• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 212

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 212

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

Till

Regionfullmäktiges ordf Jan-Olov Häggström och dennes alla kollegor i regionfullmäktige i Region Västernorrland

 

                                                                                                                                                Jan-Olov Häggström, bild källa

https://www.rvn.se/sv/Om-regionen/Aktuellt-i-Region-Vasternorrland/Nyheter/regionfullmaktige-flyttar-sitt-mote-2810-till-hotell-sodra-berget/

 

Bästa regionfullmäktiges ordf Jan-Olov Häggström och dennes alla kollegor i regionfullmäktige i Region Västernorrland

 

 

COVID Jabs Are Killing Two People for Every Person Saved

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/09/27/covid-jabs-killing-two-people-for-every-person-saved.aspx?

 

 

PDF FILEN MED ARTIKELN HÄR

https://static.bloggproffs.se/wp-content/blogs.dir/38861/files/2021/09/covid-jabs-killing-two-people-for-every-person-saved-pdf.pdf

 

 

 

VILKEN TROVÄRDIGHET HAR DU OCH DINA KOLLEGOR, OCH FÖR DEN DELEN DÄRMED ALLA ANDRA SVERIGES REGIONER, ALLA REGIONERNA ÅTNJUTER SJÄLVSTYRE, OCH KAN DÄRMED STOPPA ”VACCINNERNA”! MEN HAR SÅ INTE GJORT! ÄR NI ALLA SOCIOPATER/PSYKOPATER?

 

 

ALLMÄNT KÄNT OM PSYKOPATER/SOCIOPATER

Man skiter totalt i vilken skada man orsakar. Ibland börjar man även fundera på om det smittar. — Tunbrå berättar att man anser att cirka 2–3 procent av befolkningen är psykopater, men att bland chefer kan siffran vara cirka 5 procent. – De ljuger hela tiden — Kännetecken för en psykopat är den totala avsaknaden av skuldkänslor — det är lättare för en psykopat att gömma sig i offentlig sektor tack vare den politiska miljön

https://www.st.nu/artikel/psykopatiska-chefer-bidrar-till-tystnaden

 

 

 

 

VILKEN TROVÄRDIGHET HAR SKOLMEDICINENS GENERELLA OCH SYSTEMATISKA SKADAR OCH DÖDAR YRKESVERKSAMHET

 

Den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinen bedriver som en MAFFIA kriminell skadar och dödar yrkesverksamhet, och det finnes inget lagstöd alls för det!

 

Alltså BEVISBÖRDAN åvilar Sveriges alla Regioner/före detta landsting

  • att bevisa legaliteten/lagstödet för

  • att deras anställda bedriver systematiskt och generell kriminell skadar och dödar yrkesverksamhet med bl.a. ”vaccinerna”.

 

 

”Vaccinerna” och därmed skolmedicinen och den kriminella vaccin och läkemedelsindustrins skadar och DÖDAR YRKESVERKSAMHET är allmänt känt över hela västvärlden, erkänt sakförhållande som Sveriges alla Regioner har att förhålla sig till

 

 

 

”VACCINERNA” DÖDLIGA BIOLOGISKA VAPEN

Måste ses video, MYCKET VIKTIG information och upplysning publicerad 2021-09-25 om ”vaccinerna” som systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, se världskände spetsspecialist sakkunnige dr Judy Mikovits och notera vad hon delger till mänskligheten, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat

 

Dr. Judy Mikovits warns Fauci may release MORE deadly bioweapons on the world

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/27/dr-judy-mikovits-warns-fauci-may-release-more-deadly-bioweapons-on-the-world/

 

 

 

MASSOR AV FAKTA OM ”VACCINERNA” SOM SYSTEMATISKT OCH GENERELLT SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN

 

Publicerat 2021-09-25, se denna mycket viktiga video intervjun med den världskände spetsspecialist sakkunnige dr Robert Malone, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat

The Grant Cardone & Robert Malone Video removed from Youtube

I interviewed Dr. Robert Malone, a virologist and immunologist. In this interview he talks about the current state of the pandemic and research regarding the vaccine.

 

Youtube took the video down, claiming I was giving false medical information about Covid-19, and Instagram muted the audio during the live stream.

SE VIDEO INTERVJUN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rumble.com/vmy8s1-the-grant-cardone-and-robert-malone-video-removed-from-youtube.html

 

 

 

 

 

VILKEN TROVÄRDIGHET HAR LÄKARFÖRBUNDET OCH DERAS MEDLEMMAR LÄKARNA?

 

Citerar lösryckta delar ur MYCKET VIKTIG artikel av Björn Hammarskjöld, läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

Varför tillåter då Läkarförbundet att legitimerad medicinalpersonal med Läkarförbundets medgivande injicerar befolkningen med en injektionsvätska som är kontaminerad med magnetiskt material som grafen/grafenoxid och som därmed saknar tillstånd från myndigheterna?

 

Detta strider mot Helsingforsdeklarationen, EU-rätten och svensk lag.

 

Vi vet, om vi följer tidigare och den senaste informationen och kunskapen enligt vetenskap och beprövad erfarenhet att det finns välkända, billiga och välbeprövade läkemedel att använda, som kan få Covid-19 att i stort sett helt försvinna, och att dödstalen då sjunker till i det närmaste noll.

 

Varför används inte dessa enkla, billiga och bra läkemedel?

 

 

Om Läkarförbundet inte omedelbart förbjuder samtliga medlemmar att befatta sig med modRNA-injektionerna synes det bara finnas en orsak att Läkarförbundets medlemmar undanhålls vetenskap och beprövad erfarenhet av sitt eget förbund. Den anledningen brukar stavas korruption.

 

Och Lag (2014:406) kan straffa samtliga förmän också.

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://nyadagbladet.se/debatt/nar-ska-lakarforbundet-ta-sitt-ansvar/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nar-ska-lakarforbundet-ta-sitt-ansvar

 

 

 

 

 

ERKÄNT SAKFÖRHÅLLANDE;

”DÖDSORSAK EFTER COVID-19-VACCINATION ODEKLARERADE KOMPONENTER I COVID-19-VACCINERNA”

https://pathologie-konferenz.de/en/ 

 

Här ser DU presskonferensen, publicerad 2021-09-22

Cause of death after COVID-19 vaccination & Undeclared components of the COVID-19 vaccines

https://odysee.com/@en:a5/PK_Tot-durch-Impfung_english:a

 

 

 

 

 

VARFÖR FÖRGIFTAR & DÖDAR ALLA SVERIGES REGIONER OCH DERAS ANSTÄLLDA LÄKARE NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE, SKATTEBETALARNA OCH DÄRMED DERAS UPPDRAGSGIVARE?

 

Citerar lösryckta delar ur MYCKET VIKTIG ARTIKEL, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

 

…….. att mediciner kanske är den vanligaste dödsorsaken i Sverige.

 

”För en tid sedan genomförde apotekaren Cecilia Lenander vid Lunds Universitet en studie på 1700 äldre i Skåne för att se över deras läkemedelsanvändning. Hon fann då att 80 % av dem (åtta av tio, ÅTTA AV TIO!) hade sjukdomstillstånd som direkt berodde på mediciner (av läkare utskrivna och av Läkemedelsverket godkända preparat).

 

Anmärkningsvärt nog var det genomsnittliga antalet mediciner för varje patient elva! Och man vet, att om någon samtidigt har fem preparat eller mer, så är det nästan säkert, att minst två av dem interagerar på ett för hälsan negativt sätt.

 

Resultatet av studien publicerades i Sydsvenskan den 6 maj 2017.

Man brukar anta att vart tredje dödsfall i Sverige förorsakas av läkemedel. Sanno¬likt är det en underskattning, eftersom dödsorsaken ofta anges vara den sjukdom man fått medicinen mot – även om den rent konkret beror just på medicinen (eller kombinationen av mediciner).

 

Den här undersökningen borde naturligtvis ha sänt en chockvåg genom läkarkåren – och hela sjukvårdssystemet! Landstingspolitikerna (nuvarande regionpolitikerna) borde ha trillat av sina stolar! Man tycks betala miljarder varje år (bl.a. via högkostnadsskyddet) för att göra människor sjuka!

 

Om resultatet är korrekt (och det har, vad jag vet, än ingen försökt motbevisa), så skulle man kunna misstänka, att mediciner faktiskt också är den vanligaste döds¬orsaken i vårt land.

 

Jag antar att ingen vill hävda, att Skåne i någon avgörande grad skulle avvika från landet i övrigt – även om lokala avvikelser förstås kan finnas (beroende på läkartäthet, närhet till sjukhus mm).

 

Det här betyder alltså, att MEDICINER (korrekt utskrivna av läkare) sannolikt är den i särklass viktigaste anledningen till sjukdom hos äldre – och möjligen den vanligaste dödsorsaken.

 

LÄS MERA OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7071502/posting/arvet-efter-flexnerrapporten-1910

 

 

 

 

Se också denna video

What They Don’t Want You to Know | Dr. Bruce Lipton (MUST SEE!!!)

https://www.youtube.com/watch?v=rSgR9vzOYJU

 

 

 

 

Läs också denna artikel, se videos, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK,  citat

COVID-FAKTA 2021: NU KAN INGEN LÄNGRE NEKA TILL ATT “PANDEMIN” ÄR EN ENDA STOR LÖGN

 

Översättning av en artikel i off-guardian av Kit Knightley

 

Del I: “Covid -dödsfall” & dödlighet

 

 

1.Överlevnadsgraden för “Covid” är över 99%. Redan från början av “pandemins” utbrott, sade statliga medicinska experter att den stora majoriteten av befolkningen inte är i någon fara från Covid.

 

Nästan alla studier om förhållandet mellan infektion och dödlighet från Covid har visar på ett resultat mellan 0,04% och 0,5%. Covids överlevnadsgrad är alltså minst 99,5%.

 

 

2. Det har inte heller förekommit någon allmänt ökad dödlighet. Media kallade 2020 Storbritanniens ”dödligaste år sedan andra världskriget”, men det är vilseledande eftersom de ignorerar den massiva befolkningsökningen sedan dess. Ett rimligare statistiskt mått på dödligheten är åldersstandardiserad dödlighet:

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

http://blueshift.nu/covid-fakta-2021/

 

 

 

OBS! MISSA INTE DESSA FAKTA, citat

Pharma Death Clock website launched: Find out how many millions of people Big Pharma has killed since January 1, 2000

 

TOTAL DEATHS SINCE JANUARY 1, 2000…

BIG PHARMA’S CHEMICAL WARFARE ON HUMANITY DWARFS THE NUMBER OF VICTIMS KILLED BY ALL WORLD WARS AND ACTS OF TERRORISM COMBINED…

While drug companies profit billions, people are dying by the millions.

 

https://pharmadeathclock.com/

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

 

 

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 212

SKOLMEDICINEN och den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin bedriver uppenbart bevisligen YRKESVERKSAMHET SOM DÖDAR OCH SKADAR MÄNSKLIGHETEN, och detta fullständiga vansinne beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare.

 

 

Var i svensk lagstiftning finns lagstöd för yrkesdödarverksamheten inom Sveriges Alla Regioner? Uppenbart finns inget sådant lagstöd och ”vaccinerna”/biovapnen SKA STOPPAS OMEDELBART

 

SANNINGEN KOMMER INGEN UNDAN, INTE ENS SOCIOPATDEPARTEMENTET, FOLKDÖDARMYNDIGHETEN, ALLA SVERIGES REGIONER, SVERIGES KOMMUNER & REGIONER ELLER FÖR DEN DELEN ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE

 

 

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige, ytterligare mera FAKTA och bevis om det MEDICINSKA EXPERIMENTET ”VACCINERNA”/BIOVAPEN, som uppenbart strider emot gällande lagar, Helsingfors deklarationen och Nürnberg konventionen.

 

Gäller Brottsbalken också för alla Sveriges Regioner, politikerna/arbetsgivarna och deras anställda?

Det är en befogad frågeställning som alla nationen Sveriges medborgare/invånare och skattebetalare kräver ett mycket skyndsamt svar på!

 

 

 

Brottsmisstankarna är nu så uppenbara och allvarliga

 

  • att det torde vara tjänstefel om myndighetschef och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige inte med omedelbar verkan inleder massförundersökning av alla Sveriges Regioner och den yrkesdödar verksamhet som där uppenbart bedrives generellt och systematiskt mot nationen Sveriges medborgare/invånare och barn med de sk ”vaccinerna” som uppenbart är BIOVAPEN!

 

 

Du förstår strax mera;

 

”Vaccinerna” som injiceras av era anställda inom Sveriges alla Regioner/fd landsting, ett medicinskt experiment som avslutas 2023, på uppdrag av arbetsgivaren inom alla självstyrande Sveriges Regioner, har marknadsförts som vanliga vaccin mot alla nationen Sveriges medborgare och invånare, och injektionerna de sk ”vaccinerna” är ett läkemedels experiment/genetiskt experiment, alltså medicinskt experiment som avslutas först 2023 och detta läkemedelsexperiment  som generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barnen(bevisa motsatsen om DU har annan uppfattning).

 

 

 

Att undanhålla, som alla Sveriges Regioner gjort, dessa FAKTA avsiktligt och planerat får effekten, och det finns uppsåt dvs. ekonomiska incitament, får effekten

 

  • att den skadar och dödar yrkesverksamhet som uppenbart bevisligen skolmedicinen globalt bedriver och bedrivs nationellt inom Sveriges alla Regioner faller in under BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

 

Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser

https://lagen.nu/2014:406

 

 

SANNINGEN KOMMER INGEN UNDAN, INTE ENS SOCIOPATDEPARTEMENTET, FOLKDÖDARMYNDIGHETEN, ALLA SVERIGES REGIONER, SVERIGES KOMMUNER & REGIONER ELLER FÖR DEN DELEN ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE

 

STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN OMEDELBART

 

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

  2021-09-27

Hjälp till att sprida massutskicket vidare

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige ni delgives härmed ytterligare mera information, upplysning, fakta och bevis om Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare, skattebetalarna och därmed er uppdragsgivare.

 

 

  • Trots att definitionen av vaccin inte uppfylls så kallas ändå covid-19 injektionerna bedrägligt för vaccin.
  • Inga experiment skall utföras om anledningen att tro att död eller skador som ger men för livet kan inträffa.
  • Experimentledaren måste avbryta experimentet omedelbart om risker för försökspersonens hälsa föreligger

 

 

 

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

MEDICINSKT EXPERIMENT, VACCIN & ”VACCINERNA” ERKÄNDA SAKFÖRHÅLLANDE SOM REGION VÄSTERNORRLAND (OCH ALLA SVERIGES REGIONER) HAR ATT FÖRHÅLLA SIG TILL

 

Noteras särskilt; Skolmedicinen och den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och bl.a. de sk ”vaccinerna” skadar och dödar generellt och systematiskt globalt och nationellt mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

 

1. Individens frivilliga samtycke krävs. Det får inte finnas några som helst former av krav, bedrägeri eller andra eftergifter för att deltaga i experimentet.

 

Kommentar: Per definition av ett vaccin måste ett vaccin ge; 1) Immunitet emot viruset, 2) Skydda mottagaren från att få viruset. 3) Reducera dödsfall, infektioner samt minska smittspridning av viruset. Vi ser nu mer och mer att injektionerna misslyckas på alla 3 punkter.

 

Trots att definitionen av vaccin inte uppfylls så kallas ändå covid-19 injektionerna bedrägligt för vaccin. Överallt i media, bland politiker, myndigheter sker hjärntvätt att ta covid-19 injektionen.

 

Om människor som inte vill delta i experimentet genom covidpass begränsas i sina normala liv, tvingas de att delta i experimentet.

 

 

2. Experimentet skall ge resultat av nytta för samhället och vara noga planerat Experimentet ska vara utformas så att det ger positiva resultat som inte kan uppnås med andra metoder.

 

Kommentar: Det mest effektiva är ett friskt i immunsystem som kan uppnås genom b.la träning, kost och intag av naturliga näringsämnen såsom zink, D vitamin och C vitamin. Men befolkningen informeras inte om detta trots att det finns studier som visar på att dessa näringsämnen har en väldigt god effekt emot Covid-19. I själva verket tystas och förlöjligas de personer som informerar om dessa näringsämnen.

Samtidigt får inte läkare i Sverige skriva ut hydroxiklorokin och ivermectin förlöjligas som har visat sig ha väldigt god effekt emot covid-19.

 

 

3. Experimentet skall baseras på resultaten av experiment på djur och på etablerad medicinsk kunskap.

 

Kommentar: Man testade aldrig covid-19 injektionerna på djur!

 

 

4. Experimentet skall vara upplagt för att förhindra onödiga fysiska och mentala plågor och skador.

 

Kommentar: Enbart i USA finns det rapporter om tusentals döda på grund av covid 19-injektionerna och misstankar om miljontals människor som fått biverkningar. I Sverige och i EUDRAVIGILANCE finns det också rapporterat om hundratals misstänkta dödsfall från injektionerna och väldigt många människor har fått allvarliga biverkningar.

 

 

5. Inga experiment skall utföras om anledningen att tro att död eller skador som ger men för livet kan inträffa.

 

Kommentar: När man testat spikproteinet på djur ser man att spikproteinet i många fall gör att immunförsvaret attackerar kroppens egna organ. Denna reaktion är känd som har ADE (Antibody dependent enhancement). Många framstående forskare och läkare har larmat om att denna reaktion kan skapa mängder av dödsfall hos dem som vaccinerat sig.

 

 

6. Riskerna får aldrig vara större än den potentiella nyttan för mänskligheten

 

Kommentar: Covid-19 har en överlevnadsgrad på 98 – 99%, och är inte mer dödlig än en vanlig säsongsinfluensa. Och för personer under 50 år är dödligheten extremt låg, nästan 0. Det experimentella covid-19 injektionerna är redan de dödligaste vaccinen/injektionerna i VAERS-systemets 30 åriga historia.

 

 

7. Noggranna förberedelser skall vara gjorda för att undvika även osannolika risker.

 

Kommentar: Det fanns inga direkta förberedelser eller specifika utrymmen för deltagaren i experimentet. Deltagaren kommer, får sin injektion, och går sedan hem.

 

 

8. Experimentet skall genomföras av endast vetenskapligt kvalificerade personer.

 

Kommentar: Det här experimentet har uteslutande hanterats av politiker, media, kändisar etc som dansar efter vaccintillverkarnas pipa genom att propagera för dessa injektioner.

 

 

9. Under utförandet av experimentet skall individen ha möjlighet avbryta experimentet.

 

Kommentar: Tusentals medicinska experter har försökt att stoppa det här experimentet. Men de tystas, censureras och förlöjligas.

 

 

10. Experimentledaren måste avbryta experimentet omedelbart om risker för försökspersonens hälsa föreligger

 

Kommentar: Trotts att covid-19 injektionerna har visat sig ge extremt mycket större antal dödsfall och allvarliga biverkningar än vad andra vaccin ger så fortsätter experimentet i oförminskad takt.

 

 

Att undanhålla, som alla Sveriges Regioner gjort, dessa FAKTA avsiktligt och planerat får effekten, och det finns uppsåt dvs. ekonomiska incitament, får effekten

 

  • att den skadar och dödar yrkesverksamhet som uppenbart bevisligen skolmedicinen globalt bedriver och bedrivs nationellt inom Sveriges alla Regioner faller in under BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

 

Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser

https://lagen.nu/2014:406

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varför är Sveriges Kommuner och Regioner och Sveriges Alla Regioner delaktiga, som i en KRIMINELL DÖDAR MAFFIA, i YRKESVERKSAM SKADAR & DÖDAR YRKESVERKSAMHET?

VARFÖR UNDANHÅLLER SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER SAKLIG KORREKT INFORMATION & UPPLYSNING OM ”VACCINERNA” TILL FÖRSÖKSRÅTTORNA NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE I DET PÅGÅENDE MEDICINSKA EXPERIMENTET

 

ERKÄNT SAKFÖRHÅLLANDE; ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN/ MEDICINSKT EXPERIMENT — SOM UNDANHÅLLS AV SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER, ETT GLOBALT MEDICINSKT EXPERIMENT SOM BEVISLIGEN DÖDAR GENERELLT & SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

 

 

 

Tiden är inne för att SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria/alternativa internetmedia granskar Sveriges Alla Regioner och Sveriges Kommuner och Regioner och dessutom granskar myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige.

 

 

Varför inleder inte myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och Åklagarmyndigheten i Sverige ex officio MASSFÖRUNDERSÖKNING av Sveriges Alla Regioner/fd landsting och Sveriges Kommuner och Regioner?

 

 

Läs Till Sveriges alla Regioner………

Denna skrivelse och delgivning om meddelat ansvar och synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar utifrån Brottsbalken är offentligt publicerad här

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/12/till-sveriges-alla-regioner-och-sveriges-kommuner-och-regioner-skr-2021-09-12/

 

 

 

 

TILL ER ALLA MOTTAGARE AV MASSUTSKICKET

Dagens massutskick pekar med hela handen ut att ”vaccinerna” /biovapnen skadar och dödar mänskligheten och dessutom är det värsta bedrägeriet i mänsklighetens historia därtill BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och

  • att detta är styrkt utifrån FAKTA som ska betraktas som erkända sakförhållanden och BEVIS, tills motsatsen är bevisad av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, dock senast 2021-09-09, du läser mer om det i dagens massutskick, annars är dessa FAKTA legala erkända sakförhållanden och BEVIS av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, och kommer vara underlag och bevis i framtida förmodligen kommande rannsakan inför domstol.

Läs mer i den delen om DELGIVNING till Sveriges Riksdags alla folkvalda riksdagsledamöter och talmannen/talmännen 2021-09-02

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/02/delgivning-till-sveriges-riksdags-alla-folkvalda-riksdagsledamoter-och-talmannentalmannen-2021-09-02/

 

 

KOM SÄRSKILT IHÅG; VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

Nürnbergrättegångarna fastställde att ingen någonsin mer ska vara med om medicinska experiment utan samtycke. 

COVID-19 ”vacciner” är genterapi. PANDEMIN ÄR ETT BIOVAPENPROJEKT.

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu