• Arkiv

Bill Gates globala övertagande är officiellt 2022 12 26

 

 

Bifogad PDF fil med hela artikeln finner du här, maskinöversättning till svenska, citat

Bill Gates Global Takeover Is Official

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2022/12/Bill-Gates-Global-Takeover-Is-Official.pdf

 

 

VIDEON KAN DU SE VIA DENNA LÄNK

 

The Weaponization of the WHO With James Corbett

https://rumble.com/v20s8kq-the-weaponization-of-the-who-with-james-corbett.html

 

 

Hela artikeln, maskinöversättning, finner du här nedan, maskinöversättning, citat

 

 

Bill Gates globala övertagande är officiellt

 

BERÄTTELSE I ETT ÖGONKAST

  • Världshälsoorganisationen har blivit utomordentligt konfliktfylld, främst genom sin finansiering, och genom att tjäna företagens mästare misslyckas den i stort med att främja global hälsa
  • WHO kommer att utgöra grunden för en envärldsregering, under överinseende av att samordna och säkerställa global biosäkerhet. Detta blir uppenbart när du granskar de föreslagna ändringarna av 2005 års internationella hälsoföreskrifter (IHR) och WHO:s pandemiavtal
  • De föreslagna ändringarna av IHR kommer att radera begreppen mänsklig värdighet, mänskliga rättigheter och grundläggande friheter från ekvationen. Den första principen i artikel 3 i 2005 års IHR säger att hälsobestämmelser ska genomföras ”med full respekt för människors värdighet, mänskliga rättigheter och grundläggande friheter.” Ändringen slår mot den meningen
  • Istället kommer internationella hälsobestämmelser endast att baseras på ”principerna om rättvisa, inkludering och koherens”. Detta innebär att de kan tvinga dig att genomgå vilken medicinsk intervention de anser vara i kollektivets bästa
  • IHR-ändringarna ger WHO:s generaldirektör och icke valda regionala direktörer diktatoriska befogenheter. WHO:s ”rekommendationer” kommer att vara juridiskt bindande av alla medlemsländer och kommer att ersätta alla nationella och statliga lagar, inklusive den amerikanska konstitutionen

Vad är Världshälsoorganisationen, och vad är den till för egentligen? I videon om Children’s Health Defense (CHD) ovan intervjuar Dr Meryl Nass den undersökande journalisten James Corbett från The Corbett Report om WHO:s beväpning. Nass publicerade också en Substack med ytterligare bakgrundsinformation för detta avsnitt .

WHO är faktiskt en specialiserad byrå inom FN. Det inrättades ursprungligen 1948 för att ”ytterligare internationellt samarbete för förbättrade folkhälsoförhållanden”, men vi kan nu se att WHO:s långsiktiga mål är att fungera som en grund eller nav för en envärldsregering under överinseende av samordning och säkerställa global biosäkerhet.

Detta blir självklart när du granskar de föreslagna ändringarna 1 till de befintliga internationella hälsobestämmelserna (IHR) och det nya pandemifördraget, som Nass och Corbett granskar i den utvalda videon.

Jag gav också detaljer om fördraget i ” Vad du behöver veta om WHO:s pandemifördraget .” Nedan kommer jag i första hand att fokusera på de föreslagna ändringarna av International Health Regulations (IHR).

Ändringar i hälsoförordningen kommer att legalisera tyranni

I en Substack-artikel den 16 december 2022 granskade 2 James Roguski också hur en tillfällig kris (covid-19-pandemin) – som förresten är över för länge sedan – används av WHO för att ta permanent makt.

Här är en snabb översikt över några av de farligaste och mest allvarliga IHR-tilläggen de tänker implementera och vad det kommer att innebära för dig och mig. För ytterligare information, se de tre referenserna som listas här: 3 , 4 , 5

Avskaffande av begreppen respekt för mänsklig värdighet, mänskliga rättigheter och grundläggande friheter — Den första principen i artikel 3 i den ursprungliga IHR säger att hälsobestämmelser ska genomföras ”med full respekt för personers värdighet, mänskliga rättigheter och grundläggande friheter.”Den föreslagna ändringen av denna artikel kommer att gälla ”med full respekt för personers värdighet, mänskliga rättigheter och grundläggande friheter.” Nu kommer hälsobestämmelser enbart att baseras på ”principerna om rättvisa, inkludering och koherens”.

Vad betyder det? Tänk ”Du måste bära en mask/socialt avstånd/isolera/få dugg för att skydda andra”, även om du inte är sjuk, eller av någon anledning inte vill göra någon av dessa saker.

Autonomi över din kropp kommer att elimineras. Du har ingen rätt att fatta personliga hälsobeslut. Även om du misstänker att du kan dö av ingripandet måste du följa det eftersom det handlar om vad som är ”bäst” för kollektivet.

Individer spelar ingen roll. Människovärde kommer inte att beaktas. Mänskliga rättigheter kommer inte att beaktas, och inte heller konceptet att människor har grundläggande friheter som inte kan kränkas.

Ett annat ändringsförslag är att folkhälsoåtgärder inte längre kommer att syfta till att uppnå ”lämplig nivå av hälsoskydd”. I stället kommer det nya målet att uppnå ”högsta möjliga hälsoskyddsnivå” utan hänsyn till proportionalitet. Det är lätt att se hur detta ändringsförslag kommer att användas som motivering för att ta bort individuella rättigheter och friheter.

Diktatoriska befogenheter kommer att ges till generaldirektören för WHO - Generaldirektören kommer att ha ensam makt att förklara början och slutet av en folkhälsokris av internationellt intresse (PHEI), och ensam makt att diktera svar (inklusive resor restriktioner, maskmandat, nedläggningar, företagsstängningar och vaccinkrav), och tilldelningen av resurser till den PHEI, inklusive finansiering och vilka läkemedel som ska tillverkas och användas.Dessa diktat kommer att åsidosätta och åsidosätta alla nationella lagar inom medlemsländerna, inklusive den amerikanska konstitutionen.

Skyldigheterna enligt det ändrade IHR är juridiskt bindande, och varje medlemsnation som vägrar generaldirektörens rekommendationer kan straffas genom en mängd olika mekanismer, inklusive ekonomiska sanktioner och embargon. Observera att termen ”rekommendation” definieras som ”rättsligt bindande”, vilket betyder att de faktiskt är diktat, inte förslag.

Diktatoriska befogenheter kommer att ges till icke-valda regionala direktörer för WHO — På samma sätt kommer utsedda (ej valda) regionala direktörer att ha befogenhet att avgöra vad som utgör en nödsituation för folkhälsan av regionalt intresse (PHERC), och deras beslut kommer också att åsidosätta alla andra lagar och konstitutionella rättigheter.
Avskaffande av integritetsrättigheter — Ett av ändringarna (sidan 25) tillåter utlämnande av privata och personliga uppgifter, inklusive genomisk data, ”där det är nödvändigt för att bedöma och hantera en folkhälsorisk”, dvs kontaktspårning och relaterade insatser.
Utökad censur – WHO kommer att ”stärka kapaciteten för att … motverka desinformation och desinformation” på global nivå. Med andra ord kommer censuren av information att utökas. WHO kommer att diktera vad ”sanning” är, och eftersom dess beslut är juridiskt bindande måste länder genomdriva efterlevnaden.
Mandat för vaccinpass och digitala ID globalt — IHR-ändringarna kommer också att ge WHO befogenhet att ge mandat att använda ”hälsointyg”, 6 dvs. vaccinpass. Vaccinpasset kommer i sin tur att fungera som din digitala identifiering, som kommer att vara knuten till alla aspekter av ditt liv, inklusive dina bankkonton och sociala kreditvärden .Kort sagt, det kommer att inleda ett system för övervakning och påtvingat efterlevnad. G20 deklarerade också nyligen att digitala vaccinpass som standardiserats av WHO kommer att vara en del av det internationella förebyggandet av pandemi och svar framåt.

Korruptionens spår

Ända sedan grundandet 1948 har WHO infiltrerats av industrin . Från Big Tobacco till kärnkraftsindustrin och läkemedel, industrin har historiskt sett dikterat WHO:s globala agenda och fortsätter att göra det i dag, och sätter vinster och makt före folkhälsan. 7

I april 2020 avbröt dåvarande president Donald Trump USA:s finansiering till WHO, 8 men riktade sedan USA:s finansiering för WHO till GAVI, som är en Gates-kontrollerad välgörenhetsorganisation som troligen precis skickat pengarna till WHO. President Joe Biden återställde USA:s finansiering när han tillträdde. 9

Bill & Melinda Gates Foundation , även innan Trump drog tillbaka finansieringen, var fortfarande WHO:s främsta finansiär, eftersom Gates bidrar via flera vägar, inklusive Bill & Melinda Gates Foundation, vaccinalliansen GAVI, Strategic Advisory Group of Experts (SAGE), UNICEF och Rotary International.

Gates bidrar med en så stor del – för närvarande omkring 1 miljard dollar av WHO:s tvååriga budget 10 på 4,84 miljarder dollar – att Politico 2017 skrev en mycket kritisk artikel 11 om hans otillbörliga ekonomiska inflytande över WHO:s verksamhet, vilket Politico sa fick byrån att spendera. :

”… en oproportionerligt stor del av dess resurser på projekt med de mätbara resultat som Gates föredrar… Vissa hälsoförespråkare fruktar att eftersom Gates Foundations pengar kommer från investeringar i storföretag, skulle det kunna fungera som en trojansk häst för företagens intressen för att undergräva WHO:s roll i inställningen standarder och forma hälsopolicyer.”

I själva verket, som noterats av Robert F. Kennedy Jr. i sin bok ”Vax-Unvax,” 12 ”Den stora omfattningen av hans stiftelse ekonomiska bidrag har gjort Bill Gates till en inofficiell – om än ovald – ledare för WHO.” Och i den rollen kan Gates se till att de beslut som WHO fattar till slut gynnar hans egna och hans Big Pharma-partners.

En hälsoplan för en värld

I oktober 2022 tillkännagav WHO ett nytt initiativ kallat One Health Joint Action Plan of Action. Planen lanserades av Quadripartite, som består av:

  1. WHO
  2. FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation (FAO)
  3. FN:s miljöprogram (UNEP)
  4. Världsorganisationen för djurhälsa (WOAH)

Utöver ändringarna av IHR kommer detta initiativ också att utöka WHO:s befogenheter. One Health Joint Action Plan of Action kombinerar flera globalistiska organisationer och synkroniserar deras planer, samtidigt som de kombinerar deras resurser och kraft för att skapa en centraliserad global supermakt.

Decentraliserad hälsovård och pandemiplanering är vettigt, eftersom både medicin och myndigheter fungerar bäst när de är individualiserade och lokalt orienterade. Som den ser ut genomförs dock den motsatta globala agendan.

Medan pandemifördraget och IHR-tilläggen utökar och centraliserar makten över människors hälsa med WHO, utökar One Health Joint Plan WHO:s makt till att även ta itu med ”kritiska hälsohot” mot djur, växter och miljön.

När du lägger till att tillsammans med det planerade avskaffandet av mänskliga rättigheter kan du se hur One Health Joint Plan kan användas för att upprätthålla klimatlåsning, till exempel, eller reserestriktioner för att skydda vilda djur eller miljön. För att lära dig mer om denna plan, se min tidigare artikel, ” WHO samlar superkrafter med ‘En hälsoplan ’.”

Jeremy Farrar utsågs till WHO:s chefsforskare

Den 13 december 2022 meddelade WHO att Sir Jeremy Farrar, chef för Wellcome Trust, har valts till sin nya chefsforskare. 13 Tillkännagivandet kom bara dagar efter publiceringen av Dr. Anthony Faucis depositionsutskrift, 14 som visade att han och Farrar samarbetade för att undertrycka diskussionen om SARS-CoV-2-ursprung.

I en artikel för I News varnar krönikören Ian Birrell för att med Farrar som chefsforskare för WHO blir våra chanser att någonsin komma till sanningen om SARS-CoV-2:s ursprung försvinnande små: 15

”Från början har världen misslyckats av Världshälsoorganisationen. Detta FN-organ – som drivs av en före detta minister i en repressiv etiopisk regim vald med Pekings hjälp – berömde Kina för att ”skydda världens folk” trots att diktaturen tystade visselblåsare , vägrar att dela data och dröjer med att varna för mänsklig överföring …

Den kom till Kina med sin löjliga undersökning av ursprunget … Nu har kroppen utsett Sir Jeremy Farrar … till nästa chefsforskare. Detta är ett skandalöst beslut med tanke på hans centrala roll i försöken att till synes kväva förslag om att SARS-CoV-2… kanske inte är en naturlig sjukdom.

Vetenskapen bygger på öppenhet. Men ju mer som har dykt upp i e-postmeddelanden, förfrågningar om informationsfrihet, läckor och böcker som avslöjar Farrars handlingar, desto mindre förtroende kan vi ha för att han innehar en världsledande vetenskaplig roll för all hans otvivelaktiga expertis och politiska kompetens …

Det finns två frågor i ursprungsdebatten … Den första är kärnfrågan om orsaken … Den andra frågan luktar något mörkare: ett försök att dölja alla möjligheter att kontroversiell forskning om ”vinst av funktion” för att öka smittsamheten – utförd i Wuhan , med hjälp av västerländsk finansiering – kan ligga bakom pandemin …

Gradvis, dropp för dropp, visade det sig att Farrar hjälpte till att leda en grupp experter som samarbetade för att krossa förslag på att viruset kunde kopplas till forskning.

Mindre än fjorton dagar efter att Kina bekräftat mänsklig överföring stod Wellcome-chefen värd för en telefonkonferens på uppdrag av den amerikanske presidentrådgivaren Anthony Fauci. Det inkluderade … flera deltagare som fruktade att covid skulle vara bundna till forskning.

Plötsligt skiftade deras åsikter från att vara rädda för att viruset skulle kunna tillverkas till att avfärda sådana möjligheter, trots brist på färska data eller säkra bevis … [WHO] undergräver ytterligare sin trovärdighet genom att överlämna en så inflytelserik post till en man som är indragen i anklagelser om att skada integriteten vetenskap på ett så viktigt uppdrag.”

Pandemiplaneringens onda snille

Samtidigt som WHO arbetar med sitt maktgrepp, planerar Gates och andra Great Reset-allierade ännu en pandemi för att säkerställa att maktövergången äger rum. Som ni kanske minns var Event 201 en pandemiövning som ”förutspådde” exakt vad som skulle hända under den verkliga COVID-pandemin som började tre månader senare.

Den 23 oktober 2022 stod Gates, Johns Hopkins och WHO som värd för ännu en övning, den här kallad ” Catastrophic Contagion ”, 16 , 17 , som involverade en ny patogen kallad ”severe epidemic enterovirus respiratory syndrome 2025″ (SEERS-25) som i första hand dödar barn. 

Med det kan vi redan börja förutsäga vad denna nästa pandemi kommer att kretsa kring. Covid-berättelsen var att vi måste följa irrationella hälsoregler för att inte döda mormor. Nästa omgång kommer sannolikt att innebära att barn vaccineras med vilken ny genbaserad hopkok de än kommer på.

När vi ser hur covid-stöten nu ligger på det amerikanska barnvaccinationsschemat, kan vi också anta att covid-stöten kommer att pressas alltmer samtidigt, i namnet av att ”skydda våra barn.”

Naturligtvis, när nästa pandemi deklareras, kommer IHR att ha ändrats för att eliminera mänskliga rättigheter, friheter och privatliv, och WHO:s pandemiavtal kommer att ha undertecknats, som båda ger WHO absolut makt att kontrollera pandemin deklarationer och svar över hela världen.

WHO kan sedan, genom sina pandemikrafter, implementera nästa faser av The Great Reset och Fourth Industrial Revolution, som är omdöpta till termer för teknokrati och den gamla ”nya världsordningen”, sammansmält med den transhumanistiska (tidigare känd som eugenicist) rörelsen.

WHO har i uppdrag att inleda den stora återställningen

Som förklaras i ” Vad du behöver veta om ‘The Great Reset ’”, är teknokrati ett ekonomiskt system för resursallokering som kretsar kring teknik – i synnerhet artificiell intelligens, digital övervakning och Big Data-insamling – och digitalisering av industri och myndigheter.

Detta möjliggör i sin tur automatisering av social ingenjörskonst och socialt styre, vilket gör att behovet av demokratiskt valt ledarskap avskaffas. Medan den verkliga planen är att inleda en teknikdriven dystopi fri från demokratiska kontroller, talar de om denna plan som ett sätt att föra oss tillbaka till harmoni med naturen och rädda planeten (dvs. den gröna agendan och Agenda 2030).

I ” Vi kommer att offras för global standardisering av system ” recenserar jag den självutnämnda ”regerande elitens” plan för att kontrollera allt på jorden, från land, vatten och mineraler till växter, djur, mat, energi, information och människor. Denna plan är känd som Agenda för det 21:a århundradet, eller helt enkelt Agenda 21.

Denna färdplan för global totalitarism godkändes av 179 nationer, inklusive USA, vid konferensen om hållbar utveckling 1992, och vi har sett olika aspekter av denna agenda implementeras under de senaste tre åren, under täckmantel av biosäkerhet och global covid. -19 pandemi.

Agenda 21 är baserad på ideologin ”kommunitarism”, som hävdar att ”en individs rättigheter bör balanseras mot samhällets rättigheter.” Gemenskapen, men i globalisternas sinne, består av icke-statliga organisationer, företag och myndigheter, som ska diktera vad som händer runt om i världen. Människorna är inte riktigt en del av ekvationen.

Så den kommunitaristiska filosofin i Agenda 21 och IHR-tillägget som tar bort mänskliga rättigheter och friheter går ihop som två pusselbitar. WHO:s biosäkerhetsbefogenheter kan sedan användas för att bana väg för de mer frihetsberövande aspekterna av Agenda 21.

Vidta åtgärder för att skydda din frihet

Det är absolut nödvändigt att vi skyddar våra mänskliga rättigheter och individuella friheter, och för att göra det måste vi utbilda våra kongressrepresentanter så att de förstår konsekvenserna av att gå med WHO. Ett mallbrev som du kan använda publicerades nyligen av Solari Report, 18 kopierat nedan för din bekvämlighet.

[FÖRFATTARES NAMN]
[ADRESS TILL FÖRFATTARE]
[EMAILADRESS TILL FÖRFATTARE]
[TELEFONNUMMER PÅ FÖRFATTARE]

[Datum]

Re: Din ståndpunkt om föreslagna ändringar av WHO:s internationella hälsoföreskrifter, och WHO:s och regeringens övergrepp och propaganda angående COVID-ympningar och tvångsmandat.

Kära senator/kongressledamot/kvinna _____________ :

Jag är/vi är [en] registrerad väljare [s] inom ditt distrikt med allvarliga bekymmer över vad [jag/vi] har läst och hört om föreslagna ändringar av Världshälsoorganisationen (WHO) ”International Health Regulations”. Dessa ändringar skulle överföra kontrollen över pandemier till WHO. Enligt läckta uppgifter om pågående förhandlingar skulle ändringarna bl.a.

  • Ta bort ordet ”icke-bindande” och konvertera därmed reglerna från rekommendationer till lagar;
  • Ta bort tydligt definierade och förstådda ord som ”grundläggande friheter för personer” och ”värdighet”, istället för att ersätta vakna termer som ”rättvisa”, ”mångfald” och ”exklusivitet”, och därmed tillskansa sig tidigare beviljade rättigheter;
  • Förvandla WHO till en byrå för pandemiberedskap till en enorm kostnad av 60 miljarder dollar (jämfört med nuvarande kostnad på mindre än 4 miljarder dollar); och
  • Kräv att medlemsländerna inleder sjukdomsövervakningsaktiviteter.

Dessa ändringar av internationella hälsoföreskrifter är liktydigt med ett fördrag, som bör kräva godkännande av kongressen med två tredjedelars röst. Det verkar dock som om förespråkarna kan karakterisera dem som enbart ändringar av nuvarande regler (som endast skulle kräva en majoritet av Världshälsoförsamlingen) för att försöka kringgå kravet på kongressens fördragsgodkännande.

Observera att USA faktiskt aldrig ratificerade de senaste ändringarna av internationella hälsoföreskrifter 2005. Det borde vara självklart att internationella fördrag och suveräna immunitetsbefogenheter (som WHO har) inte bör tillåtas åsidosätta konstitutionen eller vår kongress auktoritet.

Nedan finns en länk till en Daily Skeptic-artikel som presenterar ett brev skrivet till det brittiska parlamentet av sex organisationer som berörs av WHO:s föreslagna maktövertagande. Den sammanfattar stora farhågor om fördraget på följande sätt:

  • Överskridande av WHO, en icke-statlig organisation;
  • Intressekonflikt;
  • Förlust av tillsyn;
  • Censur;
  • Förlust av nationalitet;
  • Sidosteg av den demokratiska processen;
  • Sammanblandning av distinkta globala utmaningar.

[Jag/vi] tror att ändringarna i International Health Regulations främjar intressen hos en global elit i att skapa en teknokrati – ett virtuellt digitalt koncentrationsläger – genom nationella och internationella medicinska och andra ID, ”One Health”-systemet, centralbanks digitala valutor, och klimatförändringsrelaterad ”hållbar utveckling” och andra mandat påtvingade av icke-valda teknokrater.

Den länkade Daily Skeptic-artikeln är skriven i samband med det brittiska parlamentet, men hoten mot personlig och nationell suveränitet i USA är desamma.

I en relaterad utveckling — ”relaterad” i den meningen att den handlar om regeringspropaganda och censur angående den så kallade COVID-”pandemin” och ansträngningar från CDC och WHO för att presentera en falsk berättelse för det amerikanska folket angående säkerheten och effektiviteten av COVID och andra föreslagna mRNA och andra inokulationer och för att undertrycka hälsoriskerna med inokuleringarna — Epoch Times avslöjar (se länk nedan) att den amerikanska regeringen använde en hemlig Twitter-portal för att censurera covid-19-innehåll som stred mot regeringens falska berättelse och engagerade sig i liknande censuraktiviteter via Facebook, Google och andra sociala medieplattformar.

[Jag/vi] uppmanar dig att vidta åtgärder för att:

  1. GRANSKA WHO:s internationella hälsoföreskrifter ändrar förhandlingarna innan det är för sent och förslagen ”antas” genom grundlagsstridiga medel;
  2. MOTTA de föreslagna och liknande ändringar av internationella hälsoföreskrifter;
  3. TVINGA en kongressomröstning om de föreslagna ändringarna av internationella hälsoföreskrifter som ett fördrag; och
  4. I överensstämmelse med avslöjanden från sen. Ron Johnsons senaste utfrågningar om ämnet för de så kallade vaccinerna och skadorna därav, REGERAR I det läkemedelskontrollerade FDA och CDC i deras ansträngningar att:

(a) tvinga fram vaccin och andra medicinska mandat på det amerikanska folket,

(b) engagera sig i propaganda som felaktigt framställer mRNA och andra inokulationer som säkra och effektiva,

(c) störa relationen mellan läkare och patient genom ondskefulla planer för att tysta och ta bort licenser från läkare, farmaceuter och andra vårdgivare som inte håller med om den falska berättelsen och söker alternativa, billigare och mer effektiva behandlingar för Covid-19; och

(d) vidta ytterligare åtgärder för att stänga skolor, företag och andra aktiviteter i det amerikanska livet under sken av falska, förplanerade och konstruerade ”pandemier” som ett sätt att hävda statlig kontroll och inleda en social kredit av kinesisk stil systemet.

Tack för ditt seriösa övervägande av dessa frågor av stor betydelse för vad jag/vi tror är en stor majoritet av dina väljare.

Mycket riktigt din,

[Din signatur]

Relaterad länk: ” Hotet från WHO:s pandemiavtal bör få våra parlamentsledamöter att sitta upp och uppmärksamma ”, Will Jones, The Daily Skeptic (12/14/22)

 

 

KÄLLA TILL OVAN CITERAT

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/12/26/bill-gates-global-takeover-is-official.aspx

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu