• Arkiv

Regeringar betalade 1,95 miljarder dollar för Covid-injektioner som orsakade 36 miljoner dödsfall 2023 05 19

 

 

 

Denna artikel är publicerad hos källan 2023-05-19, maskinöversättning till svenska, källan är

https://expose-news.com/2023/05/19/governments-paid-2-billion-for-36-million-deaths/

 

 

 

 

Citat

 

Regeringar betalade 1,95 miljarder dollar för Covid-”vacciner” som orsakade 36 miljoner dödsfall

 

 

Ballpark-siffror sammanställda av den pensionerade investeringskonsulten Peter Halligan på hans Substack-sida med titeln ” Peters nyhetsbrev ” visar att covid, nu när allt officiellt är sagt och gjort, fullständigt tömde ekonomin på dess livsnerv samtidigt som det känslolöst avslutade livet för miljoner och åter miljoner människor i namnet ”folkhälsa”.

En stor elefant i rummet när det gäller dödssiffrorna är att människor för det mesta fortfarande levde tills vaccinationsprogram lanserades. När det väl hände och injektionerna började gå in i människors armar började dödsfallen skjuta i höjden .

Halligan använder allmänt tillgänglig information på hög nivå för att upprätta globala ”ballpark”-uppskattningar av:

  • antalet dödsfall i covid som kunde ha undvikits med till exempel ivermektin som behandling – 6 miljoner;
  • dödsfall genom covid-vaccination – 36 miljoner; och,
  • kostnaden för att administrera den säkra och effektiva behandlingen, ivermektin, kontra kostnaden för osäkra och ineffektiva covid-”vacciner” – 160 miljoner dollar mot 195 000 miljoner dollar.

Observera: Även om vi är säkra på att Halligan skulle uppskatta konstruktiv feedback, är hans avsikt inte att göra uppskattningar som är exakta eller som tål djupgående granskning, han försöker bara ge en översikt som får oss att tänka på hur enormt brott som har begåtts sedan covid-eran började.

”Covid dödsfall”

Worldometer data visar att den 30 december 2020 var de totala dödsfallen fortfarande under två miljoner. Ett år senare i slutet av 2021 nästan tredubblades det kumulativa antalet registrerade dödsfall och nådde 5 488 817. Och ett år efter det i december 2022 lades mer än 1,2 miljoner till det officiella dödstalet som ökade till 6 714 164.

Kom ihåg att 95 % av de nästan 2 miljoner dödsfallen i samband med covid under 2020 hade 2-6 samsjukligheter, sa Halligan. Dessutom var medelåldern vid tidpunkten för dödsfallet 1-2 år längre än medellivslängden och RT-PCR-testet var inte avsett att fastställa infektioner och därmed dödsorsaken.

Är Halligans antaganden vilda överdrifter? En översiktlig titt på vissa publikationer visar att de inte är det.

I Storbritannien, som rapporterats i The Telegraph i november 2020, är ​​medellivslängden 81,1 år, enligt Office for National Statistics. Och medelåldern för koronavirusoffer var 82,4 år, 1,3 år äldre än förväntad livslängd.

I maj 2021 rapporterade Aljazeera att mer än 80 % av dödsfallen i covid inträffade hos personer över 65 år. Aljazeera noterar inte den period statistiken hänvisar till, vi kunde anta att den var aktuell vid tidpunkten för rapporten.  Aljazeera fortsätter med att notera att även om ålder är den största riskfaktorn för att bli allvarligt sjuk av covid, ökar vissa underliggande hälsotillstånd, så kallade ”komorbiditeter”, också risken för att bli allvarligt sjuk.

Med hjälp av komorbiditetsdata från folkhälsowebbplatserna i femtio amerikanska stater, uppskattade en uppsats från 2021 att 92,8 % av coviddödsfallen fram till december 2020 var associerade med redan existerande samsjuklighet. Men vissa samsjukligheter ökar också risken att bli allvarligt sjuk ”som ett resultat av att få covid.” Studieförfattarna noterade att ”risken för dödlighet i samband med minst en samsjuklighet kombinerad var 1113 gånger högre än den utan samsjuklighet.” 

På samma sätt fann en studie av alla covid-fall 2020 i Ontario, Kanada, att komorbiditeter var förknippade med en högre risk för covid-dödlighet och svårighetsgrad hos personer under 50 år. Personer med fem eller fler komorbiditeter i åldersgruppen under 50 år hade 395,44 gånger högre risk för dödlighet jämfört med de utan, skrev studieförfattarna . ”Vi fann att solida organtransplantationer, demens, kronisk njursjukdom, allvarlig psykisk sjukdom, hjärt-kärlsjukdom, högt blodtryck, KOL, cancer, diabetes, reumatoid artrit, HIV och astma var förknippade med dödlighet eller svårighetsgrad. Vår studie visar att antalet komorbiditeter var en stark riskfaktor för dödsfall och allvarliga utfall bland yngre individer med covid-19.”

Förutom ålder och samsjukligheter, bör ”död av healer” också inkluderas i dödsfall märkta som dött med covid. ”Iatrogen död från Remdesivir eller Midazolam och morfin, ventilatorer, psykologisk och fysisk tortyr av äldre och handikappade i medicinska miljöer, underlåtenhet att behandla befintliga och framväxande hälsotillstånd (icke-covid), underlåtenhet att förskriva antibiotika (WHO-råd) och så vidare är inkluderade i covid-dödsfall, snarare än som mord”, konstaterade Halligan.

Återanvända droger demoniserade

Tidigare i år lämnade en grupp läkare in en stämningsansökan mot US Food and Drug Administration (”FDA”) för deras olika försök att förhindra att ivermektin ordineras för att behandla covid. Förutom att förbjuda en viss användning av ett läkemedel när det på annat sätt har godkänts och tagits upp på marknaden, sägs det i rättegångsdokumenten att FDA överskred sin auktoritet genom att ”instruera allmänheten, inklusive vårdpersonal och patienter, att inte använda ivermektin för att behandla covid. ” Men FDA slutade inte där.

Det pågick en samordnad kampanj bland myndigheterna för att begränsa användningen av ivermektin. Som rapporterats av The Federalist beskrev Dr. Pierre Kory samverkan mellan FDA, Centers for Disease Control and Prevention (“CDC”) och företagsmedia som en massiv desinformationskampanj.

I augusti 2021, till exempel, twittrade FDA ut sin artikel ” Varför du inte bör använda Ivermectin för att behandla eller förebygga covid” med texten ”Du är inte en häst. Du är inte en ko. Allvarligt allihop. Sluta.”

”Under två veckor var allt du hörde ‘hästavmaskning’”, sa Dr. Kory. ”Och effekterna var enorma. Sjukhus började ta bort det från sina formulär, farmaceuter slutade fylla [recept]. Läkare blev rädda för att skriva ut för att de inte ville gå emot myndigheterna och ta riskerna med sina licenser.”

Läs mer: Tidslinjen för stora strider i det globala kriget mot Ivermectin – Del 3, Dr. Pierrre Kory, 6 december 2022 och The Global Disinformation Campaign Against Ivermectin, ”The Fix”

Hur många onödiga dödsfall i Covid skulle ha kunnat förhindras om inte denna falska offentliga skrämselkampanj hade haft? Halligan uppskattar 6 miljoner.

Enligt Halligan kunde kanske så många som 85 % av alla dödsfall globalt från covid förebyggas från maj 2020 och framåt. Ivermectin (“IVM”) behandlingsprotokoll hade bevisats som ett säkert och effektivt profylaktiskt botemedel från början till mitten i maj 2020 . Globalt, ”beslutet att INTE använda IVM/HCQ [hydroxiklorokin] behandlingsprotokoll från maj 2020 och framåt kostade cirka 6 miljoner liv,” sa Halligan.

Är detta en överdrift? Inte enligt en stor 2021 studie från Brasilien om effekten av att använda ivermektin som profylax mot covid. Studien fann att vanliga användare av drogen upplevde upp till 92 % minskning av dödligheten jämfört med de som inte gjorde det. Enligt Worldometer , den 28 december 2022, har det inträffat 6 714 164 dödsfall i samband med covid i världen – 92 % av dessa dödsfall motsvarar 6 177 030 personer.

Vaccininducerade dödsfall

Förutom de som miste livet genom att bli nekade kända för att vara säkra och effektiva behandlingar, har vissa förlorat sina liv på grund av covid-”vacciner”.

I ett försök att mäta hur många som dog av ”vaccinerna” började Halligan med globala dödsfall av alla orsaker från Oxford Universitys webbplats Our World in Data, exklusive Indien.

”Det fruktansvärda folkmordet från Oxford/AstraZeneca-injektionerna förblir censurerat, det är monstruöst och har hänt i Indien där Oxford/AstraZeneca-virusvektorinjektionen har licensierats till Serum Institute”, skrev Halligan.

Ytterligare läsning: Bedömer Indien på ett adekvat sätt dödsfallen som rapporterats efter Covid-19-vacciner? Quartz, 18 mars 2021

Halligan använde sedan EU:s läkemedelsmyndigheter Pharmacovigilance, EudraVigilance, biverkningsdata för att uppskatta dödsfall av vaccintillverkare och extrapolerade sedan det globalt. Halligan detaljerade antagandena och arbetet för att komma fram till sin uppskattning av globala potentiella dödsfall på grund av vacciner.

Exklusive potentiella dödsfall från de 3,5 miljarder kinesiska traditionella vaccinerna och ”baserat på en underrapporteringsfaktor på 40 och uppskalad till den globala nivån av doser … 36 miljoner vaxx-dödsfall, med Indiens användning av Oxford/AstraZeneca-injektionen ansvarig för 3/4 av globala injektionsdödsfall”, skrev Halligan.

”Hur i hela friden missade de indiska hälsomyndigheterna det? Eller har de siffror som bevisar att detta är falskt? Jag kontaktade de indiska hälsomyndigheterna för två månader sedan för att få årliga dödlighetstal för varje år från 2015 till 2022, men jag har ignorerats. Inte ens ett erkännande.”

Vidare läsning:

Kostnad för säkra och effektiva behandlingar kontra kostnader för vacciner

Ivermektin kostar 200 USD per kilogram, konstaterade Halligan. Ett kilogram räcker till 50 000 doser för en medelvikt per person på 100 kg. Fem doser är mer än tillräckligt för att behandla och förebygga covid.

Ytterligare läsning: ”Pandemin” har slutat för stora delar av Indien, hur gjorde de det? – Inte med Covid-injektioner utan ett läkemedel som kostar mindre än 2 pund per person: Ivermectin

”För de 8 miljarder människor på planeten = 800 000 kilo för alla att få 5 doser av IVM vardera för 200 $ per kilo,” sa Halligan. ”Det blir 160 miljoner dollar.”

Priserna på vacciner varierar mycket som en artikel i British Medical Journal sammanfattat. Med hjälp av Kinas och Rysslands pris på 15 USD per dos för de cirka 13 miljarder vacciner som administrerats globalt hittills, beräknade Halligan kostnaden för vaccin till 195 miljarder USD.

Ivermektin för varje person på planeten skulle ha kostat 160 miljoner dollar. Vaccinerna kostar 195 000 miljoner dollar. För att göra saken värre för vaccinhandlare, enligt Our World in Data , har 30 % av världens befolkning inte haft några doser av covid-”vacciner”. Halligans kostnadsberäkningar för ivermektin var för 100 % av världens befolkning. Hade 100 % av världen varit vaccinerad skulle kostnaderna för vaccination ha varit betydligt högre, kanske i storleksordningen 278 000 miljoner dollar.

Till kostnaden för ”vacciner” lade Halligan sedan en uppskattad kostnad för ineffektiva ansiktsmasker och bedrägligt använda covid-tester. Han uppskattade den totala globala kostnaden för dessa ineffektiva, om inte farliga, covid-åtgärder till 1,84 biljoner dollar. Eller, för att underlätta jämförelsen, de osäkra och ineffektiva ingreppen kostade 1 840 000 miljoner dollar. Och det inkluderar inte kostnaden för att stänga ekonomier och andra covid-åtgärder. Ivermektin, å andra sidan, skulle för hela världens befolkning på 8 miljarder ha kostat 160 miljoner dollar.

Källor för denna artikel inkluderar:

 

Slut citat

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu