• Arkiv

Dr Mike Yeadon, tidigare vice vd för Pfizer, förklarar att vacciner mot Covid är ”giftiga i sin utformning” – de är vapen för att minska den globala befolkningen.

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

   

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

   

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

Mycket viktiga FAKTA & BEVIS för att dödar och skadar ”vaccinerna” är ett ENORMT HOT mot mänskligeten, läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar ur artikeln, publicerat 2022-01-10, maskinöversättning, citat

 

Dr Mike Yeadon, tidigare vice vd för Pfizer, förklarar att vacciner mot Covid är ”giftiga i sin utformning” – de är vapen för att minska den globala befolkningen.

 

Covid-injektionerna är en avfolknings- och destabiliseringsplan för att inleda en stor återställning

 

De så kallade ”vaccinerna” är kanske den mest stötande komponenten i bluffen. Dessa, säger Yeadon, ”kommer alltid att skada människor” på grund av det hemska sättet att designa dem på.

 

Inte bara är messenger RNA (mRNA) teknologi helt ny och experimentell, utan kodningen som gjordes för att få skotten att rikta precis utsidan av spikeproteinet gör dem exceptionellt farliga.

 

”Genom att välja den här designen är resultatet troligen 1 000 gånger värre än det skulle vara för ett konventionellt vaccin”, säger Yeadon om mRNA-injektionerna.

 

En annan sak är det faktum att inte varje injektionsflaska med påstått vaccin innehåller samma förhållande av komponenter eller ens samma komponenter alls. Vissa människor verkar få exceptionellt dödliga hopkok medan andra verkar få placebo.

 

Yeadon säger också att två personer som får exakt samma injektion kan uppleva olika resultat. En person kanske inte har några negativa effekter medan den andra dör – tänk på rysk roulette.

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.naturalnews.com/2022-01-10-toxic-pfizer-covid-vaccines-weapons-designed-depopulation.html

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu