• Arkiv

talman Andreas Norlén — Till Talmannen Andreas Norlén, Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, Socialdepartementet & Folkhälsomyndigheten med flera 2022 11 18

 

 

Bifogad PDF filer till denna skrivelse ser du här nedan

 

Brev EU-parlamentariker 24 okt 22

 https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2022/11/Brev-EU-parlamentariker-24-okt-22.pdf

 

 

 

Hela massutskicket med information och upplysning från SVERIGE GRANSKAS läser du här nedan

 

 

 

 

Till Talmannen Andreas Norlén, Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, Socialdepartementet, Folkhälsomyndigheten, SVT och alla delgivna denna delgivning/skrivelse

 

 

 

Bästa talman Andreas Norlén vänligen men bestämt besvara denna frågeställning mycket skyndsamt,

dock senast 2022-11-24, för nationen Sveriges Folk/ Barn och skattebetalarna är berättigad till svar på frågeställningen mycket skyndsamt, det är således i synnerligen mycket stort allmänt intresse, eller hur talman Andreas Norlén?

 

VAR I REGERINGSFORMEN(svensk grundlag) har lagstiftaren säkerställt att nuvarande riksdag, och riksdagen innan valet 2022, alltså var har Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, stöd för

  • att bedriva via skattemedel kriminell beskyddar verksamhet och beskydda det kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, det är en befogad frågeställning som nationen Sveriges Folk & Barn och alla skattebetalarna i Sverige ska få svar på mycket skyndsamt av talmannen Andreas Norlén.

 

 

 

DU HJÄLPER TILL ATT SPRIDA VIDARE MASSUTSKICKET MED INFORMATION & UPPLYSNING FRÅN SVERIGE GRANSKAS VIA DENNA LÄNK

 

 

 

Biologisk krigföring DEL 9 mot nationen Sveriges Folk & Barn som beskyddas av alla politiska partierna i Sveriges riksdag och Sveriges Television m.fl. medlöpar

 

 

”VACCINERNA” / BIOVAPEN SOM SKADAR & DÖDAR MÄNSKLIGHETEN

Effekterna efter PCR TEST BEDRÄGERIET, några exempel

 

 

2022-11-17 se videon om dödar ”vaccinerna”/ biovapen, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

I Danmark skjuter dödstalen i höjden. Något hemskt är på gång!

Medvetet mord och folkmord över hela linjen är vad som pågår. De gör fortfarande detta mot oss. Sprid denna information. Människor behöver veta. Föräldrar behöver veta så att de inte hjälper till att mörda sina barn.

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.globalresearch.ca/video-denmark-death-rates-skyrocket-something-horrible-going-on/5799334

 

 

 

2022-11-17 ”vaccinerna” / biovapen i ett biovapen krig mot mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn, citerar lösryckta dela ur artikel, maskinöversättning, citat

Naturligtvis beror det på att så kallade ”vaccin”-injektioner – faktiskt mRNA- avfolkningsbiovapen - orsakar utbredda aborter, dödfödslar, infertilitet och dödsfall. 

Som expertanalytikern Ed Dowd sa till denna reporter i går , ligger överdödligheten efter ”vaccinerna” i hela befolkningen på runt 32 %, vilket betyder att ytterligare 2 400+ amerikaner dör varje dag tack vare mRNA-”vaccinerna”.

https://citizens.news/676059.html

 

 

 

Analytiker uppskattar att minst 20 miljoner människor redan har dödats av Covid-”vaccinet”

https://futurenews.news/watch?id=6345b7942c33134ae393bd44

 

 

 

Pfizer medger att ”vaccinet” ALDRIG testades för överföring under EU-förhör

https://futurenews.news/watch?id=6345b5072c33134ae3937321

 

 

 

Varför beskyddar SVT/ UPPDRAG GRANSKNING DET KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET och skadar/ dödar ”vaccinerna” / biovapen, som generellt och systematiska skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn?

Den största korruptionsskandalen i mänsklighetens historia

Skrivelse av/ från Margareta Skantze läser du om längst ner i detta massutskick med information och upplysning från SVERIGE GRANSKAS, missa för allt smör i Småland inte denna skrivelse till Uppdrag Granskning av Margareta Skantze.

 

 

 

Du läser också om delgivningen till Region Dalarna från ass professor Björn Hammarskjöld i detta massutskick med information och upplysning från SVERIGE GRANSKAS, rena ”dynamiten”, missa inte den

DELGIVNING TILL REGION DALARNA FRÅN ASS PROFESSOR BJÖRN HAMMARSKJÖLD OM ATT STOPPA DE SÅ KALLADE ”VACCINERNA” UTIFRÅN BEVIS OCH FAKTA

 

 

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av riksdagsförvaltningens registrator [email protected] som delges denna skrivelse, och registrator Socialdepartementet [email protected] ,  och övriga inom stat, kommuner och regionersom delges denna skrivelse , begär dagboksblad/diarieutskrift med dnr som bevis på att skrivelsen är i laga ordning registrerad till [email protected]

 

Begär därtill fullständiga kontaktuppgifter på handläggare av vad som är i laga ordning registrerat utifrån denna skrivelse, dels hos riksdagsförvaltningen och dels hos Socialdepartementet med flera

 

Sekretessprövning; ingen sekretess då skrivelsen är av synnerligen mycket stort allmänt intresse i Sverige och därtill internationellt

 

 

SVERIGES RIKSDAG med flera medlöpare värnar inte nationen Sveriges Folk & Barn, men de BESKYDDAR främmande makt och PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, tills motsatsen är bevisad av varje enskild riksdagsledamot och därmed av alla de politiska partierna i Sveriges riksdag.

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Dessa med många flera delges information och upplysning från SVERIGE GRANSKAS; Sveriges Regering, Sveriges riksdag alla riksdagsledamöter och därmed alla politiska partierna i Sverige riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret), SBU, Läkemedelsverket, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla Regioner(fd landsting), Region Västernorrland, Sundsvalls kommun, Uppsala Universitet, Kungliga Vetenskaps Akademin, Umeå Universitet, Svenska Kyrkan, SVT/SR, UPPDRAG GRANSKNING, TV4, KALLA FAKTA, RIKSMEDIA, TT NYHETSBYRÅ, fria alternativa internetmedia med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.

 

Du förstår ännu mera efter att läst hela dagens delgivning till de tillskrivna/delgivna och nationen Sveriges Folk & Barn

 

 

2022-11-18

 

Till Talmannen Andreas Norlén, Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, Socialdepartementet, Folkhälsomyndigheten, SVT och alla delgivna denna delgivning/skrivelse

 

 

 

I EU-parlamentet delges om sanningen och verkligheten om de sk ”vaccinerna”/biovapen / nano vapen och effekterna av PCR TEST BEDRÄGERIET, men i Sveriges riksdag debatteras inte PCR TEST BEDRÄGERIET och effekterna av de sk ”vaccinerna”, som systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn.

 

 

 

Alltså i SVERIGES RIKSDAG beskyddar alla riksdagsledamöterna och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag de kriminella MEGA BEDRÄGERIERNA med PCR TEST BEDRÄGERIET och de sk ”vaccinerna”, se och sprid vidare i alla dina nätverk, svensktextad video om ca 4 minuter från EU-parlamentet med EU-parlamentariker Christine Anderson

https://swebbtube.se/w/oFdqwBnUrzxbSWhgLwDPz3

 

 

 

 

 

Bästa talman Andreas Norlén vänligen men bestämt besvara denna frågeställning mycket skyndsamt,

dock senast 2022-11-24, för nationen Sveriges Folk/ Barn och skattebetalarna är berättigad till svar på frågeställningen mycket skyndsamt, det är således i synnerligen mycket stort allmänt intresse, eller hur talman Andreas Norlén?

 

 

 

VAR I REGERINGSFORMEN(svensk grundlag) har lagstiftaren säkerställt att nuvarande riksdag, och riksdagen innan valet 2022,

alltså var har Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, stöd för

 

  • att bedriva via skattemedel kriminell beskyddar verksamhet och beskydda det kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, det är en befogad frågeställning som nationen Sveriges Folk & Barn och alla skattebetalarna i Sverige ska få svar på mycket skyndsamt av talmannen Andreas Norlén.

 

 

 

Du förstår strax ännu mera bästa talman Andreas Norlén

 

 

 

 

MÅSTE SES OM DE BRUTALASTE BROTTEN MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN NÅGONSIN

 

 

De sk ”vaccinerna”/biovapen/ nano vapen är BESKYDDADE av alla riksdagsledamöterna i Sveriges riksdag och därmed alla politiska partierna i Sveriges riksdag, och talmannen Andreas Norlén, och deras MEDLÖPARE i PCR TEST BEDRÄGERIET med mera i Sverige, tills motsatsen är bevisad av dessa offentligt i direktsänd riksdagsdebatt i SVT.

 

 

 

 

DE BRUTALASTE BROTTEN MOT MÄNSKLIGHETEN SOM NÅGONSIN HAR BEGÅTTS

 

 

 

 

Advokat dr Reiner Fuellmich delger 2022-11-14 en mycket viktig delgivning till mänskligheten, se videointervjun och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Suddenly changed? Personality-changes after mRNA-Injection

 

maskinöversättning

Har du plötsligt förändrats? Personlighetsförändringar efter mRNA-injektion

 

 

I den första sessionen deltog Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi och hans fru Prof. Dr. Karina Reiss om nya rön om effekterna av mRNA-vaccintekniken,

som enligt den andra sidans plan – Mister Globals plan – ska vara

användas för alla så kallade vacciner, inklusive till exempel: mässling, influensa osv.

 

De orsakar inte bara fysiska skador utan även skador på de små kapillärerna i hjärnan, åsidosätter blod-hjärnbarriären och leder till massiva personlighetsförändringar.

 

Vissa av dem som får sprutorna bryter bokstavligen viljan hos dem som får dem.

 

Författaren och journalisten Dr Naomi Wolf förklarar hur detta ser ut i verkligheten.

och psykiatrikern Dr Peter Breggin förklarar hur det finns oroande paralleller till effekterna av lobotomi, som de flesta bara känner till från filmen: ”One Flew Over the Cuckoo’s Nest” och som utan tvekan är ett av de mest brutala, ja brutalaste brotten mot mänskligheten som någonsin har begåtts.

 

Denna session är inte nödvändigtvis rolig att titta på, men den är mycket viktig för oss alla att veta och förstå vad denna mRNA-injektion gör med dem som får injektionerna.

 

Först då kommer vi att kunna förstå varför så många människor som fått dessa injektioner, helt enkelt inte kan nås av oss längre.

 

Länk till vår nya hemsida: https://icic.law/

 

Länk till den nya Telegram-kanalen: https://t.me/ICICommittee

 

SE VIDEOINTERVJUN & Sprid vidare i alla dina nätverk

https://video.icic-net.com/w/42W6eytcy6xgckk1v5vxDy

 

 

 

 

 

Advokat dr Reiner Fuellmich har grundat ICIC

 

 

Du ser och läser mera här

https://icic.law/

 

 

 

 

 

 

 

2022-11-16 delger SVERIGE GRANSKAS skrivelse till Uppdrag Granskning och Socialdepartementet, du får del av den här nedan, citat

Uppdrag Granskning och Socialdepartementet är dessa opartiska och sakliga i deras uppdrag för skattebetalarna?

 

 

Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 16 november 2022 12:33

 

Till:[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>

 

 

Kopia:[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Knapptryckarna’ <[email protected]>; ‘Mikael Willgert’ <[email protected]>; ‘Torbjörn’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Jesper Johansson’ <[email protected]>

 

Ämne: Uppdrag Granskning och Socialdepartementet är dessa opartiska och sakliga i deras uppdrag för skattebetalarna?
Prioritet: Hög

 

Axel Björklund, Uppdrag Granskning & Andreas Krantz, Socialdepartementet med flera

 

Kontakt uppgifter

Ansvarig utgivare Axel Björklund Uppdrag Granskning

Epost [email protected]   031 83 75 89

 

 

 

Socialdepartementet

[email protected]

 

Expeditionschef Andreas Krantz, ytterst ansvarige/högste anställde tjänsteman inom Socialdepartementet

Direkt telefon 08-4058102

Epost [email protected]

 

 

 

Registrator vid Socialdepartementet registrerar i laga ordning denna delgivning och i vändande epost säkerställer att bevis för detta tillställes [email protected] , därtill fullständiga kontaktuppgifter på handläggare av ärendet.

 

Vänligen bekräfta med vändande epost att denna kommunicering kommit fram till dig Axel Björklund och förstå att SVERIGE GRANSKAS Ulf Bittner ser fram emot fullständigt transparens utifrån vad som sedan tidigare är kommunicerat till Uppdrag Granskning över mycket lång tid om bl.a. PCR TEST BEDRÄGERIET och effekterna efter detta MEGA BEDRÄGERI mot skattebetalarna i Sverige.

 

 

Noteras särskilt; Alltså då effekterna efter de sk ”vaccinerna” som skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn generellt och systematiskt, och Uppdrag Granskning och SVT/SR, som är fullständigt skattefinansierade undanhåller och underlåter att informera och upplysa  och GRANSKA detta opartisk och sakligt och underlåter och undanhåller om detta till nationen Sveriges skattebetalare/ era Uppdragsgivare.

 

 

2022-11-16

 

Sökte dig återigen denna dag Axel Björklund, talade in ett meddelande på din telefonsvarare, för säkerhets skull spelades meddelandet till dig Axel in, du återhör meddelandet till dig i den bifogade mp3 filen Axel……

 

Uppdrag Granskning och Socialdepartementet är dessa opartiska och sakliga i deras uppdrag för skattebetalarna?

 

Bifogar fakta och bevis som delgivits till Socialdepartementet från SVERIGE GRANSKAS under endast året 2022 som bifogad pdf fil SOCIALDEPARTEMENTET………2022 11 10, det finns också i laga ordning registrerat sådan information och upplysning från SVERIGE GRANSKAS för åren 2020 och 2021, ingen kan säga att de inte visste!

 

Inom Uppdrag Granskning har ni också delgivits från SVERIGE GRANSKAS över mycket lång tid detsamma som Socialdepartementet delgivits, så ni är heller inte i den situationen, alltså ingen kan säga att de inte visste!

 

 

PCR TEST BEDRÄGERIET ÄR GRUNDEN TILL VAD SOM NU SKÖRDAS

 

Fakta och bevis, ytterligare mera

Maskinöversättning, citat

2022-11-16

CDC-studie bekräftar COVID-”vaccination” ökar risken för att drabbas av autoimmun sjukdom som påverkar hjärtat med 13 200 %

https://expose-news.com/2022/11/16/cdc-study-covid-vaccine-autoimmune-heart-disease/

 

 

2022-11-15

PfizerGate: Officiella EU-uppgifter visar att tusentals människor dör varje vecka på grund av COVID-”vaccinering” och att Europa drabbas av 300 000 dödsfall i överskott år 2022, vilket gör det till ett rekordår när det gäller dödsfall.

https://expose-news.com/2022/11/15/eu-data-prove-thousands-dying-covid-vaccine/

 

 

2022-11-13

COVID:s dödsfall har ökat med 82 % under de senaste tre månaderna jämfört med 2020, trots införandet av den tredje boostern för personer över 50 år och utsatta personer.

https://expose-news.com/2022/11/13/covid-deaths-are-higher-than-in-2020/

 

 

2022-11-13

Antalet dödsfall av alla orsaker har ökat med 1 314 % under de senaste sex månaderna jämfört med 2020 och med 731 % jämfört med 2021.

https://expose-news.com/2022/11/13/excess-deaths-14x-higher-in-2022-than-2020/

 

2022-11-13

Officiella uppgifter bekräftar att COVID-vaccinet dödar barn – Europa har drabbats av en 552-procentig ökning av antalet dödsfall bland barn sedan EMA först godkände Pfizer ”vaccinet” för barn.

https://expose-news.com/2022/11/13/7x-increase-excess-deaths-children-europe/

 

 

2022-11-13

Regeringsrapporter och Pfizer-dokument bevisar att COVID-vaccinering orsakar massavfolkning, infertilitet, cancer och nedbrytning av immunsystemet.

https://expose-news.com/2022/11/13/depopulation-infertility-cancer-covid-vaccination/

 

 

2022-11-12

Bryr sig den politiska klassen, det medicinska etablissemanget och medierna om huruvida vi lever eller dör?

https://expose-news.com/2022/11/12/do-the-political-class-care-if-we-live-or-die/

 

 

 

Ni inom Uppdrag Granskning och Socialdepartementet ingår uppenbart i BESKYDDAR & TYSTNAD SKULTUREN I SVERIGE, alltså ni beskyddar uppenbart inte NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN, eftersom ni undanhåller och underlåter att säkerställa att fakta, bevis och verkligheten/sanningen kommer era UPPDRAGSGIVARE nationen Sveriges Folk/skattebetalarna till del.

 

 

Ni ska vara opartiska, sakliga och objektiva i era uppdrag men är bevisligen inte det, alltså ni ingår i en globalistisk agendan, med de sk ”vaccinerna”/biovapen/nano vapen och därmed BESKYDDAR ni uppenbart ett biovapenkrig mot mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn, som uppenbart systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn.

 

 

Detta MEDICINSKA EXPERIMENT strider emot Nürnberg konventionen, Barn konventionen, Helsingfors deklarationen, Sveriges grundlag Regeringsformen, Patientlag, se särskilt 3 och 4 kapitlet med mycket mera i bl.a. Brottsbalken.

 

 

Och detta MEDICINSKA EXPERIMENT, de sk ”vaccinerna”, som i Sverige bevisligen marknadsförts grovt uppsåtligt utifrån enorma ekonomiska incitament med skattemedel som vanliga vaccin, vilket dessa sk ”vaccinerna/ biovapnen BEVISLIGEN inte är!

 

 

Ni beskyddar således BIOTERRORISM / STATSTERRORISM, BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN med mera synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar i Brottsbalken

 

Du/ni läser mer i den delen i senaste massutskicket  av 2022-11-10 med information och upplysning från SVERIGE GRANSKAS, som ni redan erhållit, men såklart mycket nogsamt ska repetera och inläsa återigen

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/11/10/vi-svenska-folket-ska-stoppa-dom-i-sveriges-riksdag-2022-11-10/

 

 

Utgår från att du Axel Björlund mycket skyndsamt återkopplar om varför ni uppenbart beskyddar PCR TEST BEDRÄGERIET med mera och därtill avsätter tid för längre telefonsamtal i denna synnerligen mycket viktiga frågeställning för nationen Sveriges Folk & Barn.

 

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

Slut citat

 

 

 

 

Du kan läsa hela mailtråden, med massor av kommunicerat sedan tidigare, som Uppdrag Granskning och Socialdepartementet delgivits i denna skrivelse och de bifogade filerna, en PDF fil och en mp3 fil med inspelat samtal till Uppdrag Gransknings Axel Björklunds telefonsvarare, eftersom han inte svarade i telefon så spelades detta in, och du hör i det inspelade samtalet vad som delgavs Axel Björklund på Uppdrag Granskning.

 

Det är publicerat här

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/11/16/uppdrag-granskning-uppdrag-granskning-och-socialdepartementet-ar-dessa-opartiska-och-sakliga-i-deras-uppdrag-for-skattebetalarna-2022-11-16/

 

 

 

 

 

 

 

2019-06-13 Redan innan det planerade PCR TEST BEDRÄGERIET tecknades ett strategiskt partnerskapsramverk mellan FN och WEF om skadar och dödar agendan med de sk ”vaccinerna” / biovapen / nano vapen.

 

 

Alltså strategiskt partnerskapsramverk om DEPOPULATIONS AGENDAN dvs. planerat BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / FOLKMORD och därmed PLANERAT ÖVERLAGT MORD, du förstår strax mera, efter att läst hela massutskicket med information och upplysning, som alla bör förstå, citerar lösryckta delar ur artikeln, maskinöversättning, citat

 

World Economic Forum och FN undertecknar strategiskt partnerskapsramverk

 

New York, USA, 13 juni 2019 – World Economic Forum och FN undertecknade idag ett strategiskt partnerskapsramverk…..

 

FN-forumpartnerskapet undertecknades vid ett möte som hölls i FN:s högkvarter mellan FN:s generalsekreterare António Guterres och världens ekonomiska grundare och verkställande ordförande Klaus Schwab.

 

  • Hälsa – Stödja länder att uppnå god hälsa och välbefinnande för alla, inom ramen för 2030-agendan, med fokus på viktiga framväxande globala hälsohot som kräver starkare partnerskap och åtgärder med flera intressenter.

 

Läs mera

https://www.weforum.org/press/2019/06/world-economic-forum-and-un-sign-strategic-partnership-framework/

 

 

 

 

 

 

EFFEKTEN BLEV GENERELL OCH SYSTEMATISK SKADAR OCH DÖDAR VERKSAMNET MED DE SK ”VACCINERNA” MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN UTAN STÖD I SVENSK GRUNDLAG REGERINGSFORMEN

 

 

Alltså en agenda som BESKYDDAS av alla politiska partierna i Sveriges riksdag och därmed av alla riksdagsledamöter, före valet 2022 och efter valet 2022.

 

 

 

Således konstateras att den lagstiftande församlingen SVERIGES RIKSDAG beskyddar det KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET, både före och efter valet 2022, därmed bedrivs tills motsatsen är bevisad och ställt bortom allt rimligt tvivel av varje enskild riksdagsledamot, och de politiska partierna i Sveriges riksdag och deras medlöpare, skattefinansierad KRIMINELL VERKSAMHET av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter och alla politiska partierna i Sveriges riksdag.

 

 

 

 

Det finns inget stöd alls i svensk grundlag REGERINGSFORMEN för att bedriva sådan KRIMINELL verksamhet med skattemedel, det finns ingen lag alls i Sverige som säkerställer

 

  • att Sveriges riksdag och deras medlöpare via skattemedel ska legitimt bedriva sådan KRIMINELL verksamhet.

 

 

 

 

Således tills motsatsen är bevisad av varje enskild riksdagsledamot, före valet 2022 och efter valet 2022,  bedriver och beskyddar Sveriges riksdag och varje enskild riksdagsledamot, och alla de politiska partierna i Sveriges riksdag och deras medlöpare i PCR TEST BEDRÄGERIET, icke legitim/laglig kriminell verksamhet, som dessa inte alls har stöd för i gällande grundlag Regeringsformen.

 

Bevisbördan att bevisa det motsatta ägs av varje enskild riksdagsledamot och av alla politiska partierna i Sveriges riksdag.

 

 

MEGA BEDRÄGERIERNA MED PCR TEST BEDRÄGERIET & DE SK ”VACCINERNA”, de sk ”vaccinerna” som är ett MEDICINSKT EXPERIMENT, som bevisligen inte är vanliga vaccin, men som i Sverige med skattemedel grovt uppsåtligt och planerat  bedrägligt marknadsförts som vanliga vaccin gentemot alla skattebetalare i Sverige, dvs mot nationen Sveriges Folk & Barn.

 

 

2022 ser mänskligheten effekten av PCR TEST BEDRÄGERIET och de sk ”vaccinerna” / biovapen / nano vapen och bioterrorismen/statsterrorismen med biovapen kriget mot mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn, du förstår strax mera!!!

 

 

 

 

 

DELGIVNING TILL REGION DALARNA FRÅN ASS PROFESSOR BJÖRN HAMMARSKJÖLD OM ATT STOPPA DE SÅ KALLADE ”VACCINERNA” UTIFRÅN BEVIS OCH FAKTA

 

Från: Björn Hammarskjöld <[email protected]>
Skickat: den 14 november 2022 14:01

 

Till: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
Kopia: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; Lina Berg <[email protected]>

 

Ämne: Re: INJEKTIONER UPPHÖR! eller Re: Föreslår att RS omedelbart upphäver sin lagvidriga diskriminering av sina anställda genom att kräva vaccinationsbevis för fatt personal ska få (ha kvar sin) anställning och att samtliga inom Region Dalarna i fortsättninge

 

 

 

Till Region Dalarna

Begär att registrator att diarieföra denna skrivelse i laga ordning och vidarebefordrar denna skrivelse till

1. Regionstyrelsens samtliga ledamöter och ersättare

2. Regionfullmäktiges samtliga ledamöter och ersättare

3. Region Dalarnas revisorer och revisorssuppleanter

Begär att registrator skyndsamt skickar kopia på dagboksbladet där det framgår att politiker och revisionen enligt order har tillställts denna skrivelse
Sekretessbedömning: Ingen sekretess

 

Tjänare allihopa, ingen nämnd och ingen glömd!

Detta är en delgivning.

Dags att se med nya ögon en kort video om 2 minuter

https://rwmalonemd.substack.com/p/pfizer-appears-to-have-corrupted

Om du vågar.

Vill ni veta mer ställer jag gärna upp och informerar er mer

Vänligen

Björn Hammarskjöld

Jag tror tyvärr att du bara kommer att slänga detta brev. Men motbevisa mig gärna! Jag vet att det kan vara obehagligt att påminnas om sina smärre misstag som grundlagsbrott och andra smärre lagbrott.

 

Nu vet vi att injektionerna mot Covid-19 innehåller annat än de 10 ingredienser som uppges i FASS. Då blir den farmaceutiska produkten helt plötsligt ett förfalskat läkemedel och blir olagligt att använd enligt Läkemedelslagens 2 kapitel 1 §, 4 kapitlet 1 §,  8 kapitlet 3 §

 

Då kan RD inte längre ge några som helst injektioner med mod-RNA, det är straffbart inte bara för injektören utan även för den som ger order allra högst upp i befälsordningen.

 

Jag begär att Region Dalarna ge omedelbart ger order om att samtliga injektioner med Comirnaty och liknande preparat ska upphöra omedelbart.

Vi vet också att det var färre som dog med Covid-19 den första säsongen (v35 2019-v34 2020) än det dött följande säsonger

Säsong 1 Säsong 2 Säsong 3 Säsong 4
Antal döda

5791

8907

5270

651

Data är från Folkhälsomyndighetens dagliga rapporters om numera kommer varje torsdag.

 

Så trots injektionerna under säsong 2 så ÖKADE antalet dödsfall från knappt 6 000 till knappt 9 000 döda.
Säsong 3 var i stort sett hela befolkningen (knappt 90 %) injicerad och likväl dog det nästan lika många som då alla var oinjicerade, 5 270 mot 5 791 säsong 1.

 

Frågan blir

Varför dör det fler när befolkningen är injicerad och har antikroppar mot spikproteinet än när ingen hade immunitet mot SARS-CoV-2?

 

Ser vi på säsong 4 så har det redan efter två månader in i säsongen dött 753 personer, alla injicerade. Under säsong 3 dog det de första två månaderna 336 personer, nu har det under samma tid dött 753 personer. Vi har alltså en klar överdödlighet jämfört med säsong 3.

Trots att ”alla” är injicerade och dessutom har vi en betydligt större del av befolkningen som har en bra naturlig immunitet som räcker livet ut mot SARS-CoV-2 hos den del av befolkningen som fått den riktiga infektionen. De får antikroppar mot alla de 28 proteinerna i SARS-CoV-2 medan de som fått injektionerna får antikroppar bara mot spikproteinet.

Spikproteinet i sig förstör dessutom DNA-reparationssystemet i B-celler, de vita blodkroppsceller som gör antikroppar. Det är därför immunförsvaret försvagas så att man måste ge boosterdoser efter fem månader och nästa efter fyra månader för att ytterligare försvaga immunförsvaret för att till sist ge dagliga doser av injektionerna.

Men då har de flesta redan dött. Av sitt försvagade immunsvar mot infektioner över huvud taget.

Fortsätter det i samma takt som hittills blir det 5270/336*753=11 810 dödsfall under säsong 4 som sträcker sig från v 35 2022 till och med v 34 2023. Man kan inte bara räkna med en sjättedel av säsongen (som skulle ge omkring 4 500 dödsfall) utan man måste ta höjd för den ökning som brukar komma runt årsskiftet varje år (utom säsong 1 då toppen kom i mitten av april)

I Australien, som har sin ILI-säsong i mitten av kalenderåret medan vi har vår ILI-säsong över årsskiftet, finns en senator som vågar stå upp för medborgarna och vågar säga sanningen.

https://henrymakow.com/2022/11/australian-senator-demands-vax.html

Men det vågar du nog inte läsa.

 

Men tänk om du stode upp för Dalfolket och våga hantera sanningen.

Jag begär att Region Dalarna ger order om INJEKTIONER UPPHÖR! Annars är ni medskyldiga till folkmord då ni nu delgetts denna information

Östervåla 2022-11-02

Björn Hammarskjöld
Assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi med mera

070-385 09 33

Referenser:
FHM:s dagliga rapporter
https://kostkunskap.blogg.se/2022/january/regeringsblasningen-eller-vad-kostar-ett-rtrt-pcr-test.html

https://theconversation.com/how-covid-19-damages-lungs-the-virus-attacks-mitochondria-continuing-an-ancient-battle-that-began-in-the-primordial-soup-192597

https://www.cell.com/iscience/fulltext/S2589-0042(22)01316-5

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/10/31/faith-leaders-promotes-covid-vaccine.aspx

https://www.cnbc.com/2022/10/28/fda-says-two-studies-showing-omicron-boosters-werent-much-better-than-old-shots-were-too-small-to-come-to-any-conclusions.html

https://americasfrontlinenews.com/post/arbitrary-and-capricious-judge-strikes-down-nyc-vaccine-mandate-workers-entitled-to-back-pay.

Lag (2014:406) om straff för vissa internationella brott, se framför allt 2, 13, 14, 15, 16 §§

 

https://henrymakow.com/2022/11/australian-senator-demands-vax.html

 

https://kostkunskap.blogg.se/2021/december/rt-pcr-testerna-for-sars-cov-2-ar-ogiltiga-och-ska-dras-tillbaka.html

 

 

Här är säsongerna visualiserade
Svart kurva = döda per dag, vänster skala, röd kurva = PCR+ per dag, höger skala. Kurvorna är med 7 dagars rullande medelvärde för att slippa stora dagliga variationer som skulle fördunkla budskapet

Svart pil 2021-02-07 visar då man bytte metod för PCR-tester och ökade antalet cykler från 35-40 till 45-50 för att ”öka känsligheten” = öka antalet falskt positiva tester. Dödsfallen andra säsongen följde med en veckas fördröjning antalet PCR+ fall, men inte  den andra PCR+ toppen vilket visar att PCR-testerna gav fler falskt positiva tester vilket avspeglar sig säsong 3 då PCR+ testerna brakade upp till mer än
40 000 per vecka

 

Här syns en klar överdödlighet (svart kurva, vänster skala) säsong 4 jämfört med tidigare säsonger. Antalet döda uppdateras kontinuerligt med antalet som dött högst en månad tidigare därav den branta kurvan nedåt de sista 30 dagarna

Toppen med nästan 2 000 PCR-positiva (röd kurva, höger skala) runt 1 oktober beror på 9 000 efterregistrerade PCR-tester som man ”glömt” att registrera tidigare. Toppen är en vecka bred på grund av att kurvan är räknad på 7 dagars rullande medelvärde med datum i position 4 av sju värden

 

 

 

 

Den 2021-12-23 kl. 02:35, skrev Björn Hammarskjöld:

Till Region Dalarna

Begär att registrator vidarebefordrar denna skrivelse till

1. Regionstyrelsens samtliga ledamöter och ersättare

2. Regionfullmäktiges samtliga ledamöter och ersättare

3. Region Dalarnas revisorer och revisorssuppleanter

Begär att registrator skyndsamt skickar kopia på dagboksbladet där det framgår att politiker och revisionen har tillställts denna skrivelse

 

Öppet brev till Region Dalarna.

Region Dalarna fattar ett beslut. (Källa: Läkartidningen)

”I november [2021] föreslog utredningen att personer som nyanställs ska vara fullvaccinerade mot covid-19, vilket de ska kunna styrka med ett giltigt vaccinbevis. Personer som inte vill eller kan visa upp ett giltigt vaccinbevis skulle främst förflyttas eller omplaceras. Regionens slutsats var att det inte kunde ses som ett diskriminerande krav.

Utredningen utökades sedan till att omfatta möjligheten till krav på befintlig personal – och där kom man fram till att vaccinationsbevis rekommenderas för alla anställda i regionen.”

Fantastiskt att Region Dalarna synes ha jurister och politiker som saknar grundläggande kunskaper om vår Regeringsform (RF), andra lagar och EU-rätten.

Att föreslå restriktioner över huvud taget, inklusive införande av vaccinpass eller liknande, strider mot grundlag, andra lagar och mot EU-rätten.:

RF 1 kapitlet 1 § 3 st, 2 §, 9 §, 2 kapitlet 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 19 § innebär att RD saknar möjlighet att kräva att en arbetstagare uppvisar vaccinpass eller liknande.

RD kan fråga om sekretessbelagda medicinska uppgifter men svaret är sekretessbelagt enligt GDPR, OSL 21 kapitlet 1 §, 25 kapitlet 1 §, PSL 6 kapitlet 1 §, PL 4 och 5 kapitlen.

Svaret, om det avges frivilligt och utan något tvång, får inte heller registreras i ett register enligt RF 2 kapitlet 2 och 3 §§.

Fortfarande gäller RF 1 kapitlet 1 § 3 st. (lag ska följas), 9 § (allas likhet inför lag och iaktta saklighet och opartiskhet) samt 2 kapitlet 19 § (förordning får inte stiftas som strider mot EU-rätten), 11 kapitlet 14 § och 12 kapitlet 10 § (förordning som strider mot EU-rätten får inte användas, grundlag går före lag) som gör att vi kan åberopa EU-rätten.

EURS ÄR svensk lag alltsedan 2009-12-01 då Sverige som ordförandeland undertecknade EURS och EKMR är ratificerat av Sverige 1995 då vi gick med i EU.

Då har vi alla inklusive regionfullmäktige och regionstyrelse att följa även EKMR artiklarna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18 och

EURS artikel 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14,  15, 16, 17,  20, 21, 24, 25, 26, 30, 31, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 41, 42, 45, 47, 48, 49, 51, 52, 53, 54.

Annat är konventionsbrott och då kan Staten Sverige och Region Dalarna bli skadeståndsskyldig gentemot EU.

Till detta kommer att både RF och Diskrimineringslagen förbjuder RD att diskriminera sina arbetstagare på precis samma sätt som gjordes med de gula sexuddiga judestjärnorna före och under andra världskriget i tyskkontrollerade områden.

Jag föreslår att RS omedelbart upphäver sin lagvidriga diskriminering av sina anställda genom att kräva vaccinationsbevis för fatt personal ska få (ha kvar sin) anställning och att samtliga inom Region Dalarna i fortsättningen följer lag.

Jag begär att revisorerna uppmärksammar dessa flagranta grundlagsbrott och brott mot andra lagar inklusive mot EU-rätten enligt ovan.

Östervåla 2021-12-23

Björn Hammarskjöld
Assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi

070-385 09 33

P.S. Bifogar EKMR och EURS som, liksom vår egen regeringsform, har tillkommit för att förhindra ett upprepande av fasorna under andra världskriget i Nazityskland. D.S.

P.P.S. Som före detta regioninnevånare saknar jag möjlighet att överklaga beslutet till förvaltningsrätten vilket alla regioninnevånare har möjlighet att göra. D.D.S.

 

Slut citat

 

 

 

 

 

Den största korruptionsskandalen i mänsklighetens historia

 

Från: Margareta Skantze <[email protected]>
Skickat: den 15 november 2022 19:37

 

Till: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]

 

Ämne: Den största korruptionsskandalen i mänsklighetens historia

 

 

Till samtliga journalister verksamma vid SVT:s Uppdrag Granskning.

 

Varför granskar inte SVT vad som kallats den största korruptionsskandalen inte bara i EU:s historia utan i hela mänsklighetens historia?

 

Den som myntat detta begrepp är den kroatiske EU-parlamentarikern Mislav Kolakusic.

Det skedde efter den utfrågning som hölls den 10 oktober 2022 av COVI, den särskilda kommitté som bildats för att undersöka hanteringen av coronapandemin.

På direkt fråga från EU-parlamentarikern Rob Roos ställd till Pfizers representant Janine Small framkom att Pfizer aldrig testat sitt mRNA-vaccin för att undersöka om det förmådde hejda smitta.

 

Detta häpnadsväckande svar slår undan benen för hela hanteringen av pandemin.

 

Ett huvudskäl bakom alla tvångsåtgärder i form av påbjudna vaccinpass, ”social distansering”, besöksförbud inom åldringsvården, nedstängningar av kulturella och kyrkliga verksamheter samt ett starkt socialt tryck att låta injicera sig med nödgodkända vaccin var att detta skulle förhindra spridningen av covid 19.

 

Och nu tillstår alltså Pfizers representant att det inte fanns någon som helst vetenskaplig grund för antagandet att vaccinen skulle hejda smittspridning.

 

Vidare har det framkommit att Ursula von der Leyen på eget bevåg gjort upp ett hemligstämplat avtal med Pfizer via privata SMS-meddelanden som utväxlats mellan henne och företagets VD Albert Bourla, stick i stäv med de regler för transparens som ska råda inom EU.

 

Enligt Mislav Kolakusic har Ursula von der Leyen på eget bevåg köpt motsvarande tio doser vaccin per individ i EU, inräknat spädbarn. Pfizers vinster från försäljningen är astronomiska.

 

Till saken hör dessutom att Ursula von der Leyen inte anmält intressekonflikt gällande denna upphandling. Hennes make Heiko von der Leyen är nämligen medicinskt ansvarig vid det amerikanska företaget Orgenesis, specialiserat på genterapi. EPPO (European Public Prosecuting Office) har nu inlett en förundersökning mot Ursula von der Leyen.

 

Jag skickade för två veckor sedan ett brev med förfrågan till Sveriges tjugoen EU-parlamentariker varför de inte engagerat sig i denna fråga. Särskilt gäller detta Charlie Weimers (SD) och Carina Ohlsson (S) som är Sveriges representanter i COVI.

 

Jag bifogar mitt brev som hittills förblivit obesvarat. Min förhoppning är nu att Uppdrag Granskning ska ta sig an denna korruptionsskandal.

 

På SVT:s hemsida kan man läsa följande text: Vår ambition är att granska och skildra de frågor som är viktiga för dig. SVT verkar i allmänhetens tjänst och drivs självständigt i förhållande till politiska, kommersiella och andra intressen i samhället har i uppdrag att bedriva.

 

De sensationella avslöjanden som kommit fram om Ursula von der Leyens upphandling av vaccin från Pfizer är av utomordentligt stort intresse för den svenska allmänheten.

 

De som är mindre intresserade av att detta kommer fram är hela det etablissemang som står bakom upphandlingen och den förda corona-politiken. Uttryckt av den stridbara tyska EU-parlamentarikern Christine Anderson: ”Vems intresse går EU? Läkemedelsindustrins eller medborgarnas?”

https://rumble.com/v1t16r0-the-house-of-cards-is-tumbling-down-they-tried-to-break-us-and-they-failed-.html

 

Och med Christine Anderson måste vi nu också fråga oss: ”Vems intressen går Sveriges Television?” 

 

Margareta Skantze

 

 

Margareta Skantze

Knösövägen 116

371 64 Lyckeby

Mobil: 0705 567 809

Mail: [email protected]

 

Slut citat

 

Brevet som Margareta Skantze bifogade läser du, se den bifogade PDF filen Brev EU……..

 

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu