• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 250

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 250

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, hjälp till att sprida vidare massutskicket

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

 

 

VARNING TILL ALLMÄNHETEN/ NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN

2021-11-10

Läkare varnar: Vaccinera inte barnen

Vaccinera aldrig barn

Dr. Peter McCullough säger att inget barn, under några omständigheter, ska låta sig vaccineras eftersom det är vetenskapligt bevisat att barn löper betydligt högre risk av vaccinerna än att få Covid-19.

 

Barn men också unga vuxna får ofta milda symtom av Covid-19 som enkelt går att behandla medan vaccinerna riskerar ge mycket allvarliga biverkningar.

 

Enligt Dr. Peter McCullough kan ingen läkare med rent samvete vaccinera barn med något man redan på förhand vet har en högre risk än sjukdomen. Hela samhället sviker dessa barn som saknar kunskap och förmåga att själva bestämma vad som är bra för dem och inte.

http://friasidor.is/lakare-varnar-vaccinera-inte-barnen/

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 250

 

 

Hjälp till att sprida vidare massutskicket

 

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOKLMORD TILL ALLA SVERIGES RIKSDAGS LEDAMÖTER

OM ”VACCINERNA” SOM YRKES MÄSSIGT INOM SKOLMEDICINEN GLOBALT OCH NATIONELLT INOM SVERIGE GENERELLT OCH SYSTEMATISKT SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN

 

I dag skrattar inte kritikerna längre. 

I dag skrattar inte kritikerna längre. Genom ackrediterade vetenskapliga studier har varje större påstående som gjorts inom PLANDEMIC-serien validerats som korrekt. PLANDEMIC uppmärksammas nu för att vara bland de första att varna världen för agendan att minska medborgarnas friheter genom medicinskt tyranni.

 

 

Idag fokus inledningsvis på det största och värsta BEDRÄGERIET och BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN i mänsklighetens historia, och såklart då också detsamma gälla för nationen Sveriges medborgare/invånare och barn.

 

I dessa videos, som alla är publicerade här (se länken nedan denna text), redogör Mike Willis och de han intervjuar för det som görs allt för

-       att tystas ner av Sveriges regering, Sveriges riksdag, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla 21 Regioner (fd landsting), Folkhälsomyndigheten med många flera. Inte att förglömma SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria alternativa internetmedia.

 

Alltså om sanningen och verkligheten som Du inte får höra om av dessa ovan omnämnda, som uppenbart som synes beskyddar den agenda som globalt är ett faktum med bl.a. de sk ”vaccinerna”, som är ett MEDICINSKT EXPERIMENT/ GENETISKT EXPERIMENT som mänskligheten inte informerats om och som nationen Sveriges alla ”vaccinerade” undanhållits om.

Alltså där de ”vaccinerade” är försöksråttorna i detta läkemedelsexperiment. Som strider mot svenska grundlag Regeringsformen, och underordnade lagar till denna grundlag, Helsingfors deklarationen, Nürnberg konventionen och Barnkonventionen, som är svensk lag.

Du ser dem här

PLANDEMIC

INDOCTORNATION

Bulletproof Your Immune System Learn About Dr. Zelenko’s Lifesaving Protocol

https://plandemicseries.com/

 

Du kan läsa på siten ovan omnämnd följande, maskinöversättning, citat

Den första delen av PLANDEMIC, en 26-minuters dokumentär med den berömda virologen Judy Mikovits, har setts av över en miljard människor världen över, vilket sätter ett historiskt rekord. Premiären av PLANDEMIC 2 (aka INDOCTORNATION) med brottsutredaren för tjänstemän, Dr. David Martin, satte också ett världsrekord med 2 miljoner tittare som deltog i den globala livestreamen.

Serien i två delar förklarades ”avvisad” av kritiker över hela världen. I vetenskapens och den allmänna säkerhetens namn vidtog yttrandefrihetens portvakter oöverträffade åtgärder för att censurera informationen som de kallade ”farlig konspirationsteori”.

När Dr Mikovits gjorde det djärva påståendet att covid-19 manipulerades i ett labb, blev hon utsmetad som ”galen”. När Dr. Martin avslöjade patenten och pappersspåret som bevisade att Dr. Fauci finansierade farliga resultat av funktionsforskning vid Wuhan Lab, skrattade kritikerna.

I dag skrattar inte kritikerna längre. Genom ackrediterade vetenskapliga studier har varje större påstående som gjorts inom PLANDEMIC-serien validerats som korrekt. PLANDEMIC uppmärksammas nu för att vara bland de första att varna världen för agendan att minska medborgarnas friheter genom medicinskt tyranni.

Även om vi inte hade för avsikt att ta emot priser för den här serien, är vi hedrade över att ha vunnit European Independent Film Award för bästa dokumentär, eftersom den visar en uppmuntrande förändring i allmänhetens medvetenhet och mod.

Slut citat

 

Sveriges riksdags alla ledamöter ska vara opartiska, sakliga, objektiva och utifrån det har dessa endast

-       att STOPPA ”VACCINERNA” OMEDELBART!

 

FAKTA/BEVIS FÖR ATT STOPPA ”VACCINERNA” OMEDELBART

Den verkliga faran för folkhälsan, visar det sig, är ”vaccinerade” människor, inte ovaccinerade.

 

RÄTTSPROCESS I USA MOT BIDEN ADMINISTRATIONEN

Publicerat 2021-11-06 mycket viktig artikeln som alla nationen Sveriges medborgare/invånare och barn bör läsa (minst 2 ggr), i artikeln framkommer bl.a. följande, maskinöversättning, citat

Fifth Circuit Court of Appeals utfärdar nödstopp för Bidens grundlagsstridiga vaccinmandat

En stadig ström av publicerade vetenskapliga studier har länge visat att vacciner inte förhindrar spridningen av covid . Faktum är att det senaste ”VE”-betyget – Vaccine Effectiveness – som kommer från data från Storbritannien visar att VE är ett negativt tal på  minus 73 procent .

Detta innebär att personer som tar vaccinet har en ökad risk för sjukhusinläggningar och dödsfall jämfört med de som undviker vaccinet.

Om något är vaccinerade människor ”superspridarna” som borde isolera sig hemma. En publicerad vetenskaplig studie utförd av University of Oxfords Clinical Research Group upptäckte att vaccinerade personer bär 251 gånger högre virusmängder i sina näsborrar, vilket gör att de kan sprida viruset till andra.

Den verkliga faran för folkhälsan, visar det sig, är vaccinerade människor, inte ovaccinerade.

https://www.afinalwarning.com/569176.html

 

2021-11-10 skrämmande FAKTA om verkligheten och sanningen i fråga om ”vaccinerna”, se och sprid vidare, citat

MSM Admits COVID Vaxx Useless, Pushes for Medical Tyranny Lockdown

https://banthis.tv/watch?id=618b08e7b2140737c3378438

 

Publicerat 2021-11-07 Mycket viktig video för att förstå Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, sprid vidare, citat

Dr. David Martin – Follow the Patents, Then You Will Understand Covid

Dr. David Martin is a professional physician, developer of advanced computer systems, advisor to industry & governments.
Other than that, he also has engaged as an author, professor, public speaker, business visionary and researcher.

Part 1 at Wise Traditions Conference 2021 on November 5, 2021

https://www.bitchute.com/video/fHhniBm4cyiM/

LINKS TO THE DOCUMENTS REFERENCED BY DR.DAVAID MARTIN:

1. Fauci/Covid 19 Dossier was written by Dr. David Martin – Please share this Dossier with your governors, sheriffs, local elected officials:

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/8079569/The%20FauciCOVID-19%20Dossier.pdf

2. Slide – ”A key driver is the media, and the economics follow the hype” …Investors will respond if they see profit at the end of the process, Daszak stated”
Here is the article in the medical journal where you find this statement:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK349040/

3. Slide – quote referencing Executive Order by D. Trump, September 19, 2019. The link is to Fauci’s presentation in November 2019. He expanded on this Executive order, which has been presented on the slide by Dr. David Martin
Read on page 4 the same statement:

https://science.house.gov/imo/media/doc/Fauci%20Testimony.pdf

4. Episode 89 in which Dr. David Martin explains how Senator Rand Paul could have put an end to Antoni Fauci

https://rumble.com/vowz25-dr.-david-martin-political-theatre-with-rand-paul-who-tries-to-expose-fauci.html

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rumble.com/vov60h-dr.-david-martin-follow-the-patents-then-you-will-understand-covid.html

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 250

SKOLMEDICINEN och den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin bedriver uppenbart bevisligen YRKESVERKSAMHET SOM DÖDAR OCH SKADAR MÄNSKLIGHETEN, och detta fullständiga vansinne beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare.

 

Hjälp till att sprida massutskicket vidare

 

 

 

SVERIGES REGERING OCH DERAS MEDLÖPARE ÄR UPPENBART INTE TROVÄRDIGA

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn går inte

 

-        att lita på alls, dessa beskyddar ett MEDICINSKT EXPERIMENT som är ett genetiskt experiment på mänskligheten där mänskligheten och de ”vaccinerade” är försöksråttorna och dessutom ”superspridarna”

 

 

Dessutom har Sveriges regering och deras medlöpare genom propaganda sålt in genom ”hjärntvätt” av stora delar av nationen Sveriges medborgare/invånare och barn att dessa DÖDLIGA ”VACCINER” är vanliga vaccin, men det är de inte!

 

LÄS MER I DEN DELEN I PDF FILEN WHO PANDEMIN/PCR BEDRÄGERIET GRUNDEN TILL ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMIN

 

ETT ENORMT PLANERAT BEDRÄGERI MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN!

 

Sveriges riksdags knapptryckare är med i ”båten” tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla 21 Regioner (fd landsting, som är självstyrande), Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, Socialdepartementet, SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria alternativa medier därtill tjänstemän/kvinnor anställda inom stat, regioner och kommuner.

 

 

MÄNNISKOR DÖR TILL FÖLJD AV ”VACCINERNA” I HELA VÄRLDEN

PEOPLE DROPPING DEAD FROM THE VACCINE WORLDWIDE

https://www.brighteon.com/f606859c-fce0-49e5-9ab7-921882234ac2

Advokat dr. Reiner Fuellmich och hans team i Tyskland, Corona Kommittén, som har ett världsomspännande nätverk, får självklart kopia på denna DELGIVNING till Sveriges Riksdag alla ledamöter om delgivning, delaktighet och meddelat ansvar i BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN.

 

Noteras särskilt; SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och fria/alternativa internetmedia har nu ett mycket viktigt uppdrag och delge sina tittare, lyssnare och läsare om denna världsnyhet, dvs. den sanna och verkliga SVERIGE BILDEN! Dessa får del av massutskicken.

 

STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN OMEDELBART

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

 

2021-11-10

 

MYCKET VIKTIG INFORMATION OCH UPPLYSNING TILL NATIONEN SVERIGES ALLA MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN

 

Hjälp till att sprida massutskicket i alla dina nätverk

 

 

Det kom en kommunicering som DU får del av, citat

Studier visar nu att den kardiomyopati som vaccinet mot covid-19 många gånger orsakar, är tio till hundra gånger svårare än den milda form som covid-19-viruset i sig kan ge upphov till.

 

Spikproteinerna får kroppen att angripa det egna hjärtat och 90 % av barnen som drabbas av kardiomyopati från vaccinet måste läggas in på sjukhus.

 

Slut citat, se videon och läs mer

https://twitter.com/DougIlano/status/1458059887980597259?s=07

 

 

 

2021-11-10 MYCKET VIKTIG ARTIKEL, LÄS HELA OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, citat

Läkare varnar: Vaccinera inte barnen

 

Dr. Peter McCullough, USA, har tagit en ledande roll i motståndet mot det vansinne som pågår där och i stora delar av världen. Amerikanska FDA och CDC, media, politiker och myndigheter har svårt att komma åt en högt ansedd läkare som McCullough eftersom han angriper fienden på deras egen planhalva, använder deras terminologi och enbart hänvisar till faktagranskade vetenskapliga rapporter.

 

Detta har inte hindrat McCullough från att använda alternativa plattformar som till exempel Infowars för att nå ut. Han anser det viktigare att rädda liv, än att oroa sig för att bli associerad med konspirationsteoretiker, ett begrepp som idag är överspelat eftersom konspirationen, Covid-19, är bevisad och ingen teori. Vill du hitta argument mot det pågående vansinnet, utan att lämna den strikt etablerade medicinska vetenskapen är Dr. Peter McCullough en bra källa. Han varnar alla föräldrar att under inga omständigheter låta sina barn vaccineras mot Covid-19.

 

Tidiga insatser undertryckta

Dr. Peter McCullough deltog nyligen på en stor konferens för läkare och kirurger (AAPS), där han berättade att det värsta med corona varit att myndigheterna från början bestämt sig för att inga botemedel finns mot Covid-19 – annat än vaccinerna. Detta är, enligt McCullough, fullständigt fel och har lett till för tidig död hos, kanske, hundratusentals människor bara i USA.

 

Skälet är uppenbart – att styra alla mot vaccinerna. Det är också därför myndigheterna gjort allt för att förtala och, i många fall, förbjuda verksamma läkemedel. Med dessa tidiga, vetenskapligt bevisade, effektiva botemedel hade det heller varken varit nödvändigt med nedstängningar, vaccinpass, överdriven social distansering eller nödgodkända vacciner.

 

Botemedel som fungerar

När corona började 2020 var det många läkare som behövde hjälpa sina patienter. Något vaccin fanns inte och patienterna behövde hjälp där och då, inte vänta på ett eventuellt vaccin. Det många läkare gjorde var att experimentera. Det är vad läkare måste göra eftersom deras främsta uppgift är att hjälpa patienterna. Ganska snabbt kom rapporter om att Hydroxiklorokin och Ivermectin, två redan godkända och prövade läkemedel, hade god effekt. Dessa tidiga fynd har sedan följts upp och idag finns hundratals faktagranskade vetenskapliga studier som bevisar att dessa läkemedel hjälper mot Covid-19.

 

Fungerande botemedel förbjudna

I februari 2020 kom det fram att president Donald Trump tagit Hydroxiklorokin, något som media rapporterade om. Där och då blev dessa, sedan länge godkända och beprövade läkemedel, förtalade och förminskade. Detta trots att hundratusentals läkare använt dessa preparat för att behandla patienter i decennier utan att se några signifikanta biverkningar.

 

Det är anmärkningsvärt att dessa två beprövade läkemedel som de flesta läkare utan att tveka skulle våga använda utan tanke på några allvarligare biverkningar, enhälligt av myndigheter kommit att anses, inte bara verkningslösa mot Covid-19, utan till och med farliga – något som saknar all förankring i den verklighet praktiserande läkare möter.

Det, kanske, mest skrämmande är att många läkare trots alla bevis och de 18 månader som gått sedan corona började, fortfarande vidhåller att varken Hydroxiklorokin eller Ivermectin fungerar mot Covid-19.

 

Läkare medskyldiga

Dr. Peter McCullough påpekar att läkare fortfarande, trots all vetenskap som idag finns, inte ger tidig och förebyggande vård och därmed är medskyldiga till många människors för tidiga död. Skälet är att läkare inte vågar gå emot sjukhusledningens och myndigheternas rekommendationer. Glädjande nog börjar en växande del av läkarna och delstaterna i USA godkänna dessa, av myndigheterna fördömda botemedlen, eftersom en allt större del av befolkningen kräver dem.

 

Vacciner mot gamla varianter

Dr. Peter McCullough och andra ledande läkare har stämt FDA för att de inte gjort det underlag tillgängligt för allmänheten som ledde dem till att godkänna vaccinerna.

Ett av skälen att man stämmer FDA för att få ut underlaget är att de försök som gjordes 2020 avsåg en variant av corona som idag inte längre dominerar. Ett godkännande för fortsatt användning av dessa vacciner måste således visa studier gjorda avseende de varianter av viruset som finns idag, huvudsakligen deltavarianten.

Det är fullständigt meningslöst, enligt Dr. Peter McCullough, att godkänna vacciner mot varianter som inte ens längre i någon högre grad finns i omlopp hos befolkningen, lika lite som påfyllnadsdoser har någon funktion.

 

Vaccinera aldrig barn

Dr. Peter McCullough säger att inget barn, under några omständigheter, ska låta sig vaccineras eftersom det är vetenskapligt bevisat att barn löper betydligt högre risk av vaccinerna än att få Covid-19. Barn men också unga vuxna får ofta milda symtom av Covid-19 som enkelt går att behandla medan vaccinerna riskerar ge mycket allvarliga biverkningar. Enligt Dr. Peter McCullough kan ingen läkare med rent samvete vaccinera barn med något man redan på förhand vet har en högre risk än sjukdomen. Hela samhället sviker dessa barn som saknar kunskap och förmåga att själva bestämma vad som är bra för dem och inte.

 

Vården inhuman

En annan tragisk konsekvens av myndigheternas protokoll är att de sjuka, ofta äldre, hindras från besök av sina släktingar den sista tiden i livet – detta inte ens om släktingarna har haft corona och därmed är immuna. De äldre lever sina sista dagar helt isolerade från sin nära familj – något som inte kan betraktas som annat än både grymt och inhumant.

 

Vaccinerade lika sjuka

Den senaste officiella statistiken från CDC i USA (12 oktober 2021) visar att 31 895 vaccinerade tagits in på sjukhus för Covid-19, varav 23% avlidit. Huvuddelen av dem är över 65 år. Inte en enda rapport finns från någon som haft Covid-19 och sedan dött av samma infektion. Annan statistik (Project Salus CMS) visar att 65% av alla över 65 år med Covid-19, är vaccinerade. Vidare, statistik från Storbritannien visar att över 80% som tagits in på sjukhus med Covid-19 och 81% av dödsfallen är fullvaccinerade. Studier visar också entydigt att vaccinerade i lika hög grad är smittsamma som ovaccinerade. Det är därför helt uppenbart att dessa vacciner inte gör eller gjort något att förhindra spridningen av SARS-CoV-2, enligt Dr. Peter McCullough.

 

Allmänheten fått nog

Dr. Peter McCullough har deltagit på många större sammankomster där, såväl vaccinerade som ovaccinerade, säger att de fått nog. Sedan april 2021, då rapporterna haglade om alla allvarliga biverkningar, vill allt färre i USA ta vaccinerna och påfyllnadsdoserna. Det som driver vaccinationskampanjen idag är tvång från arbetsgivarna.

 

Allmänheten och läkarkåren vill nu att alla kort läggs på bordet och att myndigheterna och vaccinbolagen är transparenta och sanningsenliga med sin information. Dr. Peter McCullough berättar att högt uppsatta jurister i USA försöker få ut dokument som ger klarhet i hur mycket vaccintillverkarna känt till om de biverkningar vi idag ser?

 

Snedvrider riskerna

Det håller inte längre att på varje möjligt sätt förstora riskerna men Covid-19 samtidigt som man förminskar riskerna med vaccinerna. Ett av många exempel är att de ovaccinerade sedan början av 2021 testas för Covid-19 med 40 – 45 cykler, medan de vaccinerade testas med 24 – 28 cykler. Detta är inte vetenskap utan ett sätt att öka antalet fall med Covid-19 hos de ovaccinerade och minska dem hos de vaccinerade.

 

Vaccinerade ångrar sig

Enligt Dr. Peter McCullough möter han många som tagit vaccinet på grund av myndigheternas rekommendationer och av rädsla men som nu ångrat sig. De har kommit till insikt, inte minst eftersom de sett alla biverkningar, att vaccinerna inte skyddar mot eller förhindrar sjukdom och inte heller hindrar smittspridning. Allt fler ser med sina egna ögon att myndigheternas påståenden inte stämmer.

 

En nyligen gjord studie visar att vaccinerna, i princip, är verkningslösa efter fyra månader och det är omöjligt att förstå varför befolkningen måste fylla på med nya doser flera gånger per år med vacciner som inte studerats för de idag förkommande varianterna.

 

Spikproteinet dödar

Hur kommer det påverka människor att regelbundet injiceras med spikprotein? Hur kommer det påverka kroppens organ och blodkärl? Forskningen visar att spikproteinet finns kvar i kroppen upp till 15 månader efter infektion och att mRNA i vaccinerna inte alls är så kortlivade som påstås, utan stannar kvar i kroppen lång tid, ofta flera månader eller längre tid än så.

 

Eftersom vaccinerna leder till en betydligt högre förekomst av antikroppar än sjukdom, talar mycket för att dessa spikproteiner gör mer skada via vaccinerna än genom sjukdom. Dr. Peter McCullough påpekar att kroppen har vävnader i näsa, svalg och munhåla som hjälper till att skydda mot sjukdom. Med vaccinerna går dessa spikproteiner i stället rakt in i kroppen utan dessa, naturliga, skyddslager.

 

Undviker sjukhusen

Idag är det många sjuka i USA som väljer att inte ta sig till ett sjukhus eftersom man är medveten om att den läkare man träffar inte får eller kan använda sitt eget omdöme utan slaviskt följer de officiella rekommendationerna, varav många, i bästa fall, inte leder till annat än syrgas och ibland till och med är skadliga för patienterna.

 

Tidiga insatser avgörande

Tidig behandling innebär ofta att man som läkare måste använda olika preparat. Det är nämligen inte säkert att ett enda fungerar. Unga som behöver vård klarar sig ofta med en kortare behandling, kanske fem dagar men äldre bör ställa in sig på att det kan behövas behandling betydlig längre tid än så – upp till en månad. Den längre behandlingstiden gäller särskilt då man sökt vård sent och haft Covod-19 under, kanske, sju till tio dagar. Desto tidigare botemedel sätts in, desto snabbare går tillfrisknandet.

 

Slut citat

Källa till ovan citerat

https://friasidor.is/lakare-varnar-vaccinera-inte-barnen/

 

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin delger en mycket viktig artikel av datum 2021-11-09, citat

 

Sanningen tränger fram

Under alla tider har sanningen haft svårt att hävda sig mot de lögner som bärs fram av starka ekonomiska, politiska och/eller religiösa krafter.

 

Detta har på sistone blivit extremt tydligt, när sådana krafter på ganska kort tid lyckats övertyga hela världen om att vi är mitt inne i en dödlig pandemi – och att enda möjligheten att få stopp på den är via injektioner med något man valt att kalla ”vacciner”.

 

Den första och alldeles uppenbara lögnen är, att det inte handlar om någon pandemi – allra minst i Sverige. Under den tid det gäller har vi inte haft någon överdödlighet i vårt land. Den totala dödligheten har legat på tämligen exakt samma nivå som de senaste 20 åren (vilket är lätt att konstatera via officiell statistik).

 

Den andra lögnen är, att definitionen på ”pandemi” ändrades lagom till den s.k. svininfluensaepidemin 2009 – för att man skulle få anledning att starta en massvaccination mot det då aktuella viruset.

 

Tidigare innehöll definitionen för en pandemi att en sjukdom skulle vara vitt spridd, och medföra allvarlig skada och DÖD för många människor.

 

Nu kan man t.ex. i Svenska Dagbladet läsa: ”En epidemi innebär att många människor i ett område på kort tid insjuknar i samma sjukdom. En epidemi som har spridits över flera världsdelar kallas för PANDEMI”,

 

Man tog alltså bort den inte helt oväsentliga delen dödlighet! Därför kunde man förklara svininfluensan för en pandemi – och starta den vaccinationskampanj som gjorde några tusen ungdomar svårt handikappade för livet, när de fick den obotliga sjukdomen narkolepsi.

 

Och sedan visade det sig, att det handlade om en ovanligt beskedlig säsongsinfluensa!

 

Den tredje – och alldeles hårresande lögnen – är detta med de ”vacciner” man nu försöker få alla att ta! Det handlar absolut inte om några vacciner i vanlig mening, utan det är ett genetiskt experiment, som nu genomförs utan något godkännande från ”Statens medicinsk-etiska råd”. Bara av den enkla anledningen är det ett klart lagbrott!

 

Detta är fullkomligt unikt och obegripligt! Det finns inga undantag för medicinska experiment – som detta är.

Alla sådana måste göras efter noggrant övervägande – och med både muntligt och skriftligt godkännande från de personer som ingår i försöket! Och detta skall dokumenteras på särskilt sätt!

 

Nu sätter man i gång med ett experiment på miljoner människor (försökspersoner), utan att något sådant ”informerat samtycke” givits av någon – så vitt jag känner till! Och man lurar alla att tro, att ”vaccinerna” är godkända!

 

De är bara ”nödgodkända”, eller ”villkorligt godkända”, som det heter i Sverige, och ett sådant ”villkorligt godkännande” kan bara ges för ett vaccin, om inga botemedel finns mot den aktuella sjukdomen! Och sådana botemedel finns! Alltså är de nuvarande ”vaccinerna” helt olagliga!

Man vet, att Ivermectin, Hydroxiklorokin, Klordioxid och några andra medel effektivt botar och/eller förebygger Covid-19! Men när detta stod klart, så såg man (läkemedelsindustrin) blixtsnabbt till att dessa medel förbjöds (för användning mot Covid-19).

 

Anledningen var självklart, att patenten på de två förstnämnda ”godkända läkemedlen” redan gått ut, varför inget företag med ensamrätt kan sälja dem till höga priser!

 

Hur detta fungerar visas tydligt, då Merck nu sprider informationen att deras produkt Ivermectin är värdelös! I stället har man nu ”kokat ihop” en ny, liknande produkt – Molnupiravir – som via ett nytt patent kan ge astronomiska inkomster. Dessvärre är det långt mindre effektivt än Ivermectin, och sägs minska risken för Covid-19 med ca 50 % (mot omkring 90 % för Ivermectin).

 

Detta är så oerhört cyniskt att folk vägrar tro att det är sant. Men sedan Flexner- rapporten publicerades i USA 1910 har läkekonsten blivit en lukrativ industri, där kemiska produkter är de enda tillåtna, och alla enkla och naturliga produkter är förbjudna och betraktas som ”kvacksalveri”.

 

Det är självklart också så, att ekonomisk vinst är den dominerande drivkraften inom denna industri (liksom inom alla branscher och företag), och människor är endast intressanta som lönsamma kunder! Vi har under många år sett hur människoliv väger mycket lätt mot de enorma ekonomiska intressena.

 

Konstaterat dödliga läkemedel fortsätter att säljas i åratal efter att deras skadande effekt bevisats. Ett ofta påtalat exempel är det smärtstillande och inflammationsdämpande medlet Vioxx, som Merck fortsatte att saluföra i FYRA ÅR efter att man fått dess dödliga effekt bevisad!

 

Man tror att åtminstone 100 000 avled i de hjärtinfarkter medlet förorsakade – bara i USA.

 

Det är extremt tydligt också när det gäller cancer, där antalet döda av den sjukdomen knappt har sjunkit något under det sista seklet – trots att miljarder satsats på forskning! Fruktansvärt dyra medel mot cancer säljs också fortfarande – trots att de varken förlänger livet eller ger förbättrad livskvalitet!

 

Men nu har ekonomin (tillsammans med en annan skrämmande agenda, som går ut på att skapa en ny människoras) helt tagit över, och den skräck man lyckats skapa gör att människor nu tycks vara beredda att avstå från alla mänskliga fri- och rättigheter – för att få tillgång till de potentiellt dödliga injektioner man kallar ”vacciner”!

 

Mycket av förklaringarna till nuvarande, fullkomligt absurda situation förklaras av den oerhört erfarne och kunnige svenske läkaren Sture Blomberg vid ett lugnt och avslappat samtal – på följande länk.

 

https://www.youtube.com/watch?

 

Han har även en egen blogg – som heter ”Tro, vetande och vetenskap”.

Adressen dit är: https://stureblomberg.blogspot.com/

 

Där finns oerhört mycket viktigt att hämta – bl.a. berättelsen om hur han botade sin syster, som var döende i Covid-19 – med höga doser intravenöst C-vitamin!

 

Slut citat, källa till ovan citerat

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7083626/posting/sanningen-tr%C3%A4nger-fram

 

 

 

 

Publicerat 2021-11-09, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikel, läs hela, se videon, sprid vidare, citat

”Det är inget annat än att skada barnen, att döda barnen.

Det finns inga vetenskapliga eller medicinska argument för att ”vaccinera” barn. De får inte [COVID-19] och de smittar inte andra människor”,

https://www.afinalwarning.com/568583.html

 

 

Publicerat 2021-11-09 Måste ses videon, maskinöversättning, citerar lösryckta delar, läs mer och se videon, citat

FDA har ingripit för att rensa ut de officiella vaccindata från alla patienter som upplevt biverkningar.

Karen Kingston är en före detta läkemedelsanställd och visselblåsare, och i denna intervju med Stew Peters Show förklarar hon hur FDA har ingripit för att rensa ut de officiella vaccindata från alla patienter som upplevt biverkningar. Hon har dokumenten!

https://rumble.com/voz4bt-fda-removing-vax-injuries-proof-docs-show-fda-concealing-adverse-reactions.html

Ass professor och läkare Björn Hammarskjöld ger nationen Sveriges medborgare/invånare och barn fullständig insikt i vad DU bör ta till dig om D3-vitamin och nyttja, citerar lösryckta delar, läs hela artikeln, citat

VITAMIN D3 STARTDOS

Med andra ord det finns nu en bra och utvärderad metod att snabbt höja nivån av vitamin D3: Ät 600 000 IE (15 000 µg) som engångsdos och inom tre dagar har man uppnått mer än fysiologisk dos av vitamin D3. Underhåll sedan den nivån med att äta 50 000 IE (1 250 µg) vitamin D3 per vecka.

Men är inte detta på tok för mycket? Myndigheterna varnar för överdosering.

OK, låt oss då räkna litet, det som Livsmedelsverket synes sakna kunskap i.

En nyfödig ska enligt Livsmedelsverket ha 400 IE. Det är inte för mycket, EFSA accepterar upp till 1 000 IE utan protester.

Som gammal barndoktor kan jag inte tänka mig att ge en vuxendos av ett läkemedel till en nyföding, barnet riskerar att dö på grund av överdos. Inte heller kan jag tänka mig att ge en nyfödings dos av läkemedel till en vuxen, den ynka dosen blr verkningslös.

Alltså kan vi räkna på sedvanligt sätt vilken dos av vitamin D3 son vuxen ska ha. Man brukar räkna per kg kroppsvikt. En nyföding väger omkring 3 kg och en vuxen omkring 75 kg

400 IE/3 kg*75 kg= 10 000 IE

Slutsats: Se till att du tar ett tillskott på minst 5 000 IE per dag för att ha minst 125 nmol/L och hålla dig frisk.

 LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://kostkunskap.blogg.se/2014/january/vitamin-d3-startdos.html

 

 

DU KAN INTE LITA PÅ SVERIGES ALLA 21 REGIONER (FD LANDSTING), FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN, dessa är partiska, osakliga och ”vaccin” propagandister, som går hand i hand med den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och deras ”vacciner”. ”VACCINERNA” som är ett MEDICINSKT EXPERIMENT/ GENETISKT EXPERIMENT där nationen Sveriges medborgare/invånare och barn är försöksråttorna i detta läkemedelsexperiment, som undanhållits för alla i skattebetalarna i Sverige och deras barn!

 

Se videon, som har ca 13 miljoner visningar, D3 vitamin, sprid vidare, går att få med svensk text, bara att ställa in, maskinöversättning, om vad Folkhälsomyndigheten och 22 Regioner (fd landsting) undanhåller nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, för i deras agenda finns endast yrkes skadar och yrkes dödar ”vaccinerna”,  citat

D-vitamin och COVID 19: Bevis för förebyggande och behandling av coronavirus (SARS CoV 2)

Professor Roger Seheult, MD, förklarar den viktiga roll som D-vitamin kan ha i förebyggande och behandling av COVID-19.  Dr Seheult är huvudprofessor vid https://www.medcram.com.

Dr Seheult illustrerar hur D-vitamin fungerar, sammanfattar de bästa tillgängliga uppgifterna och kliniska prövningarna om D-vitamin och diskuterar rekommendationer för dosering av D-vitamin.

Roger Seheult, MD är medgrundare av MedCram och docent vid University of California, Riverside School of Medicine och biträdande professor vid Loma Linda University School of Medicine. Han är fyra gånger certifierad av styrelsen: Internmedicin, lungsjukdomar, intensivvård och sömnmedicin.

Intervjuare: Intervjuare: Kyle Allred, producent och medgrundare av MedCram.com.

REFERENSER:

LÄS ÄNNU MER REFERENSER OCH SE VIDEON, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.youtube.com/watch?v=ha2mLz-Xdpg

 

Läs ännu mer i den bifogad PDF filen vitamin d……

 

 

ÄR DET DAGS ATT SVERIGES RIKSDAG BESLUTAR OM ”SKOTTPENGAR” PÅ ANSTÄLLDA INOM FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN, SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER, SVERIGES 21 REGIONERS POLITIKER OCH ANSTÄLLDA LÄKARE OCH SJUKSKÖTERSKOR??

ELLER ÄR DET SÅ ATT SVERIGES RIKSDAGS ALLA LEDAMÖTER BESKYDDAR ”VACCIN” BEDRÄGERIET OCH ÄR EN DEL AV DEN KRIMINELLA VACCIN/LÄKEMEDELSINDUSTRIN OCH SKOLMEDICINEN?

VAR FINNS LAGSTÖDET FÖR ATT SVERIGES 21 REGIONER(FD LANDSTING) ÄR LEGITIMERADE FÖR ATT YRKES SKADA OCH YRKES DÖDA MED BL.A. ”VACCINERNA”?

 

 

Sanningen och verkligheten om ”vaccinerna”, FAKTA, finner du i denna artikel, citerar lösryckta delar, läs hela, maskinöversättning, publicerat 2021-11-09, citat

”Detta är inget annat än att konspirera för att begå grov misshandel och mord på barn och vuxna genom tvång. Det är vad FDA gör. Dessa är alla kriminella handlingar.”

Den tidigare Pfizer-anställda Karen Kingston berättade för Dr. Bryan Ardis att Food and Drug Administrations (FDA) godkännande för akut användning av vaccinet mot Wuhan coronavirus (COVID-19) var en del av en konspiration för att skada barn . Hon gjorde detta påstående under avsnittet 3 november av ”The Dr. Ardis Show” på  Brighteon.TV .

Ardis hade starka ord till FDA-rådgivarna som röstade för att vaccinet ska injiceras i barn i åldern fem till 11 år.

”Skäms på FDA-kommittémedlemmarna som röstade ja till att injicera fem till elva år gamla amerikaner. Jag är faktiskt så äcklad. Jag tror att ni alla är medskyldiga till alla mord på barn som dör av hjärtmuskelinflammation till följd av detta. Medborgare i det här landet borde hålla dig ansvarig, sa han.

Kingston höll med Ardis och sa: ”Detta är inget annat än att konspirera för att begå grov misshandel och mord på barn och vuxna genom tvång. Det är vad FDA gör. Dessa är alla kriminella handlingar.”

 

Barn får inte SARS-CoV-2 och de utvecklar inte covid-19, så det är statistiskt och kliniskt omöjligt att utveckla ett vaccin som kommer att vara mer kraftfullt än deras naturliga immunsystem.

Varför skulle vi då injicera dem med en syntetisk viruskod för att infektera deras kroppar [och] åsidosätta deras naturliga immunsystem?”

”Det är inget annat än att skada barnen, att döda barnen.

Det finns inga vetenskapliga eller medicinska argument för att ”vaccinera” barn. De får inte [COVID-19] och de smittar inte andra människor”, fortsatte Kingston.

Ardis nämnde att att injicera barn med Pfizer-vaccinet strider mot föreskrifterna i Nürnbergkoden .

”Nürnbergkoden består av 10 etiska punkter kring mänskliga experiment som utsågs redan 1947 och antogs över hela världen”, sa han.

”Du kan inte använda ett experimentellt läkemedel på människor utan att tillhandahålla informerat innehåll till individerna.

Du måste ge dem alla fördelar och alla risker som är förknippade med dessa. Intellektuellt sett måste han ha tillräckligt med information för att du ska kunna experimentera med dem med denna drog.”

Koden sätter informerat samtycke först och främst.

Dess första punkt anger uttryckligen att personer ”bör ha rättskapacitet att ge samtycke; bör vara så belägen att de kan utöva fri valfrihet , utan ingripande av något inslag av våld, bedrägeri, bedrägeri, tvång, övergrepp eller annan bakomliggande form av tvång eller tvång; och bör ha tillräcklig kunskap och förståelse för delarna av ämnet som är involverat för att göra det möjligt för honom att fatta ett förståeligt och upplyst beslut.”

Läs mer och se videon, sprid vidare i alla dina nätverk

https://www.afinalwarning.com/568583.html

 

 

 

Mycket viktig artikel, läs hela och sprid vidare, citat

Dags att stå upp för grundlagen och rätten till fri information – tala med politiker men förbered er på civilt motstånd

Du får inte säga fel saker, ska vaccinera dig och använda vaccinpass. Massmedia rapporterar bara en sida av saken vilket hjärntvättar folket att tro på detta. Kritik stämplas som hatretorik och lagar anpassas därefter. Demokratin är uppenbarligen hotad och vi är på väg mot en totalitär ordning. Dags att ta ett snack med politiker men förbereda sig på nästa steg.

Vem kunde tro att vi skulle befinna oss i detta läget i mänsklighetens historia för bara några år sedan. Plötsligt står vi inför möjligheten att bli slavar där vaccinpass är första steget.

Läs mer och sprid vidare

https://www.vaken.se/dags-att-sta-upp-for-grundlagen-och-ratten-till-fri-information-tala-med-politiker-men-forbered-er-pa-civilt-motstand/

 

 

MASSUTSKICKET DELGIVES TILL ALLA LEDAMÖTER I SVERIGES RIKSDAG, DU KAN GÖRA DETSAMMA!

Som synes finns en stark beskyddar skara även inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE, där ytterst ansvarige myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda är synnerligen mycket väl informerade och upplysta om detta ENORMA BEDRÄGERI men som synes aktivt valt att inte inleda MASS FÖRUNDERSÖKNINGAR mot Sveriges alla Regioner.

 

Alltså trots att Petra Lundh har avkrävts beslut om varför så uteblir sådant beslut, fråga dig själv om varför denna åklagare/riksåklagare och myndighetschef och därmed hela ÅKLAGMYNDIGHETEN I SVERIGE som synes beskyddar detta fullständiga vansinne, ett MEDICINSKT EXPERIMENT som systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten globalt och nationellt som t.ex. inom Sverige.

 

 

Varför är Sveriges Kommuner och Regioner och Sveriges Alla Regioner delaktiga, som i en KRIMINELL DÖDAR MAFFIA, i YRKESVERKSAM SKADAR & DÖDAR YRKESVERKSAMHET?

 

 

VARFÖR UNDANHÅLLER SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER SAKLIG KORREKT INFORMATION & UPPLYSNING OM ”VACCINERNA” TILL FÖRSÖKSRÅTTORNA NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE I DET PÅGÅENDE MEDICINSKA EXPERIMENTET

 

ERKÄNT SAKFÖRHÅLLANDE; ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN/ MEDICINSKT EXPERIMENT — SOM UNDANHÅLLS AV SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER, ETT GLOBALT MEDICINSKT EXPERIMENT SOM BEVISLIGEN DÖDAR GENERELLT & SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

 

Tiden är inne för att SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria/alternativa internetmedia granskar Sveriges Alla Regioner och Sveriges Kommuner och Regioner och dessutom granskar myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige.

 

Varför inleder inte myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och Åklagarmyndigheten i Sverige ex officio MASSFÖRUNDERSÖKNING av Sveriges Alla Regioner/fd landsting och Sveriges Kommuner och Regioner?

 

 

Läs Till Sveriges alla Regioner………

Denna skrivelse och delgivning om meddelat ansvar och synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar utifrån Brottsbalken är offentligt publicerad här

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/12/till-sveriges-alla-regioner-och-sveriges-kommuner-och-regioner-skr-2021-09-12/

 

 

TILL ER ALLA MOTTAGARE AV MASSUTSKICKET

Dagens massutskick pekar med hela handen ut att ”vaccinerna” /biovapnen skadar och dödar mänskligheten och dessutom är det värsta bedrägeriet i mänsklighetens historia därtill BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och

-       att detta är styrkt utifrån FAKTA som ska betraktas som erkända sakförhållanden och BEVIS, tills motsatsen är bevisad av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, dock senast 2021-09-09, du läser mer om det i dagens massutskick, annars är dessa FAKTA legala erkända sakförhållanden och BEVIS av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, och kommer vara underlag och bevis i framtida förmodligen kommande rannsakan inför domstol.

Läs mer i den delen om DELGIVNING till Sveriges Riksdags alla folkvalda riksdagsledamöter och talmannen/talmännen 2021-09-02

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/02/delgivning-till-sveriges-riksdags-alla-folkvalda-riksdagsledamoter-och-talmannentalmannen-2021-09-02/

 

KOM SÄRSKILT IHÅG; VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

Nürnbergrättegångarna fastställde att ingen någonsin mer ska vara med om medicinska experiment utan samtycke. 

COVID-19 ”vacciner” är genterapi. PANDEMIN ÄR ETT BIOVAPENPROJEKT.

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu