• Arkiv

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN 2022 01 16 – SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 293

 

 

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL ALLA SVERIGES RIKSDAGS LEDAMÖTER 2022 01 16

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN  2022 01 16 –  SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 293

 

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

PDF FILER SOM BIFOGAS DETTA MASSUTSKICK

 

VAD DU BEHÖVER VETA…..

 

WHO PANDEMIN OCH PCR BEDRÄGERIET GRUNDEN TILL ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMIN

 

 

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA LEDAMÖTER / KNAPPTRYCKAR KOMPANIET

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES RADIOS ANSTÄLLDA

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES TELEVISIONS ANSTÄLLDA

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL TT NYHETSBYRÅS ANSTÄLLDA

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL TV 4:s ANSTÄLLDA

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL RIKSMEDIAS ANSTÄLLDA

 

 

 

SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

Du förstår mera efter att sett advokat dr Reiner Fuellmich i denna intervju gjord av journalisten Jesper Johansson, fråga dig varför dessa ovan omnämnda undanhåller nationen Sveriges FOLK & BARN vad synnerligen högst TROVÄRDIGE opartiske, objektive, saklige, spets specialist sakkunnige världskände advokat dr Reiner Fuellmich delger hela världen

Reiner Füllmich & 50 advokater: ”Vaccinerna är utformade för att döda och avfolka planeten”

https://rumble.com/vsaft1-reiner-fllmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopul.html

 

MINNS SÄRSKILT VAD SOM ANVÄNDES AV NAZISTERNA, SOM OCKSÅ ANVÄNDS NU MOT MÄNSKLIGHETEN OCH NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

Låt oss betänka Herman Görings ord vid Nürnbergrättegången:

 

”Hur fick du det tyska folket att acceptera allt detta?”

 

Göring: ”Det var lätt. Det har inget med nazism att göra, det har med människans natur att göra. Man kan göra det i en nazistregim, socialistregim, kommunistregim, i en monarki och även i en demokrati. Allt du behöver göra för att förslava människor är att SKRÄMMA dem. Om du kan tänka dig ett sätt att skrämma folk, kan du tvinga dem att göra vad du vill.”

 

 

STOPPA ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN OMEDELBART

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

2022-01-16

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 293

 

 

Hjälp till att sprida massutskicket vidare

 

 

 

DEN POLITISKA GLOBALISTISKA OCH NATIONELLA PLANERADE PLANDEMIN FORTSÄTTER BL.A. TACK VARE DE ANSTÄLLDA INOM SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA SOM UPPENBART BESKYDDAR DEN KRIMINELLA SKADAR & DÖDAR VERKSAMHETEN INOM SKOLMEDICINEN

 

 

 

 

Publicerat 2022-01-15

Plötsligt ändrar de som leder plandemin sin inställning till säkerheten och effektiviteten hos ”vaccinerna” mot Wuhan coronavirus (Covid-19).

 

Albert Bourla, kungen av Pfizer, berättade nyligen i en intervju med CNBC att hans företags nödgodkända injektioner ger ”ett mycket begränsat skydd, om ens något”.

 

Vänta, vad? För bara några månader sedan ville Bourla låsa in föräldrar för att de inte injicerade sina barn med ”livräddande medicin”, och nu medger han att de inte gör något för att skydda hälsan?

 

Albert Bourla är en girig, folkmördande galning.

Detta är helt fel, eftersom vi nu vet att boosters sprider fler varianter. Nästan alla personer som ligger på sjukhuset just nu med en konstig sjukdom tog vaccinationerna i tron att det skulle hjälpa dem att hålla sig ”säkra”.

 

 

Killen tror inte på informerat samtycke, och han anser inte heller att du ens ska ha ett val att ta emot hans företags injektioner. Bourla vill att Pfizers sprutor ska injiceras i människors kroppar under pistolhot om det behövs.

 

Samtidigt medgav CNBC i ett annat reportage att nya uppgifter från Storbritannien bevisar att både Pfizers och Modernas mRNA-injektioner inte är så effektiva när det gäller att förhindra infektion med omicron.

 

Det visar sig att den fullständiga ”inokuleringen” endast är cirka 10 procent effektiv (vad det nu betyder) för att förhindra omicron. Och dessa ynka 10 procent inträffar först 20 veckor efter den andra dosen, får vi veta.

 

Många kan se, baserat på observationer i verkligheten, att alla som är ”fullt vaccinerade” och som får en booster antingen är sjuka just nu eller blev sjuka någon gång efter vaccinationerna

 

Tänk på att Bourla för bara några månader sedan ljög över hela tv:n om att Pfizers sprutor är 100 procent effektiva. I april twittrade Bourla till exempel följande:

 

”Vi är glada att kunna dela med oss av att den uppdaterade analysen från vår fas 3-studie med BioNTech också visade att vårt COVID-19-vaccin var 100 % effektivt för att förebygga #COVID19-fall i Sydafrika. 100%!”

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE

https://www.naturalnews.com/2022-01-15-pfizer-albert-bourla-jabs-dont-work.html

 

 

 

 

Du förstår strax ännu mera

 

FAKTA & BEVIS

 

Publicerat 2022-01-15 av doktor och läkare Mikael Nordfors som gör en

FAKTA REDOVISNING SOM BEVISAR ATT ”VACCINERNA” ÄR ETT

GIGANTISKT MASSMORD & BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN!

 

MÅSTE SES VIDEO, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK,

ca 10 minuter, som uppenbart BEVISAR

 

  • att ”VACCINERNA”/BIOVAPNEN SKA STOPPAS OMEDELBART, citat

 

Stoppa Massmordet!

Våra myndigheter och media sysslar för närvarande bevisligen med ett djävulskt uträknat och medvetet utfört massmord på den egna befolkningen och måste stoppas omedelbart och ställas inför rätta!!

 

 

 

https://www.medicdebate.org/node/2688

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

Ivermectin dokumenteras som ett ”mirakelmedel” mot COVID-19 som skulle kunna rädda miljontals liv – så varför stöder inte hälsovårdsmyndigheterna det?

En läkare i Indien som skrev en vitbok om Ivermectin, Dr. Surya Kant, fann att läkemedlet minskade replikeringen av SARS-CoV-2-viruset med flera tusen gånger. Flera indiska provinser har använt det som ett profylaktiskt medel och som behandling för viruset sedan sommaren 2020.

 

När politiken tillåts gå före åsikterna från de erfarna läkare som faktiskt behandlar patienter, förlorar alla. Dr Lawrie hävdar att miljontals liv kunde ha räddats om människor hade fått Ivermectin när medicinska kollegor började informera myndigheterna om dess effekt.

 

Hon sa: ”Med politiker och andra icke-medicinska individer som dikterar för oss vad vi får skriva ut till sjuka, har vi som läkare försatts i en sådan position att vår förmåga att upprätthålla den hippokratiska eden är under attack.”

https://www.naturalnews.com/2022-01-13-ivermectin-miracle-drug-save-millions-lives.html

 

 

 

 

Exklusivt: Obduktion bekräftar att 26-åring dog av hjärtmuskelinflammation direkt orsakad av Pfizers COVID-vaccin.

I en exklusiv intervju med The Defender sa Joseph Keatings mamma att hennes sons enda varningssignaler var trötthet, muskelvärk och ökad hjärtfrekvens, men en obduktion bekräftade att han dog av hjärtmuskelinflammation som direkt orsakades av Pfizers COVID-vaccin.

https://childrenshealthdefense.org/defender/joseph-keating-autopsy-death-myocarditis-pfizer-covid-vaccine/?

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

Färska officiella data presenterade igår från fyra länder visar att sprutorna till och med i huvudsak har en negativ effektivitet.

 

SUPER SPRIDARNA DE ”VACCINERNADE”

Det kom ett mail som du får del av och sprider vidare, citat

Alltså en 140-procentig ökad risk att du som injicerad sprider smitta vidare!

Färska officiella data presenterade igår från fyra länder visar att sprutorna till och med i huvudsak har en negativ effektivitet.

 

I studien om England, uppmäts som lägst för en åldersgrupp en siffra på drygt -140 %.

 

Alltså en 140-procentig ökad risk att du som injicerad sprider smitta vidare!

 

Se i Episod 250, från cirka 0:52:25 på länken

https://thehighwire.com/watch/

 

Slut citat

 

 

 

DÖDAR ”VACCINERNA” FAKTA & BEVIS

MÅSTE SES OCH SPRIDAS VIDARE

SKOLMEDICINEN KOLLAPSAR I ITALIEN PÅ GRUND AV ”VACCINERNA”

Noteras särskilt: ca 90 % av Italienarna är ”vaccinerade”

 

Se och lyssna på vad EU-parlamentariker redogör för 2022-01-13

 

Ledamöterna Cristian Terhes (Rumänien), Francesca Donato (Italien) och Ivan Sincic (Kroatien) höll en presskonferens den 13 januari 2022, där de talade om kollapsen av hälso- och sjukvården i Italien på grund av obligatorisk vaccination, samt polisens brutalitet mot de fredliga demonstranterna i EU.

 

-00:34 – MEP Francesca Donato om situationen i Italien

- 09:36 – MEP Ivan Sincic om protesterna i Europa och misslyckandet med de restriktiva åtgärderna för att stoppa spridningen av Covid

- 13:11 – MEP Cristian Terhes om polisbrutalitet i Amsterdam, den 2 januari, och i hela EU

 

Den 23 januari 2022 kommer de tre parlamentsledamöterna att närvara vid den stora protesten i Bryssel.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=BqbsJljdxJs&feature=share

 

 

 

 

Publicerat 2022-01-14 se videon och sprid vidare, ca 20 minuter

DÖDLIGA BIOVAPEN COVID ”VACCINERNA” SOM DÖDAR MASSORNA

 

https://rumble.com/vsln2r-kirsch-379000-dead-from-jab-deadly-bioweapon-covid-shots-killing-masses.html

 

 

 

 

 

Publicerat 2022-01-15 se videon och läs hela artikeln, sprid vidare

De COVID- ”vaccinerade” är lika smittsamma som de ovaccinerade

Vad du behöver veta om COVID- ”vaccinerna” och mer

Läs mer i den bifogade pdf filen Vad Du behöver veta…..

 

 

 

Dr Bryan Ardis 1000 läkare stämmer WHO för folkmord

Publicerat 2022-01-14 FAKTA & BEVIS som undanhålls nationen Sveriges FOLK & BARN av Sveriges regering och deras medlöpare….

Se denna korta explosiva video, ca 2 minuter, och sprid vidare

Dr Bryan Ardis 1000 doctors are sueing the WHO for genocide

 

https://brandnewtube.com/watch/dr-bryan-ardis-1000-doctors-are-sueing-the-who-for-genocide_FhkfLkzN9F5Xf8B.html

 

 

 

 

 

OM PCR BEDRÄGERIET MED MERA LÄSER DU I DEN BIFOGADE FILEN WHO…..

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu