• Arkiv

SVERIGE GRANSKAS önskar alla Ett Gott Nytt Bättre År 2023 — 2022 12 31

 

 

 

Gott Nytt Bättre År 2023 hälsning med Björn Hammarskjöld och Uffe Bejerstrand 2022 12 30

https://swebbtube.se/w/vXyYTVLbE6syLtFq6bQuC7

 

 

ÄR SVT/SR OPARTISKA & SAKLIGA; intervju med Margareta Skantze och Uffe Bejerstrand 2022 12 30

https://swebbtube.se/w/fXcH3XspypizE3go3RD788

 

 

LANDSKAMP DANMARK – SVERIGE; intervju med Mads Palsvig och Uffe Bejerstrand 2022 12 30

https://swebbtube.se/w/feEU6pmHDn7EP47Dfaw3rf

 

 

 

 

 

BONUS INFORMATION, BIFOGAS OCKSÅ SOM PDF

 

Ur dagens dr Mercola, läs hela artikeln, se videon, sprid vidare, maskinöversättning, citat

 

”För att gå tillbaka till nyckelpunkten – jag vill köra hem det här – kommer de att försöka göra lipidnanopartiklar plus influensagener, plus RSV-gener för alla dessa andra skott framöver. Vi vet redan att detta var ett misslyckat” vaccinprogram.

 

De har en teknologi som är skadlig. Mänskliga celler är avsedda att göra mänskliga proteiner. Mänskliga celler var inte avsedda att göra främmande giftiga proteiner.

 

Traditionella vacciner gör inte det. Din kropp vill göra sitt eget protein, inte ett influensaprotein, inte ett RSV-protein, inte något annat viralt protein, inte SARS-CoV-2-protein.

 

Den här plattformen är tillräckligt bevisad att vara farlig för att inte bara covid-skotten måste stoppas, utan plattformen [även] …

 

Vi ser redan att tillräckligt många saker går fel. Jag tror att det är budskapet till mänskligheten, till reglerande organ, till regeringstjänstemän som är villiga att gå in och blockera reglerande korruption … Låt oss stoppa dessa program. Låt oss fortsätta att göra ordentlig vetenskap och inte skynda på med vetenskap.

 

Känner du till det citatet i Europeiska kommittén? ”Vi arbetade i vetenskapens hastighet.” God vetenskap är inte förhastad. Och Pfizer-chefen som precis hoppade av? [Hon sa] ‘Vi byggde flygplanet medan vi försökte flyga det.’ Herregud. Och det var hon stolt över. Nej, det är inte det man gör mot sina medmänniskor. Och det är inte vad vi gör inom medicin och säkerhet.”

 

Vad du ska göra om du har Jab

Om du redan har en eller flera stötar, sluta nu och ta inte fler. Det är steg nr 1. Om du kämpar med symtom efter jab, se till att titta på Frontline COVID-19 Critical Care Alliances (FLCCC) post-jab-skadaprotokoll .

Läkemedel som kan hjälpa till att hämma, neutralisera och eliminera spikeprotein har också identifierats av World Health Council. Hämmare som hindrar spikproteinet från att binda till dina celler inkluderar Prunella vulgaris, tallbarrte, emodin, neem, maskrosextrakt och läkemedlet ivermectin. Dr. Pierre Kory, från FLCCC, tror att ivermektin kan vara det bästa sättet att binda det cirkulerande spikeproteinet.

 

Spike-proteinneutraliserande medel, som förhindrar spiken från att skada celler, inkluderar N-acetylcystein (NAC), glutation, fänkålste, stjärnaniste, tallbarrte, johannesört, vallörtste och C-vitamin.

Tidsbegränsat ätande (TRE) kan också hjälpa till att eliminera de giftiga proteinerna genom att stimulera autofagi , och nattokinas, en form av fermenterad soja, är till hjälp för att minska blodproppar. Flera ytterligare detoxmedel finns i ” World Council for Health Reveals Spike Protein Detox .”

Läs mer och sprid vidare

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/12/31/lab-investigation-covid-vaccines.aspx?

 

Videon finner du här

https://www.bitchute.com/video/BrVlJTsYZ6x4/

 

PDF filen finner du här

lab-investigation-covid-vaccines-pdf

 https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2022/12/lab-investigation-covid-vaccines-pdf.pdf

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu