• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 204

 

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 204

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

Dagens massutskick innefattar också en JO-anmälan, du får del av den här

 

Det kom ett mail med JO-anmälan, som du får del av, sprid vidare i alla dina nätverk

 

JO anmälan – Socialdepartementets promemoria S2021/06359

 

Se bifogade PDF filerna

JO-anmälan

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2021/09/JO-anm%C3%83%C2%A4lan-2021-09-19.pdf

 

Bilaga 1-JO anmälan

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2021/09/Bilaga-1-JO-anm%C3%A4lan-Socdep-PM-slutgiltig-.pdf

 

Socialdepartementet

 https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2021/09/Socialdepartementet-vaccinationsbevis-som-smittskyddsatgard.pdf

 

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 204

 

ERKÄNT SAKFÖRHÅLLANDE MEDICINSKT EXPERIMENT

Som under andra världskriget genomförs medicinskt experiment och detta under grovt uppsåtligt bedrägeri att de dödande ”vaccinerna” är vanliga vaccin.

Alltså ett globalt och nationellt dödligt bedrägeri, där Sveriges alla Regioner är aktiva ”dödare” av nationen Sveriges medborgare, de anställda läkarna och sjuksköterskorna och deras arbetsgivare, politikerna i respektive Region, som bevisligen beskyddar denna dödar yrkesverksamhet, för annars hade de STOPPAT ”vaccinerna” för länge sedan.

Alltså nu i samverkan agerar dessa mot nationen Sveriges medborgare/invånare, alltså som nazisterna gjorde med medicinskas experiment under andra världskriget i koncentrationslägren

Skolmedicinen och deras läkare och sjuksköterskor över hela världen/globalt är involverade i yrkesverksam dödarverksamhet, ”vaccinerna”/biovapnen dödar mänskligheten generellt och systematiskt, erkänt sakförhållande som är som hugget i sten.

 

YES, IT´S A ”KILLER VACCINER”

 

Maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur mycket viktig artikel, sanningen, verkligheten och erkända sakförhållanden tills motsatsen är bevisad bortom allt rimligt tvivel, publicerat 2021-09-16 av särskilt sakkunnig professor, citat

 

COVID-19-vaccinet och Nürnberg-koden. Brott mot mänskligheten, folkmord

 

De nationella hälsomyndigheterna kan inte säga: vi visste inte. De kan inte heller säga att målet är ”att rädda liv”. Detta är ett dödande vaccin. Och de vet det.

De senaste officiella siffrorna (15 september 2021) pekar på ungefär:

40 666 mRNA-vaccin rapporterade och registrerade dödsfall i EU, Storbritannien och USA (tillsammans) och 6,6 miljoner rapporterade ”biverkningar”.

Big Pharma: Pfizer söker dominans över hela världen

I ett historiskt  beslut från amerikanska justitiedepartementet i september 2009 erkände Pfizer Inc. sig skyldig till brott. Det var  ”The Largest Health Care Fraud Settlement” i historien om det amerikanska justitiedepartementet.

Förutom överensstämmelse och efterlevnad produceras det ”vaccengift” som införs på hela planetens nivå av ett läkemedelsföretag som har åtalats av DOJ för anklagelser om ”bedräglig marknadsföring”. 

 

”Bedräglig marknadsföring” i relation till mRNA-vaccinet är en grov underdrift. Hälsomyndigheterna såväl som Big Pharma för att inte tala om WHO, Rockefellers och Gates-stiftelsen är fullt medvetna om att vaccinet har resulterat i otaliga dödsfall och skador, inklusive blodproppar, infertilitet, hjärnskador, myokardit, etc.

Och ändå pressar regeringarna (med hjälp av media dygnet runt) att folk ska ta sticket. ”Det kommer att rädda liv”.

 

Nürnberg Läkare Trial

 

Nürnbergkodens relevans

Med fokus på mRNA-vaccinets experimentella karaktär och dess förödande hälsoeffekter har juristanalytiker tagit upp frågan om det historiska Nürnberg ”Nazi Doctors Trial” (1946–47) där nazistiska läkare åtalades för krigsförbrytelser, särskilt när de utförde medicinska experiment på både fångar i koncentrationslägren och civila.

 

Den första principen i ”Nürnbergkoden”. anger att ”frivilligt samtycke av mänskliga subjektet är absolut nödvändigt”, och det är just det som förnekas i förhållande till ”vaccin”

1. Det frivilliga samtycket från det mänskliga subjektet är absolut nödvändigt .

Detta innebär att den inblandade personen ska ha rättslig förmåga att ge samtycke. bör vara placerad så att den kan utöva sin fria valfrihet, utan ingripande av någon kraft, bedrägeri, bedrägeri, tvång, översträckande eller annan baktan av tvång eller tvång;och bör ha tillräcklig kunskap och förståelse för elementen i ämnet som berörs för att han ska kunna fatta ett förstående och upplyst beslut. Detta sistnämnda element kräver att det före experimentets försökspersons godkännande av ett bekräftande beslut ska göras känt för experimentets art, varaktighet och syfte; metoden och medlen för hur den ska genomföras; alla olägenheter och faror som rimligen kan förväntas; och effekterna på hans hälsa eller person som kan komma från hans deltagande i experimentet.

 

2. Experimentet bör vara sådant att det ger fruktbara resultat för samhällets bästa, opraktbart med andra metoder eller studiemetoder, och inte slumpmässigt och onödigt.

 

3. Experimentet bör vara så utformat och baserat på resultaten från djurförsök och kunskap om sjukdomens naturliga historia eller andra problem som studeras att de förväntade resultaten kommer att motivera experimentets genomförande.

 

4. Experimentet bör genomföras så att alla onödiga fysiska och psykiska lidanden och skador undviks.

 

5. Inget experiment bör utföras där det finns en priori anledning att tro att döden eller handikappande skada kommer att inträffa . förutom kanske i de experiment där experimentläkarna också fungerar som ämnen.

 

6. Den risknivå som ska tas får aldrig överstiga den som bestäms av den humanitära betydelsen av problemet som ska lösas genom experimentet.

 

7. Korrekta förberedelser bör göras och lämpliga faciliteter tillhandahållas för att skydda försökspersonen mot även avlägsna möjligheter till skada, handikapp eller död.

 

8. Experimentet bör endast utföras av vetenskapligt kvalificerade personer. Den högsta graden av skicklighet och omsorg bör krävas genom alla stadier av experimentet för dem som utför eller deltar i experimentet.

 

9. Under experimentets gång bör det mänskliga subjektet ha frihet att avsluta experimentet om han har nått det fysiska eller mentala tillstånd där fortsättningen av experimentet tycks vara omöjlig.

10. Under experimentets gång måste den ansvarige forskaren vara beredd att avsluta experimentet när som helst, om han förmodligen har anledning att tro, i utövandet av god tro, överlägsen skicklighet och noggrann bedömning som krävs av honom att en fortsättning av experimentet kommer sannolikt att resultera i skada, funktionshinder eller död på experimentpersonen.

betoning tillagd

Hela befolkningen i ett stort antal länder hotas att följa och vaccinera sig.

Med hänvisning till Nürnbergkoden kan de inte:

”Att utöva fri valfrihet, utan ingripande av någon kraft, bedrägeri, bedrägeri, tvång, översträckande eller annan baktan av tvång eller tvång” (Nürnberg 1 ovan).

 

Stora pengar ligger bakom detta offentlig-privata partnerskapsprojekt.

 

Vi har att göra med en världsomspännande process av brott mot mänskligheten.

Hela befolkningen i ett stort antal medlemsstater i FN är föremål för efterlevnad och efterlevnad (utan rättsstatsprincipen).

Om de vägrar vaccinet är de socialt marginaliserade och begränsade, avvisade av sina arbetsgivare, avvisade av samhället: ingen utbildning, ingen karriär, inget liv. Deras liv förstörs.

Om de accepterar vaccinet är deras hälsa och liv potentiellt i fara. Beviset på dödlighet och sjuklighet till följd av vaccininokulation både nuvarande (officiella data) och framtida (t.ex. oupptäckta mikroskopiska blodproppar) är överväldigande.

Och det är bara början.

Omfattande brott mot mänskligheten världen över begås.

MRNA -vaccinet modifierar det mänskliga genomet på hela planetens nivå. Det är folkmord.

 

Det är en ”Förintelse av större storlek, som tar plats framför våra ögon”. 

 

Läs hela artikeln, se videon, SPRID VIDARE

 

https://www.globalresearch.ca/the-covid-19-vaccine-and-the-nuremberg-code-crimes-against-humanity/5755776

 

 

VARFÖR UNDANHÅLLER SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER SAKLIG KORREKT INFORMATION & UPPLYSNING OM ”VACCINERNA” TILL FÖRSÖKSRÅTTORNA NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE I DET PÅGÅENDE MEDICINSKA EXPERIMENTET

 

ERKÄNT SAKFÖRHÅLLANDE; ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN/ MEDICINSKT EXPERIMENT — SOM UNDANHÅLLS AV SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER, ETT GLOBALT MEDICINSKT EXPERIMENT SOM BEVISLIGEN DÖDAR GENERELLT & SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

Tiden är inne för att SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria/alternativa internetmedia granskar Sveriges Alla Regioner och Sveriges Kommuner och Regioner och dessutom granskar myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige.

Varför inleder inte myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och Åklagarmyndigheten i Sverige ex officio MASSFÖRUNDERSÖKNING av Sveriges Alla Regioner/fd landsting och Sveriges Kommuner och Regioner?

Läs Till Sveriges alla Regioner……..

Denna skrivelse och delgivning om meddelat ansvar och synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar utifrån Brottsbalken är offentligt publicerad här

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/12/till-sveriges-alla-regioner-och-sveriges-kommuner-och-regioner-skr-2021-09-12/

 

Dagens massutskick pekar med hela handen ut att ”vaccinerna” skadar och dödar mänskligheten och dessutom är det värsta bedrägeriet i mänsklighetens historia därtill BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och

 

-       att detta är styrkt utifrån FAKTA som ska betraktas som erkända sakförhållanden och BEVIS, tills motsatsen är bevisad av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, dock senast 2021-09-09, du läser mer om det i dagens massutskick, annars är dessa FAKTA legala erkända sakförhållanden och BEVIS av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter,

 

-       och kommer vara underlag och bevis i framtida förmodligen kommande rannsakan inför domstol. Läs mer i den delen om DELGIVNING till Sveriges Riksdags alla folkvalda riksdagsledamöter och talmannen/talmännen 2021-09-02

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/02/delgivning-till-sveriges-riksdags-alla-folkvalda-riksdagsledamoter-och-talmannentalmannen-2021-09-02/

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige,

ytterligare mera FAKTA och bevis om det MEDICINSKA EXPERIMENTET ”VACCINERNA”, som uppenbart strider emot gällande lagar, Helsingfors deklarationen och Nürnberg konventionen.

Gäller Brottsbalken också för alla Sveriges Regioner, politikerna/arbetsgivarna och deras anställda?

Det är en befogad frågeställning som alla nationen Sveriges medborgare/invånare och skattebetalare kräver ett mycket skyndsamt svar på!

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]  

 

2021-09-20

Hjälp till att sprida massutskicket vidare

 http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/20/sveriges-regering-och-deras-medlopare-del-204/

 

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige ni delgives härmed ytterligare mera information, upplysning, fakta och bevis om Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare, skattebetalarna och därmed er uppdragsgivare;

 

2021-09-17 Måste ses video, sprid vidare i alla dina nätverk

YES, IT´S A ”KILLER VACCINE”

 

https://www.globalresearch.ca/video-yes-its-a-killer-vaccine-michel-chossudovsky/5755179

 

 

 

MÅSTE SES OCH SPRIDAS VIDARE

Alla Sveriges Regioner/fd landsting, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten, Socialdepartementet, Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige, SVT/SR/TV4, RIKSMEDIA och stora delar av fria alternativa internetmedia för del av massutskicken, även då av detta!

Tillsamman, och var och en för sig, kan dessa vara med och sätta STOPP FÖR ”VACCIN DÖDAR” TSUNAMIN, återstår att se vad som händer, de är härmed alla delgivna, ovan omnämnda, om meddelad delaktighet och meddelat ansvar i BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och nationen Sveriges medborgare.

”Vaccinerna” som skadar och dödar mänskligheten globalt och nationellt, ”vaccinerna” gör ingen skillnad på nationalitet, ”alla ska med”, injektionerna DÖDAR, ”vaccinerna”/biovapnen DÖDAR mänskligheten generellt och systematiskt, erkänt sakförhållande som Sveriges Regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, erkänt sakförhållande alla har att förhålla sig till.

Patenterat för att DÖDA, du förstår när DU sett hela videon, måste ses och SPRIDAS VIDARE!

Vad innehåller ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN, måste ses videon, du får svaren i denna videon, MYCKET VIKTIG INFORMATION till alla nationen Sveriges medborgare

Öystein Rönne har publicerat denna video, med svensk text, 2021-09-17, den är dryga timmen lång, men se den, du förstår strax varför, missa inte, sprid vidare, originaltiteln är SPIRO & DR ROBERT YOUNG ON VACCINE INGREDIENTS MICROCHIP SLURRY GRAPHINE OXIDE

Du ser videon med svensk google text här

https://rumble.com/vmmigd-video-166-vad-innehller-biovapnet-del-1.html?

 

 

2021-09-19 se videon, det finns behandling, ”vaccinerna” som dödar behövs inte, citat

Video: Dr. Zelenko’s Perspective on Treating Covid-19 Patients. Keeping Them Out of Hospitals

https://www.globalresearch.ca/video-dr-zelenkos-perspective-on-treating-covid-19-patients-keeping-them-out-of-hospitals/5756143

 

”VACCINDÖDAR” TSUNAMIN ERKÄNT SAKFÖRHÅLLANDE

Erkänt sakförhållande global ”vaccindödar” tsunami som Sveriges Regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare har att förhålla sig till som erkänt sakförhållande

Alltså Sveriges regering, Sveriges riksdag, Sveriges alla Regionen/fd landsting, Sveriges Kommuner och Regioner, Folkhälsomyndigheten, Socialdepartementet, SVT/SR/TV4, RIKSMEDIA och alla fria/alternativa internetmedia har att förhålla sig till

-       att global ”VACCINDÖDAR” TSUNAMIN ÄR ERKÄNT SAKFÖRHÅLLANDE och därmed varna alla för ”vaccinerna” och säkerställa omedelbart STOPP FÖR ”VACCINERNA”.

 

 

Maskinöversättning, publicerat 2021-09-18, läs och sprid vidare i alla dina nätverk, varna alla för ”VACCINERNA”, citat

Den senaste tekniska informationen från Public Health England om de oroväckande varianterna av Covid-19 har publicerats och den visar att fram till den 12 september 2021 har 74 % av alla påstådda Covid-19-dödsfall sedan den 2 augusti 2021 inträffat bland den vaccinerade befolkningen, vilket bekräftar att Storbritannien för närvarande upplever en pandemi bland de vaccinerade.

https://theexpose.uk/2021/09/18/fully-vaccinated-account-for-74-percent-of-covid-19-deaths-in-the-uk/

 

Läs också bifogade PDF filen Pm 2021-09-19……, av Gunnar Söderberg, som bl.a. delger, citat

Den officiella statistiken visar att 2542 personer avled i Covid 19 under perioden 01-02 – 09-12. 71,5 hade injicerat sig, varav 63,4 % med två doser. Siffrorna för perioden 03-08 visar att 1800 personer hade dött. 67,2 procent hade tagit två doser och 6,7 % en dos.

Sålunda har det skett en stor ökning av antalet dödsfall i Covid 19 under perioden från den tredje augusti. Dödsfallen under denna period utgör hela 70,8 % avdödsfallen för hela perioden från den första februari.

Denna explosion av ökade dödsfall domineras tydligt av personer som injicerats, vilka också utgör en ökande andel av totalen.

Detta inträffar under sensommaren – den del av året, när befolkningens immunförsvar stärks av att solexponering och D-vitaminnivåer är som högst. Ändå har dödssiffrorna ökat kraftigt, vilket indikeras bero på följdeffekter av injiceringarna. Siffrorna över dödstal borde om injiceringarna skyddat mot smitta, sjunkit under sensommaren i stället för att kraftigt stiga.

Slut citat

 

2021-09-19 MÅSTE LÄSAS OCH SPRIDAS VIDARE

Explosive! Public health data: 80% of COVID-19 deaths in August were vaccinated people

Further evidence proving the Covid-19 vaccination programme is a huge failure has been released which confirms throughout the whole of August 80% of the people who allegedly died of Covid-19 had been vaccinated against the disease.

Maskinöversättning

Ytterligare bevis för att vaccinationsprogrammet för Covid-19 är ett stort misslyckande har släppts, vilket bekräftar att 80 procent av de personer som påstås ha dött av Covid-19 hade vaccinerats mot sjukdomen under hela augusti.

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.afinalwarning.com/554995.html

 

 

KORTHUSET FALLER SAMMAN TOTALT; CORNA BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE, citat

COVID propaganda roundup: The ‘safe and effective’ narrative implodes

https://www.afinalwarning.com/554183.html

 

 

 

Publicerat 2021-09-18 se videon och läs artikeln, mycket VIKTIG INFORMATION, citat

Dr. José Luis Sevillano on why we’re dealing with a chemical agent and not a biological one

In a new program, Dr. José Luis Sevillano has shared his knowledge concerning what humanity is facing at the moment. All along, we have been facing a chemical agent such as graphene oxide because, if it were a biological one, it couldn’t be easily controlled.

https://www.orwell.city/2021/09/chemical-agent.html

 

 

TILL ER ALLA MOTTAGARE AV MASSUTSKICKET

Dagens massutskick pekar med hela handen ut att ”vaccinerna” skadar och dödar mänskligheten och dessutom är det värsta bedrägeriet i mänsklighetens historia därtill BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och

-       att detta är styrkt utifrån FAKTA som ska betraktas som erkända sakförhållanden och BEVIS, tills motsatsen är bevisad av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, dock senast 2021-09-09, du läser mer om det i dagens massutskick, annars är dessa FAKTA legala erkända sakförhållanden och BEVIS av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, och kommer vara underlag och bevis i framtida förmodligen kommande rannsakan inför domstol.

 Läs mer i den delen om DELGIVNING till Sveriges Riksdags alla folkvalda riksdagsledamöter och talmannen/talmännen 2021-09-02

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/02/delgivning-till-sveriges-riksdags-alla-folkvalda-riksdagsledamoter-och-talmannentalmannen-2021-09-02/

 

KOM SÄRSKILT IHÅG; VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

Nürnbergrättegångarna fastställde att ingen någonsin mer ska vara med om medicinska experiment utan samtycke. 

COVID-19 ”vacciner” är genterapi. PANDEMIN ÄR ETT BIOVAPENPROJEKT.

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu