• Arkiv

CV19 injicerade är sjuka Super Spridare — SVERIGE GRANSKAS 2023 09 10

 

 

 Svensk textad/maskinöversättning

COVID 19 ”VACCINERADE”  är sjuka superspridare – Dr. Betsy Eads

https://rumble.com/v3gjips-cv19-injicerade-r-sjuka-super-spridare.html

 

 

Maskinöversättning, citat

COVID 19 ”VACCINERADE”  är sjuka superspridare – Dr. Betsy Eads

 

Dr. Betsy Eads varnade för extrem sjukdom och dödsfall på grund av CV19 biovapen/vax.

 

Hon var en av en handfull läkare som sa sanningen och sa att allt om CV19 från infektion till injektion var lögn. Hon har bevisats 100% rätt. Nu har de onda mordiska Deep State globalistmonstren en ny CV19 psyop. De driver en ny omgång av dödliga och försvagande injektioner.

 

 Den verkliga historien är att CV19 vaxed är det verkliga problemet, och vi har en ”pandemi av vaccinerade.”

 

Det finns nya bevis för att CV19 vaxed är ”superspridarna” av sjukdomar och sjukdomar.

Dr. Eads förklarar, ”Det finns ingen ny pandemi. Covid 19 har aldrig bevisats existera. I själva verket är det ett biovapen.

 

 

Det har alltid varit ett biovapen. Varianterna är biovapen. Varianterna finns i skotten. De finns i patenten, och det har Karen Kingston bevisat.

 

Enligt Oxford Paper som Dr. Peter McCullough nyligen citerade. . . Det är en studie från Vietnam. . . Det är bevisat att de CV19-vaccinerade är 251 % mer benägna att bära virusmängder än de ovaccinerade. De har med andra ord 251 % mer virusmängd i luftvägarna, munnen och näsan. Därför har vi verkligen en situation där ”superspridarna” är de CV19-vaccinerade. De sprider virusen, varianterna och spikproteinerna till de ovaccinerade.”

 

 

Dr. Eads säger att detta innebär att både ovaxade och vaxade behöver pågående behandling. Dr. Eads säger, ”Titta, om vi har superspridare som är vaccinerade människor som går runt med 251 % mer virusöverföring . . . det betyder att de infekterar de av oss som inte är stickade. Så även om du inte är påträngd, kommer du att få överföring av spikprotein nano-biovapen.

 

Du måste få behandling för att skydda dig själv. Så de som är ovaccinerade måste vara på Ivermectin och ha ett detox-protokoll såväl som de som tog stickan. . . .Ivermektin är guldstandarden.

 

Dr. Eads talar också om hur hennes hemstat Florida går för att ta bort alla CV19-vacciner från hyllorna eftersom de anses vara biovapen. Dr. Eads säger att det enda sättet att stoppa detta medicinska mord och tyranni är att inte följa skotten eller maskmandaten som inte fungerar för att stoppa någonting.

Dr. Eads säger, ”Vi folket” måste stå upp och stoppa detta. Följ inte.”

 

 

Dr. Eads står fortfarande vid sin förutsägelse att innan allt är över kommer 2 miljarder att dö under de kommande 5 åren på grund av CV19 biovapen vax.

 

Det finns mycket mer i den 47 minuter långa intervjun

Följ med Greg Hunter när han pratar med den 25-åriga veteranen Dr. Elizabeth Eads, DO, medan hon fortsätter att lyfta fram de ostoppbara dödsfallen och permanenta skadorna. Hon erbjuder hopp och fler nya behandlingar för de som blivit vaxade och för de ovaxade som utsatts för utgjutningen från de vaxade ”superspridarna” för 9.9.23.

SE VIDEOINTERVJUN, SPRID VIDARE TILL ALLA

https://usawatchdog.com/cv19-vaxed-are-sick-superspreaders-dr-betsy-eads/

 

Videointervju finns också här på RUMBLE

https://rumble.com/v3gduc1-cv19-vaxed-are-sick-superspreaders-dr.-betsy-eads.html

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu