• Arkiv

talman Andreas Norlén — Historiens Värsta Folkmord SVERIGE GRANSKAS Delgivning till Sveriges riksdag talman Andres Norlén med flera medlöpare i det kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET 2023 05 12

 

 

 

 

Alla epost adresser till riksdagsledamöterna i Sveriges riksdag bifogades till denna delgivning

 

Den bifogade filen till denna delgivning kan du få ladda ner här via denna länk

 

https://www.jottacloud.com/s/2717e256ff4a86e4367a62e5e13ef6bdbe0

 

 

 

 

talman Andreas Norlén –  Historiens Värsta Folkmord SVERIGE GRANSKAS Delgivning till Sveriges riksdag talman Andres Norlén med flera medlöpare i det kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET 2023 05 12

 

 

 

 

Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 12 maj 2023 07:19
Till:[email protected]’ <[email protected]>; ‘Liljeholt Marianne’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Willgert Mikael’ <[email protected]>; ‘Swebbtv’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Talmannen’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Registrator Riksdagsförvaltningen’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>

 

Kopia: ‘Ulf Bejerstrand’ <[email protected]>; ‘Emil Borg’ <[email protected]>; ‘Lars Jansson’ <[email protected]>; ‘Anders joelaid’ <[email protected]>; ‘Joel Widengren’ <[email protected]>; ‘Marie Jakobsson’ <[email protected]>; ‘Oystein Ronne’ <[email protected]>; ‘Robin tornlind’ <[email protected]>; ‘Magnus Svärd’ <[email protected]>; ‘Voulf56′ <[email protected]>; ‘Stefan Gimbersson’ <[email protected]>; ‘Mickesbiluthyrning’ <[email protected]>; ‘Ron MORINA’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘hakanbergmark’ <[email protected]>;

 

[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>

 

Ämne: Historiens Värsta Folkmord SVERIGE GRANSKAS DELGIVNING till SVERIGES RIKSDAG TALMAN ANDREAS NORLEN MED FLERA I DET KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET MED MERA
Prioritet: Hög

 

SVERIGE GRANSKAS DELGER

 

Denna skrivelse/delgivning ska i laga ordning registreras av registrator, vid Justitiedepartementet, Socialdepartementet, riksdagsförvaltningen(talman Andreas Norlén), Folkhälsomyndigheten och Åklagarmyndigheten i  Sverige, huvudkontoret, där riksåklagaren och myndighetschefen Petra Lundh är ytterst ansvarig, med flera delgivna denna delgivning, begär dnr/ dagboksblad med vändande epost till [email protected]

 

 

Historiens Värsta Folkmord  

 

SVERIGE GRANSKAS DELGIVNING till SVERIGES RIKSDAG TALMAN ANDREAS NORLEN MED FLERA I DET KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET MED MERA

 

 

2023-05-12

 

 

Historiens Värsta Folkmord

 

Sprid för allt smör i Småland vidare i alla dina nätverk, och till alla i Sveriges riksdag, till Sveriges regering och deras medlöpare i PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, och så klart till alla skattebetalare. När det gäller våra tjänare och betjänare, riksdagsledamöterna i Sverige riksdag, vi är deras uppdragsgivare i deras skattefinansierade verksamhet,  se bifogade filen Kammaren….

 

 

Den som redan är ”hjärndöd” förstår aldrig detta, men de i Sveriges riksdag, Sveriges regering och deras medlöpare i PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, oavsett parti, ska såklart STOPPA de så kallade ”VACCINERNA” / BIOVAPEN, det är vi nationen Sveriges Folk & Barn som tillsammans ska verkställa det stoppet, alltså för i Sverige utgår all makt från folket

 

 

 

Historiens Värsta Folkmord

Vi hjälps åt att informera, upplysa, vägleda, och  visa på civilkurage och samhälls ansvar, för de 349 i Sveriges riksdag har alla hittills beskyddat det synnerligen kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, och det förstår alla som över tid delgivits fakta och bevis från SVERIGE GRANSKAS, bl.a. till dessa ovan omnämnda, som det högaktningsfullt struntat i, dvs. är delaktiga i vad dessa ovan omnämnda är delgivna om, nämligen Historiens Värsta Folkmord

 

 

 

Historiens Värsta Folkmord

 

 

2023-05-11 se denna videointervju och sprid vidare i alla dina nätverk, viktig att skattebetalarna får del av fakta, bevis, sanningen och verkligheten, eller hur?

Dr Sucharit Bhakdis varning till världen

 

https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/shows/good-morning-chd/dr-sucharit-bhakdis-warning-to-the-world/

 

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu