• Arkiv

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN 2022 01 26 – SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 303

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN  2022 01 26 –  SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 303

 

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

BILAGA TILL DETTA MASSUTSKICK

 

WHO PANDEMIN OCH PCR BEDRÄGERIET GRUNDEN TILL ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMIN

 

 

 

 

 

DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA LEDAMÖTER / KNAPPTRYCKAR KOMPANIET MED FLERA

Du läser mer om vilka dessa FLERA är i dagens massutskick

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

Välkommen till DET SUPERKORRUPTA SKADAR & DÖDAR SVERIGE SOM BESKYDDAR KRIMINELL SKOLMEDICINSK GENERELL & SYSTEMATISK SKADAR & DÖDAR VERKSAMHET, BL.A. DÅ MED SK ”VACCINER” & ”MEDICINER”

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 303

Hjälp till att sprida massutskicket vidare

 

 

 

2022-01-24

SVERIGES TELEVISION / SVT BEHÖVER KVALIFICERAD HJÄLP FÖR ATT KUNNA UTFÖRA SITT UPPDRAG

Läs mera och sprid vidare i alla dina nätverk

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/24/sveriges-television-svt-behover-kvaliferad-hjalp-for-att-kunna-utfora-sitt-uppdrag/

 

 

 

 

Under andra världskriget, när bl.a. nazisterna dikterade villkoren under en period….

 

Under andra världskriget, när bl.a. nazisterna dikterade villkoren under en period, och dömdes sedermera i Nürnberg rättegångarna, där nazisterna bl.a. dömdes till DÖDEN och långa fängelse straff för BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN, FOLKMORD, PLANERAT ÖVERLAGT MORD med mera hemskheter, som synes DIKTERAS VILLKOREN IDAG AV DEN KRIMINELLA MAFFIAN den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin/skolmedicinen mot mänskligheten och nationen SVERIGES FOLK & BARN IDAG.

 

 

 

Nürnberg koden/konventionen & Nürnberg rättegångarna skulle säkerställa att detta fullständiga vansinne med bl.a. MEDICINSKA EXPERIMENT utan FULLSTÄNDIGT informerat samtycke aldrig mer skulle drabba mänskligheten.

 

 

Men historien upprepas återigen, i bl.a. Sverige där det MEDICINSKA EXPERIMENTET de sk ”vaccinerna” marknadsförts som vanliga vaccin, vilket dessa bevisligen inte är, vilket BEVISATS fullt ut över tid i dessa massutskicken, så det är bevisligen allmänt känt.

 

 

 

DÖDAR ”VACCINERNA” ÄR ETT BIOVAPEN SOM DÖDAR MÄNSKLIGHETEN

Har Du annan uppfattning vänd dig till advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team och alla de med synnerligen högsta TROVÄRDIGHET spetspecialist sakkunniga världskända opartiska, sakliga, objektiva över hela världen som är ingåendes i detta teams kontakt nätverk, som värnar om mänsklighetens liv, hälsa och framtida livskvalitet, du läser i om det i dagens massutskick

 

Bildkälla https://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg_trials

 

 

BEVISLIGEN existerar Nürnberg koden/konventionen, Helsingfors deklarationen, Barnkonventionen, svensk grundlag Regeringsformen och bl.a. Patientlag 3:e och 4:e kapitlet därtill också LAGEN BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN, läs mer i den delen

 

Lag (2014:406) om straff för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser /Rubriken träder i kraft I:2022-01-01/ Lag (2014:406) om straff för vissa internationella brott

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-2014406-om-straff-for-folkmord-brott-mot_sfs-2014-406

 

 

SS(staten sverige) har tecknat HEMLIGA AVTAL med bl.a. PFIZER, alltså den kriminella maffian den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinen, som Sveriges regering och deras medlöpare beskyddar tillsammans med Sveriges riksdags alla ledamöter.

 

 

Dvs. alla POLITISKA PARTIER i Sveriges riksdag, dessa beskyddar således den kriminella MAFFIAN den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och därmed skolmedicinens globala och nationella skadar yrkesverksamheten och dödar yrkesverksamheten med sk ”vaccinerna” och sk ”medicinerna”.

 

 

Det är uppenbart notoriskt faktum och erkänt sakförhållande, eftersom varken Sveriges regering eller Sveriges riksdags alla ledamöter och deras medlöpare, dvs. alla politiska partierna i riksdagen, med många flera medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten/ Folkmord / PLANERAT ÖVERLAGT MORD, alltså de sk DÖDAR ”vaccinerna”/ BIOVAPNEN har inte STOPPATS trots att det finns FAKTA & BEVIS för att så skulle ha skett för länge sedan.

 

 

ALLTSÅ DÖDAR & SKADAR ”VACCINERNA”, ETT ENORMT MEGA BEDRÄGERI/MEDICINSKT EXPERIMENT/ PCR BEDRÄGERIET ÄR SAMMANTAGET UPPENBART PLANERAT GLOBALT OCH NATIONELLT BL.A. BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN, läs mer i den delen i den bifogade pdf filen WHO…

 

 

Alltså  som bevisligen generellt och systematiskt skadar och dödar mänskligheten globalt och nationellt, således även nationen Sveriges FOLK & BARN, denna kriminella skadar och YRKES DÖDAR VERKSAMHET BESKYDDAS av Sveriges regering och deras medlöpare, och det beskyddas bl.a. utifrån HEMLIGA AVTAL MED DEN KRIMINELLA MAFFIAN DEN KRIMINELLA VACCIN/LÄKEMEDELSINDUSTRIN.

 

 

 

DIKTATORN PFIZER DIKTERAR VILLKOREN;

OM DIKTATORN PFIZER OCH DEN KRIMINELLA MAFFIAN DEN KRIMINELLA VACCIN/LÄKEMEDELSINDUSTRIN OCH DÄRMED SKOLMEDICINEN SOM DIKTERAR VILLKOREN OM DÖDAR ”VACCINERNA” & DÖDAR ”MEDICINERNA”

Den här videon är publicerad 2022-01-26 HJÄLP TILL ATT sprida vidare i alla dina nätverk, du förstår varför när DU sett videon om ca 20 minuter.

 

Bildkälla https://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg_trials

 

SE VIDEON & SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rumble.com/vtaigp-gravitas-revealed-how-pfizer-blackmails-countries-for-shots.html

 

 

 

Sveriges regering och Sveriges riksdags alla riksdagsledamöter, dvs. alla POLITISKA PARTIER I SVERIGES RIKSDAG, beskyddar den kriminella MAFFIAN vaccin/läkemedelsindustrin/skolmedicinen och deras DÖDAR ”VACCINER” & DÖDAR ”MEDICINER”, fakta och bevis utifrån att DÖDAR ”VACCINERNA” INTE STOPPATS, trots

 

  • att det finns FAKTA & BEVIS för att  de sk ”vaccinerna” skulle STOPPATS FÖR LÄNGE SEDAN! 

 

 

Alltså Fakta & Bevis som delgivits över tid till dessa ovan omnämnda med väldigt många flera medlöpare i massutskicken.

 

 

FAKTA & BEVIS

Bästa Sveriges regering, Sveriges riksdags alla ledamöter, dvs. alla POLITISKA PARTIER I SVERIGES RIKSDAG och SVT/SR/TV4/RIKSMEDIA, TT TELEGRAMBYRÅ och övriga medlöpare i Corona bedrägeriet/ Brott Mot Mänskligheten/ Folkmord/ Planerat Överlag Mord med mera, det är DAGS FÖR RANNSAKNING & DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORMSTEG!

 

 

Maskinöversättning., citat

NY Times publicerade nyligen en artikel [2] där det står att upp till 90 % av de amerikanska COVID-fallen mycket väl kan vara falska positiva fall – med andra ord, inte alls fall. Varför?

 

Därför att det diagnostiska PCR-testet, som det utförs av många laboratorier, är för känsligt. Det registrerar ”positivt för COVID” när det inte borde göra det.

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://blog.nomorefakenews.com/2022/01/21/covid-vaccines-were-designed-to-fail/

Läs mer i den bifogade pdf filen WHO….

 

 

PCR BEDÄGERIET ÄR GRUNDEN TILL DET VÄRSTA BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA, OCH DET VÄRSTA MEGA BEDRÄGERIET I MÄNSKLIGHETENS HISTORIA,

och det har supportats, sponsrats, och BESKYDDATS av er alla och

 

  • att ni alla är delaktiga och meddelade om delaktighet  och ansvar i detta planerade politiska globala och nationella systematiska och generella skadande och dödande av mänskligheten och nationen Sveriges FOLK & BARN med de sk ”vaccinerna” och de sk ”medicinerna” är uppenbart som synes erkänt sakförhållande och notoriskt faktum.

 

 

Ni medverkar bidrar/ beskyddar uppenbart alla till

  • att de sk ”vaccinerna” inte har STOPPATS!

 

 

Alltså som synes PLANERAT ÖVERLAGT MORD ÄR DÄRMED NI ALLA DELAKTIGA I ATT MEDVERKAT TILL!

 

 

Alltså precis som under andra världskriget där efter det så hölls Nürnberg rättegångarna och nazister dömdes och hängdes.

Det höll inte med att man ”lydde bara order”, och så blir det nu också inom sinom tid för RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR OCH NU!

 

 

DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORMSTEG!

 

FAKTA & BEVIS

DE EXPERIMENTELLA COVID-19 ”VACCINERNA” DÖDAR & SKADAR GENERELLT & SYSTEMATISKT MÄNSKLIGHETEN OCH SKA DÄRMED STOPPAS OMEDELBART!

 

 

Noteras särskilt;

allmänt känt över hela världen är att uppskattningsvis rapporteras in mindre än 1 procent av skador och död pga. de ska DÖDAR”vaccinerna” SOM UPPENBART ÄR ETT BIOVAPEN MOT MÄSKLIGHETEN.

 

 

Skolmedicinen är inte alls TROVÄRDIGA, de är partiska och därtill en del av den kriminella vaccin/läkemedels industrin/MAFFIAN, uppenbart är det så.

 

 

Har Du annan uppfattning äger Du bevisbördan

 

  • att bevisa det motsatta till advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team och nätverk över hela världen, synnerlige TROVÄRDIGA med högsta trovärdighet, därtill  spets specialist sakkunniga, opartiska, sakliga, objektiva som uppenbart bevisligen värnar om mänskligheten, äldre, barn och deras liv, hälsa och framtida livskvalitet, vilket uppenbart inte den kriminella MAFFIAN vaccin/läkemedelsindustrin och skolmedicin gör.

 

 

 

 

Publicerat 2022-01-25 MÅSTE SPRIDAS VIDARE, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, citat

 

Över 1 miljon dödsfall och skador till följd av COVID-”vacciner” rapporteras i VAERS när det andra året av ”tillstånd för experimentell användning” inleds

 

Dödsfallen och skadorna till följd av de experimentella COVID-19-”vaccinerna” fortsätter i en aldrig tidigare skådad takt när vi nu går in i det andra året av deras ”tillstånd för nödfall”.

 

Den amerikanska regeringen uppdaterade idag sin databas VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System), och det har nu rapporterats 1 053 830 fall av dödsfall och skador till VAERS efter COVID-19 experimentella vacciner sedan de fick tillstånd att användas i nödsituationer i december 2020. (Källa:)

 

Som kontrast till detta har det rapporterats 914 393 fall av dödsfall och skador till VAERS efter alla FDA-godkända vacciner sedan VAERS startade 1990, fram till slutet av november 2020, den sista månaden innan COVID-19-vaccinerna godkändes för användning i nödsituationer. (Källa:)

 

Det har förekommit fler dödsfall, fler permanenta handikapp och fler sjukhusinläggningar efter det experimentella COVID-19-vaccinet än efter alla FDA-godkända vacciner under de senaste 31 åren tillsammans.

 

Detta är den mest censurerade nyheten i USA, och den bygger på den amerikanska regeringens egen statistik.

 

 

Barnamord och sterilisering

 

Uppdateringen till VAERS som släpptes idag visar också att det har rapporterats 3 306 fosterdödsfall efter COVID-19-vacciner sedan de fick tillstånd för nödanvändning i december 2020. (Källa:)

 

Däremot har 2 493 fosterdödsfall rapporterats efter alla FDA-godkända vacciner under de senaste 31 åren. (Källa:)

 

Kommer dessa kvinnor någonsin att kunna få barn igen?

 

All denna information kommer direkt från regeringens egen VAERS-databas som underhålls av CDC och FDA. Varje medlem av allmänheten kan få tillgång till denna information och bekräfta att den är sann.

 

Förenta staterna styrs av brottslingar som låter dessa sprutor fortsätta, och de är alla skyldiga till massmord.

 

Och dessa siffror, hur fruktansvärda de än är, tar inte hänsyn till det faktum att mycket få biverkningar av vaccin efter COVID-19-injektioner någonsin rapporteras. De flesta läkare och sjukvårdspersonal vet inte ens att VAERS existerar, och det utövas enorma påtryckningar på dem att inte rapportera dessa dödsfall och skador, eftersom det uppenbarligen påverkar försäljningen för Big Pharma.

 

När man tar hänsyn till den icke rapporterade faktorn i VAERS ser vi att omkring 400 000 människor dog under 2021 efter dessa experimentella injektioner. Se: 2021: COVID-dödsfall ökar, influensadödsfall försvinner, 400 000+ fler totala dödsfall än 2020.

 

Covid-19-vaccinauktoriseringar: brottslig avsikt från början

Jon Rappoport publicerade idag ett bra stycke som visar hur den kriminella avsikten att godkänna dessa ”vacciner” har funnits från början.

 

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.globalresearch.ca/over-1-million-deaths-injuries-following-covid-vaccines-reported-vaers-second-year-experimental-use-authorization-begins/5767983

 

 

 

 

 

Maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, citt

Brottsanmälan som lämnats in i Texas anklagar covid-19-vaccintillverkare och pådrivare för ”mord” och ”brott mot mänskligheten”

I en omfattande brottsanmälan som lämnades in förra veckan till Texas justitieminister Ken Paxtons kontor anklagas tillverkarna av COVID-19-vaccin, liksom alla företags- och regeringstjänstemän som är inblandade i att driva på och distribuera dem, för ”mord” och ”brott mot mänskligheten”.

 

”I detta klagomål påstås mord och brott mot mänskligheten som härrör från en samling fakta, observationer, expertutlåtanden, medierapporter och ögonvittnesmål”, fortsätter Botelers klagomål.

 

”Det kommer att visa att svarandena planerade och genomförde, gemensamt och/eller i allvarlig omfattning, utvecklingen och frisläppandet av ett biologiskt krigsgift, som här kallas antingen ”SARS-CoV-2″ eller ”Covid 19″ och/eller som komponenten ”Spike Protein” med de dubbla målen att:

 

1) global avfolkning, och 2) befolkningskontroll som leder till en envärldsregering genom att framkalla panik, ekonomiska svårigheter, terror, död och skada hos globala befolkningar”, heter det vidare.

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.naturalnews.com/2022-01-23-criminal-complaint-filed-covid19-vaccine-makers-murder-crimes-against-humanity.html

 

 

 

Maskinöversättning, citat

Hur miljarder i covid-stimulansfonder fick sjukhus att prioritera ”behandlingar” som dödade, snarare än botade, patienter

I den andra halvan av en intervju denna månad om Del Bigtrees ”The Highwire” – ”COVID-19: Following the Money” – rapporterade policyanalytikern AJ DePriest om effekterna av miljarder i covid-stimulansfonder, vilket enligt vissa läkare och advokater , förvandlade sjukhus och medicinsk personal till ”prisjägare” och covid-patienter till ”virtuella fångar.”

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://childrenshealthdefense.org/defender/billions-covid-stimulus-hospitals-treatments-killed-patients/?

 

 

 

 

PCR TEST BEDRÄGERIET I SVERIGE OCH VÄRLDEN/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

 

Svindleri, planerat grovt uppsåtligt BEDRÄGERI utifrån enorma ekonomiska incitament, Stöld av skattemedel från nationen Sveriges FOLK & BARN, TERROR, TYRANNI OCH TORTYR  DET ÄR VAR SVERIGES REGERING & SVERIGES KOMMUNER & REGIONER TILLSAMMANS MED SVERIGES ALLA 21 REGIONER/FD LANDSTING säkerställt mot nationen Sveriges FOLK & BARN!

 

Och detta fullständiga vansinne och BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN med mera BESKYDDAS av Sveriges riksdags alla ledamöter, dvs. BESKYDDAS av Sveriges riksdags ALLA POLITISKA PARTIER! Du förstår strax mera, om det SUPER KORRUPTA SVERIGE, som uppenbart är ett enormt HOT mot nationen Sveriges FOLK & BARN. LANDSFÖRRÄDARNAS TID ÄR RÄKNAD!

 

RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR & NU! DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORM STEG!

 

 

 

Publicerat av ass professor, läkare och doktor Björn Hammarskjöld 2022-01-25, en artikel som visar på att SVERIGES REGERING OCH SVERIGES ALLA 21 REGIONER ingår i det globala och nationella PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN MED MERA, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

Staten och regionerna slösar 26 miljarder på två år på onödig provtagning.

Det enda rtRT-PCT-tester kan göra är att finna genetiskt material i form av RNA. Men det går inte att ställa en diagnos med rtRT-PCR-test.

 

Enligt myndigheternas påbud ska positivt rtRT-PCR-test av en ledstång anmälas till smittskyddet. Infektiöst virus kan inte med rtRT-PCR-test skiljas från virus som har torkat ut inom någon minut.

 

Dessutom har rtRT-PCR-test stora felmarginaler enligt WHOs rekommendation till rtRT-PCR-lab.

 

Dels beroende på att metoden vid högre cykelvärden än 25 ger ökande falskt positiva och dels att vid den låga andelen positiva tester (omkring 7 %) är få i förhållande till antalet prover, läs mera https://kostkunskap.blogg.se/2022/january/tester-ogiltiga-och-restriktioner-grundlagsvidriga.html

 

Tänk att regeringen har slösat bort 26 000 miljoner kronor till ingen som helst nytta.

Det enda som dessa onödiga tester har gjort är att skrämma oss (nästan) alla till att acceptera restriktioner som att vi inte får umgås längre, stänga ned all social verksamhet, slå ihjäl företag, förhindra oss att resa fritt och alla andra grundlagsfäst friheter och mänskliga rättigheter.

 

Tänk att regeringen har slösat bort 26 000 miljoner kronor till den våldsamt rika läkemedelsindustrin. 

 

Är det lika i hela världen så har alla stater gett 19 250 miljarder till läkemedelsbolagen bara i testkostnader.

Lika stor summa kan de medicinska preparaten som innehåller modRNA ge läkemedelsbolagen.

 

Ställ dig upp, ta kontroll över din rädsla och ditt liv, viruset är precis som en vanlig förkylning som i alla år har skördat sina offer bland våra äldre, inse att du är blåst av din egen regering, bli glad och social och återgå till ett samhälle utan restriktioner på samma sätt som före 2020

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://kostkunskap.blogg.se/2022/january/regerlingsblasning-eller-vad-kostar-ett-rtrt-pcr-test.html

 

 

 

Maskinöversättning

Hur COVID-vacciner undertrycker immunsystemet

I en preprint-artikel beskriver Stephanie Seneff, Ph.D., en mekanism i COVID- ”vaccinerna” som leder till att det medfödda immunförsvaret undertrycks, och hur detta leder till en ökning av antalet cancerfall hos personer som fått ”vaccinerna”.

DU LÄSER MERA OCH SPRIDER VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-suppress-immune-system/?

 

 

 

 

 

NO MERCY/INGEN NÅD; ÖGA FÖR ÖGA, TAND FÖR TAND……   RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR & NU, DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORM STEG!

NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN GLÖMMER INTE VILKA SOM ÄR DELAKTIGA I ÖVERLAGT PLANERAT MORD AV SVERIGES ÄLDRE

 

 

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

Dr Whistleblower i DGS-Tv. Om man har en helt okänd virussjukdom som drabbar lungorna som gör att man kvävs till döds så borde ju syrgas vara absolut nummer ett, två och tre, skulle jag vilja påstå, säger Dr. Jon Tallinger.

http://sveanyheter.com/2020/04/25/dr-jon-tallinger-vadjar-till-varlden-vi-behover-hjalp-utifran/

 

 

 

 

 

NO MERCY/INGEN NÅD; ÖGA FÖR ÖGA, TAND FÖR TAND……   RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR & NU, DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORM STEG!

NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN GLÖMMER INTE VILKA SOM ÄR DELAKTIGA I ÖVERLAGT PLANERAT MORD AV BARNEN I SVERIGE

 

 

FAKTA & BEVIS

 

2022-01-23 Läs hela artikeln och se videon

Specialist i fostermedicin bevisar att Covid-19-vaccin har orsakat en enorm ökning av missfall och dödfödda barn.

Du läser mer om detta i dagens massutskick

 

 

 

 

 

NO MERCY/INGEN NÅD; ÖGA FÖR ÖGA, TAND FÖR TAND……   RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR & NU, DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORM STEG!

NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN GLÖMMER INTE VILKA SOM ÄR DELAKTIGA I ÖVERLAGT PLANERAT MORD AV NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

 

Att grovt uppsåtligt planerat och BEDRÄGLIGT undanhålla att de sk ”vaccinerna” är vanliga vaccin, vilket dessa bevisligen inte är, det är nämligen ett GIGANTISKT MEDICINSKT EXPERIMENT som strider mot Barnkonventionen, Helsingfors deklarationen, Nürnberg konventionen, svensk grundlag med mera, och är i samma anda och agenda som vad NAZISTERNA TILLÄMPADE UNDER ANDRA VÄRLDSKRIGET & BLEV HÄNGDA FÖR!

Har DU annan uppfattning så vänder Du dig till advokat dr Reiner Fuellmich och dennes team, du läser mer om dem i detta massutskick.

 

 

FAKTA & BEVIS

2022-01-22

Trippel-/dubbelvaccinerade står för 89 % av alla Covid-19-fall i över 18 år i England under de senaste 4 veckorna enligt senaste data

DU LÄSER MER OM DETTA I DAGENS MASSUTSKICK

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

Läs hela artikeln och se videon, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur DENNA MYCKET VIKTIGA ARTIKEL, citat

Högvaccinerat Israel har flest fall av covid-19 per capita I VÄRLDEN

 

Israel utökar massvaccinationsprogrammet ännu en gång

 

Den israeliska regeringens enda svar på ökande fall verkar vara att ge sitt folk mer experimentella, farliga och ineffektiva covid-19-vacciner .

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.naturalnews.com/2022-01-22-israel-most-covid-cases-per-capital-world.html

 

 

 

Publicerat av ass professor läkare och doktor Björn Hammarskjöld 2022-01-24, citat

RESTRIKTIONER UPPHÖÖR!

WHO begär i sitt beslut av 2022-01-19 att alla länder tar bort alla reserestriktioner eftersom de bidrar till ekonomisk och social stress. Reserestriktionerna visades vara verkningslösa för att stoppa Omicronvarianten. 1

 

I nästa punkt från WHO kräver man att vaccinpass och andra vaccinbevis tas bort. Inte heller dessa restriktioner har visats vara helt verkningslösa.

 

Nu är det upp till våra myndigheter och politiker.

 

Har vi troget följt WHOs propå om pandemi måste vi också följa WHOs krav på att restriktionerna ska upphör NU. Går att jämföra med vår grundlags krav på likhet inför lag, saklighet och opartiskhet. (RF 1:9)

I det militära uttrycker man sig kort och koncist vid ordergivning.

 

Då blir ordern med skyndsam giltighet:

 

RESTRIKTIONER UPPHÖÖR! (Ordern uttalas med tydlighet och en liten paus mellan orden och extra eftertryck på sista stavelsen)

 

Du läser mer om det i dagens massutskick

 

 

 

 

FLER OCH FLER, MER OCH MER, SOM INSER MER OCH SER KNAPPTRYCKARNA OCH FÖRSTÅR HUR VIKTIG FOLKETS RÖST ÄR, HUR VIKTIGT DIREKT DEMOKRATI ÄR!

 

 

FLER OCH FLER INSER;

 

Att Sveriges regering och deras medlöpare, bl.a. Sveriges riksdags alla ledamöter, alltså ALLA POLITISKA PARTIER I SVERIGES RIKSDAG, uppenbart kunnat STOPPAT DÖDAR & SKADAR ”VACCINERNA” UTIFRÅN FAKTA & BEVIS FÖR LÄNGE SEDAN!

 

Alltså FAKTA & BEVIS som delgivits dessa omnämnda i massutskicken över tid, men dessa ovan omnämnda BESKYDDAR skolmedicinens generella och systematiska yrkes skadar och yrkes DÖDAR VERKSAMHET med sk ”vacciner” och sk ”mediciner”! Dessa ovan omnämnda BESKYDDAR den KRIMINELLA MAFFIAN SOM den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinen bevisligen är!

 

 

ALLTSÅ SS(staten sverige) gör bevisligen affärer med den KRIMINELLA MAFFIAN som den kriminella vaccin/läkemedelsindustrin och därmed skolmedicinen bevisligen är!

 

VILKET LAGSTÖD HAR SVERIGES REGERING OCH DERAS MEDLÖPARE I CORONA BEDRÄGERIET

/ PCR BEDRÄGERIET/ BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN/ FOLKMORD/ PLANERAT ÖVERLAGT MORD/ TORTYR OCH TERROR MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN VILKET LAGSTÖD HAR DESSA FÖR ATT BEDRIVA SÅDAN VERKSAMHET MED SKATTEMEDEL FRÅN DERAS UPPDRAGSGIVARE SKATTEBETALARNA?

 

VILKET LAGSTÖD HAR SVERIGES RIKSDAGS ALLA LEDAMÖTER OCH DÄRMED SVERIGES ALLA POLITISKA PARTIER I SVERIGES RIKSDAG FÖR ATT BESKYDDA SÅDAN KRIMINELL BESKYDDAR VERKSAMHET?

 

Uppenbart är att Sveriges riksdags alla ledamöter BESKYDDAR MAFFAN DEN KRIMINELLA VACCIN/LÄKEMEDELSINDUSTRINS & SKOLMEDICINENS yrkes skadar och yrkes dödar verksamhet med sk ”mediciner” och sk ”vacciner”, men var finns lagstödet för det bästa enskilda riksdagsledamot som representerar nationen Sveriges FOLK & BARN?

 

Vänligen BEVISA var lagstödet finns, varje enskild riksdagsledamot ÄGER BEVISBÖRDAN gentemot nationen Sveriges FOLK & BARN att prestera och leverera SVARET PÅ DEN FRÅGAN offentligt gentemot deras UPPDRAGSGIVARE nationen Sveriges FOLK & BARN!

 

 

 

Se mer/läs mer om KNAPPTRYCKARNA FOLKETS RÖST DIN RÖST & DIREKT DEMOKRATI

VI ÄR FOLKETS RÖST DIN RÖST BLIR VÅR RÖST I RIKSDAGEN KNAPPTRYCKARNA & LÄS OM DIREKT DEMOKRATI

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=9246V75Qp0U

 

https://www.youtube.com/channel/UCNa6XF0hq5OYoBYEE_3K6QQ/videos

 

 

 

 

Här finner DU ännu mer information och upplysning om

DIREKT DEMOKRATI

https://knapptryckarna.se/direktdemokrati/

 

 

Ännu mer finner DU här

VI ÄR FOLKETS RÖST DIN RÖST BLIR VÅR RÖST I RIKSDAGEN KNAPPTRYCKARNA & LÄS OM DIREKT DEMOKRATI

 

 

 

LÄS MER OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://knapptryckarna.se/

 

https://knapptryckarna.se/direktdemokrati/

 

https://www.facebook.com/groups/knapptryckarnasverige

 

 

 

 

NO MERCY/INGEN NÅD; ÖGA FÖR ÖGA, TAND FÖR TAND……

 

RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR & NU, DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORM STEG!

 

Det händer här och där, fler och fler blir mer och mer…….. Snart fattar alla att det  som massutskicks läsarna förstår sedan länge att det finns ingen återvändo för RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR & NU, DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORM STEG!

 

Alltså det finns inga alternativ för de som säkerställt denna POLITISKA PLANDEMI, och varit delaktiga, det finns bara en regel som gäller nämligen NO MERCY / INGEN NÅD!

 

BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN / PCR BEDRÄGERIET/ MEDICINSKT EXPERIMENT PRECIS SOM NAZISTERNA GJORDE UNDER ANDRA VÄRLDSKRIGET/ TORTYR, TERROR, FOLKMORD, PLANERAT ÖVERLAGT MORD  med mera mot mänskligheten globalt och nationellt, det är FACIT som närmar sig med STORM STEG!

 

Ökande antal europeiska länder Återställer COVID-19-restriktioner

https://www.theepochtimes.com/growing-number-of-european-countries-rolling-back-covid-19-restrictions_4230468.html?

 

 

 

 

GENOCIDE/FOLKMORD & BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN ÄR VAD SOM PÅGÅR & DET ÄR UPPENBART PLANERAT ÖVERLAGT MORD SOM PÅGÅR MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

 

 

 

MÅSTE SES & SPRIDAS VIDAR I ALLA DINA NÄTVERK, SANNINGEN OCH VERKLIGHETEN OM BL.A. SKADAR & DÖDAR ”VACCINERNA”

 

Presskonferensen i Bryssel 2022-01-23 här i fokus delen med Dr Astrid Stuckelberger, advokat dr Reiner Fuellmich och advokat Vivianne Fischer, spola fram till 2.01.20 , SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, se såklart hela presskonferensen som är enormt viktig utifrån alla TROVÄRDIGA som här i presskonferensen framträder

PRESSKONFERENSEN I BRYSSEL MED DR ASTRID STUCKELBERGER, ADVOKAT REINER FUELLMICH & ADVOKAT VIVIANNE FISCHER 2022 01 23

 

 

https://tube.childrenshealthdefense.eu/videos/watch/8f79f755-36eb-4699-a473-681a09c1259b?

 

 

Du läser mer om dr Astrid Stuckelberger här https://www.astridstuckelberger.com/bio/

 

Du läser mer om och av advokat dr Reiner Fuellmich och advokat Vivianne Fischer, bägge i teamet Corona Investigative Committee, läs mer här https://corona-ausschuss.de/en/

 

 

 

 

 

SE OCKSÅ VAD SOM FRAMKOMMER I DENNA VIDEOINTERVJU MED ADVOKAT DR REINER FUELLMICH

Har DU annan uppfattning kommer DU garanterat inte kunna motbevisa vad som framkommer i denna videointervju, om du har annan uppfattning vänligen BEVISA var DU har stöd för den uppfattningen till advokat dr Reiner Fuellmich och hans team i Corona Investigative Committee

 

MYCKET VIKTIG INFORMATION, UPPLYSNING TILL NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN I DENNA VIDEOINTERVJU

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

Det finns uppenbart ingen återvändo, precis som advokat dr Reiner Fuellmich redogör för i denna videointervju SE DEN & SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK;

Reiner Füllmich och 50 advokater: ”Vaccinerna är designade för att döda och avfolka planeten”

https://rumble.com/vsaft1-reiner-fllmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopul.html

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

Har DU annan uppfattning än den världskände opartiske, saklige, objektive med synnerligen högsta TROVÄRDIGHET spets specialist sakkunnige advokat dr Reiner Fuellmich och hans team i Corona Investigative Committee https://corona-ausschuss.de/en/  så äger du bevisbördan att BEVISA DET MOTSATTA, och det är som synes näst intill fullständigt omöjligt!

 

Här ser Du vad som delgavs 2022-01-21 i Session 88: Att andas dem i nacken i Corona Investigative Committee

MYCKET VIKTIGA FAKTA & BEVIS REDOVISAS, SE OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Session-88-en-online:3

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS; SOM SYNES PLANERAT ÖVERLAGT MORD

 

SS(staten sverige); Som synes PLANERAT ÖVERLAGT MORD mot nationen Sveriges FOLK & BARN, nu i fokus om planerat överlagt mord mot nationen SVERIGES ÄLDRE genom sk ”vårdplanering” alt triagemetoden, dvs. DE ÄLDRE SKULLE DÖDAS, läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

 

SVERIGES MYNDIGHETER OCH VÅRDEN PLANERADE MORD PÅ COVID-19 SMITTADE ÄLDRE ISTÄLLET FÖR SYRGASBEHANDLING

Dokument på läkemedel som ska användas palliativt vid covid-19, notera att syrgas ej ingår:

https://drive.google.com/file/d/1VkyuiWm55VMLUCqFfrlomnsOsbBfXHdB/view

 

 

Slut citat

 

Läs hela artikel, se videos och SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK, RANNSAKNINGENS TID ÄR HÄR OCH NU, DOMEDAGEN NÄRMAR SIG MED STORMSTEG!

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/23/sveriges-myndigheter-och-varden-planerade-mord-pa-covid-19-smittade-aldre-istallet-for-syrgasbehandling/

 

 

Noteras särskilt ytterst ansvariga är ”kaptenen på skutan” nämligen Sveriges regering och deras medlöpare i Corona bedrägeriet/Brott Mot Mänskligheten/Terror och Tortyr mot nationen Sveriges FOLK & BARN

 

Du finner också detta dokument publicerat på bloggen

Yttre triage för gående patienter på akutmottagning (covid-19)

Framtaget av Karolinska Institutet på uppdrag av Socialstyrelsen  2020-07-17

 

 

Artikeln bifogas också som pdf fil Vem är ansvarig……….

 

 

 

 

NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN GLÖMMER INTE VILKA SOM ÄR DELAKTIGA I ÖVERLAGT PLANERAT MORD AV SVERIGES ÄLDRE

 

 

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina nätverk

Dr Whistleblower i DGS-Tv. Om man har en helt okänd virussjukdom som drabbar lungorna som gör att man kvävs till döds så borde ju syrgas vara absolut nummer ett, två och tre, skulle jag vilja påstå, säger Dr. Jon Tallinger.

http://sveanyheter.com/2020/04/25/dr-jon-tallinger-vadjar-till-varlden-vi-behover-hjalp-utifran/

 

 

 

BRITTISKA REGERINGEN GODKÄNDE OCKSÅ PLANERAT ÖVERLAGT MORD

Maskinöversättning, citat

Dödsdokumentet – Bevis för att den brittiska regeringen godkände ”massmord” på äldre och sårbara personer genom injektion av midazolam och sedan gav COVID-19 skulden för detta.

https://www.globalresearch.ca/death-document-evidence-uk-government-authorised-mass-murder-elderly-vulnerable-midazolam-injection-blamed-covid-19/5767691

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

Senaste folkhälsodata bevisar att Covid-19- ”vaccinerna” ÖKAR risken för infektion, sjukhusvistelse och dödsfall på grund av Covid-19

Den senaste folkhälsodata som publicerats i Storbritannien bekräftar att den dubbelvaccinerade befolkningen är mer benägna att få Covid-19, mer sannolikt att bli inlagd på sjukhus med Covid-19 och mer sannolikt att dö på grund av Covid-19 än den icke-vaccinerade befolkningen trots att Covid-19-injektionerna påstås ha minskat risken för sjukhusvistelse och dödsfall med upp till 95 %.

https://dailyexpose.uk/2022/01/20/public-health-data-confirms-vaccinated-more-likely-to-die-of-covid/

 

 

 

 

”VACCINERNA” DÖDAR; PLANERAT OCH ÖVERLAGT MORD

Vi kan nu bekräfta 2017 års avfolkningsförsvarsunderrättelsedokument, som visar det planerade mordet på över 55 miljoner över hela Storbritannien till 2025 med detta biokemiska vapen.

https://www.globalresearch.ca/covid-19-vaccines-scientific-proof-lethality/5767711

 

 

 

FAKTA & BEVIS

Dr Robert Malone och 17 000 ytterligare synnerligen högst TROVÄRDIG spets specialist sakkunniga delger världen 2022-01-22, maskinöversättning, citat

Politiker är direkt ansvariga för hundratusentals dödsfall, som ett resultat av institutionell störning och blockerande behandlingar som har visat sig bota med nästan 100 % när de administreras tidigt.
https://t.me/RWMaloneMD/1330

 

 

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

Välkommen till DET SUPERKORRUPTA SKADAR & DÖDAR SVERIGE SOM BESKYDDAR KRIMINELL SKOLMEDICINSK GENERELL & SYSTEMATISK SKADAR & DÖDAR VERKSAMHET, BL.A. DÅ MED SK ”VACCINER” & ”MEDICINER”

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 303

Hjälp till att sprida massutskicket vidare

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS; VILKEN TROVÄRDIGHET HAR SKOLMEDICINEN & DEN KRIMINELLA MAFFIAN INOM VACCIN/LÄKEMEDELSINDUSTRIN?

 

Du läser mer om skolmedicinens globala och nationella generella och systematiska skadar & dödar verksamhet här

Dödliga mediciner och organiserad brottslighet : hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovården

https://www.adlibris.com/se/bok/dodliga-mediciner-och-organiserad-brottslighet-hur-lakemedelsindustrin-har-korrumperat-sjuk–och-halsovarden-9789187207372?

 

Webbplatsen Pharma Death Clock har lanserats: Ta reda på hur många miljoner människor Big Pharma har dödat sedan den 1 januari 2000. https://naturalnews.com/052613_Pharma_Death_Clock_medication_side_effects_prescription_drug_deaths.html

 

Läkemedelsmedicin dödar fler människor än alla krigshandlingar, terrorism, vapenvåld och mord tillsammans. BIG PHARMAS KEMISKA KRIGFÖRING MOT MÄNSKLIGHETEN ÖVERTRÄFFAR ANTALET OFFER SOM DÖDATS AV ALLA VÄRLDSKRIG OCH TERRORHANDLINGAR TILLSAMMANS…Medan läkemedelsföretagen gör miljardvinster dör människor i miljontals fall.

https://pharmadeathclock.com/

 

Vad de inte vill att du ska veta

https://www.youtube.com/watch?v=rSgR9vzOYJU

 

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA LEDAMÖTER / KNAPPTRYCKAR KOMPANIET

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES RADIOS ANSTÄLLDA

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES TELEVISIONS ANSTÄLLDA

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL TT NYHETSBYRÅS ANSTÄLLDA

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL TV 4:s ANSTÄLLDA

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL RIKSMEDIAS ANSTÄLLDA

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONERN(SKR, arbetsgivare organisation till bl.a. Sveriges alla 21 Regioner/fd landsting, skattefinansierad arbetsgivare organisation, här gäller inte offentlighetsprincipen, trots att dessa är skattefinansierade och har öppen ”svängdörr” till Sveriges Regering)

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES ALLA 21 REGIONER(fd landsting i folkmun känt som slakthus och dårhus i Sverige)

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN(i folkmun känt som FOLKDÖDARMYNDIGHETEN i Sverige)

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SOCIALDEPARTEMENTET(i folkmun känt som SOCIOPATDEPARTEMENTET i Sverige)

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SOCIALSTYRELSEN

 

  • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL LÄKEMEDELSVERKET

 

 

 

Existerar rättssäkerhet, opartiskhet, saklighet, objektivitet, kompetens och gällande lagar inom Åklagarmyndigheten i Sverige? Det återstår att se.

 

I dagens massutskick delgives DU och nationen Sveriges FOLK & BARN Åklagaranmälan mot LÄKEMEDELSVERKET av datum 2022-01-18 och 20(komplettering) av ass professor, läkare och doktor Björn Hammarskjöld, LÄS DEN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK!

 

ALLA KAN TA RYGG PÅ DENNA ÅKLAGARANMÄLAN MOT LÄKEMEDELSVERKET OCH GÖRA DETSAMMA! ALLTSÅ ALLA SOM KAN LÄSA INNANTILL OM VAD SOM FRAMGÅR, NÄMLIGEN FAKTA & BEVIS I ÅKLAGARANMÄLAN MOT LÄKEMEDELSVERKET

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/18/aklagaranmalan-av-lakemedelsverket-till-aklagarkammaren-i-uppsala-av-ass-professor-lakare-och-doktor-bjorn-hammarskjold-2022-01-18/

 

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/20/aklagaranmalan-av-lakemedelsverket-till-aklagarkammaren-i-uppsala-av-ass-professor-lakare-och-doktor-bjorn-hammarskjold-komplettering-av-datum-2022-01-20/

 

 

 

Åklagaranmälan mot LÄKEMEDELSVERKET diarieutskrift AM-9377-22 i laga ordning av datum 2022-01-21 finner du här

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/23/aklagaranmalan-av-lakemedelsverket-till-aklagarkammaren-i-uppsala-av-ass-professor-lakare-och-doktor-bjorn-hammarskjold-diarieutskrift-am-9377-22/

 

 

 

 

Sanningen och verkligheten, maskinöversättning, sprid vidare, citerar lösryckt del ur artikeln, läs hela, citat

Tio saker du behöver veta om de experimentella COVID-mRNA-vaccinerna

 

Moderna och Pfizers mRNA-vacciner kunde knappast betraktas som medicin i traditionell mening. De är transhumanistiska verktyg för att syntetiskt förändra dig på genetisk nivå. Moderna har faktiskt till och med erkänt på sin hemsida att deras nya covid-vaccin är ett ”operativsystem” och ”livets mjukvara” :

 

”För att erkänna den breda potentialen för mRNA-vetenskap, bestämde vi oss för att skapa en mRNA-teknologiplattform som fungerar mycket som ett operativsystem på en dator. Den är designad så att den kan plug and play utbytbart med olika program. I vårt fall är ”programmet” eller ”appen” vårt mRNA-läkemedel – den unika mRNA-sekvensen som kodar för ett protein.”

 

Catherine Austin Fitts har nyligen påpekat att dessa verktyg endast är ”vacciner” till namnet, kallade så för att ge dem rättslig immunitet från ansvar, när de faktiskt är operativsystem:

 

”Precis som Gates installerade ett operativsystem i våra datorer, nu är visionen att  installera ett operativsystem i våra kroppar och använda ”virus” för att kräva en första installation följt av regelbundna uppdateringar. Nu förstår jag varför Gates och hans kollegor vill kalla dessa tekniker för ”vaccin”. Om de kan övertyga den politiska myndigheten om att injicerbara kreditkort eller injicerbara övervakningsspårare eller injicerbara nanotekniker för hjärn-maskingränssnitt är ”vacciner”, då kan de åtnjuta skyddet av ett sekel eller mer av juridiska beslut och lagar som stöder deras ansträngningar att föreskriva vad de vill göra.”

 

”Varför kallar vi dessa formuleringar ”vacciner”? Om jag förstår rättspraxisens historia är vaccin, i juridiska termer, medicin. Avsiktlig tungmetallförgiftning är inte medicin. Injicerbara övervakningskomponenter är inte medicin. Injicerbara kreditkort är inte medicin. Injicerbar hjärna-maskin-gränssnitt är inte ett läkemedel. Immunitet för försäkringsbolag är inte skapandet av mänsklig immunitet. Vi måste sluta tillåta att dessa hopkok hänvisas till med ett ord som domstolarna och den allmänna befolkningen definierar och behandlar som medicin och skyddar från juridiskt och ekonomiskt ansvar.”

 

https://www.globalresearch.ca/10-things-you-need-know-about-experimental-covid-vaccines/5734303

 

 

 

 

 

VARNING BEFOGAD; maskinöversättning, citat

Om du tar Covid Vax kan du aldrig uppnå full immunitet igen – Regeringsstatistik avslöjar den skrämmande sanningen

I sin vecka 42 ”COVID-19-vaccinövervakningsrapport” erkände UK Health Security Agency på sidan 23 att ”N-antikroppsnivåerna verkar vara lägre hos personer som får infektion efter två doser av vaccination.” Det fortsätter med att förklara att detta antikroppsfall i princip är permanent.

 

”Vad betyder det här? Flera saker, alla dåliga”, skriver Alex Berenson. ”Vi vet att vaccinerna inte stoppar infektion eller överföring av viruset (i själva verket visar rapporten på andra håll att vaccinerade vuxna nu infekteras i mycket HÖGRE frekvens än de ovaccinerade).”

 

De ovaccinerade kommer under tiden att skaffa sig varaktig, om inte permanent, immunitet mot alla stammar av det påstådda viruset efter att ha infekterats med det naturligt till och med bara en gång.

 

”Det betyder också att viruset sannolikt kommer att välja mutationer som går i exakt den riktningen, eftersom de i grunden kommer att ge det en enorm sårbar population att infektera,” varnar Berenson vidare. ”Och det är förmodligen ännu fler bevis för att vaccinerna kan störa utvecklingen av robust långsiktig immunitet efter infektion.”

 

https://www.globalresearch.ca/covid-vax-you-can-never-achieve-full-immunity-again-government-stats-unveil-horrifying-truth/5759472

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

2022-01-23 Läs hela artikeln och se videon

Specialist i fostermedicin bevisar att Covid-19-vaccin har orsakat en enorm ökning av missfall och dödfödda barn.

Dr James Thorp, en specialist inom fostermedicin, har avslöjat att covid-19-vacciner  orsakar enorma graviditetsförluster .

 

Thorp noterade att det har skett en enorm ökning i antalet dödsfall och graviditetsförluster i samband med COVID-injektionerna jämfört med de andra vaccinerna.

 

Han presenterade sex bilder, inklusive data från Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

 

”Om de berättar sanningen förlorar de sitt levebröd. Så du litar inte på dem. Lita inte på någon. De har förstört sjukvårdssystemet. Ingen litar på dessa skurkar, och ingen borde göra det.

 

”Och som om det inte vore illa nog är hela frågan om den hippokratiska eden om informerat samtycke – allt är ogiltigt. Vi kan inte ge ett rättvist informerat samtycke till någon. Vi har fått en munkavle. Du ska inte tro på din läkare, tro inte på någon vårdpersonal.”

 

Thorp tillade att han vill förstöra ”den kartell som har tagit ifrån oss all vår frihet och vårdens frihet i USA”.

 

Enligt Floridas läkare är kartellen som han talar om de korrupta läkemedelsföretagen och sjukvårdssystemet som får massiva federala kickbacks för att förgifta och döda patienter. Han inkluderade också försäkringsbolagen och de medicinska tidskrifter som har blivit bedrägliga.

 

”Det är en fruktansvärd, smutsig röra och allt handlar om pengar”, beklagade Thorp.

 

https://dailyexpose.uk/2022/01/23/dr-proves-covid-vaccines-caused-increase-in-miscarriage/

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

2022-01-22

Tredubbelt vaccinerade har satt överlägset mest press på NHS under de senaste fyra veckorna enligt UKHSA med 74 % av Covid-19-sjukhusvistelserna registrerade bland de vaccinerade.

https://dailyexpose.uk/2022/01/22/triple-vaccinated-account-for-most-covid-hospitalisations/

 

 

 

FAKTA & BEVIS

2022-01-22

Trippel-/dubbelvaccinerade står för 89 % av alla Covid-19-fall i över 18 år i England under de senaste 4 veckorna enligt senaste data

https://dailyexpose.uk/2022/01/22/89-percent-covid-cases-among-triple-vaccinated/

 

 

 

 

 

 

2022-01-23

NHS-personal lägger ner sina uniformer i protest mot vaccinationsmandatet

Lördagen den 22 januari kommer med stor sannolikhet att bli en dag som kommande generationer kommer att läsa om i historieböckerna under åren framöver. Eftersom det är dagen som demonstranter stod tillsammans med NHS-personal som lade ner sina uniformer i protest mot covid 19-vaccinmandaten.

LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE

https://dailyexpose.uk/2022/01/23/nhs-staff-lay-down-their-uniforms-in-protest-of-the-vaccine-mandate/

 

 

 

 

 

SVARA DOKTORN Sven-Erik Nordin delger om sanningen och verkligheten, den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och  skolmedicinens vinster går före människoliv, läs hela artikeln, sprid vidare i alla dina nätverk, publicerat 2022-01-23, citat

Kolloidalt silver är billigt och effektivt – måste förbjudas!

Särskilt plågsamt är det att konstatera detta nu, när myten om Covid-19 håller på att slå sönder en hel civilisation, och man vet att något så enkelt som kolloidalt silver tar död på nästan alla patologiska mikrober (bakterier, virus, svamp, amöbor, encelliga parasiter mm).

 

Läkemedelsindustrins vinster tycks alltså gå före människoliv! Ansvaret vilar tungt på de stora läkemedelsbolagen, liksom på FDA i USA.

 

Och de svenska myndigheterna Livsmedelsverket och Läkemedelsverket tar på sig en del av detta ansvar genom att helt utan saklig grund propagera för att kolloidalt silver inte skall användas i vårt land. Någon/några på berörda myndigheter borde ställas till svars för detta!

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7101716/posting/kolloidalt-silver-%C3%A4r-billigt-och-effektivt-m%C3%A5ste-f%C3%B6rbjudas

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

Läs hela artikeln och se videon, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur DENNA MYCKET VIKTIGA ARTIKEL, citat

Högvaccinerat Israel har flest fall av covid-19 per capita I VÄRLDEN

 

Israel utökar massvaccinationsprogrammet ännu en gång

 

Den israeliska regeringens enda svar på ökande fall verkar vara att ge sitt folk mer experimentella, farliga och ineffektiva covid-19-vacciner .

https://www.naturalnews.com/2022-01-22-israel-most-covid-cases-per-capital-world.html

 

 

 

 

RESTRIKTIONER UPPHÖÖR!

WHO begär i sitt beslut av 2022-01-19 att alla länder tar bort alla reserestriktioner eftersom de bidrar till ekonomisk och social stress. Reserestriktionerna visades vara verkningslösa för att stoppa Omicronvarianten. 1

I nästa punkt från WHO kräver man att vaccinpass och andra vaccinbevis tas bort. Inte heller dessa restriktioner har visats vara helt verkningslösa.

 

Smittskyddet i Uppsala har tidigare visat att mindre än 9 % av smittan får man i alla former av samhällsaktivitet som teater, restauranger, kollektivtrafik, fotbollsmatcher, all social aktivitet. Då ska man ta bort alla restriktioner inklusive det okunniga alkoholförbudet på kvällen. Tror myndigheterna att SARS-CoV-2 vaknar upp vid en av myndigheterna fastställd tid och börjar smitta? Det synes uppenbart att politiker och myndighet tydligen får vara hur okunnig som helst och helt sakna vanligt hederligt bondförstånd.

 

Det verkar som om WHO äntligen har läst den gamla artikeln från 2006 att alla restriktioner är verkningslösa utom att man tvättar händerna och är hemma eller på sjukhus då man är sjuk. Gammalt hederligt bondförstånd med andra ord 2.

 

Då är det dags att även våra politiker och myndigheter börjar läsa modern litteratur som Disease Mitigation Measures in the Control of Pandemic Influenza från 2006.

 

Behöver våra politiker och myndigheter en snabbutbildning i InfluensaLika Infektioners (ILI) förebyggande och behandling samt kunskap om viktiga lagar om den enskilde medborgarens rättigheter så kan jag och flera med mig gärna ställa upp som konsult med mycket kort varsel.

 

Då är det dags att ta bort alla restriktioner över huvud taget då dessa restriktioner förstör vår ekonomi och sociala struktur och även enligt WHO inte får förekomma.

 

Vi har en sjukvård som hela tiden har hållit ILI stången tack vare bra sjukvårdspersonal som anpassat vården efter behov. Till det kommer att vi numera har tillgång till bra behandlingsprotokoll som låter de ganska få allvarliga fall som hamnar på IVA, i dagsläget mindre än 10 nya per dag enligt Svenska IntensivvårdsRegistret

 

Nu är det upp till våra myndigheter och politiker.

 

Har vi troget följt WHOs propå om pandemi måste vi också följa WHOs krav på att restriktionerna ska upphör NU. Går att jämföra med vår grundlags krav på likhet inför lag, saklighet och opartiskhet. (RF 1:9)

I det militära uttrycker man sig kort och koncist vid ordergivning.

 

 

Då blir ordern med skyndsam giltighet:

 

RESTRIKTIONER UPPHÖÖR! (Ordern uttalas med tydlighet och en liten paus mellan orden och extra eftertryck på sista stavelsen)

Östervåla 2022-01-24

Björn Hammarskjöld
Assisterande professor i pediatrik vid Strömstad Akademi
F.d. överläkare i pediatrik
Filosofie licentiat i biokemi vid Stockholms Universitet (1971)

 

Referenser:

1     https://www.who.int/news/item/19-01-2022-statement-on-the-tenth-meeting-of-the-international-health-regulations-(2005)-emergency-committee-regarding-the-coronavirus-disease-(covid-19)-pandemic

  • MODIFIED: Lift or ease international traffic bans as they do not provide added value and continue to contribute to the economic and social stress experienced by States Parties. The failure of travel restrictions introduced after the detection and reporting of Omicron variant to limit international spread of Omicron demonstrates the ineffectiveness of such measures over time.Travel measures (e.g. masking, testing, isolation/quarantine, and vaccination) should be based on risk assessments and avoid placing the financial burden on international travellers in accordance with Article 40 of the IHR.  WHO advice for international traffic in relation to the SARS-CoV-2 Omicron variant 

2     Disease Mitigation Measures in the Control of Pandemic Influenza
THOMAS V. INGLESBY, JENNIFER B. NUZZO, TARA O’TOOLE, and D. A. HENDERSON
Artikel är från 2006

 

Källa till ovan citerat

https://kostkunskap.blogg.se/2022/january/restriktioner-upphor.html

 

 

 

OM PCR BEDRÄGERIET MED MERA LÄSER DU I DEN BIFOGADE FILEN WHO…..

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu