• Arkiv

FDA bekräftar att grafenoxid finns i mRNA COVID-19…….– SVERIGE GRANSKAS delger bl.a. TT NYHETSBYRÅ

 

Bl.a. följande inom TT nyhetsbyrå delgavs denna dag via epost denna kommunicering/ delgivning

 

[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>

 

 

SVERIGE GRANSKAS DELGER

 

 

SPRID VIDARE ;  BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN BESKYDDAS

 

” Men båda dessa lipider bär tillverkarens varningar som säger att de aldrig får användas på människor eller djur.”

 

 

FAKTA & BEVIS

Sanningen och verkligheten går inte att stoppa, alltså om de så kallade ”vaccinerna”/BIOVAPEN mot mänskligheten och nationen Sveriges Folk & Barn

 

 

 

 

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN BESKYDDAS

 

 

 

VARFÖR BESKYDDAR SVERIGES REGERING, SVERIGES RIKSDAG och deras medlöpare i det kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET och det kriminella MARKNADSFÖRINGS BEDRÄGERIET med de så kallade ”vaccinerna” denna skadar och dödar verksamhet?

 

 

” Men båda dessa lipider bär tillverkarens varningar som säger att de aldrig får användas på människor eller djur.”

 

 

 

Alltså ”vaccinerna” som bevisligen marknadsförts som vanliga vaccin, vilket dessa så kallade ”vaccinerna” bevisligen inte är.

 

 

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

 

Publicerat 2023-04-02  maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, LÄS HELA ARTIKELN och sprid vidare, citat

FDA bekräftar att grafenoxid finns i mRNA COVID-19-”vaccinerna” efter att ha tvingats publicera konfidentiella Pfizer-dokument på order av den amerikanska federala domstolen

 

Covid-19-vaccinerna har stått i centrum för en het debatt sedan de introducerades, med många frågor och farhågor om deras säkerhet och effektivitet.

Det har också varit spekulationer om att Covid-19-injektionerna kan innehålla spår av grafenoxid, ett mycket giftigt och ledande ämne.

 

Medicintillsynsmyndigheter, med stöd av Mainstream Media, har upprepade gånger förnekat dessa påståenden.

 

 

Men de ljög för dig.

Eftersom nya bevis har dykt upp som bekräftar förekomsten av grafenoxid, en mycket giftig och ledande substans, i Pfizer-vaccinet.

 

Och det har kommit från US Food and Drug Administration (FDA) som har tvingats publicera de konfidentiella Pfizer-dokumenten på order av Federal Court i USA.

 

 

Men det som är mest intressant med studien är att den bekräftar på sidan 7 att reducerad grafenoxid krävs för att tillverka Pfizer Covid-19-vaccinet eftersom det behövs som bas för lipidnanopartiklarna.

Pfizer anger på sidan 7 i studien i avsnitt 3.4 följande –

 

Källa – Sida 7

 

Detta är högst märkligt eftersom läkemedelsregulatorer med hjälp av Mainstream Media i månader i sträck har förnekat att grafenoxid är en ingrediens i Covid-19-vaccinet. De har kunnat säga detta eftersom de som har bevisat och spekulerat att Graphene Oxide är i Pfizer Covid19-injektionen har ställt fel fråga.

 

 

Vad alla borde ha frågat är ”används grafenoxid i tillverkningsprocessen av Pfizer Covid-vaccinet?”

 

För som detta dokument, som FDA försökte hålla konfidentiellt och förseglade de 75 åren, visar, används grafenoxid verkligen i tillverkningsprocessen av vaccinet eftersom det är avgörande för att hjälpa till att göra vaccinets lipidnanopartiklar stabila.

 

Därför kommer spårmängder eller stora mängder, beroende på batch, av reducerad grafenoxid oundvikligen in i Pfizer Covid-19-injektioner.

 

 

Dessutom har det upptäckts att två av lipiderna i Pfizer Covid-19-vacciner är ALC-0159 och ALC-315, vilket bekräftas av utvärderingsrapporten för Pfizer Covid-19- ”vaccinet” som publicerats av European Medicines Agency .

 

Källa – Sida 14

 

 

Men båda dessa lipider bär tillverkarens varningar som säger att de aldrig får användas på människor eller djur.

 

Som du själv kan se är det en liten skrift längst ner på produktbilagan här och här .

 

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://expose-news.com/2023/04/02/fda-confirms-graphene-is-in-the-covid-vaccines/

 

 

 

 

 

Du kan läsa hela artikeln i PFD fil, maskinöversatt till svenska, du ladda ner den via denna länk(16MB), sprid gärna vidare

https://www.jottacloud.com/s/271ef2d98e3b8184a5a92686e37aa8ef9fe

 

 

 

 

STOPPA SKADAR & DÖDAR ”VACCINERNA”/ BIOVAPEN OMEDELBART hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu