• Arkiv

Staten Sverige bedriver SAMHÄLLSFARLIG VERKSAMHET mot sin egen befolkning ”Receptbelagda läkemedel är den ledande dödsorsaken” SVERIGE GRANSKAS 2024 05 20

 

 

Staten Sverige  bedriver SAMHÄLLSFARLIG VERKSAMHET mot sin egen befolkning ”Receptbelagda läkemedel är den ledande dödsorsaken” SVERIGE GRANSKAS 2024 05 20

 

 

Till denna delginving bifogas 3 PDF filer, du läser dem här

 

Det stora bedrägeriet: utan PCR-testerna ingen pandemi — av  Margareta Skantze  2024 02 13

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/02/14/det-stora-bedrageriet-utan-pcr-testerna-ingen-pandemi-av-margareta-skantze-2024-04-13/

 

socialminister Jacob Forssmed — ALLT BÖRJADE MED DET PLANERADE KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET & HELA KORTHUSET FALLER MED DET PLANERADE KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET — SVERIGE GRANSKAS 2023 12 28 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2023/12/28/socialminister-jacob-forssmed-hogforraderiet-allt-borjade-med-det-planerade-kriminella-pcr-test-bedrageriet-hela-korthuset-faller-med-det-planerade-kriminella-pcr-test-bedrageriet-sverige/

 

Alla modRNA-injektioner med LNP måste stoppas och förbjudas nu av Björn Hammarskjöld 2024 05 04 

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2024/05/04/alla-modrna-injektioner-med-lnp-maste-stoppas-och-forbjudas-nu-av-bjorn-hammarskjold-2024-05-04/

 

 

 

 

Från: [email protected] <[email protected]>
Skickat: den 20 maj 2024 16:06

Till:[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>

 

Kopia:[email protected]’ <[email protected]>; ‘Willgert Mikael’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Katerina Janouch’ <[email protected]>; ‘Matikainen Lennart’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘YRSA’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Andreas Sidkvist’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Registrator Riksdagsförvaltningen’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Jan Olov Häggström’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Lars Hedengran’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘mailto:[email protected]’ <mailto:[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>; ‘Shapiro Per’ <[email protected]>; ‘[email protected]’ <[email protected]>

 

Ämne: Staten Sverige bedriver SAMHÄLLSFARLIG VERKSAMHET mot sin egen befolkning ”Receptbelagda läkemedel är den ledande dödsorsaken”
Prioritet: Hög

 

Denna delgivning från SVERIGE GRANSKAS är officiellt publicerad här

 

 

Denna delgivning från SVERIGE GRANSKAS ska i laga ordning registreras av registrator, begär dagboksblad och fullständiga kontaktuppgifter på handläggaren till [email protected]

 

Staten Sverige  bedriver SAMHÄLLSFARLIG VERKSAMHET mot sin egen befolkning ”Receptbelagda läkemedel är den ledande dödsorsaken”,  var  har Sveriges regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten, SKR och Sveriges 21 Regioner och deras medlöpare stöd för denna SAMHÄLLSFARLIGA verksamhet i svensk grundlag Regeringsformen?

 

Den frågan ska såklart debatteras i Sveriges riksdag i OFFENTLIG DEBATT och alla politiska partierna ska såklart delge deras uppdragsgivare skattebetalarna och väljarna i OFFENTLIG DEBATT var alla politiska partierna i Sveriges riksdag har stöd i svensk grundlag Regeringsformen för att beskydda det kriminella planerade utifrån enorma gigantiska ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET som bevisligen icke är vetenskapligt och icke trovärdigt enligt fastställande domar inom EU i portugisisk domstol i Portugal.

 

Du läser mer i de 3 bifogade PDF filerna.  Har du/ni i SVERIGES RIKSDAG och övriga omnämnda i denna delgivning annan uppfattning äger du/ni BEVISBÖRDAN att i OFFENTLIGT DEBATT bevisa det motsatta gentemot era uppdragsgivare skattebetalarna och väljarna mycket skyndsamt, dock senast 2024-05-27

 

De 3 bifogade PDF filerna;

 

Alla modRNA-injektionerna med LNP måste stoppas och förbjudas nu….

 

ALLT BÖRJADE MED DET PLANERADE KRIMINELLA PCR TEST BEDRÄGERIET HELA KORTHUSET FALLER MED…., fördjupning med/ om bl.a. Brottsbalken och vad svensk grundlag Regeringsformen delger om riksdagsledamöterna har för ansvar i samband med planerat Folkmord, planerat Brott Mot Mänskligheten, HÖGFÖRRÄDERIE i samverkan med främmande makt WHO TERROR AGENDA med mera.

 

PCR bedrägeri 240213

 Det stora bedrägeriet: utan PCR-testerna ingen pandemi.

 

 Folkhälsomyndigheten (FHM) i Sverige publicerade den 21 juli 2020 en vägledning till Sveriges regioner angående kriterier för bedömning av smittfrihet vid Covid-19. (Artikelnummer 20110.) Vägledningen uppdaterades den 30 november 2020.

Inledningsvis fastslår FHM följande:

 

”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda denna test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

 

Minst 26 miljarder svenska skattekronor bekostade PCR-testerna

 

Det är hög tid att bryta tystnaden kring det som måste ses som det största medicinska och politiska bedrägeriet i mänsklighetens historia.

 

Att Staten Sverige och de ovan omnämnda skadar och dödar sin egna befolkning och bedriver SAMHÄLLSFARLIG VERKSAMHET mot skattebetalarna och väljarna är SANNINGEN utifrån fakta och bevis, du förstår ännu mer i den delen utifrån vad som SVERIGE GRANSKAS delger denna dag publicerat;

 

 

SVERIGE GRANSKAS DELGER; NÄR DÖDEN KNACKAR PÅ DÖRREN med SVARA DOKTORN

 

https://rumble.com/v4wb9wl-nr-dden-knackar-p-drren-med-svara-doktorn.html

 

 

undertexten

 

2024-04-21
”Receptbelagda läkemedel är den ledande dödsorsaken” enligt Peter Gotzsche, medgrundare av Cochrane-samarbetet.

https://expose-news.com/2024/04/21/prescription-drugs-are-the-leading-cause-of-death-according-to-peter-gotzsche-co-founder-of-the-cochrane-collaboration/

 

Stötta Sven-Erik ”SVARA DOKTORN” Nordin med en gåva
Swisha till nr 0703916793 eller till bankkonto – 3021 22 82 190

Läs mer om och av SVARA DOKTORN
https://www.svaradoktorn.se/


Facebook SVARADOKTORN

 

Beställ boken NÄR DÖDEN KNACKAR PÅ DÖRREN, 328: – inkl. frakt
https://kungenavplantor.se/webshop/boken-nar-doden-knackar-pa-dorren/boken-nar-doden-knackar-pa-dorren

 

Om Anders Sydborg, se denna videointervju
https://www.youtube.com/watch?v=Hp3FpV9nEp0

 

Läs mer om HÖGFÖRRÄDERIET mot nationen Sveriges Folk
https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/?s=h%C3%B6gf%C3%B6rr%C3%A4deri

 

Läs även på Duck Duck Go
https://duckduckgo.com/?q=h%C3%B6gf%C3%B6rr%C3%A4deriet&atb=v314-1&ia=web

 

SE YTTERLIGARE VIDEOS I SVERIGE GRANSKAS SERIEN här
https://rumble.com/c/c-3348662

 

Du finner ytterligare mera här

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

 

SVERIGE GRANSKAS

https://swebbtube.se/c/knapptryckarna_channel/videos

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på TWITTER

https://twitter.com/SverigeGranskas

 

SVERIGE GRANSKAS nu också på RUMBLE

https://rumble.com/c/c-3348662

 

Sverige

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu