• Arkiv

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN 2022 01 22 – SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 299

 

 

Sveriges riksdags alla ledamöter beskyddar KRIMINELL TERROR & TORTYR av nationen SVERIGES FOLK & BARN  2022 01 22 –  SVERIGES REGERING och deras medlöpare … del 299

 

 

 

NOTE! Dissemination of material from this website is permitted – indicating the source!

 

 

 

 

OBS! Spridning av material från denna webbplats är tillåten – med angivande av källan!

 

 

 

Mänskligheten och nationen Sveriges medborgare är bevisligen utsatta för det största bedrägeriet i mänskligheten och nationen Sveriges historia

 

 

 

 

Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare

SKOLMEDICINEN SKADAR OCH DÖDAR

 

 

 

 

BIFOGADE PDF FILER TILL DETTA MASSUTSKICK

OM VITAMIN C

 

Fallbeskrivning om COVID-19 och intravenöst C-vitamin

 

VITAMIN C, SEPTISK CHOCK OCH ARDS

 

DU KAN OCKSÅ FINNA DESSA PDF FILER / ARTIKLAR PÅ STURE BLOMBERGS NYA BLOGG (DEN TIDIGARE BLEV CENURERAD PGA AV LIVRÄDDANDE BEHANDLINGAR  PUBLICERADES)

https://trovetandeochvetenskap.se/fallbeskrivning-om-covid-19-och-intravenost-c-vitamin/#more-71

 

WHO PANDEMIN OCH PCR BEDRÄGERIET GRUNDEN TILL ”VACCIN” DÖDAR TSUNAMIN

 

 

 

 

Existerar rättssäkerhet, opartiskhet, saklighet, objektivitet, kompetens och gällande lagar inom Åklagarmyndigheten i Sverige? Det återstår att se.

 

I dagens massutskick delgives DU och nationen Sveriges FOLK & BARN Åklagaranmälan mot LÄKEMEDELSVERKET av datum 2022-01-18 och 20(komplettering) av ass professor, läkare och doktor Björn Hammarskjöld, LÄS DEN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK!

 

ALLA KAN TA RYGG PÅ DENNA ÅKLAGARANMÄLAN MOT LÄKEMEDELSVERKET OCH GÖRA DETSAMMA! ALLTSÅ ALLA SOM KAN LÄSA INNANTILL OM VAD SOM FRAMGÅR, NÄMLIGEN FAKTA & BEVIS I ÅKLAGARANMÄLAN MOT LÄKEMEDELSVERKET

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/18/aklagaranmalan-av-lakemedelsverket-till-aklagarkammaren-i-uppsala-av-ass-professor-lakare-och-doktor-bjorn-hammarskjold-2022-01-18/

 

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/20/aklagaranmalan-av-lakemedelsverket-till-aklagarkammaren-i-uppsala-av-ass-professor-lakare-och-doktor-bjorn-hammarskjold-komplettering-av-datum-2022-01-20/

 

 

Efter att i två år ha följt med i dessa brott mot mänskligheten ser många läkare nu ut som Mengele-marionetter som driver propaganda och undanhåller behandlingar som fungerar.

 

Folkhälsomyndighetens samtliga rekommendationer har nu fallit

Läs längst ner i massutskicket vad ass professor läkaren och doktor Björn Hammarskjöld delger FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN med flera och nationen SVERIGES FOLK & BARN

 

TILL ER ALLA GODA SVENSKA MEDBORGARE

Välkommen till DET SUPERKORRUPTA SKADAR & DÖDAR SVERIGE SOM BESKYDDAR KRIMINELL SKOLMEDICINSK GENERELL & SYSTEMATISK SKADAR & DÖDAR VERKSAMHET, BL.A. DÅ MED SK ”VACCINER” & ”MEDICINER”

 

NOTERAS SÄRSKILT; BIVERKNINGAR ÄR LIKA MED ”MEDICIN” & ”VACCIN” FÖRGIFTNING AV MÄNNISKOKROPPEN

 

FAKTA & BEVIS

Du läser mer om skolmedicinens globala och nationella generella och systematiska skadar & dödar verksamhet här

Dödliga mediciner och organiserad brottslighet : hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovården

https://www.adlibris.com/se/bok/dodliga-mediciner-och-organiserad-brottslighet-hur-lakemedelsindustrin-har-korrumperat-sjuk–och-halsovarden-9789187207372?

 

Webbplatsen Pharma Death Clock har lanserats: Ta reda på hur många miljoner människor Big Pharma har dödat sedan den 1 januari 2000. https://naturalnews.com/052613_Pharma_Death_Clock_medication_side_effects_prescription_drug_deaths.html

 

Läkemedelsmedicin dödar fler människor än alla krigshandlingar, terrorism, vapenvåld och mord tillsammans.

BIG PHARMAS KEMISKA KRIGFÖRING MOT MÄNSKLIGHETEN ÖVERTRÄFFAR ANTALET OFFER SOM DÖDATS AV ALLA VÄRLDSKRIG OCH TERRORHANDLINGAR TILLSAMMANS…Medan läkemedelsföretagen gör miljardvinster dör människor i miljontals fall.

https://pharmadeathclock.com/

 

Vad de inte vill att du ska veta

https://www.youtube.com/watch?v=rSgR9vzOYJU

 

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES RIKSDAGS ALLA LEDAMÖTER / KNAPPTRYCKAR KOMPANIET

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES RADIOS ANSTÄLLDA

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES TELEVISIONS ANSTÄLLDA

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL TT NYHETSBYRÅS ANSTÄLLDA

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL TV 4:s ANSTÄLLDA

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL RIKSMEDIAS ANSTÄLLDA

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES KOMMUNER OCH REGIONERN(SKR, arbetsgivare organisation till bl.a. Sveriges alla 21 Regioner/fd landsting, skattefinansierad arbetsgivare organisation, här gäller inte offentlighetsprincipen, trots att dessa är skattefinansierade och har öppen ”svängdörr” till Sveriges Regering)

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SVERIGES ALLA 21 REGIONER(fd landsting i folkmun känt som slakthus och dårhus i Sverige)

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN(i folkmun känt som FOLKDÖDARMYNDIGHETEN i Sverige)

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SOCIALDEPARTEMENTET(i folkmun känt som SOCIOPATDEPARTEMENTET i Sverige)

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL SOCIALSTYRELSEN

 

 • DELGIVNING OM MEDDELAT ANSVAR OCH DELAKTIGHET I BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN OCH FOLKMORD TILL LÄKEMEDELSVERKET

 

 

 

Det viktigaste i en demokrati är tillit och sanningen

Sveriges Regering, Sveriges riksdag, Folkhälsomyndigheten Socialstyrelsen, Åklagarmyndigheten i Sverige(huvudkontoret) SBU, Läkemedelsverket, REGION VÄSTERNORRLAND, Sundsvalls kommun, UPPSALA UNIVERSITET, KUNGLIGA VETENSKAPS AKADEMIN, UMEÅ UNIVERSITET, SVT/SR och alla Sveriges landsting/regioner, särskilt riktat till alla proffspolitiker/politiker i fullmäktige i alla landsting/regioner, får del av denna skrivelse tillsammans med väldigt många flera inom nationen Sverige och internationellt.

Denna skrivelse ska i laga ordning registreras av registrator hos alla makt- och myndighetsutövare som får del av denna kommunicerade skrivelse, begär dagboksblad med vändande e-post till [email protected]

 

2022-01-22

 

”VACCIN” DÖDAR TSUNAMI 299

Hjälp till att sprida massutskicket vidare

 

 

 

Den KRIMINELLA SKOLMEDICINENS globala och nationella generella och systematiska skadar yrkesverksamheten och DÖDAR yrkesverksamheten är fullständigt avslöjad och DOMEDAGEN & RANNSAKNINGENS tid närmar sig med STORMSTEG.

 

Att fortsätta bedriva KRIMINELL BESKYDDAR VERKSAMHET för att kriminellt beskydda den KRIMINELLA MAFFIA som i skolmedicinens anda och yrkesverksamhet bedriver skadar och dödar yrkesverksamhet globalt och nationellt med skattemedel mot mänskligheten och nationen SVERIGES FOLK & BARN är uppenbart endast ytterligare mera BEVIS för att så sker.

 

 

I STORBRITANINEN/ENGLAND går det mycket snabbt upp för befolkningen vad som skett/sker och där förväntas KORTHUSET falla sönder snabbt och därmed avslöjas det VÄRSTA DÖDALIGA MEDICINSKA EXPERIMENTET & BEDRÄGERIET tillika med det värsta BROTTET MOT MÄNSKLIGHETEN & FOLKMORD/ ÖVERLAGT PLANERAT MORD i mänsklighetens historia med de sk ”VACCINERNA”!

 

Så kommer förmodligen också se i nationen Sverige inom när framtid.

 

 

FAKTA & BEVIS

 

Den svenske läkaren Sture Blomberg vet hur man räddar liv och botar COVID SJUKA VÅRDKONSUMENTER men hans kunskaper UNDANHÅLLS nationen SVERIGES FOLK & BARN till förmån för skadar och DÖDAR ”VACCINERNA” då utifrån enorma ekonomiska incitament.

 

Dvs. SS(staten Sverige) beskyddar den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins och därmed skolmedicinens yrkes skadar och yrkes DÖDAR VERKSAMHET med sk ”VACCINERNA” &  sk ”MEDICINER”

 

 

Kontakt uppgifter till Sture Blomberg [email protected]

Telefon 031-885847  mobil telefon 070-214 79 24

 

 

 

BILAGOR, se bifogade pdf filerna

Se pdf filerna Fall beskrivning….., Vitamin C SEPTISK CHOCH OCH ARDS och OM VITAMIN C, alla med hänvisning till Sture Blombergs blogg som stängdes ner, dvs. CENSURERADES eftersom där fanns livräddande behandling som räddar liv på drabbade av COVID-19

 

Nu har Sture Blomberg lagt upp en ny sida på nätet och denna artikel som kommer här nedan ska DU verkligen läsa och sprida vidare i alla dina nätverk.

 

 

Noteras särskilt att finns det BOTMEDEL mot COVID-19 ska de sk ”vaccinerna” STOPPAS OMEDELBART!

 

 

Och det finns BOTMEDEL mot COVID-19 vilket bevisas i detta massutskick, och har bevisats i massor av tidigare massutskick, men Sveriges REGERING och deras medlöpare, bl.a. alla POLITISKA PARTIERNA I SVERIGES RIKSDAG och alla riksdagsledamöterna BESKYDDAR DEN KRIMINELLA SKOLMEDICINEN/ VACCIN & LÄKEMEDELSINDUSTRINS yrkes skadar och yrkes DÖDAR VERKSAMHET!

 

 

Vilket lagstöd har Sveriges Regering och deras MEDLÖPARE för att BESKYDDA EN KRIMINELL SKOLMEDICINS MAFFIAS GLOBALA OCH NATIONELLA SKADAR OCH DÖDAR VERKSAMHET MOT MÄNSKLIGHETEN & NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN?

 

 

 

Noteras särskilt att denna artikel publicerades redan 2020-04-30 och har spridits vidare massor av gånger/tillfällen men detta har undanhållits nationen Sveriges FOLK & BARN för att SS(staten Sverige) bevisligen BESKYDDAR DEN KRIMINELLA DÖDAR MAFFIAN skolmedicinen/ den kriminella vaccin/läkemedelsindustrins yrkes skadar och yrkes DÖDAR VERKSAMHET med de sk ”vaccinerna” och ”medicinerna”, du förstår mer när DU läst hela artikeln. HÄR DÅ FRÅN DEN NYA BLOGGEN SOM STURE BLOMBERG LAGT UPP.

 

Citerar lösryckta delar ur artikeln, citat

 

 

Fallbeskrivning om COVID-19 och intravenöst C-vitamin

 

Mitt förslag var högdos C-vitamin intravenöst, som jag sedan tre år tillbaka hade mycket goda kliniska erfarenheter av på 70 patienter med septisk chock och gjort djupgående litteraturstudier kring. Det är dessutom absolut ofarligt även i mycket högre doser, som 50-60 g i infusion, vilket relativt höga dos jag har både teoretiska kunskaper om och kliniskt praktiska erfarenheter av.

 

Jag medsände också under de närmaste dagarna en mycket omfattande teoretisk sammanfattning av hela problematiken i två dokument (se nedanstående artiklar), som jag skrivit ihop och som användes av doktorerna på mitt norska landsortslasarett.

 

I dessa dokument fanns också en fallbeskrivning av ett mycket svårt fall av svininfluensa på Nya Zeeland 2009, där patienten, bonden Alan Smith, räddades till livet tack vare C-Vitamin 25 g x 2 i.v., trots stort motstånd från doktorerna.

 

Detta fall skulle visa sig vara nästan identiskt med min systers fall. Jag gjorde en översättning till engelska av mina dokument i all hast, vilka mottogs med öppet sinne av IVA-doktorerna på sjukhuset i Denver. Eftersom min syster snabbt ytterligare försämrades de två följande dagarna fick vi på onsdagen den 18 mars besked om att doktorn, ställd mot väggen, var villig att pröva i.v. Vitamin C 1,5 g x 4, men egentligen ”vilken dos som helst”. Samtidigt hade jag känslan av att dosen 1,5g x 4 kunde vara för låg och önskade en dag senare öka denna till 25 g x 2, som i det dramatiska Svininfluensa-fallet, som  beskrivits i min sammanfattning.

 

 

På fredagen den 27 mars gjordes det dessutom en ny lungröntgen, som visade nästan helt rena och luftförande lungor (precis som i fallet med Alan Smith, som hade svår svininfluensa 2009). Samtidigt hade P/F-ratio ökat till 148 efter en dags respektive till 196 efter två dagars behandling – vilket bestyrkte hennes klara förbättring.

 

 

Lungorna fungerar också i det närmaste perfekt med syrgasmättnad på rumsluft (dvs. utan extra syrgas) på 96-97%, trots att hon varit rökare i 50 år och lever i Denver 1600 meter ovanför havsytan. Detta innebär att alla spår av en ARDS är helt borta.

 

Det som speciellt oroade oss var hennes blodcirkulation i hjärnan. Eftersom hon var rökare sedan 50 år med grava förkalkningar i hjärtasts kranskärl kunde man förmoda att hon också hade förkalkningar i hjärnans blodkärl. Det låga blodtrycket under den septiska fasen kunde då ha skadat hennes hjärna och gjort henne till ”en grönsak”, som klinikens läkare var oroliga för. Ingenting av detta skedde.

 

Hon är nu extrermt pigg mentalt och full av energi. Lungorna verkar fungera bra och har aldrig behövt extra syrgas i hemmet.. Hon bor i Denver på 1600 m höjd och har en syrgasmättnad på 97-98 % på rumsluft. Hon vistas också regelbundet på hög höjd i sin extra lägenhet i Dillon (nära Aspen) på 3.000 meters höjd och har då en syrgasmättnad på 94% på rumsluft. Hos min syster finns ingenting av det som beskrivs som post-COVID-19 med enorm trötthet under lång tid. Hon är jättepigg i alla avseenden.

 

Den 13/3 – 2021: Det som visas nedan är en video av min syster som med hennes tillåtelse lägges upp här. Den spelades in två månader efter att hon skrivits ut från sjukhuset, den 5 juli 2020 som ett tack till alla de läkare och sjuksköterskor på IVA-avdelningen i Denver, som gjorde heroiska insatser för att hon skulle överleva – och som inte gav upp innan man prövat allt.

 

Hon talar här lite långsamt. Om någon undrar varför, så är detta med avsikt. Hon har berättat att detta gjordes för att hon ville undvika att råka snubbla på orden eller staka sig.

Slut citat

 

SE VIDEON OCH LÄS HELA ARTIKELN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://trovetandeochvetenskap.se/fallbeskrivning-om-covid-19-och-intravenost-c-vitamin/#more-71

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

Det finns uppenbart ingen återvändo, precis som advokat dr Reiner Fuellmich redogör för i denna videointervju(snart 400 000 visningar över hela världen, den sprider sig som ett ”virus”), SE DEN & SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK;

Reiner Füllmich och 50 advokater: ”Vaccinerna är designade för att döda och avfolka planeten”

https://rumble.com/vsaft1-reiner-fllmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopul.html

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

Har DU annan uppfattning än advokat dr Reiner Fuellmich och hans team i Corona Investigative Committee https://corona-ausschuss.de/en/  så äger du bevisbördan att BEVISA DET MOTSATTA, och det är som synes näst intill fullständigt omöjligt!

 

Här ser Du vad som delgavs 2022-01-21 i Session 88: Att andas dem i nacken i Corona Investigative Committee

 

MYCKET VIKTIGA FAKTA & BEVIS REDOVISAS, SE OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Session-88-en-online:3

 

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

STORBRITANINEN/ ENGLAND

 

Publicerat 2022-01-18 citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela och se videon, sprid vidare i alla dina nätverk, citat

London: Criminal Investigation Against Covid Vaccine Enforcement

 

Maskinöversättning

 

Den tidigare polisen Mark Sexton har lämnat in 1100 sidor med bevis till Hammersmiths kriminalundersökningsavdelning, där två detektiver accepterade och undertecknade pappersarbetet. Han har också bjudit in BBC och Sky att rapportera den ”största historien under de senaste 100 åren”.

 

Brottsreferensnumret är 6029679/21

 

Facebook-gruppen A Greater Britain postade följande kommentar på uppdrag av Mark Sexton, efter att han blivit avstängd från den sociala medieplattformen i 30 dagar:

 

Idag lämnade jag in 1100 sidor med bevis till Hammersmith CID. Två utmärkta detektiver accepterade och skrev på för pappersarbetet. De bekräftade att brottsanmälan nu är betydande och mycket lång. Ett antal andra världsexperter har lagt till sina detaljer och stöd och återigen erkändes de av The Met Police. Mark Steele tillhandahöll en enorm mängd bevis som rör skadan som vaccinet orsakar. Överintendenten bekräftade Marks inlaga.

 

Philip Hyland, Lois Bayliss, Dr Sam White och andra bakom kulisserna arbetar dygnet runt med bevis, uttalanden och stöd. Ytterligare ett krav ställdes att omedelbart stoppa v[accine]-programmet. Detta lades till i brottsanmälan igen och verbaliserades. På grund av mängden bevis och anklagelserna och mot vem kommer detta att bli en enorm och lång utredning. (Jag är säker på att vi alla vet det).

 

Michael O Bernicia och hans team har lagt sin vikt och stöd till denna brottsutredning. Bevisen de besitter är enorma och betydande när det gäller Midazolamoch dödsfallen/morden som tillskrivs denna drog. Michael har skickat ett e-postmeddelande till The Met direkt och beskriverbevisen de har och om det juridiska teamet han arbetar med. Detta under förutsättning atthans inblandning i den här utredningen inte äventyrar den PCP som han lämnade in till domstolarnaden 21/12/21.

 

Anmärkningsvärt och enormt betydelsefullt gjordes anklagelser om att de allvarligaste brotten begicks av ett antal namngivna regeringsministrar, statstjänstemän och cheferna för brittiska nyhetsnätverk .

 

De åberopade brotten är:

 

missbruk i offentliga ämbeten

tjänstefel i offentliga ämbeten

konspiration för att begå allvarlig kroppsskada

konspiration för att administrera ett giftigt och skadligt ämne för att orsaka allvarlig skada och dödsfall

grov oaktsamhet dråp

företagsdråp

korruption

bedrägeri

utpressning

mörda

konspiration att begå mord

terrorism

folkmord

tortyr

brott mot mänskligheten

falskt fängelse

flera kränkningar av våra mänskliga rättigheter

krigsbrott

flera brott mot Nürnbergkoden 1947

flera brott mot The Human Rights Act 1998

(Förräderi tillkommer också).

 

 

Vi måste få den här brottsutredningen till det offentliga så snart som möjligt och ICC- ansökan. Vi måste skicka tusentals meddelanden till BBC och Sky News för att tvinga deras hand och sända detta till massorna, sätta press på polisen, stoppa vaccinet och arrestera de ansvariga ASAP. Trots våra bästa ansträngningar har Sadiq Khan inte svarat på e-postmeddelanden eller returnerat våra telefonsamtal som utlovat av hans kontor.

 

För att mejla BBC och Sky och göra dem medvetna om brottsutredningen, brottsnummer 6029679/21 och ICC-ansökan referens OTP-CR-473/21

 

[email protected]

De har en What’s-app. Telefonnummer också: 07756 165803

 

[email protected]

 

Ladda ner den här kommentaren som PDF här: A Greater Britain med Mark-Sexton publicerad på FB 6 januari 2022 .

 

Här är brevet som skickades till BBC och Sky News:

 

Bästa BBC

 

BRÅDSKANDE.

 

Jag har även skickat detta till din nyhetstjänst för vad är app. Är du medveten om den levande brottsutredningen som genomförs av Metropolitan Police?

 

Brottsnummer 6029679/21

 

Det är för grovt vårdslöst dråp och tjänstefel i offentliga ämbeten. Ytterligare 18 brott har också citerats, inklusive mord, bedrägeri, GBH och flera brott mot lagen om mänskliga rättigheter och Nürnbergkoden.

 

Om du vill göra en fullständig berättelse om detta har jag alla obestridliga fakta. Det är den största historien de senaste 100 åren, kanske längre. Anklagelserna, bevisen och de inblandade är enorma.

Detta är en nationell nödsituation på den största av skalan och som det ledande nyhetsnätverket i världen är det absolut något du behöver för att göra den brittiska allmänheten medveten om och resten av världen, vilket är din plikt.

 

Jag har också all information i ansökan till Internationella brottmålsdomstolen i Haag. Denna ansökan referens OTP-CR-473/21 godkändes av Haag den 6 december 2021. Jag är en av de sökande och informanterna till båda dessa mycket allvarliga ärenden.

 

Det är så allvarligt och brådskande att skydda allmänheten från skada. Jag deltar gärna i BBC med alla bevis för att bevisa ovanstående. Alla chefskonstaplar är nu medvetna liksom Sadiq Khan borgmästare och PCC i London.

 

En hög parlamentsledamot är också fullt medveten från klockan 9 i morse. Jag har också bevis på detta.

 

Slut citat

 

LÄS MER, SE VIDEOS & SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://thewhiterose.uk/criminal-investigation-against-covid-vaccine-enforcement/

 

 

 

 

FAKTA & BEVIS

 

Publicerat 2022-01-21 MYCKET VIKTIG ARTIKEL, maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, se videon, citat

Om sjukhusen hade använt Zelenko-protokollet med intravenöst C- och D-vitamin skulle dödsfall orsakade av covid-19 vara praktiskt taget obefintliga.

 

Undertryckandet av effektiva behandlingar har förvandlat sjukhus till moderna gaskammare

 

Bedrägliga PCR-tester rullades ut i massor, även om det aldrig utformades för att identifiera och korrekt diagnostisera en enda infektionssjukdom.

 

Massor av sjukhuspatienter skyndade in i ett slutet system, aka ventilatorer, för att hindra dem från att ”sprida sig” eller andas in i den omgivande luften. Dessa dödsanordningar förstörde lungorna, gav oxidativ skada, orsakade sjukhusinfektioner och cytokinstormar, vilket ledde till fruktansvärda dödsfall.

 

Under detta system av terror och iatrogena misstag avslöjades sjukhussystemen som dagens gaskammare.

 

För att lagligt godkänna ett ”vaccin” med FDA:s godkännande för akut användning kan inga effektiva behandlingsprotokoll existera.

 

MRNA-vaccinexperimentet som har bidragit till ytterligare medicinska misstag och tidig död, tvingades på USA och resten av världen genom att helt enkelt undanhålla värdefull information om livskraftiga behandlingar och genom att undertrycka användningen av nutraceutika, antivirala medel, örtmedicin , luftrörsvidgare , immunmodulatorer och antiinflammatoriska läkemedel.

 

Efter att i två år ha följt med i dessa brott mot mänskligheten ser många läkare nu ut som Mengele-marionetter som driver propaganda och undanhåller behandlingar som fungerar.

 

LÄS MER OCH SE VIDEON & SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://www.naturalnews.com/2022-01-21-zelenko-protocol-intravenous-vitamin-c-and-d-covid19-deaths.html

 

 

 

DÖDAR ”VACCINERNA” OCH FOLKHÄLSOMYNDIGHETS BEDRÄGERIET MOT NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

Sveriges regering och Sveriges riksdags alla ledamöter går uppenbart hand i hand i PCR BEDRÄGERIET/BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN, FOLKMORD, ÖVERLAGT MORD, TERROR, TYRANNI OCH TORTYR AV OCH MOT NATIONEN SVERIGES FOLK & BARN

 

Mer och mer kommer i ljuset, publicerat 2022-01-21, om hur bedragarna inom FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN( i folkmun FOLKDÖDARMYNDIGHETEN) hanterar sanningen och verkligheten, läs hela artikeln, sprid vidare, citerar lösryckt del ur artikeln, citat

 

Det innebär att cirka 70 procent av de avlidna var vaccinerade. Folkhälsomyndighetens egen statistik visar alltså att Tegnells påstående att ”även en del vaccinerade” dör av covid-19 är vilseledande. I själva verket var en helt dominerande andel av de avlidna vaccinerade med minst två doser.

https://www.friatider.se/tegnell-vilseledde-om-dodstalen-bland-vaccinerade

 

Läs också vad som framkommer i denna artikel

https://www.friatider.se/folkhalsomyndigheten-morkar-att-smittspridningen-ar-storst-bland-vaccinerade

 

 

Publicerat 2022-01-21 av ass professor läkaren och doktor Björn Hammarskjöld, läs hela mailet och artikeln, sprid vidare i alla dina nätverk, citerar lösryckta delar, läs hela, citat

Folkhälsomyndighetens samtliga rekommendationer har nu fallit!

Från: Björn Hammarskjöld <[email protected]>
Skickat: den 21 januari 2022 19:08
Till: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ”i ulf.johansson”@svt.se; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘torbjörn sassersson’ <[email protected]>; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘Jenny Gustafson’ <[email protected]>; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘Expressen’ <[email protected]>; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘Sture Blomberg’ <[email protected]>; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘Eva Donell’ <[email protected]>; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘martin_private_law’ <[email protected]>; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; ‘Lotta Fornarve’ <[email protected]>; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
Ämne: Folkhälsomyndighetens samtliga rekommendationer har nu fallit!

 

Tjänare!

Folkhälsomyndighetens samtliga rekommendationer har nu fallit

Offentliga myndigheter och personer är till och med förbjudna enligt vår grundlag att följa dessa av Folkmyndigheten på order av regeringen utfärdade olagliga restriktioner.

En riksdagsledamot som brutit grundlag på detta flagranta sätt skulle omedelbart avgå med den scharlakansröda skammens stora rodnad över hela kroppen.

Om nu någon skulle få en sanktion för att bryta mot de restriktioner som saknar stöd i lag får enligt vår egen regeringsforms 11 kapitel 14 § och 12 kapitlet 10 § inte användas om den ändå ”råkat” stiftas av en riksdag vars ledamöter synes sakna egen tankeförmåga och grundläggande kunskaper om vår egen Regeringsform.

Den 20 januari 2022 meddelade FHM att vissa samhällsviktiga funktioner skulle undantas från karantänsreglerna.

Då har samtlig restriktioner fallit på grund av att FHM ägnar sig åt diskriminering genom att ha olika regler för olika samhällsgrupper vilket är förbjudet enligt lag och grundlag.

DU LÄSER MERA OCH SPRID VIDARE

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2022/01/22/folkhalsomyndighetens-samtliga-rekommendationer-har-nu-fallit-av-ass-professor-lakaren-och-doktor-bjorn-hammarskjold/

 

 

 

OM PCR BEDRÄGERIET MED MERA LÄSER DU I DEN BIFOGADE FILEN WHO…..

 

 

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

 

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/channels/sverigegranskas

Sweden

e-post [email protected] 

e-post [email protected]

e-post [email protected]

telefon 070-357 46 59 (international 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu