• Arkiv

Karen Kingston — Förbjuda och återkalla alla COVID-19-produkter och mRNA-tekniker. 2023 05 20

 

 

 

Karen Kingston  –  Förbjuda och återkalla alla COVID-19-produkter och mRNA-tekniker.  2023 05 20

 

 

 

2023-05-20 Karen Kingston den förmodligen främste i världen inom sitt område, spetsspecialist sakkunnig, med högsta trovärdighet, opartisk, saklig och objektiv delger världen fakta och bevis om de så kallade ”vaccinerna”/BIOVAPEN, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln. LÄS HELA OCH SPRID VIDARE, citat

 

Förbjuda och återkalla alla COVID-19-produkter och mRNA-tekniker.

 

Konsekvenserna av att kapitulera inför rädslan

Med andra ord har många av våra regeringschefer, medicinska experter och medieaktörer agerat som manipulativa tyranner som krävt att amerikanerna ska kapitulera inför ett räddhetsbaserat narrativ och överlämna våra friheter, vår frihet och vår kroppsliga suveränitet till dem.

 

I utbyte mot att amerikanerna pliktskyldigt har överlämnat sina oförytterliga, av Gud givna rättigheter har vi lidit social, ekonomisk och fysisk skada. Delstatliga och federala regeringar har utövat ohämmade, missbrukande maktbefogenheter och har på ett oansvarigt sätt använt och förstört våra ekonomiska, militära och naturliga resurser.

 

Att förbli tyst vid denna tidpunkt i Amerikas historia när det gäller COVID-19:s nödbefogenheter och injektioner med giftig mRNA-teknik är varken vänligt eller ädelt, det är fegt. Vår nationella suveränitet och vår eftervärld står på spel.

 

Folk frågar mig ofta vad de kan göra? Svaret är enkelt. Det är inte lätt, men det är enkelt. Du kan tala ut i ditt lokala samhälle om de toxiska effekterna av covid-19-injektioner toxic effects of the COVID-19 injections  och kräva att de förbjuds.

 

 

COVID-19 har förklarat krig mot mänskligheten

 

Miljontals liv har gått förlorade, inte på grund av ett virus, utan på grund av COVID-19:s regeringspolitik och medicinska motåtgärder. Propaganda, politik och produkter har orsakat irreparabel skada för mänsklighetens nationer, våra samhällen och våra barn.

 

Inget krig i mänsklighetens historia har gett upphov till en så katastrofal nivå av förlorade liv, ekonomisk skada och global frihetsförstöring som COVID-19:s krig mot mänskligheten. Det är dags att vi återförenas och tar ner covid-19 Take Down COVID-19..

 

- Stoppa alla COVID-19:s nödbefogenheter och ekonomiska finansiering.

 

- Förbjuda och återkalla alla COVID-19-produkter och mRNA-tekniker.

 

Det är dags att vi återförenas som mänsklighet och tar ner COVID-19.

 

 

En hjälte bland oss: Dr. Joe Sansone leder en värdig och ädel sak 

Dr. Joe Sansone är man, psykoterapeut och bosatt i Lee County, Florida. Han är författare och ledare för  Ban . The the Jab-resolutionen  definierar COVID-19-injektioner som biologiska vapen som har använts på civila i brott mot Nürnbergkoden. 

Resolutionen uppmanar guvernör Ron DeSantis och delstatens lagstiftande församling i Florida att förbjuda spridning av covid-19-injektioner, samtidigt som det kräver att justitieminister Ashley Moody omedelbart ska beslagta flaskorna och genomföra kriminaltekniska granskningar av deras innehåll. 

 

5 län i Florida har godkänt förbudsresolutionen.  

I går kväll antog den republikanska kommittén i Seminole County Florida resolutionen och förenade sig med länen Lee, Collier, Lake och Santa Rosa. Det stöd som Ban the Jab-resolutionen fortsätter att få över hela Florida är en tydlig indikator på att amerikanska län vaknar upp och hör Dr. Sansones budskap högt och tydligt.

 

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE TILL ATT SKATTEBETALARE

https://karenkingston.substack.com/p/supreme-court-justice-speaks-up-to?utm_source=post-email-title&publication_id=1103773&post_id=122552537&isFreemail=true&utm_medium=email

 

 

 

 

 

 

 

2023-05-17 Karen Kingston den förmodligen främste i världen inom sitt område, spetsspecialist sakkunnig, med högsta trovärdighet, opartisk, saklig och objektiv delger världen fakta och bevis om de så kallade ”vaccinerna”/BIOVAPEN, maskinöversättning, SE VIDEO INTERVJUN OCH SPRID VIDARE, ca 14 minuter, citat

Kina förbjöd Pfizers mRNA-teknik Kinesiska medborgare räddades från dödliga skott medan FDA betecknade dem som säkra

https://rumble.com/v2o6enn-china-banned-pfizers-mrna-tech-chinese-citizens-saved-from-deadly-shots-whi.html

 

Undertexten till videon, citat

 

Kina visste att Pfizers COVID mRNA-injektion var dödlig, så de förbjöd den för sina medborgare medan den var tillåten i USA! (min kommentar; och tillåten av  WHO och deras medlemsländer, som t.ex. Sverige)

 

Karen Kingston är med i Stew för att avslöja hur Kina visste att mRNA-tekniken i injektionerna var ett folkmordsprojekt och vägrade helt och hållet injektionerna, men USA:s FDA och CDC godkände samma material.

 

Kina, som delvis är känt för sina tortyrmetoder, koncentrationsläger och användningen av obligatoriska aborter för att genomdriva ”ettbarnspolitiken”, ansåg till och med att injektionerna var för mycket för deras befolkning och förbjöd mRNA-materialet att användas för injektioner.

 

Säkerhetsstudien i fas 1 för Pfizers vacciner genomfördes i Kina på 141 civila kineser för att garantera teknikens säkerhet och effektivitet.

När försöket avslutades var resultaten så förödande att Kina beslutade att förbjuda både Pfizer- och Moderna-injektioner som användes i testet!

 

Denna forskning inleddes redan 2020, flera år innan de massiva dödsfallen på grund av vaccin började öka i USA.

Kinesiska civila drabbades av hjärtinfarkter, neurologiska skador och så mycket annat som skrämde kineserna från att röra tekniken någonsin igen!

 

Ändå godkändes samma teknik för USA, trots den kunskap som FDA och CDC hade från detta första kinesiska säkerhetsspår.

 

USA godkände KRIMINELLA människoexperiment!

Om du vill ha mer djupgående forskning om ursprunget till COVID-19 och den dödliga injektionen, kolla in Kingstons Substack på: https://karenkingston.substack.com .

 

Slut citat

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu