• Arkiv

Reiner Fuellmich: Oligarkerna äger FN 2022 12 25 MÅSTE SES

 

 

2022-12-25 advokat dr Reiner Fuellmich delger världen om det SUPER KORRUPTA FN.

 

Alltså mycket viktig intervju för att förstå ännu mer om varför det SUPER KORRUPTA Sveriges riksdag, alla politiska partierna, alla partiledarna, alla riksdagsledamöter, talman Andreas Norlén, Sveriges regering, och deras medlöpare i PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, före valet 2022 och efter valet 2022, beskyddar MEGA BRÄGERIERNA;

 

Alltså Marknadsföringsbedrägeriet med de sk ”vaccinerna”, som inte är vanliga vaccin, som ”vaccinerna” marknadsförts som, ”vaccinerna”/ BIOVAPEN som skadar och dödar generellt och systematiskt mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn.

 

Alltså som PCR TEST BEDRÄGERIET via WHO PLANERADE PANDEMIN banade vägen för Mega Bedrägeriet med skadar och DÖDAR ”vaccinerna”/biovapen, där de ”vaccinerade” förgiftas med toxiska spikproteinerna och därtill produceras i människokroppen bl.a. en biovapenfabrik.

 

SE VIDEOINTERVJUN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

Maskinöversättning, citat

Oligarkerna äger FN

 

I denna avslöjande och insiktsfulla intervju beskriver Călin Georgescu, före detta verkställande direktör för FN, hur oligarker, särskilt Klaus Schwab och Världsekonomiskt forum (WEF), har infiltrerat och tagit över FN på global nivå.

 

Han beskriver FN:s maktstrukturer, dess hemliga manipulation, exploatering och förslavande av människor runt om i världen, och avslöjar den allvarsamma verkligheten för en gång välvillig organisation.

 

Călin Georgescu berättar historien om sin egen vändpunkt, när han vände ryggen åt oligarkernas destruktiva agenda. Han betonar vikten av att (åter)få kontakt med naturen, oss själva och våra medmänniskor, vilket kommer att leda oss till sann suveränitet, harmoni och det gudomliga.

 

Må hans kloka ord av uppmuntran och medkänsla vara en inspiration för oss alla.

 

SE VIDEOINTERVJUN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://video.icic-net.com/w/anbQMw7WCqKpcVikedsEvM

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu