• Arkiv

SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 251

 

 

SVERIGES REGERING och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 250

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, hjälp till att sprida vidare massutskicket

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 251

 

Läs mer här

http://medborgarinitiativet.nu/

 

VARNING TILL ALLMÄNHETEN/ NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN

 

FAKTA OM VAD SVERIGES RIKSDAGS LEDAMÖTER BESKYDDAR!

 

 

Webbplatsen Pharma Death Clock har lanserats: Ta reda på hur många miljoner människor Big Pharma har dödat sedan den 1 januari 2000.

 

 

Läkemedelsmedicin dödar fler människor än alla krigshandlingar,

terrorism, vapenvåld och mord tillsammans.

 

 

BIG PHARMAS KEMISKA KRIGFÖRING MOT MÄNSKLIGHETEN ÖVERTRÄFFAR ANTALET OFFER SOM DÖDATS AV ALLA VÄRLDSKRIG OCH TERRORHANDLINGAR TILLSAMMANS…

 

 

Medan läkemedelsföretagen gör miljardvinster dör människor i miljontals fall.

 

 

Se videon och läs mer

https://www.naturalnews.com/052613_pharma_death_clock_medication_side_effects_prescription_drug_deaths.html

 

 

https://pharmadeathclock.com/

 

 

”Varje praktiserande läkare dödar i genomsnitt en patient per år och således tar livet av 35 patienter under sina 35 verksamma år”.

https://newsvoice.se/2019/01/recension-av-peter-gotzsches-bok-konsten-att-overleva-i-en-overmedicinerad-varld/

 

 

 

Shelby Allen, en 17-åring från Dyer County, Tennessee, är inlagd på sjukhus med en sällsynt sjukdom där kroppens immunsystem angriper nerverna. Hon utvecklade tillståndet efter att ha fått ett COVID-vaccin.

 

 

Läs ännu mer om ”vaccinernas” och skolmedicinens planerade kriminella yrkes skadar och yrkes dödar verksamhet, som beskyddas av knapptryckarna i SVERIGES RIKSDAG, som ÄNNU INTE STOPPAT ”VACCINERNA”!

 

 

Vilket lagstöd har knapptryckarna i SVERIGES RIKSDAG för att beskydda yrkes skadar och yrkes dödar verksamhet inom skolmedicinen?

 

 

Vilket lagstöd har SVERIGES RIKSDAG för att beskydda den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin?

 

 

Vilket lagstöd har SVERIGES RIKSDAGS KNAPPTRYCKARE för att beskydda hemligstämplade ”vaccin” kontrakt med den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin?

 

 

Vilket lagstöd har knapptryckarna i SVERIGES RIKSDAG för att staten SVERIGE är berättigade att teckna avtal och göra affärer med den bevisligen KRIMINELLA VACCIN OCH LÄKEMEDELSINDUSTRIN?

 

 

Läs mer här

http://medborgarinitiativet.nu/

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 251

 

 

Hjälp till att sprida vidare massutskicket

 

 

Eric Clapton, en av sin tids mest inflytelserika musiker om skadar och dödar ”vaccinerna”

Eric Clapton säger till RFK Jr: ”Det här måste upphöra

Publicerat 2021-11-10 om skadar och dödar ”vaccinerna”, som såklart ska STOPPAS OMEDELBART, uttalar den världskände spetsspecialist sakkunnige advokaten John F Kennedy Jr följande, citat

Deras sätt att hantera skador från dessa ”vacciner” är att låtsas att de inte existerar och att straffa människor som blir skadade och försöker prata om det

 

Eric Clapton Tells RFK, Jr.: ‘This Has Gotta Stop’

On “The Defender Show,” Robert F. Kennedy, Jr. talked with musician Eric Clapton about the backlash he experienced after going public with his COVID vaccine injury.

 

John F Kennedy JR, opartisk, saklig och objektiv världskänd spetsspecialist sakkunnig advokat delger om sanningen och verkligheten om ”vaccinerna” som i yrkesverksamhet inom skolmedicinen skadar och dödar mänskligheten, så även nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, citat

Maskinöversättning

”Du tog vaccinet. Du blev skadad av det första vaccinet. Du tror på propagandan. Du tog det andra och blev i princip handikappad.

Du uttalade dig om din skada och hela världen kom ner och gasade ut dig och marginaliserade dig och förtalade dig, eftersom du skadades av den produkten.

Och här kommer de efter dig för att du inte får prata om det. Och det är det stora problemet.

Deras sätt att hantera skador från dessa vacciner är att låtsas att de inte existerar och att straffa människor som blir skadade och försöker prata om det.”

Originaltexten,

“You took the vaccine. You got hurt by the first one. You believe the propaganda. You took the second one, and you essentially got disabled. You spoke out about your injury and the whole world came down and gaslighted you and marginalized you and vilified you, because you got injured by that product. And here they come after you because you’re not allowed to talk about that. And that is the big problem. The way they’re coping with injuries from these vaccines is to pretend they don’t exist and to punish people who get injured and try to talk about it.”

DU SER VIDEOINTERVJUN OCH LÄSER MERA , SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-defender-robert-f-kennedy-eric-clapton-covid-vaccine-injury/?

 

 

2021-11-10 maskinöversättning

Tonåring som fick diagnosen Guillain-Barré efter COVID-vaccinet är tacksam för att hon inte blev förlamad och inte dog

 

Shelby Allen, en 17-åring från Dyer County, Tennessee, är inlagd på sjukhus med en sällsynt sjukdom där kroppens immunsystem angriper nerverna. Hon utvecklade tillståndet efter att ha fått ett COVID-vaccin.

SE VIDEON OCH LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://childrenshealthdefense.org/defender/shelby-allen-teen-guillain-barre-covid-vaccine/?

 

2021-11-10 citat

Ja till statlig ersättning för vaccinskadade

Riksdagen röstade idag igenom ett förslag om statlig ersättning för skador som orsakas av coronavaccin. En enskild som drabbats av vaccinen kan få upp till 10 miljoner kronor.

https://www.friatider.se/ja-till-statlig-ersattning-vaccinskadade

 

SVERIGES RIKSDAG KNAPPTRYCKARE SKA SÅKLART RÖSTA IGENOM ATT ”VACCINERNA” SKA STOPPAS OMEDELBART, ANNAT ÄR FULLSTÄNDIGT VANSINNE!

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOKLMORD TILL ALLA SVERIGES RIKSDAGS LEDAMÖTER

OM ”VACCINERNA” SOM YRKES MÄSSIGT INOM SKOLMEDICINEN GLOBALT OCH NATIONELLT INOM SVERIGE GENERELLT OCH SYSTEMATISKT SKADAR OCH DÖDAR MÄNSKLIGHETEN

 

2021-11-10

Läkare varnar: Vaccinera inte barnen

Vaccinera aldrig barn

Dr. Peter McCullough säger att inget barn, under några omständigheter, ska låta sig vaccineras eftersom det är vetenskapligt bevisat att barn löper betydligt högre risk av vaccinerna än att få Covid-19.

 

Barn men också unga vuxna får ofta milda symtom av Covid-19 som enkelt går att behandla medan vaccinerna riskerar ge mycket allvarliga biverkningar.

 

Enligt Dr. Peter McCullough kan ingen läkare med rent samvete vaccinera barn med något man redan på förhand vet har en högre risk än sjukdomen. Hela samhället sviker dessa barn som saknar kunskap och förmåga att själva bestämma vad som är bra för dem och inte.

http://friasidor.is/lakare-varnar-vaccinera-inte-barnen/

 

I dag skrattar inte kritikerna längre. 

I dag skrattar inte kritikerna längre. Genom ackrediterade vetenskapliga studier har varje större påstående som gjorts inom PLANDEMIC-serien validerats som korrekt. PLANDEMIC uppmärksammas nu för att vara bland de första att varna världen för agendan att minska medborgarnas friheter genom medicinskt tyranni.

 

Idag fokus inledningsvis på det största och värsta BEDRÄGERIET och BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN i mänsklighetens historia, och såklart då också detsamma gälla för nationen Sveriges medborgare/invånare och barn.

I dessa videos, som alla är publicerade här (se länken nedan denna text), redogör Mike Willis och de han intervjuar för det som görs allt för

-       att tystas ner av Sveriges regering, Sveriges riksdag, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla 21 Regioner (fd landsting), Folkhälsomyndigheten med många flera. Inte att förglömma SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria alternativa internetmedia.

 

Alltså om sanningen och verkligheten som Du inte får höra om av dessa ovan omnämnda, som uppenbart som synes beskyddar den agenda som globalt är ett faktum med bl.a. de sk ”vaccinerna”, som är ett MEDICINSKT EXPERIMENT/ GENETISKT EXPERIMENT som mänskligheten inte informerats om och som nationen Sveriges alla ”vaccinerade” undanhållits om.

Alltså där de ”vaccinerade” är försöksråttorna i detta läkemedelsexperiment. Som strider mot svenska grundlag Regeringsformen, och underordnade lagar till denna grundlag, Helsingfors deklarationen, Nürnberg konventionen och Barnkonventionen, som är svensk lag.

Du ser dem här

PLANDEMIC

INDOCTORNATION

Bulletproof Your Immune System Learn About Dr. Zelenko’s Lifesaving Protocol

https://plandemicseries.com/

 

Du kan läsa på siten ovan omnämnd följande, maskinöversättning, citat

Den första delen av PLANDEMIC, en 26-minuters dokumentär med den berömda virologen Judy Mikovits, har setts av över en miljard människor världen över, vilket sätter ett historiskt rekord. Premiären av PLANDEMIC 2 (aka INDOCTORNATION) med brottsutredaren för tjänstemän, Dr. David Martin, satte också ett världsrekord med 2 miljoner tittare som deltog i den globala livestreamen.

Serien i två delar förklarades ”avvisad” av kritiker över hela världen. I vetenskapens och den allmänna säkerhetens namn vidtog yttrandefrihetens portvakter oöverträffade åtgärder för att censurera informationen som de kallade ”farlig konspirationsteori”.

När Dr Mikovits gjorde det djärva påståendet att covid-19 manipulerades i ett labb, blev hon utsmetad som ”galen”. När Dr. Martin avslöjade patenten och pappersspåret som bevisade att Dr. Fauci finansierade farliga resultat av funktionsforskning vid Wuhan Lab, skrattade kritikerna.

I dag skrattar inte kritikerna längre. Genom ackrediterade vetenskapliga studier har varje större påstående som gjorts inom PLANDEMIC-serien validerats som korrekt. PLANDEMIC uppmärksammas nu för att vara bland de första att varna världen för agendan att minska medborgarnas friheter genom medicinskt tyranni.

Även om vi inte hade för avsikt att ta emot priser för den här serien, är vi hedrade över att ha vunnit European Independent Film Award för bästa dokumentär, eftersom den visar en uppmuntrande förändring i allmänhetens medvetenhet och mod.

Slut citat

Sveriges riksdags alla ledamöter ska vara opartiska, sakliga, objektiva och utifrån det har dessa endast

-       att STOPPA ”VACCINERNA” OMEDELBART!

 

FAKTA/BEVIS FÖR ATT STOPPA ”VACCINERNA” OMEDELBART

Den verkliga faran för folkhälsan, visar det sig, är ”vaccinerade” människor, inte ovaccinerade.

 

RÄTTSPROCESS I USA MOT BIDEN ADMINISTRATIONEN

Publicerat 2021-11-06 mycket viktig artikeln som alla nationen Sveriges medborgare/invånare och barn bör läsa (minst 2 ggr), i artikeln framkommer bl.a. följande, maskinöversättning, citat

Fifth Circuit Court of Appeals utfärdar nödstopp för Bidens grundlagsstridiga vaccinmandat

En stadig ström av publicerade vetenskapliga studier har länge visat att vacciner inte förhindrar spridningen av covid . Faktum är att det senaste ”VE”-betyget – Vaccine Effectiveness – som kommer från data från Storbritannien visar att VE är ett negativt tal på  minus 73 procent .

Detta innebär att personer som tar vaccinet har en ökad risk för sjukhusinläggningar och dödsfall jämfört med de som undviker vaccinet.

Om något är vaccinerade människor ”superspridarna” som borde isolera sig hemma. En publicerad vetenskaplig studie utförd av University of Oxfords Clinical Research Group upptäckte att vaccinerade personer bär 251 gånger högre virusmängder i sina näsborrar, vilket gör att de kan sprida viruset till andra.

Den verkliga faran för folkhälsan, visar det sig, är vaccinerade människor, inte ovaccinerade.

https://www.afinalwarning.com/569176.html

 

2021-11-10 skrämmande FAKTA om verkligheten och sanningen i fråga om ”vaccinerna”, se och sprid vidare, citat

MSM Admits COVID Vaxx Useless, Pushes for Medical Tyranny Lockdown

https://banthis.tv/watch?id=618b08e7b2140737c3378438

 

Publicerat 2021-11-07 Mycket viktig video för att förstå Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, sprid vidare, citat

Dr. David Martin – Follow the Patents, Then You Will Understand Covid

Dr. David Martin is a professional physician, developer of advanced computer systems, advisor to industry & governments.
Other than that, he also has engaged as an author, professor, public speaker, business visionary and researcher.

Part 1 at Wise Traditions Conference 2021 on November 5, 2021

https://www.bitchute.com/video/fHhniBm4cyiM/

LINKS TO THE DOCUMENTS REFERENCED BY DR.DAVAID MARTIN:

1. Fauci/Covid 19 Dossier was written by Dr. David Martin – Please share this Dossier with your governors, sheriffs, local elected officials:

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/8079569/The%20FauciCOVID-19%20Dossier.pdf

2. Slide – ”A key driver is the media, and the economics follow the hype” …Investors will respond if they see profit at the end of the process, Daszak stated”
Here is the article in the medical journal where you find this statement:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK349040/

3. Slide – quote referencing Executive Order by D. Trump, September 19, 2019. The link is to Fauci’s presentation in November 2019. He expanded on this Executive order, which has been presented on the slide by Dr. David Martin
Read on page 4 the same statement:

https://science.house.gov/imo/media/doc/Fauci%20Testimony.pdf

4. Episode 89 in which Dr. David Martin explains how Senator Rand Paul could have put an end to Antoni Fauci

https://rumble.com/vowz25-dr.-david-martin-political-theatre-with-rand-paul-who-tries-to-expose-fauci.html

SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rumble.com/vov60h-dr.-david-martin-follow-the-patents-then-you-will-understand-covid.html

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

TIDEN ÄR INNE ATT VÄRLDSBEFOLKNINGEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE RESER SIG MOT MEDICINSK TYRANNI

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 251

SKOLMEDICINEN och den kriminella vaccin och läkemedelsindustrin bedriver uppenbart bevisligen YRKESVERKSAMHET SOM DÖDAR OCH SKADAR MÄNSKLIGHETEN, och detta fullständiga vansinne beskyddas av Sveriges regering och deras medlöpare.

 

 

Hjälp till att sprida massutskicket vidare

 

 

SVERIGES REGERING OCH DERAS MEDLÖPARE ÄR UPPENBART INTE TROVÄRDIGA

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn går inte

 

-        att lita på alls, dessa beskyddar ett MEDICINSKT EXPERIMENT som är ett genetiskt experiment på mänskligheten där mänskligheten och de ”vaccinerade” är försöksråttorna och dessutom ”superspridarna”

 

 

Dessutom har Sveriges regering och deras medlöpare genom propaganda sålt in genom ”hjärntvätt” av stora delar av nationen Sveriges medborgare/invånare och barn att dessa DÖDLIGA ”VACCINER” är vanliga vaccin, men det är de inte!

 

LÄS MER I DEN DELEN I PDF FILEN WHO PANDEMIN/PCR BEDRÄGERIET GRUNDEN TILL ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMIN

 

ETT ENORMT PLANERAT BEDRÄGERI MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN!

 

Sveriges riksdags knapptryckare är med i ”båten” tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla 21 Regioner (fd landsting, som är självstyrande), Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, Socialdepartementet, SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria alternativa medier därtill tjänstemän/kvinnor anställda inom stat, regioner och kommuner.

 

 

 

MÄNNISKOR DÖR TILL FÖLJD AV ”VACCINERNA” I HELA VÄRLDEN

PEOPLE DROPPING DEAD FROM THE VACCINE WORLDWIDE

https://www.brighteon.com/f606859c-fce0-49e5-9ab7-921882234ac2

 

Advokat dr. Reiner Fuellmich och hans team i Tyskland, Corona Kommittén, som har ett världsomspännande nätverk, får självklart kopia på denna DELGIVNING till Sveriges Riksdag alla ledamöter om delgivning, delaktighet och meddelat ansvar i BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN.

 

Noteras särskilt; SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och fria/alternativa internetmedia har nu ett mycket viktigt uppdrag och delge sina tittare, lyssnare och läsare om denna världsnyhet, dvs. den sanna och verkliga SVERIGE BILDEN! Dessa får del av massutskicken.

 

STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN OMEDELBART

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.

 

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

 

2021-11-11

 

MYCKET VIKTIG INFORMATION OCH UPPLYSNING TILL NATIONEN SVERIGES ALLA MEDBORGARE/INVÅNARE OCH BARN

 

Hjälp till att sprida massutskicket i alla dina nätverk

 

SVARA DOKTORN SVEN-ERIK NORDIN DELGER, citerar lösryckta delar ur artikeln, sprid vidare i alla dina nätverk, om ”vaccinerna” som SVERIGES RIKSDAG uppenbart beskyddar, om ”vaccinerna” som tillåts inom skolmedicinen yrkes skada och yrkes döda mänskligheten och nationen Sveriges medborgare/invånare och barn, citat

De lurar avsiktligt svenska folket att delta i medicinska experiment.

Även barn och gravida luras, de som normalt aldrig deltar i medicinska experiment. Regeringen och myndigheterna har blivit laglösa, de bryter mot alla lagar, till och med Barnkonventionen som ska värna om barnens rättigheter.

I stället utnyttjas barn som försöksdjur i ett gigantiskt medicinskt experiment. Samtalet handlar just om barnen och Jennifer Melin som fått svåra skador av detta medicinska experiment – som hon inte hade en aning om att hon deltog i.

Nu startas ett medborgarinitiativ för Jennifer Melin i Sverige där fokus ska ligga på att göra det som Regionerna, Politiker, Myndigheter och media inte klarar av, att ta sitt ansvar politiskt medialt och ekonomiskt för Jennifer Melin.

Nu öppnas möjligheten för andra barn och familjer att bli informerade om svenska myndigheters, politikers och medias bedrägeri mot befolkningen och barnen via ett initiativ startat av medborgare för sanning och mänskliga rättigheter http://medborgarinitiativet.nu

Ett initiativ av medborgare för att stötta Jennifer Melin i kampen för sin hälsa och rättvisa.

Här ges möjligheten för den som vill och kan att stötta Jennifer Melin från Sundsvall med en gåva då hon råkat mycket illa ut även ekonomiskt av myndigheters och medias totala förfall.

Svenska folket kan inte längre lita på myndigheterna och de storägda medierna som helt klart har fallit in i korruption och snarare följer de stora Läkemedelsbolagens jakt på ekonomiska vinster än att göra sin plikt som skattefinansierade granskare, som är tillsatta för att på ett ärligt och sanningsenligt sätt skydda och informera folket på ett korrekt sätt.

Från frisk och kry till rullstolsbunden på 10 dagar.

Här berättar hon själv om händelsen och hur hon har blivit behandlad av Region Västernorrland och Sundsvalls Tidning (Bonnier-media).
https://rumble.com/voppdv-frn-frisk-och-kry-till-rullstolsbunden-p-10-dagar-jennifer-melin-20-r-frn-s.html

Jennifer Melin vill även komma i kontakt med andra som drabbats av injektionerna för att knyta kontakter och hjälpa andra och höra deras upplevelser av detta.

Här kan ni komma i kontakt med Jennifer Melin via medborgarinitiativet som förmedlar vidare seriösa e-mail till Jennifer Melins privata e-postadress, för att skydda Jennifer Melin mot hat/hot mail.

e-mail: [email protected]

 

En gåva till Jennifer Melin kan ges nedan.
Märk: Gåva Jennifer Melin
Swish: 0730262198
eller

Via bankkonto:
Märk: Gåva Jennifer Melin
Swedbank
Clearing: 3021
Konto: 2282190

Dessa gåvor administreras av medborgarinitiativet och vidarebefordras till Jennifer Melin.

Du kan läsa mera här:

http://medborgarinitiativet.nu

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se

http://svaradoktorn.se

SE SVERIGE GRANSKAS INTERVJUN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rumble.com/voxw1l-sverige-granskas-regionernas-och-medias-brott-mot-mnskligheten-och-barnen..html

Slut citat

Källa till ovan citerat

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7083800/posting/st%C3%B6tta-de-drabbade

 

Mycket viktig artikel, läs hela och sprid vidare, citat

Dags att stå upp för grundlagen och rätten till fri information – tala med politiker men förbered er på civilt motstånd

Du får inte säga fel saker, ska vaccinera dig och använda vaccinpass. Massmedia rapporterar bara en sida av saken vilket hjärntvättar folket att tro på detta. Kritik stämplas som hatretorik och lagar anpassas därefter. Demokratin är uppenbarligen hotad och vi är på väg mot en totalitär ordning. Dags att ta ett snack med politiker men förbereda sig på nästa steg.

Vem kunde tro att vi skulle befinna oss i detta läget i mänsklighetens historia för bara några år sedan. Plötsligt står vi inför möjligheten att bli slavar där vaccinpass är första steget.

Läs mer och sprid vidare

https://www.vaken.se/dags-att-sta-upp-for-grundlagen-och-ratten-till-fri-information-tala-med-politiker-men-forbered-er-pa-civilt-motstand/

 

 

MASSUTSKICKET DELGIVES TILL ALLA LEDAMÖTER I SVERIGES RIKSDAG, DU KAN GÖRA DETSAMMA!

Som synes finns en stark beskyddar skara även inom ÅKLAGARMYNDIGHETEN I SVERIGE, där ytterst ansvarige myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda är synnerligen mycket väl informerade och upplysta om detta ENORMA BEDRÄGERI men som synes aktivt valt att inte inleda MASS FÖRUNDERSÖKNINGAR mot Sveriges alla Regioner.

 

Alltså trots att Petra Lundh har avkrävts beslut om varför så uteblir sådant beslut, fråga dig själv om varför denna åklagare/riksåklagare och myndighetschef och därmed hela ÅKLAGMYNDIGHETEN I SVERIGE som synes beskyddar detta fullständiga vansinne, ett MEDICINSKT EXPERIMENT som systematiskt och generellt skadar och dödar mänskligheten globalt och nationellt som t.ex. inom Sverige.

 

 

Varför är Sveriges Kommuner och Regioner och Sveriges Alla Regioner delaktiga, som i en KRIMINELL DÖDAR MAFFIA, i YRKESVERKSAM SKADAR & DÖDAR YRKESVERKSAMHET?

 

 

VARFÖR UNDANHÅLLER SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER SAKLIG KORREKT INFORMATION & UPPLYSNING OM ”VACCINERNA” TILL FÖRSÖKSRÅTTORNA NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE/INVÅNARE I DET PÅGÅENDE MEDICINSKA EXPERIMENTET

 

ERKÄNT SAKFÖRHÅLLANDE; ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN/ MEDICINSKT EXPERIMENT — SOM UNDANHÅLLS AV SVERIGES ALLA REGIONER OCH SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONER, ETT GLOBALT MEDICINSKT EXPERIMENT SOM BEVISLIGEN DÖDAR GENERELLT & SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES MEDBORGARE

 

 

Tiden är inne för att SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria/alternativa internetmedia granskar Sveriges Alla Regioner och Sveriges Kommuner och Regioner och dessutom granskar myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och dennes anställda inom Åklagarmyndigheten i Sverige.

 

Varför inleder inte myndighetschefen och riksåklagaren Petra Lundh och Åklagarmyndigheten i Sverige ex officio MASSFÖRUNDERSÖKNING av Sveriges Alla Regioner/fd landsting och Sveriges Kommuner och Regioner?

 

 

Läs Till Sveriges alla Regioner………

Denna skrivelse och delgivning om meddelat ansvar och synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar utifrån Brottsbalken är offentligt publicerad här

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/12/till-sveriges-alla-regioner-och-sveriges-kommuner-och-regioner-skr-2021-09-12/

 

 

TILL ER ALLA MOTTAGARE AV MASSUTSKICKET

Dagens massutskick pekar med hela handen ut att ”vaccinerna” /biovapnen skadar och dödar mänskligheten och dessutom är det värsta bedrägeriet i mänsklighetens historia därtill BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och

-       att detta är styrkt utifrån FAKTA som ska betraktas som erkända sakförhållanden och BEVIS, tills motsatsen är bevisad av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, dock senast 2021-09-09, du läser mer om det i dagens massutskick, annars är dessa FAKTA legala erkända sakförhållanden och BEVIS av Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, och kommer vara underlag och bevis i framtida förmodligen kommande rannsakan inför domstol.

Läs mer i den delen om DELGIVNING till Sveriges Riksdags alla folkvalda riksdagsledamöter och talmannen/talmännen 2021-09-02

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2021/09/02/delgivning-till-sveriges-riksdags-alla-folkvalda-riksdagsledamoter-och-talmannentalmannen-2021-09-02/

 

KOM SÄRSKILT IHÅG; VARFÖR COVID-19 INJEKTIONERNA BRYTER EMOT ALLA 10 PUNKTER I NÜRNBERGKONVENTIONEN!!!

Nürnbergrättegångarna fastställde att ingen någonsin mer ska vara med om medicinska experiment utan samtycke. 

COVID-19 ”vacciner” är genterapi. PANDEMIN ÄR ETT BIOVAPENPROJEKT.

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu