• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 208

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 208

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 208

SKOLMEDICINEN och den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin bedriver uppenbart bevisligen YRKESVERKSAMHET SOM DÖDAR OCH SKADAR MÄNSKLIGHETEN, och detta fullständiga vansinne beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare.

 

PSYKOPATER/SOCIOPATER

Man skiter totalt i vilken skada man orsakar. Ibland börjar man även fundera på om det smittar. — Tunbrå berättar att man anser att cirka 2–3 procent av befolkningen är psykopater, men att bland chefer kan siffran vara cirka 5 procent. – De ljuger hela tiden — Kännetecken för en psykopat är den totala avsaknaden av skuldkänslor — det är lättare för en psykopat att gömma sig i offentlig sektor tack vare den politiska miljön

 

Var i svensk lagstiftning finns lagstöd för yrkesdödarverksamheten inom Sveriges Alla Regioner? Uppenbart finns inget sådant lagstöd och ”vaccinerna”/biovapnen SKA STOPPAS OMEDELBART

 

SANNINGEN KOMMER INGEN UNDAN, INTE ENS SOCIOPATDEPARTEMENTET, FOLKDÖDARMYNDIGHETEN, ALLA SVERIGES REGIONER, SVERIGES KOMMUNER & REGIONER ELLER FÖR DEN DELEN ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige, ytterligare mera FAKTA och bevis om det MEDICINSKA EXPERIMENTET ”VACCINERNA”/BIOVAPEN, som uppenbart strider emot gällande lagar, Helsingfors deklarationen och Nürnberg konventionen.

 

Gäller Brottsbalken också för alla Sveriges Regioner, politikerna/arbetsgivarna och deras anställda?

Det är en befogad frågeställning som alla nationen Sveriges medborgare/invånare och skattebetalare kräver ett mycket skyndsamt svar på!

 

Citat

PSYKOPATEN

 

https://www.svtplay.se/video/32338079/psykopaten

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]  

 

2021-09-24

Hjälp till att sprida massutskicket vidare

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige ni delgives härmed ytterligare mera information, upplysning, fakta och bevis om Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare, skattebetalarna och därmed er uppdragsgivare;

 

SANNINGEN KOMMER INGEN UNDAN, INTE ENS SOCIOPATDEPARTEMENTET, FOLKDÖDARMYNDIGHETEN, ALLA SVERIGES REGIONER, SVERIGES KOMMUNER & REGIONER ELLER FÖR DEN DELEN ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE

 

STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN OMEDELBART

 

 

Brottsmisstankarna är nu så uppenbara och allvarliga

 

-       att det torde vara tjänstefel om myndighetschef och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige inte med omedelbar verkan inleder massförundersökning av alla Sveriges Regioner och den yrkesdödar verksamhet som där uppenbart bedrives generellt och systematiskt mot nationen Sveriges medborgare/invånare och barn med de sk ”vaccinerna” som uppenbart är BIOVAPEN!

 

Du förstår strax mera;

 

 

Publicerat 2021-09-20 MYCKET VIKTIG ARTIKEL OCH VIDEO SOM MÅSTE LÄSAS, SES OCH SPRIDAS VIDARE, citat

PRESSKONFERENS MÅNDAGEN 20/9/2021

16:00 I LIVESTRÖMMEN

DÖDSORSAK EFTER COVID-19-VACCINATION ODEKLARERADE KOMPONENTER I COVID-19-VACCINERNA

 

Måndagen den 20/9/202 i det patologiska institutet i Reutlingen kommer resultaten från obduktioner av åtta personer som dog efter COVID19 -vaccination presenteras.

Fina vävnadsanalyserna utfördes av patologerna prof. Dr. Arne Burkhardt och prof. Dr. Walter Lang. Resultaten bekräftar prof. Dr. Peter Schirmachers konstaterande att bland mer än 40 lik som han obducerade som hade dött inom två veckor efter vaccination mot COVID19 orsakades ungefär en tredjedel av dessa dödsfall av vaccinationen.

Mikroskopiska detaljer om vävnadsförändringarna kommer att visas under den direktsända presskonferensen. Professor Dr. Werner Bergholz kommer att rapportera om de aktuella parametrarna för den statistiska registreringen av vaccinationshändelser.

Presskonferensen kommer också att presentera resultaten av analysen av COVID-19-vaccinprover från en österrikisk forskargrupp, som är i linje med resultaten från forskare från Japan och USA. Odeklarerade metallinnehållande komponenter hittades i vaccinet. Visuellt är vaccinelement iögonfallande med sin ovanliga form.

Resultaten av utredningen har lett till juridiska och politiska krav, till exempel om myndigheternas omedelbara insamling av information för att kunna bedöma hälsorisken som befolkningen utgör av COVID-19-vaccinerna.

Till exempel kan tidiga signaler om nedsatt fertilitet hos vaccinerade individer undersökas genom att konsultera IVF -register. Genom cancerregistret kan man få insikt i utvecklingen av cancer på grund av de genetiska modifieringarna av det virala RNA. Avstängning av COVID-19-vaccination bör övervägas.

Slut citat

Källa till ovan citerat

https://pathologie-konferenz.de/en/

 

 

 

Här ser DU presskonferensen, publicerad 2021-09-22

Cause of death after COVID-19 vaccination & Undeclared components of the COVID-19 vaccines

https://odysee.com/@en:a5/PK_Tot-durch-Impfung_english:a

 

 

 

 

Publicerat 2021-09-23 maskinöversättning, citerar lösryckta delar, lyssna på Mika Adams podd, citat

Läckt DARPA-dokument, DRASTIC-analys bekräftar attack mot mänskligheten med hjälp av aerosoliserade, hudgenomträngande nanopartiklar spikproteiner

 

Förbered dig på en flod av intel i dagens Situationsuppdateringspodcast som visas nedan. Utöver världens bombskal DARPA-dokument läckt till DRASTIC, vilket visar att EcoHealth Alliance och Fauci konspirerade för att släppa ut aerosoliserade, hudgenomträngande spikprotein-nanopartiklar i vildfladderpopulationer i Kina (som omedelbart skulle hoppa till människor som planerat), har vi också bombskal om något annat som gör det ännu värre.

 

DRASTIC har bekräftat att Daszak och Fauci, som arbetade via Wuhan Institute of Virology (WIV), kunde skapa 180 stammar av biovapen av coronavirus och sätta dem under kontroll av den kommunistiska kinesen (en förräderiakt).

 

Vi vet nu från andra källor att utplaceringsteam för biovapen som har drivits av KKP har passerat gränsen till USA, bärande MERS-förstärkta biologiska vapen med minst 30% dödlighet, med planer på att släppa dem i större amerikanska städer när de beordras.

 

Det är mycket värre än du antagligen trodde. ”Super MERS” -attacken är nu nära förestående, och operatörerna för distribution av biovapen är redan förpositionerade i amerikanska städer, troligen beväpnade med drönare och aerosoliserande drönare. Vi håller på att sprutas med ett superfarligt biologiskt vapen:

 

 

Super MERS -stammen är i själva verket andra halvan av det binära vapensystemet, med den första halvan vaccinet.

 

Det är därför tyranniska regeringen har drivit så hårt för massvaccinationer. Det är inställningen för dödandet. Biden -administrationen har hela tiden arbetat med Kina för att försöka uppnå en vaccinationsgrad på 70% i USA, vilket skulle leda till en total dödsgrad på minst 20% av den amerikanska befolkningen när Super MERS släpps.

 

Detta översätts till ungefär 70 miljoner människor, grovt sett. Eller mer än tio gånger dödsstatistiken för det nazistiska förintelsen.

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.afinalwarning.com/556411.html

 

 

 

 

Publicerat på SVT Play 2021-09-19, se denna film PSYKOPATEN, 1 timme och 28 minuter, varför ska du se den?

Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, självklart är det så att väldigt många av de som är delgivna om meddelat ansvar och delaktighet i det största bedrägeriet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn är som synes psykopater/sociopater!

 

Alltså bl.a. då inom dessa klaner går det förmodligen att finna stora delar är psykopater/sociopater, förmodligen rent av ledartrojkan inom respektive klan, dvs. inom dessa klaner som uppenbart beskyddar den systematiska skadar och dödar yrkesverksamhet som bevisligen bedrivs inom den globala och nationella skolmedicinen bl.a. med de sk ”vaccinerna”/biovapnen;

 

Sveriges Regering, Sveriges Riksdag, Sveriges alla Regioner/fd landsting, Sveriges Kommuner och Regioner, Folkdödarmyndigheten (Folkhälsomyndigheten), Sociopatdepartementet (Socialdepartementet), tjänstemän/kvinnor anställda inom stat, regioner och kommuner.

 

 

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

 

Alltså inom dessa omnämnda klaner som alla uppenbart är involverade i

-       att propagera för och beskydda skolmedicinen och  ”vaccinerna”/biovapnen som systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, och

 

-       att stora delar av dessa klaner förmodligen är sociopater/psykopater, för dessa beskyddar uppenbart skolmedicinens globala och nationella systematiska och generella skadar och dödar verksamhet, alltså

 

-       att dessa synes inte vara fullt friska normala människor med samvete och empati/medkänsla och förmågan att BRY SIG OM som goda medmänniskor är förmögna

 

-       att klara av om/när de är vid sina sinnens fulla bruk och fullt friska och inte är psykopater/sociopater, eller hur?

 

 

Citat

PSYKOPATEN

 

 

Detta är historien om den kriminella svindlaren Harald som lurar kvinna efter kvinna på allt de har och skuldsätter dem på miljonbelopp. Den norske programledaren och experten på ekonomisk brottslighet Kjell Ola Kleiven blir en dag kontaktad av Harald som uppger att han vill berätta om sina metoder.

 

Det blir början på en tre år lång inspelning som skildrar relationen mellan Harald och Monica, en av de kvinnor som han lurar på flera miljoner kronor innan hon till sist lyckas ta sig ur Haralds grepp.

 

Harald har flera psykiatriska diagnoser och kallar sig själv för psykopat.

 

Han är beräknande och verkar fullkomligt hänsynslös när han manipulerar sin omgivning. Dokumentären ger en unik inblick i en psykopatisk persons inre värld.

Slut citat

 

Här återigen länken till filmen PSYKOPATEN, se den och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.svtplay.se/video/32338079/psykopaten

 

 

SE FILMEN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK TY STORA DELAR AV DESSA OVAN OMNÄMNDA KLANER ÄR UPPENBART INVOLVERADE I DEN MYCKET ALLVARLIGA BROTTSMISSTANKEN BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH STORA DELAR AV DESSA KLANER ÄR FÖRMODLIGEN SOCIOPATER/PSYKOPATER

 

Och därmed är dessa klaner ett samlat enormt HOT mot nationen Sveriges medborgare/invånares barns liv, hälsa och framtida livskvalitet och dessutom uppenbart är delaktiga i Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn.

 

 

Och dessutom beskyddar stora delar av dessa klaner uppenbart skolmedicinens och den kriminella läkemedelsindustrins systematiska och generella skadar och dödar verksamhet mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn.

 

Yrkesdödar verksamhet som bl.a. sker med de sk ”vaccinerna”/biovapen där försöksråttorna i detta MEDICINSKA EXPERIMENT, som pågår till 2023, är bl.a. nationen Sveriges medborgare/invånare och barn!

 

Här återigen länken till filmen PSYKOPATEN, se den och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.svtplay.se/video/32338079/psykopaten

 

 

 

 

Man skiter totalt i vilken skada man orsakar. Ibland börjar man även fundera på om det smittar. 

 

Citerar lösryckta delar ur mycket viktig artikel, citat

Tunbrå berättar att man anser att cirka 2–3 procent av befolkningen är psykopater, men att bland chefer kan siffran vara cirka 5 procent.

 

I Mittmedias och Sveriges Radios gemensamma granskning av #tystnaden inom offentlig sektor har en återkommande kommentar varit att dåligt ledarskap är en bidragande orsak till att anställda inte vågar uttrycka kritik. Och bland dåliga chefer är just psykopaten den värsta formen enligt Lars-Olof Tunbrå, som skrivit boken ”Psykopatiska chefer – lika farliga som charmiga”.

 

Tunbrå berättar att man anser att cirka 2–3 procent av befolkningen är psykopater, men att bland chefer kan siffran vara cirka 5 procent.

 

Kännetecken för en psykopat är den totala avsaknaden av skuldkänslor.

 

– Man skiter totalt i vilken skada man orsakar. Ibland börjar man även fundera på om det smittar. 

Han berättar hur vissa favoriter utses av psykopaten medan den stora massan brukar behandlas som luft. Och i sina egna ögon är psykopaten fulländad.

– De ljuger hela tiden och det är svårt att komma på dem, säger Tunbrå.

Han upplever däremot att det är lättare för en psykopat att gömma sig i offentlig sektor tack vare den politiska miljön

 

Slut citat

Läs hela artikeln och sprid vidare

https://www.st.nu/artikel/psykopatiska-chefer-bidrar-till-tystnaden

 

 

 

 

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin delger en mycket viktig artikel 2021-09-23, se videon och läs hela artikeln, citat

El Salvador botar och förebygger Covid-19

I El Salvador, ett av världens fattigaste länder, i Centralamerika, har man på kort tid nu dramatiskt minskat antalet dödsfall i Covid-19! Och detta genom att enkelt (och helt gratis) distribuera precis de ingredienser, som svenska läkare och myndigheter VARNAR för.

 

I ett litet ”kit”, som distribueras till alla som diagnosticerats med Covid-19, till deras familjemedlemmar och till dem som bor i områden, där smittan är särskilt spridd, finns precis de ämnen man vet kan förebygga och bota Covid-19.

 

Det lilla paketet innehåller alltså följande:

Acetaminofen – 500 mg (febernedsättande och smärtstillande medel av typ Alvedon).

Vitamin C – 100 mg (alldeles för lite – borde vara minst 20 ggr mer).

Zink – 50 mg

Vitamin D3 – 2000 IE (borde vara minst det dubbla)

Aspirin – 100 mg (Acetylsalicylsyra; smärtstillande, antiinflammatoriskt och motverkar blodproppar)

Ivermectin – 6 mg (känt som effektivt botemedel och förebyggande medel mot Covid-19)

 

Man uppger att denna distribution minskat antalet dödsfall med mer än 50 % i El Salvador. Och det finns skäl tro, att ökning av doserna C-vitamin och vitamin D3 ytterligare skulle öka effekten till kanske över 90 % – vilket man sett på andra håll (som Japan, vissa stater i Afrika och i Indien).

 

 

Det är oerhört frustrerande att uppleva, hur man i Sverige, och i många andra länder, på allt sätt försöker förhindra denna enkla och billiga metod att förebygga och bota Covid-19.

 

Det betyder att det varje dag världen över dör människor, som enkelt hade kunnat räddas.

 

Och det betyder att intensivvårdsavdelningar blockeras av Covid-patienter, som aldrig behövt läggas in på sjukhus – ens på vanliga behandlingsavdelningar, om de bara fått förebyggande och botande insatser av det slag man nu ger sina medborgare i El Salvador. En fullständigt outhärdlig tanke!

 

Särskilt också när man tänker på, att de injektioner som nu människor skräms att ta i stort sett är alldeles onödiga. Att man kallar dem ”vacciner” gör inte att de ÄR vacciner i egentlig mening, och riskerna har redan visat sig vara betydande – trots att vi än sett mycket litet av de långsiktiga biverkningarna.

 

Vi satsar nu alltså många miljarder på ytterst riskfyllda och dyra preparat, trots att mycket billiga, säkra och enkla medel finns tillgängliga och gör dessa ”vacciner” helt onödiga!

 

Ordet ”skandal” är århundradets understatement!

Slut citat

 

Läs mer

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7070808/posting/el-salvador-botar-och-f%C3%B6rebygger-covid-19

 

 

Här kan du se videon till den intervju som texten i artikeln ovan bygger på

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7070813/posting/video

 

 

 

Publicerat 2021-09-23

Covid vaccines confirmed to KILL twice as many people as they “save”

https://www.afinalwarning.com/556032.html

 

 

Publicerat 2021-09-23

Exklusivt: Läkaren ”fruktansvärt skadad” efter att Pfizer – vaccinet vädjar till amerikanska folkhälsoansvariga om hjälp – och får ingen

I en exklusiv intervju med The Defender sa Dr. Danice Hertz att människor som hon som har skadats allvarligt av COVID -vacciner avfärdas eller ignoreras, och eftersom hälsovårdsmyndigheter inte kommer att undersöka sina skador och potentiella behandlingar, har de ingenstans att vända sig.

 

Läs mer och sprid vidare

https://childrenshealthdefense.org/defender/dr-danice-hertz-injured-pfizer-covid-vaccine/?

 

 

 

Björn Hammarskjöld delger skrivelse av 2021-09-23, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Oredlighet i forskning av statlig myndighet Anmälan av avdelningschef och statsepidemiolog Anders Tegnell, generaldirektör Johan Carlson och Folkhälsomyndigheten (FHM) till Nämnden för prövning av oredlighet i forskning på grund av uppenbar oredighet

 

Från: Björn Hammarskjöld <[email protected]>
Skickat: den 23 september 2021 15:19
Till: [email protected]
Kopia: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; Lina Berg <[email protected]>; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; torbjörn sassersson <[email protected]>
Ämne: Oredlighet i forskning av statlig myndighet Anmälan av avdelningschef och statsepidemiolog Anders Tegnell, generaldirektör Johan Carlson och Folkhälsomyndigheten (FHM) till Nämnden för prövning av oredlighet i forskning på grund av uppenbar oredighet i fo

 

Tjänare!

Begär att denna anmälan diarieförs i laga ordning och att jag skyndsamt tillställs ett dagboksblad i ärendet.

Till Nämnden för prövning av oredlighet i forskning

Anmälan av avdelningschef och statsepidemiolog Anders Tegnell, generaldirektör Johan Carlson och Folkhälsomyndigheten (FHM) till Nämnden för prövning av oredlighet i forskning på grund av uppenbar oredighet i forskning.

Folkhälsomyndigheten har i uppdrag att bedriva forskning och att publicera data bland annat rörande Covid-19.

Myndigheten har gjort det i form av nästan dagliga rapporter med rådata och bearbetade data

En del av dessa rådata har sedan tillsammans med andra registerdata sammanställts i en rapport som ska uppfylla Lag (2019:504) om ansvar för god forskningssed och prövning av oredlighet i forskning.

I FHM:s rapport Skyddseffekt av vaccination mot covid-19 i åldersgrupperna 65 år och äldre redovisas bland annat vaccinstatus.

Här redovisar FHM dem som kommer till IVA som ”ovaccinerade” om de är vaccinerade mindre än 3 veckor innan de kom till IVA. Likaså har FHM redovisat vaccinerade som fått sin första dos minst 21 dagar tidigare än inläggning på IVAoch upp till 14 dagar efter patienten fått sin andra dos som som vaccinerad med dos ett. Först efter det att det har gått 14 dagar efter att personen fått dos två räknas patienten inlagd på IVA som fullvaccinerad.

Detta synes vara klart manipulerande av data i strid med Lag (2019:504)

Anders Tegnell och FHM har definierat grupperna ”ovaccinerad”, ”vaccinerad med dos 1” och ”vaccinerad med dos två” på följande sätt:

• ovaccinerade (fram till dos ett +21 dagar)
• vaccinerade med dos ett +21 dagar eller mer (fram till dos två +14 dagar)
• vaccinerade med dos två +14 dagar eller mer

Enligt vetenskap, lag, etik och moral är dessa definitioner inte bara felaktiga, de måste betraktas som oredlighet i forskning.

  1. Är man ovaccinerad så har huden ännu inte penetrerats av en nål innehållande ett medicinskt preparat som kallas vaccin. Det går inte att i gruppen ”ovaccinerade” inkludera personer som har fått minst en hudpenetration. Oavsett hur godtyckligt lång perioden från och med hudpenetrationstillfället är. Biverkningar av hudpenetrationen och injektionen kan uppträda momentant och kan uppträda lång tid efteråt. Alltså måste en ”ovaccinerad” vara oinjicerad, allt annat måste betraktas som oredlighet i forskning.
  2. Är man vaccinerad med dos ett så har huden penetrerats av en nål innehållande ett medicinskt preparat som kallas vaccin. Det går inte att i gruppen ”vaccinerad med dos ett” inkludera personer som har fått mer än en hudpenetration. Oavsett hur godtyckligt lång perioden från och med hudpenetrationstillfället är. Biverkningar av hudpenetrationen och injektionen kan uppträda momentant och kan uppträda lång tid efteråt. Alltså måste en ”vaccinerad med dos ett” vara injicerad en och endast en gång med ovan nämnda medicinska preparat från och med injektionstidpunkten och fram till tidpunkten för injektion två, allt annat måste betraktas som oredlighet i forskning.
  3. Är man vaccinerad med dos två så har huden penetrerats två gånger av en nål innehållande ett medicinskt preparat som kallas vaccin. Det går inte att i gruppen ”vaccinerad med dos två” exkludera personer som har fått hudpenetration nummer två mindre än 14 dagar före inläggning på IVA. Oavsett hur godtyckligt lång perioden från och med det andra hudpenetrationstillfället är. Biverkningar av hudpenetrationen och injektionen kan uppträda momentant och kan uppträda lång tid efteråt. Alltså måste en ”vaccinerad med dos två” vara injicerad med två doser oavsett tidpunkt, allt annat måste betraktas som oredlighet i forskning.

Att, som Anders Tegnell och FHM gör, till synes helt godtyckligt blanda och ge mellan grupperna kan inte betraktas som annat än oredlighet i forskning.

Se vidare min inlaga i via e-post till Anders Tegnell som ansvarig för oredligheten i forskning, Johan Carlson som generaldirektör och ansvarig för att tjänstepersonerna inom FHM följer lag och Folkhälsomyndigheten.

Folkhälsomyndighetens svar ii av 2021-09-22 att man inte tänker frambringa en korrigerad och korrekt rapport innebär att det är ett erkänt sakförhållande att Folkhälsomyndigheten till synes uppsåtligen har begått oredlighet i forskningen som utan ytterligare bevisning ska ligga till grund för beslut i Nämnden för prövning av oredlighet i forskning och i domstol

Jag begär att Nämnden för prövning av oredlighet i forskning skyndsamt utreder och fattar beslut i den till synes helt klara uppsåtliga oredlighet i forskning som Anders Tegnell, Johan Carlson och Folkhälsomyndigheten synes ha begått.

Kontakta mig gärna för ytterligare upplysningar

Östervåla 2021-09-23

Björn Hammarskjöld
Assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi
F.d. överläkare i pediatrik
Filosofie licentiat i biokemi vid Stockholms Universitet (1971)

070-385 09 33

 

iBrev till Folkhälsomyndigheten 2021-09-17

Från: Björn Hammarskjöld <[email protected]>
Skickat: den 17 september 2021 11:36
Till: Anders Tegnell <[email protected]>; Johan Carlson <[email protected]>; Info Folkhälsomyndigheten <[email protected]>
Ämne: Skyddseffekt av vaccination mot covid-19 i åldersgrupperna 65 år och äldre

 

Registrator:

Begär att detta brev diarieförs i laga ordning och att jag skyndsamt tillställs dagboksblad i ärendet

 

Till Folkhälsomyndigheten

 

Jag ber att få tacka för den rapport som FHM har publicerat under 2021

Skyddseffekt av vaccination mot covid-19 i åldersgrupperna 65 år och äldre

Baserat på svenska data från våren 2021

© Folkhälsomyndigheten, 2021 Artikelnummer: 21171

Referens https://fohm.se/contentassets/bfeeb9d296cf4010afa3c959fea0ae5e/skyddseffekt-vaccination-covid-19-aldersgrupperna-65-ar-aldre.pdf

Bästa herrar Carlson och Tegnell!

Jag tackar för er publikation ”Skyddseffekt av vaccination mot covid-19 i åldersgrupperna 65 år och äldre ”

Som enda författare och undertecknare av skriften står Anders Tegnell. Det innebär att Tegnell är ensam ansvarig för att lagar och förordningar följs av myndigheten.

Jag år mycket bekymrad över hur data i den publikationen hanteras.

Definition av vaccinstatus uppges som följer:

FHM redovisar dem som kommer till IVA som ovaccinerade om de är vaccinerade mindre än 3 veckor innan de kom till IVA

Uppgift om eventuell IVA-vård efter bekräftad covid-19 kom från Svenska Intensivvårdsregistret.
Från det nationella vaccinationsregistret (NVR) kopplades datum för vaccinationer. Vaccinationsstatus definierades som;
• ovaccinerade (fram till dos ett +21 dagar)
• vaccinerade med dos ett +21 dagar eller mer (fram till dos två +14 dagar)
• vaccinerade med dos två +14 dagar eller mer
varför personer individuellt bidrog med persontid i olika kategorier av vaccinationsstatus under studieperioden, fram till studiens slut eller censurering, bild 2. Som mest bidrog personer med persontid i alla tre kategorierna.
Jag har läst statistik vid Stockholms Universitet hösten 1965. Vad jag bland många andra studenter fick lära mig var att alltid definiera en population och att ifrågasätta data.

Definiera en population har Tegnell och FHM gjort.

Men enligt min kunskap i statistik, biokemi, molekylärbiologi och medicin är definitionen av de tre grupperna helt fel och totalt ovetenskaplig.

Jag anser att det synes strida mot regeringsform (RF) 1 kapitel 1 och 9 §§ samt även mot flera §§ i Brottsbalken. Det brukar kallas bedrägeri när myndighet våldför sig på data och publikationer med till synes totalt felvinklade rapporter på samma sätt som murvlar brukar göra. En riktig journalist skulle omedelbart ifrågasätta data på samma sätt som en vetenskapare.

Så fort en persons hud har penetrerats av en injektionsnål med ett medicinskt preparat kallat vaccin övergår personens status från ovaccinerade fram till dos ett till vaccinerade med dos ett fram till dos två och från och med andra injektionen vaccinerade med dos två

Att betrakta en person som ”ovaccinerad” när en persons hud har penetrerats av en injektionsnål med ett medicinskt preparat är fel, det behövs inga förstärkande adjektiv, felet består och blir vare sig mindre eller större, det är bara fel.

Biverkningar av injektionen kan uppträda när som helst efter den initiala penetrationen av huden och kan inte upptäckas med FHMs definition.

Att klassificera en individ som ”ovaccinerad” fortfarande 21 dagar efter injektionen är klart missbruk av statistik och strider mot vetenskap och etik.

Att klassificera en individ som ”vaccinerad med en dos” fortfarande 14 dagar efter den andra injektionen är klart missbruk av statistik och strider mot vetenskap och etik.

Om jag vore i era kläder skulle jag skämmas att publicera  ”Skyddseffekt av vaccination mot covid-19 i åldersgrupperna 65 år och äldre”

En fråga som uppstår är om FHM har begärt och fått etiskt tillstånd för denna undersökning då flera register samkörts på individnivå?

Jag begär att FHM skyndsamt tillställer mig data över hur många personer över 65 års ålder som lagts in på IVA från och med 2021-01-01 till och med 2021-09-15 med angivande av hur många som var dag är

1.     ovaccinerade fram till dos ett vid inläggningstidpunkten

2.     vaccinerade med dos ett fram till dos två vid inläggningstidpunkten

3.     vaccinerade med dos två vid inläggningstidpunkten

4.     hur många i varje grupp som har dött inom 30 dagar efter inskrivning till IVA

Jag begär att data redovisas på ett excelark på liknande sätt som FHMs dagliga rapporter.

Alternativet är att FHM ger mig full tillgång till rådata

Jag begär att FHM skyndsamt tillställer mig data över hur många personer som är högst 65 år gamla som lagts in på IVA från och med 2021-01-01 till och med 2021-09-15 med angivande av hur många som var dag är

5.     ovaccinerade fram till dos ett vid inläggningstidpunkten

6.     vaccinerade med dos ett fram till dos två vid inläggningstidpunkten

7.     vaccinerade med dos två vid inläggningstidpunkten

8.     hur många i varje grupp som har dött inom 30 dagar efter inskrivning till IVA

Jag begär att data redovisas på ett excelark på liknande sätt som FHMs dagliga rapporter.

Alternativet är att FHM ger mig full tillgång till rådata

Vänligen

Björn Hammarskjöld
Assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi
F.d. överläkare i pediatrik
Filosofie licentiat i biokemi vid Stockholms Universitet (1971)

070-385 09 33

ii Folkhälsomyndighetens svar på mitt brev av 2021-09-17:

Den 2021-09-22 kl. 08:22, skrev Svarstjänst:

Hej,

Tack för ditt mejl.

Publikationen är gjord inom ramen för myndighetens uppdrag. Ett av undantagen för att behandla personuppgifter är om det är av allmänt intresse och att uppgifterna av allmänt intresse har stöd i bl.a lag eller annan författning. Uppgifter som riksdag eller regering gett i uppdrag åt myndigheter är av allmänt intresse. Av bl.a 9 § Förordning  (2021:248) med instruktion för Folkhälsomyndigheten framgår myndighetens uppdrag. I detta fall för behandling av personuppgifterna är den rättsliga grunden allmän intresse.

De uppgifter som efterfrågas finns inte färdigt sammanställda i en handling, för att få fram de begärda uppgifterna skulle vi behöva göra en ny sammanställning av de begärda uppgifterna. Uppgifterna bedöms inte kunna tas fram med rutinbetonade åtgärder. Eftersom uppgifterna inte kan tas fram med rutinbetonade åtgärder utgör de inte en heller en allmän handling, se 2 kap. 6 § andra stycket tryckfrihetsförordningen. Uppgifterna lämnas därför inte ut. Notera att detta är en bedömning och inte ett beslut. Du är välkommen att återkomma om du vill ha ett överklagbart beslut.

Bakomliggande rådata för de efterfrågad uppgifterna skyddas av sekretess . I vissa fallkan myndigheten lämna ut sekretesskyddade uppgifter för t.ex. forskningsändamål men det kräver godkännande från EPM och en sekretessprövning hos myndigheten.  Aggregerad statistik som inte utgör allmänna handlingar kan i vissa fall beställas från myndigheten, återkom om du vill ha mer information.

Angående din önskan om dagboksblad/diarienummer så har vi inte möjlighet att tillgodose den eftersom vi håller e-posten du skickat in ordnad. Det gör vi i enlighet med 5 kap. 1 § tredje stycket offentlighets- och sekretesslagen (2009:400), där det framgår att handlingar som inte omfattas av sekretess inte behöver registreras om det hålls ordnade så att det utan svårighet kan fastställas om de har kommit in eller upprättats.

Vänliga hälsningar,

Svarstjänst kring covid-19

________________________

Folkhälsomyndigheten

 

Slut citat

 

Läs den bifogade PDF filen 20210923 Nämnden…….

 

 

Varför är Sveriges Kommuner och Regioner och Sveriges Alla Regioner delaktiga, som i en KRIMINELL DÖDAR MAFFIA, i YRKESVERKSAM SKADAR & DÖDAR YRKESVERKSAMHET?

VARFÖR UNDANHÅLLER SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER SAKLIG KORREKT INFORMATION & UPPLYSNING OM ”VACCINERNA” TILL FÖRSÖKSRÅTTORNA NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE I DET PÅGÅENDE MEDICINSKA EXPERIMENTET

 

ERKÄNT SAKFÖRHÅLLANDE; ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN/ MEDICINSKT EXPERIMENT — SOM UNDANHÅLLS AV SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER, ETT GLOBALT MEDICINSKT EXPERIMENT SOM BEVISLIGEN DÖDAR GENERELLT & SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

 

 

 

Tiden är inne för att SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria/alternativa internetmedia granskar Sveriges Alla Regioner och Sveriges Kommuner och Regioner och dessutom granskar myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige.

 

 

Varför inleder inte myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och Åklagarmyndigheten i Sverige ex officio MASSFÖRUNDERSÖKNING av Sveriges Alla Regioner/fd landsting och Sveriges Kommuner och Regioner?

 

 

Läs Till Sveriges alla Regioner………

Denna skrivelse och delgivning om meddelat ansvar och synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar utifrån Brottsbalken är offentligt publicerad här

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/12/till-sveriges-alla-regioner-och-sveriges-kommuner-och-regioner-skr-2021-09-12/

 

 

 

 

TILL ER ALLA MOTTAGARE AV MASSUTSKICKET

Dagens massutskick pekar med hela handen ut att ”vaccinerna” /biovapnen skadar och dödar mänskligheten och dessutom är det värsta bedrägeriet i mänsklighetens historia därtill BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och

-       att detta är styrkt utifrån FAKTA som ska betraktas som erkända sakförhållanden och BEVIS, tills motsatsen är bevisad av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, dock senast 2021-09-09, du läser mer om det i dagens massutskick, annars är dessa FAKTA legala erkända sakförhållanden och BEVIS av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, och kommer vara underlag och bevis i framtida förmodligen kommande rannsakan inför domstol.

Läs mer i den delen om DELGIVNING till Sveriges Riksdags alla folkvalda riksdagsledamöter och talmannen/talmännen 2021-09-02

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/02/delgivning-till-sveriges-riksdags-alla-folkvalda-riksdagsledamoter-och-talmannentalmannen-2021-09-02/

 

 

KOM SÄRSKILT IHÅG; VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

Nürnbergrättegångarna fastställde att ingen någonsin mer ska vara med om medicinska experiment utan samtycke. 

COVID-19 ”vacciner” är genterapi. PANDEMIN ÄR ETT BIOVAPENPROJEKT.

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu