• Arkiv

2013-01-13 Har landstingen skapat ”egna lagar” i strid emot Sveriges riksdags beslut?

Landstinget Dalarna och Landstinget Västernorrland har uppenbart, tills motsatsen är bevisad och ställt utom all rimligt tvivel, skapat egna förutsättningar för att hantera landstingsskattebetalarna på. Beslut som icke är i laga ordning motiverade utifrån gällande lagrum kan icke på annat sätt betraktas än som att då tillämpas ”egna lagar” av dessa landsting. Rent godtycke och skönsmässiga bedömningar av akademiker som icke besitter kompetens utifrån juridisk vetenskap, vad annat kan det vara?

 

När två landsting bedriver yrkesverksamhet gentemot landsting skattebetalare på sådant sätt, som ärendena påvisar, konstateras att landstingen har generellt och systematiskt underlåtit och undanhållit för landstingsskattebetalarna de skyldigheter landsting lyder under utifrån gällande lagrum och EU-rätten!

 

Det är synnerligen mycket allvarligt och anmärkningsvärt för då existerar ingen rättssäkerhet för landstingsskattebetalarna!

Du kan läsa hela skrivelsen till landstinget Dalarna och Landstinget Västernorrland vid denna länk

Till Landstinget Dalarna och Landstinget Västernorrland från Jerry Persson och Ulf Bittner 2013-01-13

 

Pressmeddelandet läser du via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/landstinget-dalarna-och-landstinget-vaesternorrland-har-de-faatt-av-sveriges-riksdag-befogenhet-att-infoera-egna-lagar-827513


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu