• Arkiv

Reiner Fuellmich – Advokat dr Reiner Fuellmich har 2022-09-14 gjort följande uttalande

 

 

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH PCR TEST BEDRÄGERIET BESKYDDAS AV SVERIGES TELEVISON & SVERIGES RADIO MED FLERA FULLSTÄNDIGT SKATTEFINANSIERADE MEDLÖPARE I SVERIGE 

 

 

SVT och SR underlåter och undanhåller vad skattebetalarna, alltså vad deras UPPDRAGSGIVARE kan kräva, nämligen att SVT & SR ska vara opartiska och sakliga

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

Sprid vidare i alla dina nätverk

 

Uttalande Reiner Fuellmich 2022-09-14

https://www.brighteon.com/9b24d9ca-48d6-492a-8e72-ffc76bd9ffb6

 

 

Advokat dr Reiner Fuellmich har 2022-09-14 gjort följande uttalande, som du ser i videon här ovan, svensk text, citat

 

** Translated with www.deepl.com/Translator (free version) **

 

Kära vänner,

Det har varit mycket spekulationer kring Berlin Corona Investigative Committee på grund av några mycket olyckliga offentliga uttalanden som gjorts. Jag skulle vilja kommentera detta mycket kortfattat:

1.

Berlin Corona Investigative Committee fortsätter att existera, och jag är och kommer – i motsats till de falska uttalanden som gjorts – att förbli en 50-procentig aktieägare i denna enhet.

2.

Det är sant att de ovannämnda offentliga uttalandena har orsakat mycket skada inom motståndsrörelsen. Jag försöker dock begränsa denna skada genom att ge intervjuer över hela världen för att på ett lugnt och professionellt sätt kommentera de mycket, mycket brådskande, ja dödliga problem som vi står inför över hela världen, men också för att presentera möjliga lösningar på dessa problem.

3.

Jag har anledning att tro att det snart kommer att vara möjligt att göra ett gemensamt uttalande om att de båda medlemmarna i Berlin Corona Investigation Committee kommer att fortsätta sitt arbete, var och en på sitt eget sätt, men ändå samarbeta från tid till annan.

4.

Det finns absolut ingen anledning att slösa tid på att utkämpa interna strider, vi måste undvika Friendly Fire. Men det finns all anledning att ägna all energi åt att stå och kämpa tillsammans och avslöja mänsklighetens verkliga fiende, nämligen de kriminella parasiterna som kallar sig eliter och som ligger bakom de brott mot mänskligheten som de har begått i mer än 2 ½ år nu – förmodligen mycket längre utan att vi ens har insett det. Var och en av oss kan göra detta, eftersom var och en av oss – vilket fler och fler människor inser – är helt oberoende av de globala företagen och de globala frivilligorganisationerna och de som står bakom dem. Vi kan använda detta oberoende på ett intelligent sätt och genomföra våra egna idéer, anpassade till våra specifika behov, för hälso- och sjukvård, utbildning, affärsverksamhet och rättvisa i våra regioner i självförsörjande och självreglerande samhällen. Dessa samhällen kan kopplas samman med varandra, men aldrig mer skall någon global institution tala om för oss vad vi skall göra och inte göra.

Det råder ingen tvekan i mitt sinne om att detta är vad demokrati verkligen handlar om. Och det råder ingen tvekan om att det är detta som vi som suveräna, fria och oberoende människor vill ha. Det faktum att den andra sidan vill hindra oss från att nå detta mål och till och med försöker spela Gud (något som aldrig har gått ostraffat och aldrig kommer att gå ostraffat) säger mig att vi gör rätt. Låt oss fokusera på detta mål, för det är vi som kommer att bidra till att göra detta till en bättre värld, och det är vi som måste hjälpa dem som inte längre kan hjälpa sig själva.

Bäst,

Reiner

 

Slut citat

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu