• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 227

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 227

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, hjälp till att sprida vidare massutskicket

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

 

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 227

SKOLMEDICINEN och den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin bedriver uppenbart bevisligen YRKESVERKSAMHET SOM DÖDAR OCH SKADAR MÄNSKLIGHETEN, och detta fullständiga vansinne beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare.

 

 

 

Hjälp till att sprida vidare massutskicket

 

 

 

 

Margareta Skantze delger 2021-10-12 en mycket viktig artikel, läs hela och sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

Nobels fredspris bör gå till Reiner Fuellmich

 

 

Reiner Fuellmich har byggt upp ett världsomfattande nätverk av experter och jurister som nu träget och outtröttligt arbetar med att initiera rättegångar över hela världen.

 

 

En av följdverkningarna är att förvaltningsdomstolen i Lissabon den 19 maj 2021 fastslog att regeringens uppgift om antalet döda i Covid-19 i Portugal under perioden 20 januari 2020 varit lögnaktiga. Den officiella siffran är 17000 dödsfall men måste nu skrivas ner till enbart 152 dödsfall, eftersom resten enbart konstaterats med hjälp av de ovetenskapliga PCR-testerna.

 

I Indien har en grupp jurister i sammanslutningen Indian Bar Association (IBA) tagit initiativ till ett åtal mot doktor Soumya Swaminathan, chefsforskare vid WHO. I en stämningsansökan inlämnad den 26 maj 2021 anklagas hon för folkmord eftersom hon mörkat data om Ivermectin som effektivt botemedel mot Covid-19.

 

I USA har sju advokater inlämnat en brett upplagd stämningsansökan mot landets hälsomyndigheter representerade av den nytillträdde ministern Xavier Becerra. Också här spelar argumentet om de ovetenskapliga PCR-testerna en viktig roll. De amerikanska advokaterna lägger dessutom stort fokus vid den undermåliga rapporteringen av de dödsfall och skador som följt i vaccinationens spår under det gångna halvåret och hävdar att myndigheterna avsiktligt mörkar denna statistik.

 

Åtalet omfattar även media som ohämmat propagerar för massvaccineringen och som censurerar andra uppfattningar. De nämner särskilt Trusted News Initiative som tillkommit under ledning av BBC för att ”bekämpa spridandet av skadlig desinformation om vaccinen”, liksom den censur som utövats av Facebook, Google och Twitter.

 

 

Trots att all denna information finns tillgänglig på nätet går det inte att hitta en enda artikel eller ett enda reportage i svenskt etablerat media som beskriver Reiner Fullmichs arbete eller de många rättegångarna.

 

Men kanske Nobels fredspris 2021 kan leda till en debatt också i Sverige kring vad som är oberoende och självständig journalistik och vad som är regeringstrogen propaganda.

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://newsvoice.se/2021/10/nobels-fredspris-reiner-fuellmich/

 

 

 • Förhoppningsvis kan SWEBB-TV, som uppbär skattemedel för deras verksamhet, ordna mycket skyndsamt så att den nyligt publicerade videointervjun som gjorts av journalisten Jesper Johansson med advokat dr Reiner Fuellmich förses med svensk textning, det torde vara det minsta skattebetalarna i Sverige kan begära av Mikael Willgert och SWEBB-TV!

 

 

Du ser videointervjun som journalisten Jesper Johansson gjorde med advokat dr Reiner Fuellmich(på engelska än så länge, utan svensk textning)  här

https://swebbtv.se/w/gYzN8WUEiTAD62Y2qv9KWW

 

 

SVT/TV4 ska såklart visa denna videointervju som journalisten Jesper Johansson gjort med advokat dr Reiner Fuellmich, eftersom det är i skattebetalarnas intresse

 

 • att få saklig och opartisk information och upplysning om verkligheten om ”vaccinerna”, vaccin maffian, och alla involverade i det största BEDRÄGERIET I VÄRLDSHISTORIEN mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn.

 

 

 

En SKOLMEDICINSK systematisk och generellt yrkes skadar och yrkes dödar verksamhet med sk ”vaccinerna” kan STOPPAS OM SVT/TV4 GÖR SITT JOBB gentemot skattebetalarna!

 

 

 

Massvaccinationer leder till uppkomsten av farligare varianter

 

 

Naturlig immunitet ger starkast skydd mot infektion

 

 

Undersökande journalist avslöjar Pentagon-finansierad studie som kan bevisa att COVID-19-vacciner gör mer skada än nytta

 

 

Majoriteten av de döende hade fått skottet(de ”vaccinerade”)

 

 

Nästan alla ”covid” dödsfall i september inträffade hos de helt ”vaccinerade”

 

 

 

Jens Jerndal delger i mycket viktig artikel

Visst handlar det om ofattbara vinster för tillverkarna av dessa genmanipulerande giftiga ”vaccin”

Pengar som tas från den skattebetalande allmänheten via deras regeringar. Men i det här fallet är vinster i klassen tusentals miljarder dollars bara en bisak. Den verkliga konspirationen är MYCKET större – och mycket hemskare – än så.

 

 

 

 

NHF SWEDEN delgiver Sveriges regering mycket viktig skrivelse av datum 2021-10-11

 

 

 

 

 

Anna Klingbjer skrivelse till skola, kommun, region Jämtland Härjedalen

Ang brev om vaccination

Förra veckan mottog jag och många andra föräldrar ett brev ang att vaccinationrekommenderas från 12 år mot covid-19 utfärdat av Region Jämtland Härjedalen.

 

 

Delgivning, Region Jämtland Härjedalen  av Martin Borin

 

 

 

 

Det händer NU, och det är på tiden!

MÄNSKLIGHETEN INSER ATT ”VACCINERNA” ÄR BIOVAPEN OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN

 

 

Vi bevittnar ett otroligt ögonblick i mänsklighetens historia när yrkesverksamma över hela spektrumet av samhällsroller säger ”NEJ!” till tvång och hot om vaccinering.

 

 

Vi går nu in i en tid med massbrott . Detta är det enda alternativet som återstår när en tyrannisk, läkemedelsinfekterad medicinsk polisstat har tagit bort legitimerad vetenskap, mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen: FÖLJ INTE med sin utrotningsagenda.

 

 

 

 

 

Det tog tid för mänskligheten att komma ur PROPAGANDAN FÖR ”VACCINERNA”, ”vaccinerna” som bevisligen generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten i SKOLMEDICINSK YRKESDÖDAR VERKSAMHET!

 

Det kommer ske saker, och sker redan saker, mänskligheten tolererar inte fascism och MEDICINSKT TYRANNI. Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn är ett enormt BEDRÅGERI globalt mot mänskligheten och nationellt mot nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, du förstår mer efter läst dagens massutskick.

 

De DELAKTIGA och DELGIVNA inom Sveriges alla Regioner/fd landsting, de som utför injektionerna, ett MEDICINSKT EXPERIMENT som skadar och dödar de ”vaccinerade” försöksråttorna i detta medicinska experiment, arbetsgivaren och de anställda inom Sveriges alla Regioner är uppenbart fullständigt naiva eller fullt ut imbecilla om de fortsätter på den ingivna vägen. Alltså det ansvar som dessa uppenbart bär på sina axlar, om dessa alls har förmågan att förstå vad ansvar innefattar, för dessa är uppenbart ingåendes i en KLAN av människodjur som synes NJUTER av att i skattefinansierad yrkesverksamhet skada och döda deras uppdragsgivare skattebetalarna och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn.

 

 

Hur många av dessa inom skolmedicinens yrkes skadar och yrkes dödar KLAN är sociopater/psykopater återstår att se, återigen betänk följande, att psykopater/sociopater existerar inom denna KLAN är uppenbart, det går inte på något sätt att bortse från det. Kännetecken för en psykopat är den totala avsaknaden av skuldkänslor, du förstår strax mer.

 

 

ALLMÄNT KÄNT OM PSYKOPATER/SOCIOPATER

Man skiter totalt i vilken skada man orsakar. Ibland börjar man även fundera på om det smittar. — Tunbrå berättar att man anser att cirka 2–3 procent av befolkningen är psykopater, men att bland chefer kan siffran vara cirka 5 procent. – De ljuger hela tiden — Kännetecken för en psykopat är den totala avsaknaden av skuldkänslor — det är lättare för en psykopat att gömma sig i offentlig sektor tack vare den politiska miljön

https://www.st.nu/artikel/psykopatiska-chefer-bidrar-till-tystnaden

 

 

 

Att PROPAGANDAN tidigare i världshistorien haft mycket goda framgångar är allmänt känt, betänk då hur många psykopaten/sociopater existerar inom journalist kåren i dessa helt eller delvis SKATTEFINANSIERADE leden inom SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och för den delen även inom fria/alternativa internet media, som alla som synes varit delaktiga, varit delaktiga mer eller mindre. Alltså dessa sammantaget har inte VARNAT nationen Sveriges medborgare/invånare och barn för ”VACCINERNA” som bevisligen systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten.

 

 

 

Låt oss betänka Herman Görings ord vid Nürnbergrättegången:

 

”Hur fick du det tyska folket att acceptera allt detta?”

 

Göring: ”Det var lätt. Det har inget med nazism att göra, det har med människans natur att göra. Man kan göra det i en nazistregim, socialistregim, kommunistregim, i en monarki och även i en demokrati. Allt du behöver göra för att förslava människor är att SKRÄMMA dem. Om du kan tänka dig ett sätt att skrämma folk, kan du tvinga dem att göra vad du vill.”

 

 

Inom Socialist regim, i en monarki och även demokrati, allt du behöver göra för att förslava människor är att SKRÄMMA DEM!

Detta har Sveriges regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten(FOLKDÖDARMYNDIGHETEN), Sveriges alla Regioner, Sveriges Kommuner och Regioner, SVT/SR/TV4,RIKSMEDIA med flera anställda tjänstemän/kvinnor inom staten, regionerna och kommunerna varit hängivna och synnerligen DELAKTIGA I! Och uppenbart är dessa det även idag för ”VACCINERNA” fortsätter att flöda ur injektionssprutorna i ”koncentrations lägret” Sverige.

 

 

GÖR OM OCH GÖR RÄTT! STOPPA ”VACCINERNA” OMEDELBART!

Den makten finns att STOPPA ”VACCINERNA” hos MEDIA och inom journalistkåren, oavsett om dessa journalister finns inom SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA eller för den delen fria/alternativa internetmedia.

 

 

För inom Sveriges regering, Sveriges riksdag, Sveriges alla Regioner, Sveriges Kommuner och Regioner, FOLKDÖDARMYNDIGHETEN och övriga ovan omnämnda finns uppenbart endast ryggradslösa människodjur och som synes psykopater/sociopater som haft alla möjligheten i världen

 

 • att STOPPA ”VACCINERNA” utifrån FAKTA om
 • att dessa ”vaccinerna” generellt och systematisk skadar och dödar i yrkesverksamhet inom SKOLMEDICINEN, det sker bevisligen globalt och nationellt, erkänt sakförhållande som alla har
 • att förhålla sig till som erkänt sakförhållande.

 

 

 

Som synes finns en stark beskyddar skar även inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE, där ytterst ansvarige myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda är synnerligen mycket väl informerade och upplysta om detta ENORMA BEDRÄGERI men som synes aktivt valt att inte inleda mass FÖRUNDERSÖKNINGAR mot Sveriges alla Regioner.

 

 

Alltså trots att Petra Lundh har avkrävts beslut om varför så uteblir sådant beslut, fråga dig själv om varför denna åklagare/riksåklagare och myndighetschef och därmed hela ÅKLAGMYNDIGHETEN I SVERIGE som synes beskyddar detta fullständiga vansinne, ett MEDICINSKT EXPERIMENT som systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten globalt och nationellt som t.ex. inom Sverige.

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

 

 

Hjälp till att sprida vidare massutskicket

 

 • Trots att definitionen av vaccin inte uppfylls så kallas ändå covid-19 injektionerna bedrägligt för vaccin.
 • Inga experiment skall utföras om anledningen att tro att död eller skador som ger men för livet kan inträffa.
 • Experimentledaren måste avbryta experimentet omedelbart om risker för försökspersonens hälsa föreligger

 

 

Senatskommittén bekräftar att djur fortsatte att dö under testerna av Covid 19-”vaccinet”

 

MYCKET VIKTIG INFORMATION;

KOMMITTÉ I SENATEN BEKRÄFTAR ATT DJUR DOG UNDER TESTERNA AV COVID-19 INJEKTIONERNA SOM DÄRFÖR FICK AVBRYTAS

 

”Vaccinerna” de uppenbart dödliga injektionerna ges ändå till människor, som då får ses som försöksdjuren.

 

Arbetsgivare tvingar sina anställda att ta ”vaccinerna”/injektionerna/biovapnen som dödade försöksdjuren.

 

Se videon, ca 75 sekunders bevis, och SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

Senate Committee Confirms That Animals Kept Dying During The Covid 19 Vaccine Tests

 

https://youtu.be/ZfOjvfjFwOg

 

 

 

Noteras särskilt; ”Vaccinerna” och Sveriges alla Regioners marknadsföring av dessa ”vaccinerna” som vanliga vaccin strider mot Nürnberg koden, Helsingfors deklarationen, svensk grundlag Regeringsformen, Patientlag och får effekten av bl.a. den mycket allvarliga brottsmisstanken Brott Mot Mänskligheten

 

Se  Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser

https://lagen.nu/2014:406

 

 

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 227

SKOLMEDICINEN och den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin bedriver uppenbart bevisligen YRKESVERKSAMHET SOM DÖDAR OCH SKADAR MÄNSKLIGHETEN, och detta fullständiga vansinne beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare.

 

 

 

Var i svensk lagstiftning finns lagstöd för yrkesdödarverksamheten inom Sveriges Alla Regioner?

 

 

Uppenbart finns inget sådant lagstöd och ”vaccinerna”/biovapnen SKA STOPPAS OMEDELBART

 

 

Bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh och alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige, ytterligare mera FAKTA och bevis om det MEDICINSKA EXPERIMENTET ”VACCINERNA”/BIOVAPEN, som uppenbart strider emot gällande lagar, Helsingfors deklarationen och Nürnberg konventionen.

 

Gäller Brottsbalken också för alla Sveriges Regioner, politikerna/arbetsgivarna och deras anställda?

Det är en befogad frågeställning som alla nationen Sveriges medborgare/invånare och skattebetalare kräver ett mycket skyndsamt svar på!

 

 

 

Brottsmisstankarna är nu så uppenbara och allvarliga

 

 • att det torde vara tjänstefel om myndighetschef och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige inte med omedelbar verkan inleder massförundersökning av alla Sveriges Regioner och den yrkesdödar verksamhet som där uppenbart bedrives generellt och systematiskt mot nationen Sveriges medborgare/invånare och barn med de sk ”vaccinerna” som uppenbart är BIOVAPEN!

 

 

Du förstår strax mera;

 

”Vaccinerna” som injiceras av era anställda inom Sveriges alla Regioner/fd landsting, ett medicinskt experiment som avslutas 2023, på uppdrag av arbetsgivaren inom alla självstyrande Sveriges Regioner, har marknadsförts som vanliga vaccin mot alla nationen Sveriges medborgare och invånare.

 

 

Och injektionerna de sk ”vaccinerna” är ett läkemedels experiment/genetiskt experiment,

alltså medicinskt experiment som avslutas först 2023 och detta läkemedelsexperiment  som generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barnen(bevisa motsatsen om DU har annan uppfattning), är uppebart utifrån brottsmisstanken om generell och systematisk framkallande av fara för liv, hälsa och framtida livskvalitet gentemot nationen Sveriges befolkningen mycket allvarlig brottsmisstanke.

 

 

Att undanhålla, som alla Sveriges Regioner gjort, dessa FAKTA avsiktligt och planerat får effekten, och det finns uppsåt dvs. ekonomiska incitament, får effekten

 

 • att den skadar och dödar yrkesverksamhet som uppenbart bevisligen skolmedicinen globalt bedriver och bedrivs nationellt inom Sveriges alla Regioner faller in under BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

 

 

Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser

https://lagen.nu/2014:406

 

 

SANNINGEN KOMMER INGEN UNDAN, INTE ENS SOCIOPATDEPARTEMENTET(Socialdepartementet), FOLKDÖDARMYNDIGHETEN(Folkhälsomyndigheten), ALLA SVERIGES REGIONER, SVERIGES KOMMUNER & REGIONER ELLER FÖR DEN DELEN ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE

 

STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN OMEDELBART

 

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

 

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

 

 

2021-10-12

 

MYCKET VIKTIG INFORMATION OCH UPPLYSNING TILL NATIONEN SVERIGES ALLA MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN

 

Hjälp till att sprida massutskicket vidare

 

 

 

 

Yrkes dödar verksamhet som bevisligen existerar inom Vård Sveriges alla Regioner/fd landsting

 

Petra Lundh, riksåklagare

Petra Lundh är Sveriges riksåklagare från 1 september 2018.

https://www.aklagare.se/om-oss/riksaklagaren/

[email protected]  [email protected]

 

BÄSTA PETRA LUNDH BEGÄR HÄRMED ETT BESTLUT I LAGA ORDNING MED BESVÄRSHÄNVISNING, FULLSTÄNDIGT FULLT FÖLJBART OCH FULLSTÄNDIGT FULLT FÖLBJART MOTIVERAT MYCKET SKYNDSAMT, ALLTSÅ SOM ÄR AV SYNNERLIGEN MYCKET STOR ALLMÄNT INTRESSE, OCH KOMMER PUBLICERAS OFFENTLIGT I KOMMANDE MASSUTSKICK

 

Hur kommer Åklagarmyndigheten i Sverige agera emot som synes generell och systematisk yrkes skadar och yrkesdödar verksamheten inom Sveriges alla Regioner/fd landsting är av synnerligen mycket stort allmänt intresse, eller hur Petra Lundh?

Alltså nationen Sveriges medborgare/invånare och barn kan inte ha en myndighetschef och riksåklagare som beskyddar KRIMINELL SKADAR OCH YRKESDÖDAR VERKSAMHET, det förstår säkert myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes alla anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige

 

Beskyddande av KRIMINELL YRKES SKADAR OCH YRKES DÖDAR VERKSAMHET SYNES UTIFRÅN BROTTSBALKEN VARA EN MYCKET ALLVARLIG BROTTMISSTANKE, ELLER HUR BÄSTA MYNDIGHETSCHEF OCH RIKSÅKLAGARE PETRA LUNDH?

 

”VACCINERNA/BIOVAPEN SOM BEVISLIGEN SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN, SVERIGES ALLA REGIONER/FD LANDSTING MED FLERA ÄGER BEVISBÖRDAN ATT BEVISA DET MOTSATTA, DOCK SENAST 2021-10-10, och så har bevisligen inte skett!

 

 

 

Åklagarmyndigheten i Sverige har uppenbart ett mycket digert och svettigt arbete framför sig bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh, inget av Sveriges Alla Regioner, arbetsgivaren eller anställda, kan undgå att rannsakas inför domstol utifrån BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN, alltså alla de som uppenbart bevisligen deltagit i att på ett eller annat sätt varit och är delaktiga i att ”vaccinering” kunnat ske med skadar och dödar ”vaccinerna”. ”Vaccinerna” som är ett MEDICINSK EXPERIMENT, erkänt sakförhållande som är som ”hugget i sten” och inte i laga ordning motbevisats av något av alla 21 Regionerna, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges riksdag med flera.

 

Så bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh ska Du och dina anställda sitta kvar ”i båten” med dessa och fortsätta och beskydda dessa mot rannsakan infor domstol, och därmed uppenbart vara fullt ut delaktig i BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN?

 

Eller kommer DU och dina anställda göra det som är er FÖRPLIKTIGAT av LAGSTIFTAREN och därmed säkerställa vad som är ditt uppdrag bästa myndighetschef och riksåklagare Petra Lundh?

 

 

Ytterligare mera som är av mycket stort allmänt intresse

 

 

 

2021-10-11 citerar lösryckta delar ur artikel som är av stort globalt och nationellt intresse, läs hela artikeln och sprid vidare, maskinöversättning, lyssna också på podden med HEALTH RANGER MIKE ADAMS, citat

Vi bevittnar ett otroligt ögonblick i mänsklighetens historia när yrkesverksamma över hela spektrumet av samhällsroller säger ”NEJ!” till tvång och hot om vaccinering.

 

Southwest Airlines har nu avbrutit nästan 2 000 flygningar under de senaste tre dagarna på grund av en samordnad pilots protest mot ”frågan om vaccinmandat”.

 

Southwest Airlines vd Gary Kelly begår massiva bedrägerier mot sina egna piloter och hävdar felaktigt att det finns ett ”federal regering COVID-19-vaccinationsdirektiv” som tvingar honom att kräva vaccin för alla hans piloter. Detta är fullständigt falskt . Något sådant mandat finns inte för anställda inom den privata sektorn. OSHA har inte publicerat någon sådan regel. Kelly bluffar helt enkelt tillsammans med Joe Biden och låtsas att det finns ett federalt mandat som han vet inte är lag.

 

Inte överraskande är många av hans företags piloter mycket smartare än vad Kelly verkar inse.

 

Piloter tenderar att vara skarpa människor, och de är inte dumma nog att injiceras med blodproppar med spikproteininjektioner när de redan möter ökade risk för blodproppar på grund av den tid som spenderas på flygdäcket, i långvariga sittande positioner. Det är därför de säger nej till Kelly och går ifrån sina jobb, åtminstone tillfälligt.

 

Amtrack -tåg börjar nu ställas in eftersom deras tågbesättningar kallar in sjuka som en del av en samordnad ”sickout” -protest. De förrädiska mainstreammedierna svär ut alla sådana historier i hopp om att praxis inte sprids.

 

De vill att den amerikanska allmänheten ska vara okunnig, isolerad och livrädd för covid så att de enkelt kan kontrolleras och avlivas (via vaccin).

Rykten cirkulerar också om att piloter och arbetare från American Airlines kan gå med i sjukdomsaktiviteterna, och det finns ingen tvekan om att denna praxis kommer att sprida sig från sektor till sektor när informerade amerikaner förklarar min kropp mitt val - få den dödliga jappen ur ögonen!

Vi går nu in i en tid med massbrott . Detta är det enda alternativet som återstår när en tyrannisk, läkemedelsinfekterad medicinsk polisstat har tagit bort legitimerad vetenskap, mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen: FÖLJ INTE med sin utrotningsagenda.

Läs mer och sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.afinalwarning.com/561500.html

 

 

LÄS DE BIFOGADE PDF FILERNA FRÅN SVENSKA MEDBORGARE SOM HAR INSIKTER OM ”VACCINERNA”

Läs

NHF SWEDEN delgiver Sveriges regering mycket viktig skrivelse av datum 2021-10-11

Du läser och sprider vidare i alla dina nätverk, se PDF filen NHF Sweden…

Se därtill bilagorna, Bilaga 1……, Bilaga 2 g……, Bilaga 2 f….

 

 

Läs Anna Klingbjer skrivelse till skola, kommun, region Jämtland Härjedalen, citat

Ang brev om vaccination

Förra veckan mottog jag och många andra föräldrar ett brev ang att vaccinationrekommenderas från 12 år mot covid-19 utfärdat av Region Jämtland Härjedalen.

Med tanke på de felaktigheter ni anger i brevet samt den obefintliga information som

framkommer då det gäller biverkningar anser jag att det är på sin plats att du/ni som rektor,

skola, kommun och region funderar på om du/ni verkligen är beredda att stå bakom detta

dokument om det skulle visa sig att ett barn eller flera blev skadat eller i värsta fall avlider av

dessa injektioner.

 

Jag anser också att det är på sin plats att ni går ut med information där det finns en

vetenskaplig grund för vad ni påstår. Alla föräldrar borde ha rätt att få ta del av det.

Slut citat

LÄS MER I DEN BIFOGADE PDF FILEN Ang brev om vaccination…

 

 

Läs vad Martin Borin delgiver Region Jämtland Härjedalen 2021-10-11, citat

Delgivning, Region Jämtland Härjedalen

Från: martin_private_law <[email protected]>

Skickat: den 11 oktober 2021 14:29

Till: ‘[email protected]’ <[email protected]>; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; Nya Dagbladet <[email protected]>; Jesper Johansson <[email protected]>

Ämne: Delgivning, Region Jämtland Härjedalen

 

Delgivning, att vi begär omedelbart stopp av alla Covid-19 injektioner tills alla påståenden och frågor i detta dokument är besvarade i en öppen dialog.

Slut citat

LÄS MER I DEN BIFOGADE PDF FILEN Delgivning…. 2021 10 11 Martin Borin

 

Bilagor till denna skrivelse av Martin Borin, enligt följande, som du får del av som bifogade filer; Lagar och författning Lagefterlevnad region Jämtland Härjedalen, Varför bryter världens regeringar mot Nürnberg konventionen…..

 

Dessutom inspelade samtal med Region Jämtland Härjedalen, som delgivits som mp3 filer i skrivelsen till Region Jämtland Härjedalen, som DU själv kan återhöra, och sprida vidare, genom att ladda ner mp3 filerna via dessa länkar

 

Ann Marie Johansson regionfullmäktige ledamot Region Jämtland Härjedalen 2021 09 13

https://www.jottacloud.com/s/27155b9713e53e64cadb8fe0b57ce8fb82e

 

 

Smittskyddsläkare Micael Widerström Region Jämtland Härjedalen 2021 10 08

https://www.jottacloud.com/s/27159d5f6efdbe441fbb4d684a97c835e7d

 

 

Regionstabschef Mikael Ferm Region Jämtland Härjedalen 2021 08 30

https://www.jottacloud.com/s/271bf5295fdc13e4ae39c465c196f95c107

 

 

Cornelia Orhagen Brusmark Medicinskt ansvarig i Särskild ledning för vaccinationer Region Jämtland Härjedalen 2021 10 08

https://www.jottacloud.com/s/27194904a8dea33488a82c52febfb24233f

 

 

 

Citerar lösryckta dela ur mycket viktig artikel, publicerad 2021-10-08, läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citat

Visst handlar det om ofattbara vinster för tillverkarna av dessa genmanipulerande giftiga ”vaccin”

Pengar som tas från den skattebetalande allmänheten via deras regeringar. Men i det här fallet är vinster i klassen tusentals miljarder dollars bara en bisak. Den verkliga konspirationen är MYCKET större – och mycket hemskare – än så.

 

I det följande vill jag bara övergripande redogöra för de viktigaste milstolparna i den utveckling som lett fram till dagens situation, som annars kan vara omöjlig att förstå och acceptera.  Att i detalj redogöra för hela bakgrunden till det som nu sker är omöjligt i en tidningsartikel. För det krävs en hel bok.

Slut citat

DU LÄSER MER OCH SPRIDER VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://newsvoice.se/2021/10/falskflaggade-covidinjektioner-transhumana/

 

 

 

 

2021-10-11 Nu kommer som synes sanningen och verkligheten om den PLANERADE PLANDEMIN OCH ”VACCINERNA” fram i ljuset, allt var och är planerat enligt vad som delges i videointervjun, MÅSTE SES VIDEO INTERVJU, se och sprid vidare i alla dina nätverk, ca 1 timme 23 minuter, citat

Shadow Government: Databanks Expose Global Evil and Corruption Says French Billionaire

Philippe Argillier says he has four databanks that will expose 38 individuals that run the ”shadow government”, responsible for the CREATION OF COVID-19, which took place YEARS AGO!

 

 

Maskinöversättning

Skuggregering: Databanker avslöjar global ondska och korruption, säger den franske miljardären.

 

Philippe Argillier säger att han har fyra databaser som kommer att avslöja 38 personer som driver ”skuggregeringen” och som är ansvariga för skapandet av COVID-19, som ägde rum för flera år sedan!

 

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rumble.com/vnlodz-shadow-government-databanks-expose-global-evil-and-corruption-says-french-b.html

 

 

 

 

Maskinöversättning, publicerat 2021-10-11, blir någon förvånad, sprid vidare, citat

Undersökande journalist avslöjar Pentagon-finansierad studie som kan bevisa att COVID-19-vacciner gör mer skada än nytta

”Det vill säga att massvaccinationen mot COVID-19 leder till mutationer [varianter]-förekommer och stärker viruset, vilket ökar infektionsgraden”, förklarar Edwards.

 

 

Naturlig immunitet ger starkast skydd mot infektion

Data från Project Salus tyder på att majoriteten av COVID-19-infektioner förekommer bland dem som är helt vaccinerade, med resultat som försämras med tiden. Dessutom har analytiker på Humetrix funnit att individer som har drabbats och återhämtat sig från COVID-19 har naturlig immunitet-som erbjuder det starkaste skyddet mot infektion.

 

”Det är något som du inte ser ofta i nyheterna”, säger Edwards. Regeringen, vanliga medier och Big Tech gillar tydligen att hålla det så eftersom bildpresentationen omedelbart har tagits bort från internet.

 

Massvaccinationer leder till uppkomsten av farligare varianter

Dr Geert Vanden Bossche, expert på vaccinforskning, har varnat regeringar runt om i världen att massvaccinationer kan leda till att farligare virus uppstår .

 

Läs hela artikeln och sprid vidare

https://www.afinalwarning.com/561078.html

 

 

 

 

Nästan alla ”covid” dödsfall i september inträffade hos de helt vaccinerade

2021-10-11 verkligheten och sanningen går inte att stoppa, citat

Nearly all “covid” deaths in September occurred in the fully vaccinated

Maskinöversättning

Veckan efter veckan fylls sjukhus med fullt utstötade människor som blir sjuka och dör i massor på grund av att deras immunsystem förstörs av spikproteiner och vad som helst andra gifter finns i dessa mysteriumflaskor.

https://www.afinalwarning.com/560981.html

 

 

 

 

Majoriteten av de döende hade fått skottet

2021-10-11 verkligheten och sanningen går inte att stoppa, citat

Majority Dying Had The Shot

https://banned.video/watch?id=6164523d1648ca3e25f51098

 

 

 

LA County Firefighter talar ut om tvångsvaccinering

2021-10-11 se  videon, du förstår varför när Du sett den, citat

LA County Firefighter Speaks Out About Forced Vaccine Mandate

https://rumble.com/vnlmn9-la-county-firefighter-speaks-out-about-forced-vaccine-mandate.html

 

 

 

 

 

 

Varför är Sveriges Kommuner och Regioner och Sveriges Alla Regioner delaktiga, som i en KRIMINELL DÖDAR MAFFIA, i YRKESVERKSAM SKADAR & DÖDAR YRKESVERKSAMHET?

 

VARFÖR UNDANHÅLLER SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER SAKLIG KORREKT INFORMATION & UPPLYSNING OM ”VACCINERNA” TILL FÖRSÖKSRÅTTORNA NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE I DET PÅGÅENDE MEDICINSKA EXPERIMENTET

 

 

 

ERKÄNT SAKFÖRHÅLLANDE; ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN/ MEDICINSKT EXPERIMENT — SOM UNDANHÅLLS AV SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER, ETT GLOBALT MEDICINSKT EXPERIMENT SOM BEVISLIGEN DÖDAR GENERELLT & SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

 

 

Tiden är inne för att SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria/alternativa internetmedia granskar Sveriges Alla Regioner och Sveriges Kommuner och Regioner och dessutom granskar myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige.

 

 

 

Varför inleder inte myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och Åklagarmyndigheten i Sverige ex officio MASSFÖRUNDERSÖKNING av Sveriges Alla Regioner/fd landsting och Sveriges Kommuner och Regioner?

 

 

 

Läs Till Sveriges alla Regioner………

Denna skrivelse och delgivning om meddelat ansvar och synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar utifrån Brottsbalken är offentligt publicerad här

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/12/till-sveriges-alla-regioner-och-sveriges-kommuner-och-regioner-skr-2021-09-12/

 

 

TILL ER ALLA MOTTAGARE AV MASSUTSKICKET

Dagens massutskick pekar med hela handen ut att ”vaccinerna” /biovapnen skadar och dödar mänskligheten och dessutom är det värsta bedrägeriet i mänsklighetens historia därtill BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och

 • att detta är styrkt utifrån FAKTA som ska betraktas som erkända sakförhållanden och BEVIS, tills motsatsen är bevisad av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, dock senast 2021-09-09, du läser mer om det i dagens massutskick, annars är dessa FAKTA legala erkända sakförhållanden och BEVIS av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, och kommer vara underlag och bevis i framtida förmodligen kommande rannsakan inför domstol.

Läs mer i den delen om DELGIVNING till Sveriges Riksdags alla folkvalda riksdagsledamöter och talmannen/talmännen 2021-09-02

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/02/delgivning-till-sveriges-riksdags-alla-folkvalda-riksdagsledamoter-och-talmannentalmannen-2021-09-02/

 

 

KOM SÄRSKILT IHÅG; VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

Nürnbergrättegångarna fastställde att ingen någonsin mer ska vara med om medicinska experiment utan samtycke. 

COVID-19 ”vacciner” är genterapi. PANDEMIN ÄR ETT BIOVAPENPROJEKT.

 

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu