• Arkiv

PFIZER DICTATES TERMS LIKE A DICTATOR

 

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

 

DIKTATORN PFIZER DIKTERAR VILLKOREN;

OM DIKTATORN PFIZER OCH DEN KRIMINELLA MAFFIAN DEN KRIMINELLA VACCIN/LÄKEMEDELSINDUSTRIN OCH DÄRMED SKOLMEDICINEN SOM DIKTERAR VILLKOREN OM DÖDAR ”VACCINERNA” & DÖDAR ”MEDICINERNA”

Den här videon är publicerad 2022-01-26 HJÄLP TILL ATT sprida vidare i alla dina nätverk, du förstår varför när DU sett videon om ca 20 minuter.

 

Bildkälla https://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg_trials

 

SE VIDEON & SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rumble.com/vtaigp-gravitas-revealed-how-pfizer-blackmails-countries-for-shots.html

 

 

 

Sveriges regering och Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, dvs. alla POLITISKA PARTIER I SVERIGES RIKSDAG, beskyddar den kriminella MAFFIAN vaccin/läkemedelsindustrin/skolmedicinen och deras DÖDAR ”VACCINER” & DÖDAR ”MEDICINER”, fakta och bevis utifrån att DÖDAR ”VACCINERNA” INTE STOPPATS, trots

 

  • att det finns FAKTA & BEVIS för att  de sk ”vaccinerna” skulle STOPPATS FÖR LÄNGE SEDAN! 

 

 

Alltså Fakta & Bevis som delgivits över tid till dessa ovan omnämnda med väldigt många flera medlöpare i massutskicken.

 

 

FAKTA & BEVIS

Bästa Sveriges regering, Sveriges riksdags alla ledamöter, dvs. alla POLITISKA PARTIER I SVERIGES RIKSDAG och SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA, TT TELEGRAMBYRÅ och övriga medlöpare i Corona bedrägeriet/ Brott Mot Mänskligheten/ Folkmord/ Planerat Överlag Mord med mera, det är DAGS FÖR RANNSAKNING & DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORMSTEG!

 

 

Maskinöversättning., citat

NY Times publicerade nyligen en artikel [2] där det står att upp till 90 % av de amerikanska COVID-fallen mycket väl kan vara falska positiva fall – med andra ord, inte alls fall. Varför?

 

Därför att det diagnostiska PCR-testet, som det utförs av många laboratorier, är för känsligt. Det registrerar ”positivt för COVID” när det inte borde göra det.

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://blog.nomorefakenews.com/2022/01/21/covid-vaccines-were-designed-to-fail/

Läs mer i den bifogade pdf filen WHO….

 

 

PCR BEDÄGERIET ÄR GRUNDEN TILL DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA, OCH DET VÄRSTA MEGA BEDRÄGERIET I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA,

och det har supportats, sponsrats, och BESKYDDATS av er alla och

 

  • att ni alla är delaktiga och meddelade om delaktighet  och ansvar i detta planerade politiska globala och nationella systematiska och generella skadande och dödande av mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN med de sk ”vaccinerna” och de sk ”medicinerna” är uppenbart som synes erkänt sakförhållande och notoriskt faktum.

 

 

Ni medverkar bidrar/ beskyddar uppenbart alla till

  • att de sk ”vaccinerna” inte har STOPPATS!

 

 

Alltså som synes PLANERAT ÖVERLAGT MORD ÄR DÄRMED NI ALLA DELAKTIGA I ATT MEDVERKAT TILL!

 

 

Alltså precis som under andra världskriget där efter det så hölls Nürnberg rättegångarna och nazister dömdes och hängdes.

Det höll inte med att man ”lydde bara order”, och så blir det nu också inom sinom tid för RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR OCH NU!

 

 

DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORMSTEG!

 

FAKTA & BEVIS

DE EXPERIMENTELLA COVID-19 ”VACCINERNA” DÖDAR & SKADAR GENERELLT & SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN OCH SKA DÄRMED STOPPAS OMEDELBART!

 

 

Noteras särskilt;

allmänt känt över hela världen är att uppskattningsvis rapporteras in mindre än 1 procent av skador och död pga. de ska DÖDAR”vaccinerna” SOM UPPENBART ÄR ETT BIOVAPEN MOT MÄSKLIGHETEN.

 

 

Skolmedicinen är inte alls TROVÄRDIGA, de är partiska och därtill en del av den kriminella vaccin/läkemedels industrin/MAFFIAN, uppenbart är det så.

 

 

Har Du annan uppfattning äger Du bevisbördan

 

  • att bevisa det motsatta till advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team och nätverk över hela världen, synnerlige TROVÄRDIGA med högsta trovärdighet, därtill  spets specialist sakkunniga, opartiska, sakliga, objektiva som uppenbart bevisligen värnar om mänskligheten, äldre, barn och deras liv, hälsa och framtida livskvalitet, vilket uppenbart inte den kriminella MAFFIAN vaccin/läkemedelsindustrin och skolmedicin gör.

 

 

 

 

Publicerat 2022-01-25 MÅSTE SPRIDAS VIDARE, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, citat

 

Över 1 miljon dödsfall och skador till följd av COVID-”vacciner” rapporteras i VAERS när det andra året av ”tillstånd för experimentell användning” inleds

 

Dödsfallen och skadorna till följd av de experimentella COVID-19-”vaccinerna” fortsätter i en aldrig tidigare skådad takt när vi nu går in i det andra året av deras ”tillstånd för nödfall”.

 

Den amerikanska regeringen uppdaterade idag sin databas VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System), och det har nu rapporterats 1 053 830 fall av dödsfall och skador till VAERS efter COVID-19 experimentella vacciner sedan de fick tillstånd att användas i nödsituationer i december 2020. (Källa:)

 

Som kontrast till detta har det rapporterats 914 393 fall av dödsfall och skador till VAERS efter alla FDA-godkända vacciner sedan VAERS startade 1990, fram till slutet av november 2020, den sista månaden innan COVID-19-vaccinerna godkändes för användning i nödsituationer. (Källa:)

 

Det har förekommit fler dödsfall, fler permanenta handikapp och fler sjukhusinläggningar efter det experimentella COVID-19-vaccinet än efter alla FDA-godkända vacciner under de senaste 31 åren tillsammans.

 

Detta är den mest censurerade nyheten i USA, och den bygger på den amerikanska regeringens egen statistik.

 

 

Barnamord och sterilisering

 

Uppdateringen till VAERS som släpptes idag visar också att det har rapporterats 3 306 fosterdödsfall efter COVID-19-vacciner sedan de fick tillstånd för nödanvändning i december 2020. (Källa:)

 

Däremot har 2 493 fosterdödsfall rapporterats efter alla FDA-godkända vacciner under de senaste 31 åren. (Källa:)

 

Kommer dessa kvinnor någonsin att kunna få barn igen?

 

All denna information kommer direkt från regeringens egen VAERS-databas som underhålls av CDC och FDA. Varje medlem av allmänheten kan få tillgång till denna information och bekräfta att den är sann.

 

Förenta staterna styrs av brottslingar som låter dessa sprutor fortsätta, och de är alla skyldiga till massmord.

 

Och dessa siffror, hur fruktansvärda de än är, tar inte hänsyn till det faktum att mycket få biverkningar av vaccin efter COVID-19-injektioner någonsin rapporteras. De flesta läkare och sjukvårdspersonal vet inte ens att VAERS existerar, och det utövas enorma påtryckningar på dem att inte rapportera dessa dödsfall och skador, eftersom det uppenbarligen påverkar försäljningen för Big Pharma.

 

När man tar hänsyn till den icke rapporterade faktorn i VAERS ser vi att omkring 400 000 människor dog under 2021 efter dessa experimentella injektioner. Se: 2021: COVID-dödsfall ökar, influensadödsfall försvinner, 400 000+ fler totala dödsfall än 2020.

 

Covid-19-vaccinauktoriseringar: brottslig avsikt från början

Jon Rappoport publicerade idag ett bra stycke som visar hur den kriminella avsikten att godkänna dessa ”vacciner” har funnits från början.

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.globalresearch.ca/over-1-million-deaths-injuries-following-covid-vaccines-reported-vaers-second-year-experimental-use-authorization-begins/5767983

 

 

 

 

 

Maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, citt

Brottsanmälan som lämnats in i Texas anklagar covid-19-vaccintillverkare och pådrivare för ”mord” och ”brott mot mänskligheten”

I en omfattande brottsanmälan som lämnades in förra veckan till Texas justitieminister Ken Paxtons kontor anklagas tillverkarna av COVID-19-vaccin, liksom alla företags- och regeringstjänstemän som är inblandade i att driva på och distribuera dem, för ”mord” och ”brott mot mänskligheten”.

 

”I detta klagomål påstås mord och brott mot mänskligheten som härrör från en samling fakta, observationer, expertutlåtanden, medierapporter och ögonvittnesmål”, fortsätter Botelers klagomål.

 

”Det kommer att visa att svarandena planerade och genomförde, gemensamt och/eller i allvarlig omfattning, utvecklingen och frisläppandet av ett biologiskt krigsgift, som här kallas antingen ”SARS-CoV-2″ eller ”Covid 19″ och/eller som komponenten ”Spike Protein” med de dubbla målen att:

 

1) global avfolkning, och 2) befolkningskontroll som leder till en envärldsregering genom att framkalla panik, ekonomiska svårigheter, terror, död och skada hos globala befolkningar”, heter det vidare.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.naturalnews.com/2022-01-23-criminal-complaint-filed-covid19-vaccine-makers-murder-crimes-against-humanity.html

 

 

 

Maskinöversättning, citat

Hur miljarder i covid-stimulansfonder fick sjukhus att prioritera ”behandlingar” som dödade, snarare än botade, patienter

I den andra halvan av en intervju denna månad om Del Bigtrees ”The Highwire” – ”COVID-19: Following the Money” – rapporterade policyanalytikern AJ DePriest om effekterna av miljarder i covid-stimulansfonder, vilket enligt vissa läkare och advokater , förvandlade sjukhus och medicinsk personal till ”prisjägare” och covid-patienter till ”virtuella fångar.”

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://childrenshealthdefense.org/defender/billions-covid-stimulus-hospitals-treatments-killed-patients/?

 

 

 

 

PCR TEST BEDRÄGERIET I SVERIGE OCH VÄRLDEN/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

 

Svindleri, planerat grovt uppsåtligt BEDRÄGERI utifrån enorma ekonomiska incitament, Stöld av skattemedel från nationen Sveriges FOLK & BARN, TERROR, TYRANNI OCH TORTYR  DET ÄR VAR SVERIGES REGERING & SVERIGES KOMMUNER & REGIONER TILLSAMMANS MED SVERIGES ALLA 21 REGIONER/FD LANDSTING säkerställt mot nationen Sveriges FOLK & BARN!

 

Och detta fullständiga vansinne och BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN med mera BESKYDDAS av Sveriges riksdags alla ledamöter, dvs. BESKYDDAS av Sveriges riksdags ALLA POLITISKA PARTIER! Du förstår strax mera, om det SUPER KORRUPTA SVERIGE, som uppenbart är ett enormt HOT mot nationen Sveriges FOLK & BARN. LANDSFÖRRÄDARNAS TID ÄR RÄKNAD!

 

RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR & NU! DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORM STEG!

 

 

 

Publicerat av ass professor, läkare och doktor Björn Hammarskjöld 2022-01-25, en artikel som visar på att SVERIGES REGERING OCH SVERIGES ALLA 21 REGIONER ingår i det globala och nationella PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN MED MERA, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

Staten och regionerna slösar 26 miljarder på två år på onödig provtagning.

Det enda rtRT-PCT-tester kan göra är att finna genetiskt material i form av RNA. Men det går inte att ställa en diagnos med rtRT-PCR-test.

 

Enligt myndigheternas påbud ska positivt rtRT-PCR-test av en ledstång anmälas till smittskyddet. Infektiöst virus kan inte med rtRT-PCR-test skiljas från virus som har torkat ut inom någon minut.

 

Dessutom har rtRT-PCR-test stora felmarginaler enligt WHOs rekommendation till rtRT-PCR-lab.

 

Dels beroende på att metoden vid högre cykelvärden än 25 ger ökande falskt positiva och dels att vid den låga andelen positiva tester (omkring 7 %) är få i förhållande till antalet prover, läs mera https://kostkunskap.blogg.se/2022/january/tester-ogiltiga-och-restriktioner-grundlagsvidriga.html

 

Tänk att regeringen har slösat bort 26 000 miljoner kronor till ingen som helst nytta.

Det enda som dessa onödiga tester har gjort är att skrämma oss (nästan) alla till att acceptera restriktioner som att vi inte får umgås längre, stänga ned all social verksamhet, slå ihjäl företag, förhindra oss att resa fritt och alla andra grundlagsfäst friheter och mänskliga rättigheter.

 

Tänk att regeringen har slösat bort 26 000 miljoner kronor till den våldsamt rika läkemedelsindustrin. 

 

Är det lika i hela världen så har alla stater gett 19 250 miljarder till läkemedelsbolagen bara i testkostnader.

Lika stor summa kan de medicinska preparaten som innehåller modRNA ge läkemedelsbolagen.

 

Ställ dig upp, ta kontroll över din rädsla och ditt liv, viruset är precis som en vanlig förkylning som i alla år har skördat sina offer bland våra äldre, inse att du är blåst av din egen regering, bli glad och social och återgå till ett samhälle utan restriktioner på samma sätt som före 2020

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://kostkunskap.blogg.se/2022/january/regerlingsblasning-eller-vad-kostar-ett-rtrt-pcr-test.html

 

 

 

Maskinöversättning

Hur COVID-vacciner undertrycker immunsystemet

I en preprint-artikel beskriver Stephanie Seneff, Ph.D., en mekanism i COVID- ”vaccinerna” som leder till att det medfödda immunförsvaret undertrycks, och hur detta leder till en ökning av antalet cancerfall hos personer som fått ”vaccinerna”.

DU LÄSER MERA OCH SPRIDER VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-suppress-immune-system/?

 

 

 

 

 

NO MERCY/INGEN NÅD; ÖGA FÖR ÖGA, TAND FÖR TAND……   RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR & NU, DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORM STEG!

NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN GLÖMMER INTE VILKA SOM ÄR DELAKTIGA I ÖVERLAGT PLANERAT MORD AV SVERIGES ÄLDRE

 

 

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

Dr Whistleblower i DGS-Tv. Om man har en helt okänd virussjukdom som drabbar lungorna som gör att man kvävs till döds så borde ju syrgas vara absolut nummer ett, två och tre, skulle jag vilja påstå, säger Dr. Jon Tallinger.

http://sveanyheter.com/2020/04/25/dr-jon-tallinger-vadjar-till-varlden-vi-behover-hjalp-utifran/

 

 

 

LÄS ÄNNU MER HÄR

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/26/sveriges-riksdags-alla-ledamoter-beskyddar-kriminell-terror-tortyr-av-nationen-sveriges-folk-barn-2022-01-26-sveriges-regering-och-deras-medlopare-del-303/

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu