för att övertyga oss om att klimatförändringarna kommer att döda oss alla användes också för att framkalla panik om dödligheten av COVID. Dessa datormodeller är i princip riggade för att säga vad de vill att de ska säga. Enligt klimatalarmister borde mänskligheten ha utplånats från jordens yta för 10 år sedan. Ändå är vi här. Covid-modellerna misslyckades också och missade målet med mil.

 

”Vid den tiden [i början av 2020] sa jag att detta är teknokratins statskupp. De gör äntligen sitt stora globala drag för att göra vad de sa att de skulle göra under en lång tid. Nu är de faktiskt att lägga skoläder på det och de får det att hända, så jag kallade det tidigt statskupp, säger Wood.

 

Tyvärr, för att citera Woods medförfattare till tidigare böcker, Anthony Sutton, har bara 2 % av människorna kritiskt tänkande, 8 % av människorna tror att de kan tänka och 90 % skulle hellre dö än tänka. Denna medvetna okunskap förklarar varför endast 10% av en given befolkning i genomsnitt inte faller i massbildningshypnos .

 

Wood, tillsammans med Dr. Judy Mikovits och Dr. Reiner Fuellmich, en internationell advokat som var med och grundade den tyska Corona-utredningskommittén – har bildat arbetsgruppen för brott mot mänskligheten. Det första evenemanget kommer att hållas i Tampa, FL med gästföreläsare, Michael Yeadon, Ph.D..

 

”Vi tror att det finns ett stort argument att göra att brott mot mänskligheten verkligen har begåtts i samma sammanhang och känsla som de upptäcktes vid Nürnbergrättegångarna som producerade Nürnbergkoden, som nu är inbäddad i rättssystemet i varje nation på jorden, [inklusive] vårt land och varje stat också.

 

Medicinska experiment är verboten, punkt, och ändå har det hänt ändå, utan informerat samtycke på vägen. Folk blir sjuka och dör, samma gamla borr. Vad gick fel? Vi presenterar det här fallet för den amerikanska allmänheten personligen, och jag kommer att säga att dynamiken i att prata med en livepublik idag är en frisk fläkt för mig personligen. Jag tror att alla andra skulle säga samma sak.”

Skapa en ny normal på våra egna villkor

Även om många motsätter sig denna hållning, är jag och Wood överens om att krisen inte är över och att den inte kommer att rätta till sig själv. Nej. Det kommer att bli värre och saker och ting kommer aldrig att bli som de var. Det är viktigt att inse att vi inte bör vilja att saker och ting ska gå tillbaka till det gamla normala. Eftersom det gamla normala är det som utlöste de många kriser vi för närvarande står inför.

 

Vi kan fullt ut förvänta oss att det delvis misslyckade vaccinpasset kommer att ersättas av digital identitet, som kommer att utvecklas till en centralbanks digital valuta (CBDC). De flesta centralbanker i världen kommer att rulla ut CBDC inom de kommande tre till fem åren.

 

Digital identitet och CBDC är en katastrof som rasar mot oss som ett godståg, och det kommer att vara extremt svårt att komma ur vägen. De senaste två åren kommer att verka som en picknick jämfört med vad som kommer.

 

”Om min hypotes stämmer så var januari 2020 statskupp som startade detta krig på allvar, det heta kriget, om du så vill, kontra det som ledde fram till det. Många dåliga saker hände från 9/11 till 2020 som vi kunde peka på och säga, det ser ut som att någon orkestrerar detta, men det gick in i ett hett krig, bokstavligen, globalt också, i januari 2020. Revolutioner slutar aldrig med en attack. Det är uppenbart. Jag är säker på att det är självklart. ”

Genom deras ord och handlingar kan du känna igen dem

Så vem startade denna globala revolution? Vem drar i trådarna? Vem är den verkliga fienden? Det är inte befolkningen. Det är inte ens en specifik nation. Det är ett konglomerat av rika och inflytelserika människor över hela världen. Men de har en delad filosofi, ideologi och agenda. Wood förklarar:

 

”Det som pågår kallas The Great Reset of the planet. The Great Reset har blivit ett slagord. De flesta människor har inte en aning om vad det betyder ännu, men det främjas av World Economic Forum (WEF), som är tätt sammanlänkade och tillsammans med FN.

 

Denna elitgrupp av människor representerar i mix alla människor som ursprungligen var med i den trilaterala kommissionen på 1970-talet. Det är samma sorts människor, samma agenda för att omvandla världen till sin vision, hur de tycker att saker borde vara. Det här är människorna som har orkestrerat hela den här grejen och det är de som driver det just nu.

 

Det är lätt att identifiera de flesta inblandade i detta. Du kan titta på Klaus Schwabs och Bill Gateses [världen] och de tusen företag som tillhör World Economic Forum. De har alla vd:ar, styrelseledamöter, et cetera, som ingår i World Economic Forum. Det är ganska lätt att identifiera dem idag.

 

Idén med The Great Reset är en fullständig omvandling av samhället och individer som lever i detta samhälle. World Economic Forum talar djärvt om båda. De talar om detta teknokratiska maktövertagande å ena sidan, att reformera samhället, det vill säga samhällets strukturer, institutionerna, men de talar också om omstruktureringen av själva mänskligheten.

 

Det vill säga sammanslagning av teknik med det mänskliga tillståndet, med köttet, förändringen av genetisk kod, Humanity 2.0, H+ är en annan term som används. Det här är galna forskare. Den vanliga killen på gatan har aldrig varit utsatt för detta.

 

Det är svårt att förstå hur ondskefullt det här är, och allt är objudet. Ingen bad om det, de bara gjorde det. Det är en annan sak som är väldigt viktig att förstå: Det här kom inte bara ur det blå eller föll från himlen från yttre rymden. Det här har varit på gång väldigt länge.”

Agenda 21 lade grunden

1992 skapades Agenda 21. Det var uppkomsten av hållbar utveckling. Det var där den läran beskrevs öppet. Agenda 21 och konventionen om biologisk mångfald som ägde rum samtidigt var agendan för 2000-talet.

 

Som förklarats av Wood, var Agenda 21 grundläggande i den meningen att alla evenemang som rullades ut och förändringar som genomförs idag. Det var bara det att ingen var riktigt uppmärksam på vart saker var på väg, de ultimata konsekvenserna av det hela. Naturligtvis misskrediterades de som såg skriften på väggen som ”galna konspirationsteoretiker”.

 

”Det släpptes en fantastisk bok 1994 som heter ‘The Earth Brokers’. De två författarna var forskare. De var också den ursprungliga miljömassan. De var inte nödvändigtvis på vår sida, men de gick till Agenda 21-konferensen i god tro och trodde att det skulle bli några förhandlingar för att slå tillbaka den utveckling som var bråka med den tredje världen och försöka få planeten samman igen.

 

De gick i hopp om att vända på vissa saker, och de kom bort från Agenda 21-konferensen helt desillusionerade… I den boken kritiserade de Agenda 21-processen. De började med att säga ungefär så här: ‘Vi hävdar att USAID – FN:s konferens om ekonomisk utveckling – har ökat just den typ av industriell utveckling som är destruktiv för miljön, planeten och dess invånare.

Vi ser hur, som ett resultat av USAID, de rika skulle bli rikare, de fattiga fattigare, medan mer och mer av planeten förstörs i processen. Vad kan vi säga, men ”amen” till det. Här är vi idag. Det är precis vad som har hänt.”

Planen att äga och kontrollera allt liv

 

”The Earth Brokers” gick också igenom vad de lärde sig från konventionen om biologisk mångfald, som löpte parallellt med Agenda 21-konferensen. Den hade samma deltagare, bara två olika tankespår sammanförda på samma konferens.

 

”De skrev om konventionen om biologisk mångfald, som har blivit otroligt viktig i dag för FN. De sa att konventionen implicit likställer mångfalden i livet, det vill säga djur och växter, med mångfalden av genetiska koder. Genom att göra det blir mångfalden något Den moderna vetenskapen kan manipulera.Den främjar bioteknik som essentiell för bevarande och hållbar användning av biologisk mångfald.

 

De omdefinierade termen biologisk mångfald, till exempel, men de sa också att huvudinsatsen som tas upp av konventionen om biologisk mångfald är frågan om ägande och kontroll över biologisk mångfald. Det största bekymret var att skydda läkemedelsindustrin och framväxande bioteknikindustri. Det var deras bedömning.

 

Till vilket vi idag kan säga ”Bingo!” Det är precis vad som hände då, och det är precis det uttryck vi idag ser för det genetiska övertagandet av livet på planeten jorden. De har fått fröna, de har fått växterna, de har fått djuren.”

 

Idag går teknokraterna också in på den mänskliga genetiska koden. Chefsläkare på Moderna, Tal Zaks, har till exempel sagt att Moderna, en utvecklare av mRNA COVID-jab, ”hackar livets mjukvara.” Han beskrev den mänskliga genetiska koden som ett operativsystem, och om du kan ändra det operativsystemet genom att introducera en ny kodrad, eller genom att ändra en kodrad, kan du ändra hur operativsystemet fungerar.

 

Sedan 1992 har lagstiftning skapats för att skydda Big Pharma. Man kan säga att 1992 års Agenda 21 var en förkupp. De lade grunden då för att skydda läkemedels- och framväxande bioteknikindustrier som de visste var på väg. Och idag är mänsklighetens genetiska sammansättning uppe på spel.

Teknokratins ursprung

Teknokrati går dock längre tillbaka än 90-talet. Handskrivna brev från 1930-talet avslöjar att några av upphovsmännen till den teknokratiska rörelsen hade hamnat i gräl med Hearsts tidningsimperium, och på grund av det förbjöd de journalister att diskutera dem eller den teknokratiska ideologin. Därför gick teknokratin under jorden och blev liksom begravd under några decennier. Wood förklarar:

 

”Det som hände var att Howard Scott, en av medgrundarna till Technocracy Inc., var också ledare för gruppen vid Columbia University när den var inhyst där 1932. Han hade marknadsfört sig själv som en certifierad ingenjör och en av de intellektuella killarna som skulle passa in på Columbia University. Han var inte från Columbia, men han ledde den [teknokratiska] rörelsen där.

 

Det upptäcktes, medan han var där, att han var en fullständig bedrägeri. Han hade ingen ingenjörsexamen alls. Han var bara en blowhard. Han var en promotor – i grunden en lurendrejare – och Nicholas Murray Butler, presidenten för Columbia … vek ut och sparkade Scott ur Columbia …

 

På samma sätt var Howard Scott ute och jobbade i media som en galning, och han arbetade Hearst-imperiet för att få artiklar om teknokrati publicerade över hela landet.

 

När Randolph Hearst upptäckte, precis som Butler, att han hade tagits för en åktur och att hans mediaimperium hade manipulerats, flippade han ut och skickade ut ett memo av telegramtyp till alla tidningar i landet och sa: ‘Om någon någonsin nämner teknokrati igen, du får sparken.’

 

Tja, det tog hand om det. Historieböcker har vanligtvis en fördröjning på 25 år. Historiker går inte tillbaka och analyserar saker från förra året för att skriva i historieböcker. De går tillbaka 25 år och ser sig omkring och läser tidningsartiklar och vad som helst, och försöker ta reda på vad som hände. Det är så de skriver historia.

 

Tja, det finns ett enormt hål på teknokratirörelsen eftersom den precis har hoppat av. Helt plötsligt finns det inga tidningsartiklar. Det är precis som att de försvann ut i tomma intet. Den stora, mycket meriterade vetenskapsmannen och ingenjörerna vid Columbia som galade om teknokrati året innan, nu, helt plötsligt, vågade inte nämna ordet.”

 

Wood upptäckte så småningom ett stort universitetsarkiv vid University of Edmonton i Alberta, där alla ledare för den kanadensiska teknokratirörelsen hade kombinerat sina papper på 90-talet.

 

Dokumenten placerades i ett lager där de satt i åratal, tills en katalog över dem slutligen publicerades på internet. Det var en riktig jackpott. Wood och hans fru körde till Edmonton och tillbringade en vecka med att sålla igenom och kopiera material. Efter det var det inte särskilt svårt att bryta ner hur den teknokratiska agendan hade flyttats fram och implementerades.

Totalitarism kontra teknokrati

Medan teknokratins yttre uttryck kommer att framstå som totalitarism, är kontrollcentret inte en diktator. Istället för att en enda person styr genom dekretet, förlitar sig teknokratin på kontroll genom teknik och algoritm. Detta är en mycket viktig skillnad. Kort sagt, det finns inga människor bakom gardinen som drar i snören. Det finns ingen individ att skylla på eller ställa till svars.

 

”Diktatorn” är en algoritm. När vi tittar på Google under de senaste åren, i synnerhet, kan vi se detta i praktiken. Vi kan också se det i censuren av sociala medier och i det sociala kreditsystemet i Kina.

 

”Den så kallade artificiella intelligensboomen har skapat möjligheten att kontrollera människor med algoritmer, snarare än genom politiska diktat”, säger Wood. ”Det har pågått en kamp mellan teknokrater och regeringar ända sedan teknokratin började. Förr i tiden hatade de regering. De ville bli av med regeringar. Det finns fortfarande den benägenheten idag.

 

Du ser det på World Economic Forum, du ser det på FN. De vill upplösa världens nationella regeringar. Historiskt sett har fascism och kommunism instiftats av nationella regeringar. Dessa enheter finns på träfflistan för teknokrati. Det här såg vi förresten nyligen. Det var en konferens i Dubai, kallad World Government Summit 1 [29-30 mars 2022].

 

Det sattes delvis på av Förenta Nationerna och det fanns ett gäng finansiella smutsiga smutsar där. Det var särskilt en, Pippa Malmgren — hon kommer från Amerika, men hon är i Storbritannien — och hon gör finansiella förmögenhetsförvaltningstjänster för de ultrarika.

 

Hon pratade om förstörelsen av fiatvalutasystemet och hon sa att när det händer kommer det helt enkelt att bli en förändring. Alla fiat-valutor kommer att försvinna, och det kommer att bli en implementering av digital valuta. Men hon påpekade också att världens nationalstatsstrukturer minskar snabbt nu. Hon såg, antar jag, att nationalstaterna är målet för förstörelse. De måste gå.”

 

Detta har varit på gång ett tag. Titta på Europeiska unionen. Medan Europa har landsgränser har EU:s medlemsländer praktiskt taget ingen makt att göra någonting längre. De är underordnade EU:s önskemål. ”Det är därför många människor i Europa kallar EU för en teknokrati, de är ett gäng teknokrateliter – de är ovalda, de är oansvariga”, säger Wood.

 

Ingen kan komma åt dem och de fattar beslut för alla andra. Så medan nationalstaterna fortfarande är där i namnet, har de fråntagit sin suveränitet. Världshälsoorganisationen är nu också i färd med att frånta nationer deras suveränitet genom det så kallade pandemifördraget, som kommer att ge WHO oöverträffad makt och inflytande att styra bakom slöjan av ”global biosäkerhet”.

 

Vi ser också teknokratins regel i företag som Google, som blandar sig i nationers angelägenheter och ofta har mer makt över människor än staten själv. Så det är viktigt att inse att fienden inte är en nationalstat.

 

Dagens fiende kan inte jämföras med något som nationalstater har producerat tidigare, som fascism, kommunism eller socialism. Detta är en helt ny enhet. Så medan teknokrati känns som totalitarism, är dagens totalitarism ett resultat av teknokratin, och kan inte jämföras med någon tidigare totalitär regim.

 

”Om man ser på det i samband med övertagandet av genetiskt material på jorden, så är det här den farliga nyttolasten som vi står inför. Det är inte bara den styrande delen av det. Det är inte bara den vetenskapliga diktaturens del av det, där människor nu kan vara manipuleras i att göra saker som inte vill göra. Vi pratar om det direkta övertagandet av det mänskliga genomet.

 

Det här är en otrolig sak, eftersom det potentiellt betyder att vårt genom av mänskligheten kan förändras,” varnar Wood.

Oavsiktliga konsekvenser är troliga

Nu är det mycket möjligt, och faktiskt sannolikt, att orkestratorerna för detta teknokratiska maktövertagande är i över huvudet och kommer att sluta med självförstörande. De spelar ett spel som aldrig har spelats förut, så det går inte att säga vilka oavsiktliga konsekvenser som kan få.

 

En sådan oavsiktlig konsekvens kan bli ett världskrig, och om det händer kommer genredigering av det mänskliga genomet att bli irrelevant, eftersom hela världens levnadsstandard kommer att skjutas tillbaka hundratals år. Wood kommentarer:

 

”Ingen tvekan om det — tredje världskriget eller ett världskrig kommer att utlösas. Det är till exempel inte i det bästa intresset för World Economic Forum att ha ett världskrig. Men det betyder inte att det inte kommer att göra det. hända heller. Hittills tror jag att Ukrainakriget är ganska orkestrerat och på många sätt skrivs in på World Economic Forums agenda. Men det betyder inte att det inte kunde tappa kontrollen och att saken bara blir galen.

 

Om det händer vet jag inte var jag skulle lägga det på domedagsklockan. Jag är inte riktigt säker, men det är definitivt ett möjligt resultat. Om det händer kommer det att förstöra allt för alla under en mycket lång tid. Som Bibeln säger kommer det att ta sju år att gå genom landsbygden och begrava alla radioaktiva ben. Det skulle vara väldigt fult.

 

Det kanske inte är [ett kärnvapenkrig]. Men det kan det vara. De har tekniken. Jag menar, se bara vad de kan göra genom att lansera dessa pandemier och dessa biovapen … En annan sak som kan hända – och återigen, vi pratar om vågor av attacker, saker som kan få oss att falla och åstadkomma denna stora återställning – är någon typ av cyberattack.

 

Detta har varit i nyheterna mycket på sistone. En cyberattack kan vara en falsk flagg-operation, men det spelar egentligen ingen roll vad det är, om det är eller inte är [en falsk flagga], utan någon stor sak, som att ta ner elnätet eller ta ner JPMorgan Chase och ingen kan få ut sina pengar under en vecka.

 

Något sådant skulle återigen sätta fruktan för Gud i alla. Vi kommer tillbaka till rädslan och paniken; vi kommer att göra vad du än säger för att få säkerhet, et cetera. Det kommer att föreviga maktövertagandet, kuppen som vi tittar på. Det här är två möjligheter, på kort sikt, som är mycket verkliga. Vi har olika scenarier just nu, men vi vet vart den här gruppen teknokratskådespelare är på väg.

 

Vi förstår deras tankesätt, deras filosofi, om du så vill. Jag hatar att ens kalla det så, men vad har de i huvudet? Det finns ingen passion, det finns ingen medkänsla, det finns ingen kärlek, det finns ingen nåd, det finns ingen nåd, det finns inget sådant. Det är en helt omänsklig strävan att fånga mänskligheten i en vetenskaplig diktatur, som världen aldrig har sett förut.”

Förberedelser kan hjälpa till att lindra din ångest

Scouternas motto är ”Var beredd”, och det är vad jag vill uppmuntra alla att sträva efter just nu. Ett annat motto att anamma skulle vara ”Hoppa på det bästa och förbered dig på det värsta.” Förbered dig så gott du kan för varje olycka. Om du kan, ta dig ur storstäderna och storstäderna. Landsbygdsområden där du kan bygga gemenskap är din säkraste insats.

 

Förbered dig på ihållande matbrist med långtidsförvaring av mat. Säkra en dricksvattenkälla. Fyll på med medicinska lösningar. Förbered dig på att försörjningskedjor av alla slag misslyckas och fyll på i enlighet med detta. Gå över från fiat-valuta, antingen genom att spendera den på saker du behöver i framtiden, eller köpa fysiskt guld och silver.

 

Förbered dig på energibrist, rullande strömavbrott och total avstängning av elnätet. Viktigt, lita inte på högteknologiska lösningar. Inkludera lågteknologiska manuella säkerhetskopior i dina förberedelser. Om tanken på allt detta skrämmer dig, kom ihåg att att vidta åtgärder är det bästa botemedlet. Att veta att du är förberedd kommer att lindra en hel del oro.

Varför det fria ordet är på hugget

Yttrandefrihet är ett universellt begrepp. Alla, överallt, har ett sinne och vill uttrycka sig utan att censureras eller avbrytas för sina åsikter. Yttrandefriheten är nu under attack över hela världen, och den verkligt massiva attacken mot yttrandefriheten började samtidigt som statskuppen startade. Detta beror på att det krävs tystnad av oliktänkande för att ett fullständigt övertagande ska ske.

 

”Dessa teknokrater, transhumanistiska revolutionärer måste förstöra yttrandefriheten samtidigt som de tar över världen, eftersom de måste kontrollera berättelsen”, förklarar Wood. ”Attackerna mot yttrandefriheten just nu är helt legendariska, utanför listorna, överallt på planeten.

 

Om Mattias Desmet har rätt, och det känner jag mig helt säker på att han har, för jag kan läsa en historiebok lika lätt som någon annan, när yttrandefriheten effektivt tystas ner, det är då dödandet av syndabocken börjar. Det är alltid syndabocken som dödas först. Det kan finnas andra grupper som blandas in, men människorna som är syndabocken är de som kommer att attackeras av massbildningens psykosmassa.”

 

Så småningom kommer den totalitära regimen att sluka sina egna. Det kommer att döda sina egna ledare i det större bästas namn. Men under tiden börjar det med att slakta olika syndabockar, den ena gruppen efter den andra.

 

”Original teknokrati från 1930-talet, definierades i deras egen tidning, som hette ‘The Technocrat Magazine’. De definierade sig själva 1938 som ”vetenskapen om social ingenjörskonst”. Det var vad de sa om sig själva.

 

Teknokrati är vetenskapen om social ingenjörskonst och de pratade oavbrutet i sin litteratur om Pavlov och BF Skinner och hur de kunde kontrollera människor och forma människor till ekonomin, till utopin som de ville bygga.

 

De har haft sedan 1938, åtminstone, att fundera på hur man kan utveckla vetenskapen om social ingenjörskonst för att användas mot mänskligheten. Jag tror inte att vi ens behöver tänka mer på det.

 

Vi kan känna det idag. Det är mitt i ansiktet på oss, varje dag. De använder dessa tekniker mot världens människor för att manipulera dem, för att hypnotisera dem, för att driva dem in i massbildningspsykos. Någon på toppen vet exakt vad de gör med det här. Det är min poäng.”

 

Och återigen spelar teknikföretag som Google och Facebook en central roll i det arbetet. Jag ser på Google som Skynet i Terminator-serien. De är förmodligen den värsta förövaren av alla teknikföretag som påskyndar detta. De är förkämparna för social ingenjörskonst. De äger DeepMind, det mest sofistikerade företaget för artificiell intelligens på planeten, och de använder uppenbarligen det för skändliga syften. Som sagt, de är verkligen inte ensamma.

Handlingsplan framåt

Avslutningsvis måste vi fundera noga på hur vi kan sakta ner, blockera eller åtminstone begränsa den förödelse som har planerats för oss. Högst upp på den listan, förutom att förbereda dig själv och din familj med det väsentliga för livet, är att förkasta berättelsen.

 

”När du känner att du får en roll att spela, vägra bara att spela den rollen”, säger Wood. ”Jag bryr mig inte om vad det är, gör det bara inte. Om de säger,” Du måste bära en mask för bla, bla, bla – bär inte en mask. Spela bara inte rollen som de ge dig.’

 

Jag vet, men det finns många personliga val här. Du måste fatta ett personligt beslut om vad det är värt för dig att göra det. Jag personligen har inte burit en mask än. Det har kostat mig. Jag har inte flugit ett flygplan på länge. Jag gick inte till många ställen.

 

Det är viktigt att hålla munnen öppen, inte stängd. Vi måste återupprätta mänsklig kontakt igen. Detta har nekats oss med all social distansering och låsningar och allt annat. Kom i kontakt med människor. Det gör ont, inser jag, för många människor, eftersom relationer har bränts mellan barn och föräldrar och bröder och systrar. Kom över det, ta itu med det.

 

Du måste komma ut och återknyta kontakten med människor igen, eftersom mänsklighetens framtid ligger i dessa förbindelser.

 

Bråka bara inte med dem. Om du älskar dem, älska dem ändå, trots var de är. Men det är också viktigt att umgås med likasinnade och ägna tid åt att utveckla djupare relationer med människor. Killar har förlorat förmågan att få bästa vänner, nästan över hela landet.

 

Kvinnor är bättre på att ha bästa vänner, men de har nekats bästa vänner för att allt har brutits upp. Bli inbäddad i en lokal kyrka och börja gå till dessa hemgemenskaper, oavsett, där människor träffas ansikte mot ansikte och bara pratar med dem …

 

Vi har många svar och många påtagliga saker vi kan hjälpa människor med. Du måste göra det, var beredd att göra det. När du har möjlighet, öppna munnen och hjälp dem. Åtminstone ge dem lite hopp, för just nu vill den andra sidan att du inte har något hopp. De vill ta bort allt hopp från dig så att du vänder dig till regeringen eller vänder dig till teknokraterna för att få hjälp.

 

Vi måste hjälpa människor med hela den här hoppverksamheten och inte sälja hopium, som vissa människor kallar det, utan ge dem konkret hjälp med vad de kan göra just nu för att sätta upp ett försvar runt sin egen kropp, runt sitt eget sinne eller vad det nu kan vara…

 

Det är här vi är som en värld idag – vi, på den icke-massbildande psykossidan, är vi alla i. Huruvida någon annan erkänner det som immateriellt, men vi är alla i detta. Detta är det viktigaste civilisationsmässiga, existentiella som vi någonsin kommer att ta itu med under vår livstid.

 

Det är verkligen så viktigt. Det är inte något vi bara kan säga, ”Tja, det är bara ett annat problem”, ungefär som ”Vi hade problem med Jimmy Carter.” Nej, det är inte den typen av problem. Detta är ett större existentiellt hot som vi står inför just nu.

 

Vi måste vara helt seriösa. Men det finns hopp, vill jag säga. Och tills det är över är det inte över. Vi kan göra skillnad och vi måste försöka. Vi kan bara inte kasta upp händerna och säga att det är ingen idé att försöka, jag ska gå hem och bli full. Klaus Schwab sa till dig, med sina egna läppar, att 2030 kommer du att äga ingenting och du kommer att vara lycklig. De försöker få det att hända. Ja det är de.

 

En av anledningarna, förresten, till att World Economic Forum har träffat FN för att skynda på agendan, närmare på den här sidan av 2030, är ​​på grund av det ökande motståndet runt om i världen mot agendan. Jag är övertygad om detta. Jag har tittat på det här sedan början.

 

Amerikaner kan inte ha 500 000 människor på gatan som protesterar mot någonting, det händer inte här. Det är bara inte vår kultur. Men inte Europa, på kort tid kommer du att få 100 000 människor på gatan, alla skrikande och bankande grytor och kastruller och skrikande och bärande skyltar.

 

Jag vet att de ser dessa enorma horder av människor som i huvudsak säger ”Fan, nej”… Det här måste ha en inverkan på dem. Jag tror att det är en anledning till att de försöker påskynda programmet just nu och få det att hända snabbare.

 

För mig är det bara ett litet tecken på att motståndet fungerar, och det här för mig borde säga till motståndet att dubbla – dubbla ner just nu vad det än är du gör. Gör dubbelt så mycket som du gjorde förra veckan eller förra månaden och fortsätt att sätta press på det.”

 

SLUT CITAT

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu