• Arkiv

Karen Kingston — Är Pfizer ansvarigt för genetiska skador som orsakats av plasmid-DNA i deras mRNA-flaskor — SVERIGE GRANSKAS

 

 

 

Karen Kingston — Är Pfizer ansvarigt för genetiska skador som orsakats av plasmid-DNA i deras mRNA-flaskor  — SVERIGE GRANSKAS 

 

 

”Ja, eftersom Pfizer på grund av sitt kontrakt med den amerikanska armén är juridiskt bunden av de amerikanska lagarna om god tillverkningspraxis (GMP) för deras FDA-godkända mRNA-”vacciner” och god laboratoriepraxis (GLP) för kliniska prövningar på människor och godkända mRNA-vacciner för nödfall.”

 

 

 

 

De så kallade ”vaccinerna”/ BIOVAPEN som förändrar ditt DNA, ingen fick veta det, i Sverige marknadsfördes med skattemedel dessa så kallade ”vaccinerna”/ BIOVAPEN som vanliga vaccin, ett MEGA MARKNADSFÖRINGS BEDRÄGERI mot nationen Sveriges Folk och Barn.

Detta fullständiga vansinne, ett planerat kriminellt MEGA MARKNADSFÖRINGS BEDRÄGERI utifrån enorma ekonomiska incitament som uppenbart beskyddas av Sveriges riksdag, Sveriges regering och deras medlöpare, före valet 2022 och efter valet 2022, för annars hade det varit stoppat för länge sedan, särskilt då utifrån

  • att dessa ovan omnämnda är fullt ut informerade av SVERIGE GRANSKAS om PCR TEST BEDRÄGERIET, som banade vägen för detta fullständiga vansinne och planerade BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och nationen Sveriges Folk & Barn

 

 

Citat ur den förmodligen främste i världen på sitt område den spets specialist sakkunnige opartiske, saklige och objektive KAREN KINGSTON artikel, maskinöversättning, läs hela artikeln, citat

Varför är det  alarmerande ? För ingen fick veta att de injicerades med plasmid-DNA!?

 “Vi fick aldrig veta vad som fanns i dessa flaskor och det är brottsligt. 

Och jag vill bara vara tydlig med att detta förändrar ditt DNA. 

Varför är det alarmerande? För ingen fick veta att de injicerades med plasmid-DNA.”

 

 

Är Pfizer ansvarigt för genetiska skador som orsakats av plasmid-DNA i deras mRNA-flaskor?

Ja, eftersom Pfizer på grund av sitt kontrakt med den amerikanska armén är juridiskt bunden av de amerikanska lagarna om god tillverkningspraxis (GMP) för deras FDA-godkända mRNA-”vacciner” och god laboratoriepraxis (GLP) för kliniska prövningar på människor och godkända mRNA-vacciner för nödfall.

 

Detta innebär att alla ämnen i Pfizers mRNA-flaskor måste bevisas vara säkra för mänsklig användning. Om någon av ingredienserna inte är säker är Pfizer ansvarig för de skador och dödsfall som orsakats av kemikalier, toxiner eller andra skadliga ämnen som ingår i deras mRNA-flaskor.

 

I planen för utveckling av tillverkningen i Pfizers kontrakt anges särskilt följande: ”… tillverkningsprocessen för vaccinprodukten för att säkerställa överensstämmelse med 501(a)(2)(B) i Food, Drug and Cosmetics Act (FD&C Act, Title 21 United States Code (USC) avseende god tillverkningspraxis (GMP)”.

 

Många experter har bevisat att det finns giftiga nivåer av plasmid-DNA, grafenoxid och andra ämnen som är skadliga för människor i mRNA-flaskorna, och att det inte finns något mRNA i själva flaskorna.

 

Dessa fynd är tydliga överträdelser av Pfizers kontrakt med DOD och de lagar som reglerar EUA och FDA-godkända produkter.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://karenkingston.substack.com/p/plasmid-dna-is-a-known-pfizer-ingredient

 

 

DU KAN OCKSÅ LADDA NER OCH LÄSA ARTIKELN PÅ SVENSKA, MASKINÖVERSÄTTNING, VIA DENNA LÄNK

https://www.jottacloud.com/s/271c441ef8723714ee29a702b48bfa5cb13

 

 

 

 

 

 

2023-04-30 maskinöversättning, läs hela, citat

#ModernaGate: Moderna vinner pris för det dödliga Covid-”vaccinet” som man kunde skapa före 2019 eftersom ”Murderna” är ansvarig för att skapa Covid-19-viruset i ett biolabb… #CTCCTCTCGGCGGGCACGTAG

 

 

Covid-19 är ett virus som skapats av människan, och Moderna Inc. är det amerikanska läkemedels- och bioteknikföretaget som har tjänat miljarder på att sälja en experimentell Covid-19-injektion och som är ansvarigt för att ha skapat det.

 

Tror du inte på oss?

 

Läs då de uttömmande bevisen nedan och kontrollera själv.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://expose-news.com/2023/04/30/modernagate-ctcctcggcgggcacgtag/

 

 

 

 

 

2023-04-30 maskinöversättning, läs hela, citat

Det ultimata sveket: Er regering gav Pfizer 75 miljarder dollar av era surt förvärvade pengar för att skada och döda era vänner, familjer och hundratusentals andra med sitt Covid-19 ”vaccin”.

När regeringar runt om i världen sprang för att tvinga varje man, kvinna och barn de kunde att få Covid-19-”vaccinet”, gav de bort häpnadsväckande 75 miljarder dollar i skatter som samlats in från dina surt förvärvade pengar till Pfizer, ett företag med en mörk historia av brott och böter, för dess experimentella mRNA-injektion.

 

Denna massiva investering påstås ha gjorts i folkhälsomyndighetens namn, men verkliga data tyder starkt på något annat. Det borde dock inte komma som någon överraskning med tanke på att vår hälsa och välbefinnande lämnades i händerna på ett företag som har orsakat betydande skada för allmänheten tidigare.

 

Så låt oss gräva djupare in i de tragiska uppgifterna och utforska några av de möjliga orsakerna till varför Pfizers Covid-19-”vaccin” inte är så säkert eller effektivt som mainstreammedia och din regering har fått dig att tro, och är faktiskt en dödlig injektion som har dödat hundratusentals barn, föräldrar, familj, vänner och kollegor över hela världen.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://expose-news.com/2023/04/30/pfizer-75billion-kill-your-friends-family/

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu