• Arkiv

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN 2022 01 11 – SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 290

 

 

 

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL ALLA SVERIGES RIKSDAGS LEDAMÖTER 2022 01 11

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN  2022 01 11 –  SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 290

 

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

VEM I SVERIGE ÄR EXPERIMENTLEDAREN SOM SKA AVBRYTA DET MEDICINSKA EXPERIMENTET & BEDRÄGERIET MED DE SK DÖDAR & SKADAR  ”VACCINERNA”?

 

- Experimentledaren måste avbryta experimentet omedelbart om risker för försökspersonens hälsa föreligger

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

 

Reiner Füllmich & 50 advokater: ”Vaccinerna är utformade för att döda och avfolka planeten”

 

Vilket vaccin som helst är ett gift, det är dosen som gör skillnaden. Detta är inte ett vaccin, eftersom ett vaccin ger immunitet, medan dessa produkter kräver oavbrutna injektioner. Antingen fungerar ett vaccin eller så fungerar det inte.

 

Det här är inte heller genterapi, eftersom en genterapi innebär att man byter ut en trasig gen mot en fast. Det här är mer som att experimentera på människor och försöka döda oss.

 

 Vaccinerna är varken säkra eller effektiva. Tillverkarna experimenterar med dödliga doser av gift. Alla som nu deltar i uppsåtlig skada kommer att straffas.

https://rumble.com/vsaft1-reiner-fllmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopul.html

 

 

 

Uppenbart har Sveriges regering och deras medlöpare, bl.a. då Sveriges riksdags alla ledamöter, FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN(numera allmänt känt i folkmun som FOLKDÖDARMYNDIGHETEN), Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges alla Regioner(fd landsting) med flera medlöpare, då bl.a. SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria alternativa internetmedia,

 

  • att informera och upplysa nationen Sveriges FOLK & BARN om vad DU delges om i detta massutskick(och delgivits över tid om i massutskicken) och säkerställa

 

  • att skadar och DÖDAR ”VACCINERNA” SKA STOPPAS!

 

 

 

Noteras särskilt; särskilt viktigt att skadar och dödar ”vaccinerna” STOPPAS utifrån FAKTA & BEVIS, och vad som är allmänt känt sedan tidigare nämligen följande;

 

- Experimentledaren måste avbryta experimentet omedelbart om risker för försökspersonens hälsa föreligger

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA LEDAMÖTER / KNAPPTRYCKAR KOMPANIET

OM DÖDAR ”VACCINERNA”

Det är värre än Nürnberg, det finns bevis för det, FAKTA & BEVIS redovisas av den världskände opartiske, saklige, objektive, med synnerligen högsta TROVÄRDIGHET advokat dr Reiner Fuellmich och hans team i Corona Investigative Committee

https://rumble.com/vrsggl-reiner-fuellmich-dr.-wodarg-new-findings-are-enough-evidence-to-dismantle-t.html

 

 

MINNS SÄRSKILT VAD SOM ANVÄNDES AV NAZISTERNA, SOM OCKSÅ ANVÄNDS NU MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

Låt oss betänka Herman Görings ord vid Nürnbergrättegången:

 

”Hur fick du det tyska folket att acceptera allt detta?”

 

Göring: ”Det var lätt. Det har inget med nazism att göra, det har med människans natur att göra. Man kan göra det i en nazistregim, socialistregim, kommunistregim, i en monarki och även i en demokrati. Allt du behöver göra för att förslava människor är att SKRÄMMA dem. Om du kan tänka dig ett sätt att skrämma folk, kan du tvinga dem att göra vad du vill.”

 

 

STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN OMEDELBART

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

2022-01-11

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 290

Hjälp till att sprida vidare, ingen kan göra allt men alla kan göra något

 

 

 

 

Förmodligen den viktigaste intervju som gjorts hittills med advokat dr Reiner Fuellmich har publicerats 2022-01-10, du får del av den i dagens massutskick, SE DEN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

 

 

Reiner Füllmich & 50 advokater: ”Vaccinerna är utformade för att döda och avfolka planeten”

Sveriges regering och deras medlöpare i Sverige har marknadsfört Bedrägeriet & Medicinska experimentet med de DÖDLIGA INJEKTIONERN av de sk ”vaccinerna” som vanliga vaccin, vilket dessa DÖDAR ”vaccinerna” bevisligen inte är.

Här i denna intervjun med advokat dr Reiner Fuellmich framkommer FAKTA & BEVIS, bevisbördan att bevisa det motsatta ägs av Sveriges regering, Sveriges riksdags alla ledamöter, FOLKHÄLSOMYNDINGHETEN, Sverige alla 21 REGIONER(fd landsting), Sveriges Kommuner och Regioner, SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA och stora delar av fria alternativa internet media med flera medlöpare, citat

 

”Vilket vaccin som helst är ett gift, det är dosen som gör skillnaden. Detta är inte ett vaccin, eftersom ett vaccin ger immunitet, medan dessa produkter kräver oavbrutna injektioner. Antingen fungerar ett vaccin eller så fungerar det inte.”

 

”Det här är inte heller genterapi, eftersom en genterapi innebär att man byter ut en trasig gen mot en fast. Det här är mer som att experimentera på människor och försöka döda oss.”

 

 

”Vaccinerna är varken säkra eller effektiva. Tillverkarna experimenterar med dödliga doser av gift. Alla som nu deltar i uppsåtlig skada kommer att straffas.”

 

 

 

Ytterligare information som framkommer

”En av de sakkunniga advokaterna som är involverade i de kommande domstolsförhandlingarna är en specialist på Nürnbergrättegångar.”

(domstolsförhandlingar som startar om ca 14 dagar enligt vad advokat dr Reiner Fuellmich delger i denna intervju)

 

46:15 in i intervjun;  När ska rättegångarna äga rum? Hur kommer anklagelserna att ske och hur kommer rättegångarna att hållas? Ett av målen är att informera människor och avslöja missförhållandena genom att involvera alternativmedia så att mainstreammedia inte ska kunna ignorera rättegångarna. 

 

 

 

Publicerat 2022-01-10, journalisten Jesper Johansson gör återigen en mycket viktig intervju med advokat dr Reiner Fuellmich, som är front advokaten i Corona Investigative Committee https://corona-ausschuss.de/en/ , se hela intervjun, ca 57 minuter, där bl.a. omnämnes vad som kommer ske inom ca 14 dagar,

 

Reiner Füllmich & 50 lawyers: ”The vaccines are designed to kill and depopulate the planet”

https://rumble.com/vsaft1-reiner-fllmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopul.html

 

 

 

Undertexten till videon, maskinöversättning, citat

 

Efter att ha hört vittnesmålen till den tyska Corona-utredningskommittén av Pfizers tidigare vicepresident dr Mike Yeadon, som har varit vetenskapsman i 36 år, drar advokater med Reiner Füllmich samma slutsats:

De injektioner som normalt kallas Corona-vacciner är utformade för att experimentera med mänskligheten och för att ta reda på vilken dos av ett ännu okänt toxin som behövs för att döda människor.

 

Dödligheten kopplad till vaccinerna, enligt Yeadon, är spårbar i termer av partinummer för de olika partierna, eftersom vissa partier verkar vara mer dödliga än andra. När man tittar på tillgängliga bevis är huvudmålet med injektionerna över hela världen global avfolkning, enligt de inblandade advokaterna. Dr Füllmich sa till Perspektiv att advokaterna som förberedde en internationell rättegång inte längre var tvivelaktiga:

 

Medborgarjournalisten Ulf Bittner från EU/EES Healthcare blogg och Sverige Granskas konstaterade i intervjun att situationen med spårbara lotnummer och skador och dödsfall relaterade till lotnummer är likartad i de olika sjukvårdsregionerna i Sverige.

Bittner har kontakt med en vaccinsamordnare som har tillhandahållit dokument för att hålla reda på hur många personer som skadats och mist livet relaterat till de olika partierna av de så kallade vaccinerna.

01:00 Olika siffror på streckkoderna på undersidan av vaccindoserna är placebo som har getts till politiker enligt en slovensk chefssköterska. Är det likadant i andra länder?

1:54 Mike Yeadon och LOT-siffrorna för vissa bilder av märkena Moderna, Johnson & Johnson och Pfizer/Biontech är relaterade till mycket högre dödlighet än för de andra tillverkarna.

3:52 Tillverkarna av de så kallade vaccinerna experimenterar med rätt doseringar för att döda människor enligt Dr Füllmich. Detta enligt Corona-utredningskommittén utgör övertygande bevis för skadestånd och försök till massmord. De dödar människor avsiktligt.

08:30 Advokater från Indien har lämnat in klagomål för överlagt mord.

09:55 Mike Yeadon som vittne till de kommande rättsliga åtgärderna mot förövarna.

10:44 Alla som kritiserar överträdelserna av världens regeringar kallas ”högerextremister”. Detta har också hänt den internationellt kända forskaren Mike Yeadon.

13:05 CDC drog tillbaka rekommendationen för PCR-tester för diagnos av SARS-CoV-2 från 31/12-2021. PCR-tester är grunden till pandemin. Varför gör Anthony Fauci nu en 180-graderssväng?

17:25 Minst en miljon dollar per person kommer att krävas i skadestånd om rättegången blir framgångsrik.

18:33 Tidigare rapporterades bara tio procent av alla biverkningar. I den situation världen är just nu, uppskattade teamet att i själva verket bara en procent av alla negativa effekter rapporterades.

19:25 VD för livförsäkringsbolaget från Indiana USA med 100 miljarder dollar i tillgångar sa: ”Under det senaste året har det varit en överdödlighet på 40 procent”. Detta tros bero på injektionerna.

21:05 Vilken substans i flaskorna gör dem så dödliga? Är det grafenoxid/grafenhydroxid?

22:37 Vilket vaccin som helst är ett gift, det är dosen som gör skillnaden. Detta är inte ett vaccin, eftersom ett vaccin ger immunitet, medan dessa produkter kräver oavbrutna injektioner. Antingen fungerar ett vaccin eller så fungerar det inte.

24:40 Det här är inte heller genterapi, eftersom en genterapi innebär att man byter ut en trasig gen mot en fast. Det här är mer som att experimentera på människor och försöka döda oss.

25.15 Doserna testas inte av regeringar, medan regeringar kommer att hålla kontrakten dolda för allmänheten i minst 55 år. Hur påverkar detta möjligheten att få människor straffade? Dr Füllmich går igenom alla lögner som banar väg för den tyranniska situation som världen nu befinner sig i.

28:25 Vaccinerna är varken säkra eller effektiva. Tillverkarna experimenterar med dödliga doser av gift. Alla som nu deltar i uppsåtlig skada kommer att straffas.

30:05 Hur säkra är juristexperter på slutsatsen som Mike Yeadon har dragit av detta, att allt handlar om avfolkning och att avsiktligt döda människor genom injektioner? Om närmare 50 advokater är av samma åsikt, betraktas det som ”obestridligt bevis”.

32:08 Satser av injektioner i Sverige kan spåras genom en ansökan.

32:45 Füllmich samarbetar med personer som arbetar inom Tysklands underrättelsetjänst som inte vill ta injektionerna.

34:15 Dr Lee Merritt om stridspiloter i USA vägrar ta skotten. Enligt Dr Füllmich förklarade Dr Merrit: ”De förstod att om de tvingades [vaccineras] så skulle de dödas.”

35:15 Information samlas in om partier i Sverige från varje region, Folkhälsomyndigheten och Läkemedelsverket. Varje batch är spårbar genom en applikation. Det finns ekonomisk belöning för de svenska regionerna som lyckas få fler injicerade. En av de sakkunniga advokaterna som är involverade i de kommande domstolsförhandlingarna är en specialist på Nürnbergrättegångar.

38:45 Hur kommer rättegångarna att genomföras och genom vilken juridisk struktur? En gemensam design, samma struktur som för Nürnbergrättegångarna.

39:40 Det fria valet bör råda för medlemmar i Europeiska unionen. Konsumenter av hälso- och sjukvård har konsumenträttigheter. Bedrägeri innebär att vilseleda människor och konsumenter av hälso- och sjukvård.

42:00 De så kallade vaccinerna är en förfalskad produkt som släpps ut på marknaden. Enligt Mike Yeadon finns det en lag i USA som kommer att göra alla ansvariga för de skador som skapas av den förfalskade produkten. Toxiner sätts in i flaskorna förutom de kända lipiderna etc, vilket personerna som tog vaccinerna aldrig gick med på.

43:40 Vikten av decentralisering av makt och nationellt oberoende snarare än att globala organisationer som Europeiska Unionen talar om för folket vad de ska göra. Att koppla bort från banksystemet, NGO:er och skapa oberoende och starka jordbruksförsörjningskedjor, energiförsörjningskedjor mm.

46:15 När ska rättegångarna äga rum? Hur kommer anklagelserna att ske och hur kommer rättegångarna att hållas? Ett av målen är att informera människor och avslöja missförhållandena genom att involvera alternativmedia så att mainstreammedia inte ska kunna ignorera rättegångarna. Besättningen arbetar med ett nytt rättssystem i USA, Afrika och Tyskland.

50:48 Dr Füllmich tror att världen är nära en vändpunkt och att hela berättelsen kommer att falla isär väldigt mycket snart, kanske om ett par veckor eller månader.

54:13 Robert Malone, Robert F Kennedy och Mike Yeadon och andra som är involverade i att avslöja agendan är i kontakt med varandra, och en turné planeras med dessa whistleblowers i USA i mars

Slut citat

 

 

Noteras särskilt;

Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN, medlöparna då bl.a. Sveriges riksdags alla ledamöter, således alla politiska partierna, är uppenbart delaktiga i denna POLITISKT PLANERAD PANDEMI som koordinerats/ samordnats globalt och nationellt.

Dessa ovan omnämnda och övriga medlöpare hade sammantaget utifrån all information och upplysning dessa delgivits i alla massutskicken över tid kunnat STOPPAT DÖDAR ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN för länge sedan, men det har bevisligen inte gjorts!

Påminner alla om vad som delgivits över tid, som du också kan läsa mer om i bifogade filen WHO, citat

Notera särskilt följande om de sk ”vaccinerna”

1. Individens frivilliga samtycke krävs. Det får inte finnas några som helst former av krav, bedrägeri eller andra eftergifter för att deltaga i experimentet.

Kommentar: Per definition av ett vaccin måste ett vaccin ge; 1) Immunitet emot viruset, 2) Skydda mottagaren från att få viruset. 3) Reducera dödsfall, infektioner samt minska smittspridning av viruset. Vi ser nu mer och mer att injektionerna misslyckas på alla 3 punkter.

Trots att definitionen av vaccin inte uppfylls så kallas ändå covid-19 injektionerna bedrägligt för vaccin. Överallt i media, bland politiker, myndigheter sker hjärntvätt att ta covid-19 injektionen.

Om människor som inte vill delta i experimentet genom covidpass begränsas i sina normala liv, tvingas de att delta i experimentet.

2. Experimentet skall ge resultat av nytta för samhället och vara noga planerat Experimentet ska vara utformas så att det ger positiva resultat som inte kan uppnås med andra metoder.

Kommentar: Det mest effektiva är ett friskt i immunsystem som kan uppnås genom b.la träning, kost och intag av naturliga näringsämnen såsom zink, D vitamin och C vitamin. Men befolkningen informeras inte om detta trots att det finns studier som visar på att dessa näringsämnen har en väldigt god effekt emot Covid-19. I själva verket tystas och förlöjligas de personer som informerar om dessa näringsämnen.

Samtidigt får inte läkare i Sverige skriva ut hydroxiklorokin och ivermectin förlöjligas som har visat sig ha väldigt god effekt emot covid-19.

 

 

3. Experimentet skall baseras på resultaten av experiment på djur och på etablerad medicinsk kunskap.

 

Kommentar: Man testade aldrig covid-19 injektionerna på djur!

 

4. Experimentet skall vara upplagt för att förhindra onödiga fysiska och mentala plågor och skador.

 

Kommentar: Enbart i USA finns det rapporter om tusentals döda på grund av covid 19-injektionerna och misstankar om miljontals människor som fått biverkningar. I Sverige och i EUDRAVIGILANCE finns det också rapporterat om hundratals misstänkta dödsfall från injektionerna och väldigt många människor har fått allvarliga biverkningar.

 

5. Inga experiment skall utföras om anledningen att tro att död eller skador som ger men för livet kan inträffa.

 

Kommentar: När man testat spikproteinet på djur ser man att spikproteinet i många fall gör att immunförsvaret attackerar kroppens egna organ. Denna reaktion är känd som har ADE (Antibody dependent enhancement). Många framstående forskare och läkare har larmat om att denna reaktion kan skapa mängder av dödsfall hos dem som vaccinerat sig.

 

6. Riskerna får aldrig vara större än den potentiella nyttan för mänskligheten

 

Kommentar: Covid-19 har en överlevnadsgrad på 98 – 99%, och är inte mer dödlig än en vanlig säsongsinfluensa. Och för personer under 50 år är dödligheten extremt låg, nästan 0. Det experimentella covid-19 injektionerna är redan de dödligaste vaccinen/injektionerna i VAERS-systemets 30 åriga historia.

 

7. Noggranna förberedelser skall vara gjorda för att undvika även osannolika risker.

 

Kommentar: Det fanns inga direkta förberedelser eller specifika utrymmen för deltagaren i experimentet. Deltagaren kommer, får sin injektion, och går sedan hem.

 

8. Experimentet skall genomföras av endast vetenskapligt kvalificerade personer.

 

Kommentar: Det här experimentet har uteslutande hanterats av politiker, media, kändisar etc som dansar efter vaccintillverkarnas pipa genom att propagera för dessa injektioner.

 

9. Under utförandet av experimentet skall individen ha möjlighet avbryta experimentet.

 

Kommentar: Tusentals medicinska experter har försökt att stoppa det här experimentet. Men de tystas, censureras och förlöjligas.

 

10. Experimentledaren måste avbryta experimentet omedelbart om risker för försökspersonens hälsa föreligger

 

Kommentar: Trotts att covid-19 injektionerna har visat sig ge extremt mycket större antal dödsfall och allvarliga biverkningar än vad andra vaccin ger så fortsätter experimentet i oförminskad takt.

 

 

Att undanhålla, som alla Sveriges Regioner gjort, dessa FAKTA avsiktligt och planerat får effekten, och det finns uppsåt dvs. ekonomiska incitament, och får därmed effekten

 

 

- att den skadar och dödar yrkesverksamhet som uppenbart bevisligen skolmedicinen globalt bedriver och bedrivs nationellt inom Sveriges alla Regioner faller in under BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser

 

 

Notera särskilt följande;

 

- Trots att definitionen av vaccin inte uppfylls så kallas ändå covid-19 injektionerna bedrägligt för vaccin.

- Inga experiment skall utföras om anledningen att tro att död eller skador som ger men för livet kan inträffa.

- Experimentledaren måste avbryta experimentet omedelbart om risker för försökspersonens hälsa föreligger

 

Slut citat

 

 

Sveriges regering och deras medlöpare i detta gigantiska mega BEDRÄGERI & MEDICINSKA EXPERIMENT med de sk ”vaccinerna”/biovapnen är uppenbart landsförrädare och dessa har fogat in sig i en planerad global och nationell agenda som uppenbart planerat och uppsåtligt är vad som advokat dr Reiner Fuellmich och dennes kollegor över hela världen konstaterat ,utifrån FAKTA & BEVIS, delaktiga i  Reiner Füllmich & 50 advokater: ”Vaccinerna är utformade för att döda och avfolka planeten”

 

 

 

 

OM PCR BEDRÄGERIET MED MERA LÄSER DU I DEN BIFOGADE FILEN WHO…..

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu