• Arkiv

socialminister Jacob Forssmed; Världsexperten dr David Martin: COVID är verkligen ett biovapen SVERIGE GRANSKAS 2024 03 09

 

socialminister Jacob Forssmed; Världsexperten dr David Martin: COVID är verkligen  ett biovapen  SVERIGE GRANSKAS 2024 03 09

 

Fakta och bevis som socialminster Jacob Forssmed, Folkhälsomyndigheten och deras medlöpare äger bevisbördan att bevisa det motsatta

 

1.

Det stora bedrägeriet: utan PCR-testerna ingen pandemi — av  Margareta Skantze  2024 02 13

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/02/14/det-stora-bedrageriet-utan-pcr-testerna-ingen-pandemi-av-margareta-skantze-2024-04-13/

 

 

2.

socialminister Jacob Forssmed — ALLT BÖRJADE MED DET PLANERADE KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET & HELA KORTHUSET FALLER MED DET PLANERADE KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET — SVERIGE GRANSKAS 2023 12 28 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2023/12/28/socialminister-jacob-forssmed-hogforraderiet-allt-borjade-med-det-planerade-kriminella-pcr-test-bedrageriet-hela-korthuset-faller-med-det-planerade-kriminella-pcr-test-bedrageriet-sverige/

 

 

 

3.

Fakta och bevis, citat

 

DR DAVID MARTIN SKRÄDER INGA ORD

 

Detta är den omvälvande presentationen, ”Dr David Martin Liberty & Justice in an Era ofPandemics – Ending the WHO Tyranny”, som gjordes den 13 september 2023 i EUParlamentet.
Dr Martin och en panel avslöjade modigt Världshälsoorganisationen som den kriminella organisationen den är och bevisade att COVID verkligen är ett biovapen.
Film här

https://forbiddenknowledgetv.net/dr-david-martin-minces-no-words/

 

TRANSKRIPT av talet i filmen

 

Jag har pratat färdigt om COVID och jag har pratat färdigt om SARS-CoV-2. Och jag är klar av en väldigt enkel anledning: I 110 år har vi världens människor ljugit för; där en grupp av ett mycket litet antal kriminella, industriella konspiratörer bestämde sig för att underordna hela den mänskliga befolkningen i syfte att deras olyckliga planer att berika sig själva samtidigt som de utarmade och dödade resten av mänskligheten och jag är klar med att vara artig. Vi har länge gått förbi artiga.

 

När orden ”acceptabel dödlighet” blir en del av en industriell norm, har vi tappat handlingen om mänskligheten. Och det är inte mina ord, det var ord från Världshälsoorganisationen och från Pfizer och Moderna, när de fick tillstånd att påbörja processen att döda människor i syfte att främja deras mål. Nästa bild. Och jag tänker inte heller sockra på det här: Det här är en kriminell kartell. Vi agerar som om det finns någon form av återlösbar kvalitet, någonstans, i något esoteriskt lager, som på något eller annat sätt måste ha någon välgörande fördel för Världshälsoorganisationen.

 

Nåväl, jag ska berätta för er, sedan dess bildande på 1940-talet har Världshälsoorganisationen inte varit något annat än en kriminell kartell som har en enda avsikt – och jag kommer att visa er dokumentet som bevisar vad jag är ordspråk. Detta är inte ett påstående. Detta är faktiskt bevisbart med deras egna ord, i deras egen hand och de använder en fyrastegsprocess för att genomföra var och en av sina skändliga planer. De börjar med att planera en övning. Sedan går de till affären med att finansiera den övningen. Sedan skapar de skälen för det de ska göra. Och sedan distribuerar de och tjänar på det.

 

Och i strid med 15 US Code Section 19, som, för er som lyssnar, av en slump började med Clayton Act samma år som Världshälsoorganisationen i USA, 1913, samma år som Världshälsoorganisationens stamfader också startade. Så jag tycker att det är fascinerande att vi antog Clayton Act 1913 och vi satte igång, för 110 år sedan, den kriminella konspirationen, som vi nu kallar Världshälsoorganisationen, 110 år senare. Och i strid med EUF-fördraget eller EU-fördraget – jag vet inte ens hur jag ska säga det – EUF-fördraget, fördraget, påstås för Europeiska unionens funktion, som jag tror nu måste kallas ”Fördraget för den dysfunktionella europeiska kabalen” ”, artikel 101 anger otvetydigt villkoren att detta aldrig var en folkhälsa något.

 

Det var utpressning i syfte att ingjuta terror för att anpassa befolkningens beteende, punkt. Det var vad det var. Det är vad det alltid har varit och vi kan komma med alla teoretiska argument vi vill framföra om saker och ting, men problemet även med teorin om att vi hade ett utbrott av något är falsifierbart för data från Zürich som visar oss att det år dödspandemi i Globen, betalade livförsäkringsbolag 30 miljarder dollar mindre i skadestånd. Om det nu finns en läkare eller socialprofessionell eller någon annan som vill diskutera att vi på ett listigt sätt kan utveckla ett virus som kan ta reda på ditt bankkonto, dina försäkringsutdrag och om du har betalt för dina premier, så är det en stor fråga.

 

Det visar sig att uppgifterna är entydiga: Vi hade ingen pandemi. Vi hade folkmord. Och vi måste kalla det vad det är. Nästa bild. När jag säger ”vi planerade det”, låt oss se till att vi förstår exakt det inte så finstilta i det finstilta och jag vill först och främst göra dig uppmärksam på den högra kolumnen på bilden: Det här är 2011 års data som Världshälsoorganisationen, Wellcome Trust, PATH och Gates Foundation gjorde på deras underbara världsomspännande program för ett malariavaccin för barn under 6 månaders ålder. Och i sin kliniska prövning är det bra att påpeka att de mördade 66 barn i ”vaccin”-gruppen och sedan listigt använde termen ”kontroll” för kontrollgruppen där de mördade 28 barn. Anledningen till att jag sa ”mördad” och anledningen till att jag använder den termen är för att det är precis vad det var.

 

För det visar sig att denna kontrollgrupp inte var en saltlösningsinjektion; det var inte någon sorts ofarlig oskyldig sak, det var faktiskt en cocktail av andra kända patogena sjukdomsbärande injektioner. Kontrollgruppen var känd för att döda människor och den experimentella kontrollgruppen skulle faktiskt teoretiskt sett kanske döda människor – och vad vi gjorde var att vi faktiskt gick vidare och mördade dem alla. Och listigt nog, enligt artikel 5, avsnitt 13, som jag lägger på den här bilden, vill jag att du ska förstå varför jag sa, vid dess bildande 1947, när WHO finansierades och grundades, det finansierades och grundades av människor som hade för avsikt att begå ett brott på grund av deras eget språk.

 

Avsnitt 13 i artikel 5 avslutas med följande uttalande: ”Immunitet från personligt gripande eller frihetsberövande, bla, bla, bla, immunitet mot rättsliga processer av alla slag.” Nu, om du inte hade för avsikt att begå ett brott, varför skulle du behöva ge dig själv permanent och absolut immunitet från alla former av åtal – och det är värre: till och med utredning för åtal av alla slag? Folk sitter där och låtsas, ”Ja, det är som diplomatisk immunitet.” Inser du att detta inte ens uppfyller standarden för diplomatisk immunitet? Det här är en kriminell organisation som satte igång sin egen lag för att skydda sig mot brott de visste att de skulle begå och när jag säger ”de visste att de skulle begå”, menar jag att de visste det, eftersom deras första direktör General, ingen mindre än Dr René Sand, som råkade vara i tyskarnas gästfrihet i Dachau 1940.

 

Tidigare, 1947, nominerades på mystiskt sätt med Rockefeller Foundations omfattning till att bli WHO:s första generaldirektör. Och inom fem korta år beslutade René Sand att godkänna WHO:s verkliga syfte, skriftligt av dåvarande generaldirektören Dr Brock Chisholm, som förespråkade befolkningskontroll som dess primära mål. Låter det som folkhälsa för någon i det här rummet? Detta är inte folkhälsa. Detta är utvecklingen av samma folkmordsprogram som började med Carnegie Foundations finansiering av Eugenics Office vid Cold Spring Labs i USA 1913, under Andrew Carnegies filantropi. Människor!Sluta lura dig själv! Vi diskuterar löven på trädet av vad vi kallar denna ”pandemigrej”, men vi går inte till roten.

 

Detta var en organiserad brottslighet, utpressande enhet, inrättad för att ge sig själv, först absolut immunitet och sedan genomföra sina planer för att se till att den kontrollerar vem som lever, vem som dör och vem som får någon chans till livet. Och om du tror att jag på något sätt blåser upp siffror, låt mig vara otvetydig: under varje behandling av skattebestämmelser, om jag skulle berätta för dig att det finns ett 88 % kontrollerande ägande i vilken organisation som helst, kan du dra slutsatsen att det faktiskt sammanfaller till ett bestämmande inflytande. Och det visar sig att om vi tittar på donationerna från stiftelsen till Världshälsoorganisationen kommer 88% av dem från en enda organisation: Gates Foundation.

 

Det utgör ett brott mot alla konkurrenslagar i Europa och alla konkurrenslagar i USA. Detta är absolut inte bara en oberoende, välgörenhetsfinansierad donation utan ännu viktigare, enligt skattelagstiftningen på båda sidor om Atlanten, utgör detta ”riktade donationer”, som specifikt är förbjudna och inte har någon plats, någonstans i stadgan. av Världshälsoorganisationen eller någon av de FN-anslutna organisationerna. När jag säger att detta är ett brott menar jag att det är ett skattebrott, ett utpressningsbrott, ett penningtvättsbrott – och nu brottet utpressning som leder till mord och global terrorism.

 

Nästa bild. Jag sa till dig att det andra efter att de planerat det, är att de finansierar det. Och varför använder vi inte de kriminellas språk med deras egna ord, för det är det bästa sättet att säga det? När de faktiskt planerade att släppa användningen av en biologiskt modifierad chimär associerad med modellen som härrörde från coronavirus, sa de faktiskt följande: ”För att upprätthålla finansieringen, baserad bortom krisen, måste vi öka allmänhetens förståelse för det nödvändiga medicinska motåtgärder, såsom ett ”pan-influensa” eller pancoronavirusvaccin.” Låt mig nu stanna upp ett ögonblick och påminna er om att krisen som de talade om var en kris med minskande finansiering: det fanns ingen hälsokris.

 

Det här var en kris där deras kassa började bli torr – det är krisen.

 

Och låt oss läsa vidare: ”En viktig drivkraft är media och ekonomin kommer att följa hypen. Vi måste använda den hypen till vår fördel för att komma till de verkliga problemen: investerare kommer att svara om de ser vinst i slutet av processen.”

 

Det är officiellt uttalandet från den konspiratoriska kabalen som vid den tiden var vaccinets årtionde, som sattes igång 2011 av Världshälsoorganisationens Global Preparedness Monitoring Board och det var finansieringsbasen för Peter Daszaks partnerskap med chimären. produktion av patogener, både i North Carolina och i Wuhan.

 

Så säg inte till mig att vi måste göra en utredning om var detta kom ifrån! Brottslingarna har erkänt det med sina egna ord! Nästa bild.

 

Och nu får vi det roliga som ingen i kongressen är villig att ta upp, vilket är elefanten i rummet: den 21 oktober 2014, trots de många samtalen mellan senator Rand Paul och Anthony Fauci, där vi har fått veta att ”Rand Paul har gjort allt han kan för att sätta Fauci på repen,” han har haft brevet som du ser till vänster och det är brevet bekvämt på NIAID brevpapper, skickat till University of North Carolina, Chapel Hill, som otvetydigt säger att under Gain-of-Function-moratoriet, som för övrigt, om vi använder ordet ”moratorium”, känns som att det betyder att du ska sluta. Varför går vi inte vidare och tittar på två delar av detta brev? Först den andra kulan under Project One, som för övrigt inte ingick i det ursprungliga anslaget. Detta var för att titta på de nya funktionerna hos viruspatogenesen in vivo.

 

Du vet vad det betyder? ”I levande system.” Bidraget var tänkt att vara kliniska simuleringar och modeller, men detta anslag modifierades, med detta brev för att säga: ”Vi skulle godkänna Gain-of-Function-forskning under moratoriet i levande system.” Och sedan älskar vi det sista stycket i detta brev, som bekvämt säger: ”Eftersom ditt anslag för närvarande finansieras är denna paus frivillig.” Hur många gånger har du träffat ett ”frivilligt moratorium”? Och det bästa med det är att om vi tittar på den allra sista raden, ”eller fortsätter att genomföra den tillämpliga Gain-of-Function-forskningen till slutet av den för närvarande aktiva budgetperioden.” Men här kommer problemet: du vet vem som tillhandahåller budgeten?

 

Ett kontrakt på obestämd tid, obegränsat belopp från DARPA och från NIH? Är det inte bekvämt att ha ett ständigt finansierat projekt som måste sluta när pengarna tar slut, när man får reda på att det inte finns någon poäng där pengarna tar slut, för det finns inget slut på det som inte har något slut? Om du inte tror att jag gör en anklagelse – vilket jag inte gör – så kommer jag med en anklagelse. Låt oss vara tydliga. Och det är stor skillnad. Jag påstår ingenting. De gjorde faktiskt besväret med att berätta för oss att det skulle bli ”Wuhan-viruset som skulle få oss”, som du ser på höger sida av skärmen, publicerad 2016. 14 mars 2016:

 

”Det SARS-liknande Wuhan Institute of Virology Virus 1,” – och jag citerar, ”är redo för mänsklig uppkomst.” Låter det som att vi bara är förvånade över att något i Wuhan gick lite snett i december 2019 eller känns det som att vi fick höra: ”Titta på Wuhan och titta på coronaviruset och titta på vad vi har gjort för att manipulera coronaviruset i Wuhan och vid University of North Carolina, Chapel Hill och, Lo!

 

Och se! vi kommer att gå vidare och berätta att vi är redo att släppa den – 2016.” Nästa bild. Vi är nästan klara. Och sedan skapade de det. Nu vet ni alla att jag kritiseras globalt för min användning av termen ”biologisk krigföring”.

 

Jag gör det för att jag är behörig att göra det. Jag råkade vara, för USA:s regering i början av 2000-talet och senare delen av 90-talet, en person som sändes runt om i världen för att titta på spridningen av biologiska och kemiska vapen.

 

Jag är mycket bekant med definitionen av vad ett biologiskt krigföringsmedel är i 18 US Code, Criminal Code of Violations of Biological and Chemical Weapons och så min bedömning är i själva verket professionell och rätt och anledningen till det är att jag Jag är den som var behörig att göra den beslutsamheten för USA:s regering i många år.

 

Det är därför jag säger det. Men låt oss för ögonblicket låtsas att jag bara är en bluffmakare. Jag kanske inte vet vad jag pratar om. Så varför tittar vi inte på vad brottslingarna sa själva, eller hur? 2005, vid en konferens sponsrad av DARPA och Mitre Corporation, sponsrades Ralph Baric, arkitekten bakom den dödliga delen som har injicerats i miljoner och miljarder människors armar – den Ralph Baric – för att presentera följande – och låt oss gå vidare och använd hans ord – presentation:

 

”Synthetic Coronaviruses, Biohacking, Biowarfare-Enabling Technologies” [s. 36, punkt 57] . Låter det som ett distributionsprogram för folkhälsan? låter det som något som av misstag misstolkas till att betyda något annat? Eller låter ”biologiska krigföringsaktiverande teknologier” som inte ”motåtgärder” eller ”pandemiberedskap”?

 

Det låter för mig som ”teknologier som möjliggör biologisk krigföring”.

 

Och anledningen till att jag har den gissningen är, vad som följde var att han, bredvid sina NIAID-bidrag, ickekonkurrenskraftiga DARPA-bidrag, i matchande medel för över 140 miljoner dollar i sammanlagd finansiering som går till hans och hans relaterade program för syntetisk biologisk krigföring. tekniker. Så, har jag ett problem med att kalla injektionen för en ”biologisk krigföringsteknik”?

 

Absolut inte, för det var så de kallade det – och vet att de visste att de kallade det så den 18 september 2019.

 

För den 18 september 2019 sa den utpressande medkonspirerande kabalen av sammankopplade direktorat, även känd som Världshälsoorganisationen att de skulle genomföra en ”upplevelse för världen som skulle bli en snabbt spridande pandemi, p.g.a. en dödlig luftvägspatogen.” Dödligheten i det uttalandet är problemet. De sa inte att vi kanske kommer att få lite sniffs runt.

 

De sa att vi faktiskt skulle ha tillkännagivandet av ett dödligt medel och det angivna skälet, i september 2020, är framstegsindikatorn att världen skulle acceptera ett universellt vaccin – inte,

 

”Vi ska titta på andra behandlingsalternativ.” – inte, ”Vi ska ta en titt på vad som kan vara tidig intervention,” som Dr McCullough så tydligt har förespråkat för, i många, många, många fall – inte, att ”Vi sade den 18 september 2019, vi hade för avsikt att att döda och vi hade för avsikt att döda för att skapa rädslan som skulle driva människor att acceptera något som ingen skulle ha accepterat utan tvång.”

 

Och det är publicerat av de kriminella utpressarna! Nästa bild. Och det är bara två kvar, om du följer: Installera och dra nytta av det. Vi fick höra ”investerare kommer att svara om de ser vinst i slutet av processen,” och, se! Och se! gissa vad de såg?

 

Vinst i slutet av processen! 2022: 100 miljarder dollar för Pfizer av offentliga medel. Moderna, efter att ha ljugit för kongressen i oktober 2020, när de ombads att faktiskt verifiera om NIAID främjade en injektion som skulle berika NIAID, där Anthony Fauci och hela teamet på NIH sa att de inte hade ”inget ekonomiskt intresse” i deras rekommendation får de en efterskottsbetalning på 400 miljoner USD för den första betalningen av royaltyn. 400 miljoner dollar!

 

Mer än något Institute of Health Health någonsin har fått i en enda betalning för en enda uppfinning i historien om amerikansk medicinsk forskning – och, se! Och se!

 

Vad får vi efter det för en begäran från Världshälsoorganisationen att utöka sin budget med 11 % för att se till att människorna som tjänade på det donerar till den – och gissa vad de just gjorde? De tvättade pengarna direkt. Det var vad de gjorde. Nästa. Och nu får du den sista bilden.

 

Detta är inte ett folkhälsobrott. Detta är faktiskt inte ett konstitutionellt brott. Detta är en kriminell handling. Gjort av en kriminell institution, etablerad för att möjliggöra kriminellt beteende sedan dess grundande, 1947.

 

Det är vad detta är. Och vi borde inte diskutera fördelarna med ”demokrati” eller ”frihet” eller något annat – hur irrationellt det än skulle vara – om vi stod vid ett bankrån och diskuterade fördelarna med att skriva ut dollarsedlar. Problemet är inte dollarsedlarna. Det är bankrånaren. Och problemet här är inte hälsa – och det är inte folkhälsa – och det är inte ”undertryckandet av information” och ”undertryckandet av oliktänkande” och den absolut omedvetna behandlingen av läkare runt om i världen och akademiker runt om i världen som talade emot detta.

 

Det är inte brottet. Brottet är att vi hade kriminella utpressare som konspirerade och utvecklade ett citat ”nödsituation”. Samma kriminella utpressare planerade, tillverkade och gjorde all byråfångst, för att se till att du fick veta att du skulle använda termer som de säger åt dig att använda: ”vaccin”, ”ansiktsmask”, ”hälsa”, ”socialt distanserande”. ” – ingen av dem hade vanlig användningsdefinition, så vi använde dem bara. Kriminella utpressare fastställde pris, med sammankopplade direkta stämningar, där kända konkurrenter gick samman och fastställde priser, i direkt maskopi, i strid med både EU:s standarder och i strid med både Sherman och The Clayton Act i USA.

 

Det var brott. Det var organiserad brottslighet och vi borde behandla det som det. Kriminella konspiratörer ljög offentligt under ed och detta resulterade i döden och förstörelsen av friheten – och viktigast av allt, döden och förstörelsen av integriteten hos välmenande människor, som sitter här idag och gör allt de kan för att försöka behandla de katastrofer som skapats av denna katastrof. Jag kommer inte för ett ögonblick att förnedra de många bidragen från fantastiska akademiker och medicinska yrkesverksamma som desperat har försökt att kliva in i gapet och stoppa de korrupta resultaten av dessa brott – men jag kommer utan tvekan att säga följande:

 

Tills vi behandlar detta som en kriminell konspiration av kriminella utpressare, som resulterar i global terrorism i syfte att vinstjagande och mord – tills vi har den konversationen, har vi fel konversation. Eftersom vi inte är här för att diskutera fördelarna med ett modifierat avtal för en kriminell utpressningsorganisation, är vi här för att avsluta själva den kriminella organisationen. Detta är min uppmaning till varenda person på denna planet: begränsa inte bara WHO:s makt, förstör WHO! Tack så mycket.

 

4.

 Se också dr David Martin i denna svensktextade video om 21 minuter

 

Dr. David E Martin: Sanningen om Covid – tal inför EU-parlamentet. SVENSKTEXTAD

https://rumble.com/v3eznbm-dr.-david-e-martin-sanningen-om-covid-tal-infr-eu-parlamentet.-svensktextad.html

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu