• Arkiv

Petra Lundh, riksåklagare i Sverige, anmälan av PCR TEST BEDRÄGERIET och BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN 2022 09 10

 

 

Myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh

[email protected]

Åklagarmyndigheten i Sveriges, huvudkontoret i Stockholm

 

Växel 010-562 50 00

 

Registrator

[email protected]

 

Denna åklagaranmälan om synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar ska i laga ordning registreras av registrator Åklagarmyndigheten i Stockholm, huvudkontoret i Stockholm, begär därtill fullständiga kontaktuppgifter på av myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh utsedd handläggare av ärendet, därtill diarieblad/diarie nr alternativt dagboksblad, som bevis och bekräftelse på att åklagare anmälan är emottagen och i laga ordning registrerad.

 

Begär dessa uppgifter med vändande epost till, se undertecknades/ anmälares epost adresser, längst ner i denna anmälan, och därtill till [email protected] , [email protected], [email protected] och [email protected]

 

Sekretessprövning; ingen sekretess då denna åklagare anmälan är av synnerligen mycket stort allmänt intresse i Sverige och därtill av synnerligen mycket stort allmänt intresse internationellt.

 

Övrig information; anmälan delgives dels på svenska och dels på engelska till Åklagarmyndigheten i Sveriges, då utifrån vad som ovan redogjorts för.

 

 

2022-09-10

 

ALLA SKA MED

 

Bakgrund

SVT/ Uppdrag Granskning avslöjade i ett granskningsprogram om, citat

Förundersökning inleds efter SVT:s Uppdrag gransknings, UG:s, avslöjande om riksdagsledamöter som anklagats för att vara skrivna på felaktiga adresser och kvitterat ut ersättningar från riksdagen.

Brottsmisstanken gäller bedrägeri.

Skatteutskottets ordförande Jörgen Hellman (S) avgick från alla sina uppdrag sedan det visat sig att han var skriven i ett ödehus utan avlopp och toalett.

– Jag har beslutat att inleda förundersökning, säger chefsåklagare Per Nichols till Expressen.

Slut citat

Läs mer

https://www.expressen.se/ekonomi/polisen-utreder-riksdagspolitikers-misstankta-bedragerier-med-adresser/

 

Brottsmisstankar om synnerligen mycket allvarliga bedrägerier med mera

SVERIGE GRANSKAS Ulf Bittner har över tid delgivit Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, fram till dags dato 2022-09-10 om PCR TEST BEDRÄGERIET och Marknadsförings bedrägeriet med de sk ”vaccinerna”, som marknadsförts som vanliga vaccin gentemot skattebetalarna i Sverige.

 

Dessa massutskick, med information och upplysning, från SVERIGE GRANSKAS, som även riksåklagaren Petra Lundh delgivits, och ska vara och är i laga ordning registrerade av registrator vid huvudkontoret i Stockholm, Åklagarmyndigheten i Stockholm.

 

Dessa massutskick med information och upplysning, bevis och fakta, från SVERIGE GRANSKAS, om dessa synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankarna har uppenbart inte säkerställt att riksåklagaren likabehandlat SVERIGE GRANSKAS som Uppdrag Granskning.

 

Alltså vilket är synnerligen mycket anmärkningsvärt, allmänheten nationellt och internationellt kan därmed uppfatta och uppleva riksåklagaren och Åklagarmyndigheten i Sverige, som partiska.

 

Alltså som synes BESKYDDAR Åklagarmyndigheten i Sverige dessa nu anmälda mycket allvarliga brottsmisstankarna mot Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag.

 

Alltså ett Medicinskt Experiment med nödgodkända sk läkemedel/ vaccin som uppenbart är genterapiinjektioner med toxiner, som generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten globalt och nationellt, vilket delgivits om i dessa massutskick från Sverige Granskas.

 

Alltså som utifrån enorma ekonomiska incitament som synes planerat och bedrägligt marknadsförts som vanliga vaccin med skattemedel.

”Vaccinerna” som marknadsförts som vanliga vaccin är tills motsatsen bevisats, vilket ingen ännu prestart och levererat av någon riksdagsledamot eller något politiskt parti i Sveriges riksdag, trots möjligheten funnits över tid, således erkänt sakförhållande som riksåklagaren Petra Lundh har att förhålla sig till i denna anmälan om dessa synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankarna.

 

 

PCR TEST BEDRÄGERIET GRUNDEN TILL DESSA SK ”VACCINERNA

Sverige Granskas har i dessa massutskicken informerat och upplyst, dels alla riksdagsledamöter och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, och Åklagarmyndigheten i Sverige med väldigt många flera makt- och myndighetsutövare i Sverige, som är finansierade av skattemedel, om vad som delges om i denna anmälan om synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar.

 

Bl.a. fakta och bevis om PCR TEST BEDRÄGERIET har delgivits av Sverige Granskas till alla mottagare av Sverige Granskas massutskick.

 

Fast ställande domar inom EU, i Portugal, två stycken fastställande domar, som fastställt att PCR TESTERNA inte är vetenskapliga och inte är tillförlitliga, har delgivits i massutskicken gång efter annan utan någon efterföljande debatt i Sveriges riksdag.

 

Alltså för om sådan offentlig debatt i Sveriges Riksdag, direkt sänd i SVT/SR, också fullständigt skattefinansierade, skulle säkerställts/ effektuerats av lagstiftarna i Sveriges riksdag, alltså alla riksdagsledamöterna och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, då hade de sk ”vaccinerna” stoppats med omedelbar verkan.

 

Alltså eftersom grunden till den sk WHO pandemin, mer allmänt känt över hela världen som en globalistisk planerad agenda, vilket också redogjorts för av Sverige Granskas i dessa massutskicken.

 

Alltså då gång efter annan, utan åtgärd vare sig från Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, vilket får effekten att dessa BESKYDDAR en som synes kriminell global och nationell skadar och dödar verksamhet som saknar motstycke i världshistorien.

 

En agenda, ett MEDICINSKT EXPERIMENT, som strider mot bl.a. Nürnberg konventionen, Barnkonventionen, Helsingfors deklarationen, svensk grundlag, Europakonventionen för mänskliga rättigheter, Rättighetsstadgan i Lissabonfördraget med mera, som synes BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN i en skala som aldrig tidigare skådats i svensk eller nationell historia.

Som synes två gigantiska enorma mega BEDRÄGERIER mot nationen Sveriges Folk & Barn, iscensatta och fullständigt skattefinansierat, och som synes BESKYDDAS av fullständigt skattefinansierade lagstiftande, alla riksdagsledamöter, och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, fram till dags datum 2022-09-10.

Därtill beskyddas som synes dessa också av SVT/ SR, Åklagarmyndigheten i Sverige, med flera helt eller delvis skattefinansierade medlöpare i dessa gigantiska mega bedrägerierna.

 

Vad som tidigare delgivits i massutskicken från SVERIGES GRANSKAS och mer därtill finner du/ni här nedan, som är av särskilt vikt i denna anmälan;

 

SVERIGE GRANSKAS, 2022-08-10

Sprängstoff: Bejerstrand, Bittner & Reiner Fuellmich

https://swebbtube.se/w/8xF3gfjaczpfk3mYDfwMDC

 

Sprängstoff: Bejerstrand, Bittner & Reiner Fuellmich SVENSKTEXTAD
https://swebbtube.se/w/ctTCX22572AYxqTRUBJast

 

 

SVERIGE GRANSKAS 2022-08-31

POLITISK ATOMBOMB: FOLKETS RÖST FÖDS I HJÄRNAN

https://swebbtube.se/w/p1dxrjrdm36dXiN5LUQYKv

 

Ur undertexten till videointervjun, citat

SVERIGE GRANSKAS intervju med Robert Naeslund och Ulf Bejerstrand 2022-08-31

Mer information utifrån intervjun
Se videon, på engelska, publicerad på YouTube, som är bl.a. grunden för intervjun med Robert Naeslund och grundaren av KNAPPTRYCKARNA Uffe Bejerstrand, se dokumentären/videon

Absolute Brain

Dokumentären Absolute Brain handlar om vetenskapen om cybernetik och dess politiska utveckling med hjärn-datorteknologi och manipulation av gener.
Det visar den tidiga utvecklingen från New York Times-artiklarna och deras utmaning av CIA:s tankekontrollsystem.

Filmen hänvisar till fakta från svenska statliga utredningar och det amerikanska hälsodepartementet.

Den speglar utvecklingen och de olika projekten ur ett amerikansk-svenskt perspektiv och denna version har ett slut relaterat till det svenska riksdagsvalet i september 2022.

Här finns en utmaning till det nuvarande samhället och med filmen står vi på barrikaderna och kämpar för något nytt.
https://www.youtube.com/watch?v=Bzz6LTDfeJw

ABSOLUTE Brain – SVENSKTEXTAD
https://swebbtube.se/w/eftMVuKffzBeCoVrNq4Zj6

Ladda ner detta kompendium om 35 sidor för ytterligare mer information om
VAD ÄR POLITISK HJÄRNTEKNOLOGI?
https://www.jottacloud.com/s/271f37ac138a53e4963b989ea04291379a5

Läs artikel om videon
Olaglig hjärnteknologi har sedan decennier testats på människor
https://newsvoice.se/2022/08/olaglig-hjarnteknologi/

Slut citat

 

 

Ytterligare mera i SVERIGE GRANSKAS serien

Ulf & Ulf pratar med Svara Doktorn Sven-Erik Nordin Del 1

https://swebbtube.se/w/8RYxdehJzivwiG9mpr6n6y

 

Bittner, Bejerstrand och Svara Doktorn Sven-Erik Nordin del 2

https://swebbtube.se/w/atDfN6dJWZK9Nj14g7iJus

 

Bittner, Bejerstrand & Dammegård

https://swebbtube.se/w/p2zv1ESsaEq4W1GUtkyrkz

 

 

Andra mycket viktiga artiklar och videointervjuer med mera;

 

Riksåklagare Petra Lundh undviker frågor om bedrägeriet med PCR-testerna – Almedalen 2022

https://swebbtv.se/w/eQppnH3RKxVensGiBocr3i

 

 

ÅKLAGARMYNDIGHETEN I STOCKHOLM ÄR I ALMEDALEN 2022

Träffa åklagare i Almedalen

På tisdag den 5 juli arrangerar Åklagarmyndigheten tre seminarier i Almedalen, men åklagare deltar också i andra arrangörers seminarier.

 

Arrangör Ämne Tid Åklagare
Åklagarmyndigheten  Tystnadskulturen 5 juli 8.30–9.30 RÅ Petra Lundh
Anna Svedin
Helene Gestrin
Åklagarmyndigheten  Krigsbrott 5 juli 10–10.45 Hanna Lemoine
Reena Devgun
Åklagarmyndigheten  Våldtäktsanmälningar 5 juli 11–11.45 Eva Johnsson
Helene Gestrin

https://www.aklagare.se/nyheter-press/aktuellt-pa-aklagarmyndigheten/traffa-aklagare-i-almedalen/

 

 

Välkommen till våra seminarier i Almedalen

Allt du vill veta om krigsbrott, tystnadskultur och våldtäktsanmälningar. Tisdagen den 5 juli arrangerar Åklagarmyndigheten tre seminarier i Almedalen. Bland annat deltar riksåklagaren i en paneldebatt om tystnadskulturen vid brott.

Från kl. 8.30 tisdag den 5 juli i Bulhuset på Cramérgatan 2 i Visby kommer bland annat riksåklagaren, advokater, domare, krigsbrottsåklagare, civilsamhället, poliser, med flera samtala och diskutera ämnen som krigsbrott, tystnadskultur och våldtäktsanmälningar.

Program

8.30– 9.30 Frukostseminarium
Ingen pratar – tystnadskulturen vid brott. Ett hot mot demokratin?

Läs mer

https://www.aklagare.se/nyheter-press/aktuellt-pa-aklagarmyndigheten/almedalen-2022-allt-du-vill-veta-om-krigsbrott-tystnadskultur-och-valdtaktsanmalningar.-vi-medverkar-i-almedalsveckan/

 

 

Swebbtv nekas kommentar från MSB angående covidvaccinerna – Almedalen 2022

https://swebbtv.se/w/omCoXfJKazdtRfk8XBuuDE

 

 

NOTERAS SÄRSKILT

Ass professor, läkare doktor Björn Hammarskjöld och Ulf Bittner har gjort många åklagaranmälningar om bl.a. PCR TEST BEDRÄGERIET till Åklagarmyndigheten i Sverige, och dessa läggs ned generellt och systematiskt, alltså läggs ner utan att förundersökning inleds och i fullständigt rättsosäkra beslut.

Alltså beslut som inte är fullständigt motiverade, vilket är uppenbart grundlagsbrott, vilket påvisats och bevisats till ytterst ansvarige riksåklagaren och myndighetschefen Petra Lundh, huvudkontoret, Stockholm, Åklagarmyndigheten i Sverige, utan åtgärd, tystnadskulturen råder fullt ut.

Allt fullt bevisbart, bl.a. redogjort för i massutskicken över tid, som är i laga ordning registrerat av registrator vid Socialdepartementet och registrator vid huvudkontoret för Åklagarmyndigheten i Stockholm.

 

 

EU-politikern: ”Största skandalen i medicinsk historia – största brottet mot mänskligheten någonsin”

EU-parlamentarikern Christine Anderson går nu till ett skoningslöst angrepp mot världens regeringar som påtvingat människor det så kallade vaccinet mot covid-19. Hon påstår att det handlar om en farlig substans och att massvaccineringen omgående måste stoppas.
– Vad i guds namn har de gjort? Vad i helvete är det som pågår?, säger hon.

Läs hela artikeln och se videos

https://nyheter.swebbtv.se/eu-politikern-storsta-skandalen-i-medicinsk-historia-storsta-brottet-mot-manskligheten-nagonsin/

 

Malone: Vaccinet skadar immunförsvaret – ”Detta är galenskap”

Läs hela artikeln och se videon

https://nyheter.swebbtv.se/malone-vaccinet-skadar-immunforsvaret-detta-ar-galenskap/

 

 

96 procent av coviddöda är ”vaccinerade”

Läs hela artikeln

https://nyheter.swebbtv.se/96-procent-av-coviddoda-ar-vaccinerade/

 

”Manipulativt mönster” – myndigheten mållös av Per Shapiros frågor

Läs hela artikeln och se videon

https://nyheter.swebbtv.se/manipulativt-monster-myndigheten-mallos-av-per-shapiros-fragor/

 

Folkrättsprofessorn: Makteliten förgiftar oss och våra barn – dags att slå tillbaka

Makteliten i olika länder är ute efter att utplåna grupper som tär på ekonomin, däribland äldre människor. Det hävdar den amerikanska folkrättsprofessorn Francis Boyle i en intervju med Swebbtv. Det som sker kan jämföras med Nazitysklands filosofi om ”värdelösa ätare”, hävdar han. Covid-19 är ett biologiskt vapen och ”vaccinen” ett brott mot mänskligheten, ett folkmord, enligt den världsberömda juristen.

Läs hela artikeln och se videointervjun

https://nyheter.swebbtv.se/folkrattsprofessorn-makteliten-forgiftar-oss-och-vara-barn-dags-att-sla-tillbaka/

 

Människorättsadvokaten professor Francis Boyle: ”Covidinjektionerna är folkmord!”

https://swebbtv.se/w/4VmUkEAXBydmByHxzxhgMD

 

Det är ingen pandemi – utan ett krig: Makteliten försöker kontrollera oss

Den så kallade covidhanteringen handlar inte om hälsa. Det handlar snarare om kontroll och att vänja människor vid att bli kontrollerade. Slutmålet att förändra människors beteende och få dem att acceptera ett nytt sätt att leva – i värsta fall genom ett digitalt kontrollsystem. Troligen kommer försöket att tygla mänskligheten att fortsätta, förklarar EU-parlamentarikern Christine Anderson…

Läs hela artikeln och se videointervjun

https://nyheter.swebbtv.se/det-ar-ingen-pandemi-utan-ett-krig-makteliten-forsoker-kontrollera-oss/

 

Visselblåsaren dr. Astrid Stuckelberger varnar för WHO:s planer – Intervju av Jesper Johansson

https://swebbtv.se/w/bmzqaZQAbScXvkWKp5Bz43

 

Biovapenexperten Dr Merryl Nass – Northern Light Convention

https://swebbtv.se/w/pznQuNNdv5UToLh9Cvb8Ec

 

Professorn BRUTALT besviken på svenskar: ”Vaccinet är dödligt farligt – var är era hjärnor?”

Se videointervju och läs artikeln

https://nyheter.swebbtv.se/professorn-brutalt-besviken-pa-svenskar-vaccinet-ar-dodligt-farligt-var-ar-era-hjarnor/

 

 

”Vaccinet har gjort långt större skada än nytta”

Se videointervju och läs artikeln

https://nyheter.swebbtv.se/vaccinet-har-gjort-langt-storre-skada-an-nytta/

 

EU-parlamentarikern Christine Anderson – Northern Light Convention

https://swebbtv.se/w/kMTbQq5hThch16tbY3mRaC

 

 

VITTNEN OCH VITTNESFÖRHÖR SOM ÅBEROPAS I DENNA ÅKLAGARANMÄLAN

 

EU-parlamentarikern Christine Anderson, som får kopia på denna åklagare anmälan

Stjärnadvokaten, den världskände advokaten dr Reiner Fuellmich, som över 2 års tid säkerställt vittnesmål till Corona Investigative Committee

Läs mer om GRAND JURY THE COURT OF PUBLIC OPINION

Pressmeddelande Förhandlingar med den stora juryn

https://grand-jury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf

 

LÄS MER

https://www.grand-jury.net/

 

Läs mer om advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team i Corona Investigative Committee

https://corona-ausschuss.de/en/

 

Se videos som under drygt 2 års tid publicerats och delger om den kompetens som inhämtats till Corona Investigative Committee

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

 

Maskinöversättning, läs hela artikeln, citat

De genbaserade ”vaccinerna” dödar människor. Regeringar över hela världen ljuger för dig, folket, för de befolkningar som de påstås tjäna

Det finns gott om bevis för att det så kallade Covid-19 mRNA-”vaccinet” är ett mördarvaccin.

https://www.globalresearch.ca/jaccuse-governments-worldwide-lying-you-people-populations-they-purportedly-serve/5750650

 

Citat

”Det största medicinska experimentet någonsin”

”Detta är det största okontrollerade kliniska försöket (försök på människor) i medicinsk historia. En osäker substans sprutas in i kroppen utan att någon har en aning om riskerna på lång sikt. Det är medicinskt missbruk i grotesk skala.”

Om du bara ska se en enda video om Covid-19 och så kallade ”vacciner” rekommenderar jag den här. Den är upplysande, saklig och ärlig.

LÄS HELA ARTIKELN, SE VIDEON

https://juliacaesar.blog/2021/06/26/det-storsta-medicinska-experimentet-nagonsin/

 

 

Noteras särskilt

 DEMOCIDE

dödandet av medlemmar av ett lands civilbefolkning som ett resultat av dess regerings politik, inklusive genom direkta åtgärder, likgiltighet och försummelse

Läs mer

https://www.collinsdictionary.com/dictionary/english/democide

 

 

Maskinöversättning, läs hela artikeln, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

Experter från WHO och FN varnar mänskligheten

Dr. Silvia Behrendt och Dr Astrid Stuckelberger hade ledande positioner inom  Världshälsoorganisationen  och  FN. De avslöjar hur WHO strategiskt har infiltrerat alla världens nationer i syfte att avskaffa demokratin och påtvinga hela mänskligheten sitt eget tyranni.

Läs mer

https://stopworldcontrol.com/who/

 

 

 

Nürnberg 2022-08-20 av särskilt intresse i denna åklagare anmälan

 

Nürnberg 2022-08-20

Vera Sharav

”Om inte vi alla gör motstånd, är aldrig mer nu” – Hela talet – Nürnberg, 20 augusti 2022

Mycket viktig artikel, läs hela artikeln och se(videos) vad som skedde i Nürnberg 2022-08-20, citerar lösryckta delar ur artikeln, maskinöversättning, citat

Mänskligheten är för närvarande under belägring av nazisternas globala arvtagare.

 

Nürnbergkoden har fungerat som grunden för etisk klinisk forskning sedan den publicerades för 75 år sedan. Covid-pandemin utnyttjas som en möjlighet att störta de moraliska och juridiska parametrar som fastställs i Nürnbergkoden.

 

Nürnbergkoden är vårt försvar mot kränkande experiment.

 

Mänskligheten är för närvarande under belägring av nazisternas globala arvtagare.

En mängd hänsynslösa, sammankopplade, globala miljardärer har fått kontroll över nationella och internationella politiska institutioner.

De har börjat implementera en djävulsk agenda:
– Störta demokratin och den västerländska civilisationen;
– Avfolka den globala befolkningen;
– Eliminera nationalstater och upprätta en världsregering;
– Eliminera kontanter och etablera en digital valuta;
– Injicera digitala ID och artificiell intelligens i varje människa. Om dessa mål blir verklighet kommer vi att övervakas digitalt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

I maj 2022, vid World Economic Forum i Davos, förklarade Klaus Schwab, arkitekten bakom den dystopiska Great Reset:
”Låt oss vara tydliga, framtiden händer inte bara; framtiden är byggd av oss, en kraftfull gemenskap här i det här rummet. Vi har medlen att påtvinga världens tillstånd.”

Det slutliga målet för dessa megalomaner är att få total kontroll över världens naturresurser, finansiella resurser och att ersätta människor med transhumana robotar.

LÄS MER OCH SE VIDEOS

https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/vera-sharav-unless-all-of-us-resist-never-again-is-now-75th-anniversary-of-the-nuremberg-code/

https://childrenshealthdefense.eu/

 

 

 

 

 

Maskinöversättning, citat

De tio punkterna i Nürnberg kodexen

 1. Den mänskliga försökspersonens frivilliga samtycke är absolut nödvändigt. Detta innebär att den berörda personen ska ha rättslig förmåga att ge sitt samtycke, vara i en sådan situation att han eller hon kan utöva sitt fria val utan inblandning av något element av våld, bedrägeri, bedrägeri, tvång, övertalning eller någon annan form av tvång eller tvång;

 

Den sistnämnda bestämmelsen kräver att försökspersonen, innan han eller hon accepterar ett positivt beslut, ska informeras om experimentets art, varaktighet och syfte, om den metod och de medel med vilka det ska genomföras, om alla olägenheter och faror som rimligen kan förväntas samt om de effekter på hans eller hennes hälsa eller person som eventuellt kan bli följden av att han eller hon deltar i experimentet.

 

Skyldigheten och ansvaret för att kontrollera kvaliteten på samtycket vilar på varje person som tar initiativ till, leder eller deltar i experimentet. Det är en personlig skyldighet och ett personligt ansvar som inte ostraffat kan delegeras till någon annan.

 

2. Experimentet bör vara sådant att det ger fruktbara resultat för samhällets bästa, som inte kan kontrolleras med andra metoder eller studiemedel och som inte är slumpmässigt och onödigt till sin natur.

 

3. Försöket bör vara så utformat och grundat på resultaten av djurförsök och kunskap om den naturliga utvecklingen av den sjukdom eller det andra problem som studeras, att de förväntade resultaten motiverar genomförandet av försöket.

 

4. Försöket bör genomföras på ett sådant sätt att allt onödigt fysiskt och psykiskt lidande och skada undviks.

 

5. Inget experiment bör genomföras där det finns en a priori anledning att tro att död eller invalidiserande skada kommer att inträffa; utom kanske i de experiment där de experimentella läkarna också fungerar som försökspersoner.

 

6. Graden av risk som ska tas bör aldrig överstiga den som bestäms av den humanitära betydelsen av det problem som ska lösas genom experimentet.

 

7. Korrekta förberedelser bör göras och lämpliga faciliteter tillhandahållas för att skydda försökspersonen mot även avlägsna möjligheter till skada, funktionsnedsättning eller död.

 

8. Försöket bör genomföras endast av vetenskapligt kvalificerade personer. Högsta grad av skicklighet och omsorg bör krävas genom alla stadier av experimentet av dem som utför eller deltar i experimentet.

 

9. Under experimentets gång bör den mänskliga försökspersonen ha frihet att avsluta experimentet om han har nått ett fysiskt eller mentalt tillstånd där en fortsättning av experimentet förefaller honom omöjlig.

 

10. Under experimentets gång måste den ansvariga forskaren vara beredd att avsluta experimentet i vilket skede som helst, om han har sannolika skäl att tro, i utövandet av den goda tro, överlägsna skicklighet och noggranna bedömning som krävs av honom, att en fortsättning av experimentet sannolikt kommer att resultera i skada, funktionsnedsättning eller död för försökspersonen.

 

Källa: BRITISH MEDICAL JOURNAL nr 7070, volym 313: sida 1448, 7 december 1996.

 

Källa till ovan citerat

https://childrenshealthdefense.eu/live-stream/

 

 

AVSLUTNINGSVIS

Rättsordningen som enligt anmälare gäller fullt ut i denna åklagaranmälan

Regeringsformen, som står över all annan svensk lag och däri särskilt Regeringsformen 11:14(för domstolar) och 12:10(som gäller för myndigheter, som Åklagarmyndigheten i Sverige, som inte är en domstol)

 

Rättighetsstadgan i Lissabonfördraget.

Rättighetsstadgan som är en EU-rättsakt, som gäller som direktverkande svensk lag jämte EU-domstolens praxis, ska säkerställas i fullständig rättssäker handläggning av Åklagarmyndigheten i Sverige, särskilt då utifrån företrädes principen, se särskilt Regeringsformen 12:10, som gäller fullt ut för Åklagarmyndigheten i Sverige.

 

Påminner särskilt då om Rättighetsstadgan och de EU-rättigheterna i denna stadga, svensk direktverkande lag, överstående svensk grundlag Regeringsformen, och däri särskilt bl.a. artikel 41

Rättighetsstadgan finner du/ni här

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2022/06/R%C3%84TTIGHETSSTADGAN-I-LISSABON-F%C3%96RDRAGET-EURS-officiell-OJ-C-2007-303-FULL-SV-TXT.pdf

 

 

Citat

Artikel 41 Rätt till god förvaltning

1. Var och en har rätt att få sina angelägenheter behandlade opartiskt, rättvist och inom skälig tid av unionens institutioner, organ och byråer.

2. Denna rättighet innebär bl.a. att a) var och en har rätt att bli hörd innan en enskild åtgärd som skulle beröra honom eller henne negativt vidtas mot honom eller henne, b) var och en ska ha tillgång till de akter som berör honom eller henne, med förbehåll för berättigade intressen vad avser sekretess, tystnadsplikt och affärshemlighet, c) förvaltningen är skyldig att motivera sina beslut.

3. Var och en har rätt att få ersättning av unionen för skador som har orsakats av dess institutioner eller dess tjänstemän under deras tjänsteutövning, enligt de allmänna gemensamma principerna i medlemsstaternas lagstiftning.

4. Var och en ska kunna vända sig till unionens institutioner på något av fördragens språk och ska få svar på samma språk.

Slut citat

 

Noteras särskilt, dessa EU-rättigheter ägs av EU-medborgarna, dvs. alla medborgare i nationen Sverige, och inskränkaren av rättigheterna i Rättighetsstadgan äger bevisbördan om inskränkaren, i detta ärende/åklagaranmälan, Åklagarmyndigheten i Sverige, återigen har för avsikt att inskränka, undanhålla och underlåta t.ex. artikel 41(eller för den delen annan artikel i Rättighetsstadgan).

Alltså som Åklagarmyndigheten i Sverige gjort generellt och systematiskt i tidigare åklagaranmälningar gjorda av ass professor läkaren doktor Björn Hammarskjöld och Ulf Bittner.

SÅLEDES KAN LEDAS I BEVIS ATT ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE, under ledning av riksåklagaren Petra Lundh, har bevisligen undanhållit och underlåtit EU-rättigheter i tidigare åklagare anmälningar, gjorda av Björn Hammarskjöld och Ulf Bittner, bevisbördan

-       att bevisa det motsatta ägs av inskränkaren av EU-rättigheterna nämligen riksåklagaren Petra Lundh, och i den delen begäres ett särskilt fullständigt rättssäkert BESLUT med besvärshänvisning till förvaltningsdomstol mycket skyndsamt.

 

Har du/ni frågor läs återigen alla SVERIGE GRANSKAS alla massutskicken med all information och upplysning, som i laga ordning är registrerade av registrator vid huvudkontoret i Stockholm, Åklagarmyndigheten i Sverige, och därtill är registrerade i laga ordning av registrator Socialdepartementet.

Frågor kan också besvaras av undertecknade och de åberopade vittnena i åklagaranmälan

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

Ulf Bejerstrand

Fantastiska Nöjen AB & Nöjestorget.se

Box 10011

12126 Stockholm-Globen

Telefon 073-370 76 01

Epost [email protected]

 

Joel Widengren

Nyckelpigsgatan 19b

AX 220 70 Eckerö

Åland/Finland

Epost [email protected]

Telefon +358 (0) 456 344 7330

Mobil telefon +46 (0)76 276 49 49

 

 

Emil Borg

Bagaregårdsgatan 7 A

416 70 Göteborg

Telefon 072-003 04 24

Epost [email protected]

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu